(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۲)پوریا نوشته است: [ -> ]MaTeY
عزیز سخنرانی روایت عهد30 به مدت 3:21:50 دقیقه ی 43:50 میفرمایند:همین الان بسیاری از غربی ها دارن روی این نقاط کار میکنن یکی از همین آقایون که خیلی مشهور شده تلوزیون هم میاد همش اگه خودتون فهمیدین، بفهمین من اسمش رو نبرم بهتره و شیعه شد ایشون اصلاً دلیل ایران اومدنش تحقیق روی دونقطه از ایران بود اینو مستند میگما یعنی اومد ایران وشیعه شد درحالی که نسب یهودی داشت.الان هم دائم ذوالفقار امیرالمومنین(علیه السلام) گردنشه میگه از اینا برا من بفرستین من اینجا اینارو گردن یه سری بندازم نجاتشون بدم......
برادر ، واقعا چطوری همچین برداشتی کردین از صحبت استاد رائفی که تو این تاپیک نوشتین ؟!؟
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13...#pid249345
این نقل قول از شماس :
نقل قول:درحقیقت مسلمان نشده بود اون یه پروژه داشت که بفهمه منطقه ای که جنها تو ایران دوست دارن کجاست؟
ببخشین یه سؤال اینو از کجا در آوردین ؟!؟
استاد رائفی مستقیماً بعد ازینکه اشاره میکنن که این فرد [شان استون] به ایران اومده برای شناختن 2تا منطقه ، اشاره میکنه که ایشون تو تصاویری که نشونش میدن همیشه ذوالفقار گردنشه و تماس هم گرفته و گفته :
ازینا (= ازین ذوالفقار ها) بازم برای من بفرستین ، گردن بعضیا میخوام بندازم ، نجاتشون بدم !
عجیبه واقعاً ... از یه چیزی به این واضحی یه نتیجۀ 100 درصد مخالف با اون رو گرفتین !!!

کجا استاد گفتن که ایشون شیعه شدنش فیلم بوده !!! ایشون فقط به نسب یهودی این فرد اشاره کردن که کسایی که یه مقدار آگاه ترن متوجه بشن منظورشون کی هست.
ELENOR جان چند نفر هستن که 1-معروفن/2-نسب یهودی دارن/3-تازه شیعه شدن/4-همش ذوالفقار میندازن گردنشون میگن حفظم میکنه /5-همش تلوزیون میارنش/6- میگه برام بفرستین/خوب تو تالارخودمون برو پست شان استون شیعه شد عکساش رو ببین برو تو گوگل یه سرچ ساده کن اصلاً استاد رائفی پور هم طبق سیاستی که نتونن گیرش بندازن ایشون رو لو داد بدون اینکه اسمش رو ببره
نقل قول:خوب تو تالارخودمون برو پست شان استون شیعه شد عکساش رو ببین برو تو گوگل یه سرچ ساده کن اصلاً استاد رائفی پور هم طبق سیاستی که نتونن گیرش بندازن ایشون رو لو داد بدون اینکه اسمش رو ببره
کجاش آمده که ایشون مسلمون نشده؟؟؟؟
چرا برداشت خودتون از سخنرانی رو به آقای رائفی پور نسبت می دهید؟؟؟؟
این برداشت شماست ...
کسی که شیعه نشده براش گردنبند ذوالفقار تاثیری دارد؟؟؟؟
در همان سخنرانی یک خاطره رو تعریف می کنند از یک زنی که جن ها متعرض شده بودن و با اینکه مثلا شیعه بود و در خانواده ی شیعه بود چون اعتقاد نداشت و نمی گفت و باز متعرضش می شدند ...
حالا ایشون شیعه نشده با یک گردن بند در امان مانده و این قدر هم تاثیرش رو دیده که برای دیگران هم می خواهد؟؟؟
ذهنیات خودتون رو به دیگران نسبت ندهید
ایشون حتی اسم هم نبردند ... بعد شما برای خودتون ....
دوستمون
MaTeY
هم متذکر شدند
دوست عزیز بحث سر این نیست که منظور استاد رائفی ، شان استون نبوده ... منظور ایشون دقیقاً شان استون بود.
بحث سر اینه که شما گفتین ، استاد رائفی تو سخنرانی گفته :
این فرد در واقع مسلمان نشده !
تو این تاپیک :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13...#pid249345
نقل قولتون رو هم که تو ارسال قبلیم آوردم !!!
نقل قول:کاپیتان دوست عزیزم جنها ساختار درونی ای شبیه به مادارند یعنی بعد روحانی و جسمانی (حیوانی) اما به شدت ساده تر و غریزی تر از ما هستند و بعد حیوانیشان فعالتر و است. حالت حیوانی و حسی آنها از عقل و اختیارشان فعالتر است.یعنی مثلاً این بشر است که میرود و برایش مکان یابی میکند تا جن هم به او خدمت کند. مثلاً شما وقتی به سگتان غذا یا جا می دهید او هم به دستورات شما عمل می کند. البته فراتر از حیوان هستندا مثال زدم که ذهنت نزدیک بشه به مطلب
نمی خوام در موردش زیاد بحث کنم فقط اینو بگم انسان ها و افراد توانا در بعضی مسائل میتوانند در اختیار خود در آورند و عده ای بدلیل عدم توانایی در کنترل مسخ و در اختیار آنان قرار میگیرند و حتی صید و جستن جن دانا هم خود هنری ست جداگانه
بحث در این موضوع مستلزم دیدن و حضور هستش تا ملموس بشه
حالا من بگم در بسیاری از موارد و اتفاقات جهان از آنان خط گرفته شده سیل توبیخ و اخطار سرازیر میشه

ELENOR جان شما تو بخش دشمن شناسی مدیر کل هستی؟ چه حالی می برن دشمنان.خیلی راحتی نسبت به شیعه شدن یهودیان. خوب نفوذ همین جوریه دیگه. یعنی مثلاً چند وقت دیگه همین ذوالفقار نماد سازی میشه برا یه گروه بعد هم میگن این همون نماد شیعیانه که ببینید شمشیره یعنی آدم کش بودن.مثال میزنما نمیگم 100% اینجوری میشه
نقل قول:ELENOR جان شما تو بخش دشمن شناسی مدیر کل هستی؟ چه حالی می برن دشمنان.خیلی راحتی نسبت به شیعه شدن یهودیان. خوب نفوذ همین جوریه دیگه. یعنی مثلاً چند وقت دیگه همین ذوالفقار نماد سازی میشه برا یه گروه بعد هم میگن این همون نماد شیعیانه که ببینید شمشیره یعنی آدم کش بودن.مثال میزنما نمیگم 100% اینجوری میشه
1.
از بحث اصلیمون طفره نرید دوست من 
شما الان هم تهمت زدید و هم نسبت کذب .... دشمن اول ما مسلمون ها همین هاست ... تهمت نزنیم بر اساس ذهنیات خودمون ... برای اثبات فرضیات خودمون به دیگر افراد شناخته شده نسبت حرف دیگری ندهیم ... این ها رو بکنیم فرقمون با همون صهیونیست ها و ماسون ها چه می شود؟؟؟؟؟؟؟؟
2. من مدیر کل دشمن شناسی هستم ولی این به من این موقعیت رو نمی دهد که بر اساس ذهنیات خودم داستان پردازی کنم و تهمت بزنم ... همین الان شما دوباره یک سناریوی فرضی درست کردید برای همین ذوالفقار تا بتونید حدس قبلی خودتون رو مبنی بر مشکل دار بودن استون به اثبات برسونید
برای هر چیزی می شود یک چیزی و یک احتمال توطئه در آورد ....
ولی ما بر اساس شواهد معتبر نتیجه میگیریم .... آن هم از راه درست
هدف هم هیچ وقت وسیله را توجیح نمی کند ... این را به یاد داشته باشید
چه حالی میبرد شیطان آن وقت که ما فکر کنیم با دروغ و تهمت داریم داریم در راه خدا کار می کنیم ....
دوست عزیز، جناب پوریا !
باز هم دارین مغلطه میکنین!
بحث این نیست که در تاریخ اسلام یهودیان با نفوذهای خودشون چه صدماتی وارد کردن به اسلام و به تشیع و اهل بیت. بحث اینه که شما چرا میخوای یه حرفی رو بزنی ، می بندیش به یه نفر دیگه [به دروغ] ؟!؟!؟!!!!!!

شما میخوای هشدار بدی که این آقا ممکن ـه نفوذی باشه و این حمایت هاش از ایران و حزب الله و بحث هسته ای ایران و ... الکی هست، بیا از طرف خودت از جانب خودت بگو !!! بعد می شینیم بحث میکنیم !!!
اینکه به هر دلیل بیای این حرفات رو سعی کنی از زبون یکی دیگه در بیاری ، این چیزی جز دروغ نیست !!! حتی اگه اون فرد نفوذی هم باشه ، بازم دروغ ـه !!!
بعضی وقتا هم یه چیزایی میگه با عقل آدم جور در نمیاد یکم شورش میکنه به نظرم زیاد اهمیت ندید نه معصومه نه داره قرآن میگه تو کل 2 ساعت سخنرانی 2 تا کلمه حرف حساب میزنه بسه بهتر از اینه مث بعضیا از اول بشینه چرت بگه تا آخررررر
بعضی ها آخه حرص آدم رو درمیارن من قبل خواب گوش میدم کمک میکنه به پروسه خوابم ولی دیشب یه سخنرانی گوش میدادم میگفت بچه 3 ساله بن تن نگاه کرده خودشو دار زده با روسری مامانش یعنی اصلا غیر ممکنه من 23 سالمه گره طناب دار رو بلد نیستم این بچه چجوری یاد گرفته بعد به کجا وصل کرده چجوری خودشو کشیده اصلا نمیشه باورش کرد دروغ شاخدار بود