(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۵:۳۵)sara_iran نوشته است: [ -> ] (۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۴۴)mazyar_green نوشته است: [ -> ]3- (آّ از لب و لوچه ابراهیم آویزون شد!)
anti666 راست میگه استاد در همایششون توی دانشگاه آزاد تهران-جنوب میگن این جمله رو
همایش در مورد راز ذریه بوده
ولی خب این حرف استاد استعاره بود و خودش هم میگه که اگر بخواد امروزیش رو بگه میشه آب زا لب و لوچه ابراهیم آویزیون شد
منظور استاد واضح بوده و میخواسته به زبون خود ماها باهامون حرف بزنه که بهتر مطلب رو بگیریم همین
شما فقط خوت رو نبین واقعا اگر کلمات کتابی استفاده کنیم بعضی ها متوجه نمیشن !!
یعنی چی امروزیش کنن؟امروزیها خیلی چیزا میگن این دلیل نمیشه که معنی قرآن رو اینطوری تفسیر کنن و در شان قران و پیامبر نیست.
که چی برای اینکه 4 تا ادم بفهمن باید معنی قرآن رو کوچه بازاری تفسیر کنه؟
اگر استاد قرار بود مثل خیلی ها عین برج زهر مار بیاد حرف بزنه که من خوابم بگیره همون بهتر که اصلا حرف نزنه چون اکثر مخاطب های استاد جوون هایی مثل من هستند . شما مثل اینکه نمیبینید جوون ها از سخنرانی ها زده شده اند و راه جذب جوون ها رو افرادی مثل رائفی پور خوب بلدند غرب هم با زبون جوون ها داره اونا رو جذب میکنه در ضمن شما محتویات سخنرانیشون رو نقد کن نه این که دنبال این چرت و پرت ها باشی.چون اکثر مخاطب های استاد جوونن و نقدتون رو نمیپذیرن حالا هی شما این بحث مضخرفو ادمه بده .این نقد به مفت هم نمیارزه.اینهمه دکتر و سخنران داریم که بعضی وقتها با مخاطب هاشون شوخی میکنن.من که دیگه حاضر نیستم توی این بحث های بی محتوا شرکت کنم
(من مشکلم با مریدای اقای رائفیه)
تازه وارد! اگر مشکلت با من هستش ، توصیه میکنم بیای تو سایتم بحث کنی تا از خجالتت در بیام!
اینجا نمیشه اونطور که باید و شاید جواب داد چون مکان عمومی هستش! اونجا که بیای نه تنها مکان شخصی هست، بلکه هم آزادی در حد مطلق داری! و هم اینکه مطمئن باش اگر راست بگی، روز 7 ، 8 هزار بازدیدی که از سایتم میشه بخاطر استاد رائفی پور هستش و به هدفت خواهی رسید! مناظره از این داغ تر میخوای؟!؟!؟!؟!؟!
من نه با جواب دادن مشکل دارم و نه با نقد، هر موقع هم تخریب ببینم به بهترین وجه جبران میکنم!!
جدیدا احساس میکنم از اونجایی که کسی نمیتونه از استاد عیب و ایرادی بگیره، یک موج چند نفری! برای تخریب من و امثال من دست بکار شده... که البته من هم با کمال میل استقبال میکنم! چون کیبوردم میخاره واسه این کارا!
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۸:۳۰)sara_iran نوشته است: [ -> ] (۲۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۲۲)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]متاسفانه مثل اينكه ما نمي تونيم در يك فضا كه در اختيار نوشتنه
بيايم و با هم بحث منطقي داشته باشيم!
وقتي كه ما بخواهيم يك نفر بيايد و هرچي بگه در راستاي اين باشه كه از هزار نفري
كه به حرفاش گوش مي دن همه رو راضي كنه
قطعا اين امكان وجود نداره
يك عده خوششون مياد
يك عده بدشون مياد
يك عده هم مخالفت مي كنن
خوب حضرت ابراهيم هم يك انسان بودند.حضرت موسي هم .
بني اسراييل هم يك قوم بهانه گير
امگا 3 ميدوني چيهچه بدي دارد؟ هيچي !
خوب لفظ امروزيه ديگه؟ ميتونيد كتمان كنيد لفظ امروزي رو
آب از لب و لوچه اش آويزون شد
خوب چيه مگه عبارت امروزيه ديگه
اگر يك چيزي كه امروز جريان داره رو بخواهيم كتمان كنيم
بعد بچه هايمان 20 سال ديگه به زبان خودشون حرف مي زنن
بايد زبانشون رو از ته حلقومشون بكشيم بيرون كه! 
فاطمه خانم شما جواب من رو بدید
اب از لبو لوچه حضرت ابراهیم علیه السلام آویزون شد در شان حضرت ابراهیم علیه السلام هست؟آره یا نه
به بچه لواشک نشون میدن که اب از لبو لوچش اویزون میشه.
به حضرت ابراهیم علیه السلام مژده امامت میدن آب از لبو لوچش اویزون میشه؟این درسته
حالا این جمله آقای رائفی رو تو ذهنتون تجسم کنید که به حضرت ابراهیم علیه السلام مژده امام شدنشون رو دادن و اب از لبو لوچه حضرت ابراهیم علیه السلام آویزون شده به نظر شما این تصویر خوبی از حضرت ابراهیم علیه السلام توی ذهن شما میاد؟؟
من هم از مریدان سفت وسخت استاد رائفی هستم که دیدم رو به دنیا عوض کرد و همه ی سخنرانی هاشون رو هم دیدم.و دانلود میکنم. ولی من که گفتم شما به خوبی خودت این مساله رو ببخش و من از طرف استاد از شما معذرت می خوام. anti666 عزیز هم به این مساله معترف هستند که استاد معصوم نیست و گاهی ممکن هست اشتباه کنه و اگر حکمت این کار استاد رو واقعا درک نمیکنی خواهش میکنم به این مساله پایان بده. فرض کن تمام ما کم اوردیم و از تو معذرت خواهی کردیم . یعنی واقعا چکیده ی نقد شما از استاد همین اویزون شدن اب از لب لوچه ی حضرت ابراهیم هست. یعنی احساس نمیکنید این بحث دیگه داره مسخره میشه.
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۵)ANTI MASON نوشته است: [ -> ] (۲۵/خرداد/۹۰ ۱۸:۳۰)sara_iran نوشته است: [ -> ] (۲۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۲۲)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]متاسفانه مثل اينكه ما نمي تونيم در يك فضا كه در اختيار نوشتنه
بيايم و با هم بحث منطقي داشته باشيم!
وقتي كه ما بخواهيم يك نفر بيايد و هرچي بگه در راستاي اين باشه كه از هزار نفري
كه به حرفاش گوش مي دن همه رو راضي كنه
قطعا اين امكان وجود نداره
يك عده خوششون مياد
يك عده بدشون مياد
يك عده هم مخالفت مي كنن
خوب حضرت ابراهيم هم يك انسان بودند.حضرت موسي هم .
بني اسراييل هم يك قوم بهانه گير
امگا 3 ميدوني چيهچه بدي دارد؟ هيچي !
خوب لفظ امروزيه ديگه؟ ميتونيد كتمان كنيد لفظ امروزي رو
آب از لب و لوچه اش آويزون شد
خوب چيه مگه عبارت امروزيه ديگه
اگر يك چيزي كه امروز جريان داره رو بخواهيم كتمان كنيم
بعد بچه هايمان 20 سال ديگه به زبان خودشون حرف مي زنن
بايد زبانشون رو از ته حلقومشون بكشيم بيرون كه! 
فاطمه خانم شما جواب من رو بدید
اب از لبو لوچه حضرت ابراهیم علیه السلام آویزون شد در شان حضرت ابراهیم علیه السلام هست؟آره یا نه
به بچه لواشک نشون میدن که اب از لبو لوچش اویزون میشه.
به حضرت ابراهیم علیه السلام مژده امامت میدن آب از لبو لوچش اویزون میشه؟این درسته
حالا این جمله آقای رائفی رو تو ذهنتون تجسم کنید که به حضرت ابراهیم علیه السلام مژده امام شدنشون رو دادن و اب از لبو لوچه حضرت ابراهیم علیه السلام آویزون شده به نظر شما این تصویر خوبی از حضرت ابراهیم علیه السلام توی ذهن شما میاد؟؟
من هم از مریدان سفت وسخت استاد رائفی هستم که دیدم رو به دنیا عوض کرد و همه ی سخنرانی هاشون رو هم دیدم.و دانلود میکنم. ولی من که گفتم شما به خوبی خودت این مساله رو ببخش و من از طرف استاد از شما معذرت می خوام. anti666 عزیز هم به این مساله معترف هستند که استاد معصوم نیست و گاهی ممکن هست اشتباه کنه و اگر حکمت این کار استاد رو واقعا درک نمیکنی خواهش میکنم به این مساله پایان بده. فرض کن تمام ما کم اوردیم و از تو معذرت خواهی کردیم . یعنی واقعا چکیده ی نقد شما از استاد همین اویزون شدن اب از لب لوچه ی حضرت ابراهیم هست. یعنی احساس نمیکنید این بحث دیگه داره مسخره میشه.
دید من رو هم عوض کرده.
شما هنوز نگرفتید من چی میخوام, من عذر آقای رائفی رو نمیخوام
من دنبال این نیستم که یه نفر کم بیاره به خودم بگم من ....
چکیدش این نیست مشکل اینه که شما هنوز متوجه نمیشید که چی میگم
واقعا تعجب میکنم چرا متوجه نمیشید.
بعضی وقت ها آدم چیزای ساده رو که دیگران متوجه نمیشن میبینه تعجب میکنه
بیدار بشید
به آقای رائفی پور بگید دیگه در مورد حضرت ابراهیم علیه السلام ,حضرت موسی علیه السلام اینطوری ححححرف نزنه.
جایی که دخترا هستن میدونه که اگه یه چیز خنده داره بگه اونا بلند بلند میخندن ایین چچچچیزا رو نگه.
مرگ بر اسرائیل
مرگ بر آمریکا
من طرف آمریکا و اسرائیل نیستم
من دلم میسوزه که دشمن چه به سر ما اورده
دلم میسوزه که ببینم آقای رائفی پور که با اونا دشمنه بیاد این حرفا رو بزنه تا چند تا دختر بخندن و این سخنرانی به نظر شما ارزش داره
آخه من دلم به کی خوش باشه
خودی که اینطوره چند روزه نشستم تا متوجه بشید ولی نمیشید
به نام خدا
مطالب رو خوندم .
تا اینجا تمام صحبت ها و نکته ها گفته شد و جواب گرفته شد . اگر با این حجم سخن رانی فقط همین چند نکته از ایشون دیده شده جا داره به ایشون تبریک بگم .
این تاپیک ادامه کارش خالی از فایده هست .
دو طرف مطالب خود را بیان کردند قضاوت با خوانندگان
در صورتی که کاربری ایراد جدید و منطقی دارد به بنده پیام بدهد تا مجددا تاپیک را باز کنم
تمام مطالب حذف شده جهت قضاوت خوانندگان بر گردانده شد
با تشکر از ELENOR عزیز
موفق باشید