۵/آبان/۹۰, ۱۶:۳۶
سلام به کاربران خوب تالار
خب, در مورد قسمتی از حرفهای آقای رائفی پور در دانشگاه شهيد چمران اهواز
به خاطر اینکه ایمیل های زیادی برای ایشون میاد و نمیرسن تمام ایمیل ها رو بخونن یا شایدم اصلا نمیخونن,مجبورم اینجا بگم.
آقای رائفی بیشتر دقت کنید.ماشاالله اینهمه آخوند.برید سوال کنید.غیر حضوری هم میتونید سوال کنید
......
1.فروش عین نجاست حرامه و پولی که از اون بدست میاد حرامه,و با پول حرام اون فرد رفته کربلا
2.این حرف شما رو سوال کردم جوابش این بود "اين كار و نقل آن بين مردم جايز نيست"
3.خجالت آوره, با پول که از فروش سگ به دست اومده میرن ک....
آقای رائفی گستاخیه منو ببخشید.ولی مجبورم (خودتون هم میدونید انسان هر چی بزرگتر باشه توقع بیشتری از اون دارن)
واقعا ناراحتم که اشکالات شرعی سخنان شما رو اینجا بگم ولی از این بیشتر به خاطر این حرف شما ناراحتم.
اگر میشه لطف کنید ایمیلی چیزی به من بدید تا دیگه قرار نباشه نقد های اینطوری رو اینجا قرار بدم.
خب, در مورد قسمتی از حرفهای آقای رائفی پور در دانشگاه شهيد چمران اهواز
نقل قول:یکی از این بچها, به قولی, توی خانواده اونوری کاملا,بعد, خانوادش تا حدی که این بچه مثلا میخواد بره یه سفر مذهبی به ننه باباش میگه میخوام برم خارج که اجازه میدن بره اینجوری فرض کنید. این بنده خدا توی خونشون سگ هم دارن, بعد این سگه میاد توی اتاق این, نمیزاره نماز بخونه,میاد توی اتاقش نمیزاره توی اتاقش نماز بخونه خب نمازش باطل, رفته بود یه اسپری گرفته بود زده بود جلوی در, که این سگه تو نیاد بعد ما دیدیم بابا این الان به باباش گفته میخوام برم کربلا بابای مولتی ملیاردر گفته بود مثلا بیست میلیون بهت میدم برو دبی برو یه کشور اروپایی همین الان 20 هزار دلار پول واریز میکنم پشو برو گفته بود نه میخوام برم کربلا گفته بود کربلا باید با پول خودت باید بری ما دیدیم یه تحدید اینطرف داریم یه فرصت اینطرف داریم, اومدیم چی کار کردیم تحدیدرم کردیم فرصت چی کار کردیم از شر سگه باید خلاص میشدیم باید هم یه پولی پیدا میکردیم بره کربلا اومدیم یه طرح ریختیم واسه این بچه گفتیم در حیاطتتون رو باز بکن بچه ها سگو بلند کردن بردن فروختن پولشو دادن بچه با همین رفت کربلا.خب
به خاطر اینکه ایمیل های زیادی برای ایشون میاد و نمیرسن تمام ایمیل ها رو بخونن یا شایدم اصلا نمیخونن,مجبورم اینجا بگم.
آقای رائفی بیشتر دقت کنید.ماشاالله اینهمه آخوند.برید سوال کنید.غیر حضوری هم میتونید سوال کنید
......
1.فروش عین نجاست حرامه و پولی که از اون بدست میاد حرامه,و با پول حرام اون فرد رفته کربلا
2.این حرف شما رو سوال کردم جوابش این بود "اين كار و نقل آن بين مردم جايز نيست"
3.خجالت آوره, با پول که از فروش سگ به دست اومده میرن ک....

آقای رائفی گستاخیه منو ببخشید.ولی مجبورم (خودتون هم میدونید انسان هر چی بزرگتر باشه توقع بیشتری از اون دارن)
واقعا ناراحتم که اشکالات شرعی سخنان شما رو اینجا بگم ولی از این بیشتر به خاطر این حرف شما ناراحتم.
اگر میشه لطف کنید ایمیلی چیزی به من بدید تا دیگه قرار نباشه نقد های اینطوری رو اینجا قرار بدم.

![[تصویر: 13900804221216_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/08/04/13900804221216_PhotoA.jpg)