۴/تیر/۹۰, ۲۱:۰۲
در جواب آقای وحید110
کش اوردن بحث و اینکه صد بار تکرار کنید که چرا دخترا خندیدن و دوستان هم هی جواب بدن و باز شما مجددا تکرار کنید چه فایده ای داره؟
کسی حرف منو قبول کرده؟
یا نه فقط گفتن شما دارید چرت و پرت میگید
نه به روز اول که از بز بافومت در ستاره داوود استفاده میکردید نه به الان که ....
منظورتون ستاره پنچ پره
خب که چی منظورتون از این جرف چیه
شما برای نقد از یک شیوه بچه گانه همراه با لجاجت استفاده میکنید .
ببخشید که در حد شما صحبت نمیکنم.
اولا شما نیتهای منو نمیدونید
دوما فرض بگیریم که همینه, فقط دارم حرف های بچه گانه میزنم بدون منظور و نیت خاصی, اگر این طور باشه و یک نفر نتونه در حد شششمممااا نقد و ... بکنه شما باید بگید سطحی نگرید؟و ببندیدنش به رگبار که داری چرت و پرت میگی و حرفهاتون پیش پا افتادست؟
ببخشید که من در حد شما بحث نمیکنم.حرفهای گنده گنده و فلسفی نمیزنم.به هر حال شما خیلی...
اخه در کجای دین خندیدن دسته جمعی دختران حرامه یا اشکالی داره؟!!
شما زنگ بزنید حوزه علمیه شهرتون سوال کنید خنده بلند خانمها طوری که نا محرم بفهمه حرامه.
اگر واقعا این برای شما ایجاد ریبه میکنه !!!خوب گوش ندید.
واقعا عجیبه شما این حرف رو میزنید
اینقدری این اشکال شما بچه گانس که حتی نمیشه نقدش کرد!و بهش جواب داد!!!
شما مطمئنید به خاطر اینه؟
کسی نقدی که شما دوست دارید نکرده.پس خواهشا بزارید ادامه بدم تا به یه نتیجه ی برسم
میشه شما درستش رو بگید.
دوست گرامی وقتی شما در یک فروم مطلب مینویسید مثل یک وبلاگ نیست . حتی اگر جواب شما رو هم ندهند . خیلی از کسانی که سر میزنند اندیشمندند . گاهی ممکنه یک روز روی یک پست فکر بشه چون میدونند روی این پست در مورد شخصیت ارسال کننده قضاوت میشه .
یعنی برای شما اتفاق افتاده که یک روز بشینید در مورد شخصیت ارسال کننده قضاوت کنید؟شما اگه اینهمه فکر میکنید در مورد شخصیت من, یه کم هم فکر کنید در مورد پستهای من
شما اینقدری شان انتقاد رو پایین اوردید که دیگه کسی نمیاد یک انتقاد درست حسابی هم قرار بده!
به نظر من کسی جرات نداره بیاد
راستی شما هم یه نقد داشتید چی شد؟؟؟
تا حالا سخن رانی کردید جایی؟!!
منظورتون چیه؟؟
بقیه دوستان خواهش میکنم این بحث رو ادامه ندید.
موفق باشید
اگه صاحب فروم بگن من دیگه ادامه نمیدم
جوابی دارم که شاید جواب اکثر کاربرای باشه که اینجا پاسخ دادن
من روی صحبتم با شما سارا ایران نیست
بلاخره این پست برای کیه برای من یا برای دیگران
کلی ایراد از من گرفتید میگید "من روی صحبتم با شما سارا ایران نیست"
من اینجا کلی پست زدم کسی حواب درستی به من نداده
حتی سوالاتی که آخر اون علامت سوال گزاشتم
کش اوردن بحث و اینکه صد بار تکرار کنید که چرا دخترا خندیدن و دوستان هم هی جواب بدن و باز شما مجددا تکرار کنید چه فایده ای داره؟
کسی حرف منو قبول کرده؟
یا نه فقط گفتن شما دارید چرت و پرت میگید
نه به روز اول که از بز بافومت در ستاره داوود استفاده میکردید نه به الان که ....
منظورتون ستاره پنچ پره
خب که چی منظورتون از این جرف چیه
شما برای نقد از یک شیوه بچه گانه همراه با لجاجت استفاده میکنید .
ببخشید که در حد شما صحبت نمیکنم.
اولا شما نیتهای منو نمیدونید
دوما فرض بگیریم که همینه, فقط دارم حرف های بچه گانه میزنم بدون منظور و نیت خاصی, اگر این طور باشه و یک نفر نتونه در حد شششمممااا نقد و ... بکنه شما باید بگید سطحی نگرید؟و ببندیدنش به رگبار که داری چرت و پرت میگی و حرفهاتون پیش پا افتادست؟
ببخشید که من در حد شما بحث نمیکنم.حرفهای گنده گنده و فلسفی نمیزنم.به هر حال شما خیلی...
اخه در کجای دین خندیدن دسته جمعی دختران حرامه یا اشکالی داره؟!!
شما زنگ بزنید حوزه علمیه شهرتون سوال کنید خنده بلند خانمها طوری که نا محرم بفهمه حرامه.
اگر واقعا این برای شما ایجاد ریبه میکنه !!!خوب گوش ندید.
واقعا عجیبه شما این حرف رو میزنید
اینقدری این اشکال شما بچه گانس که حتی نمیشه نقدش کرد!و بهش جواب داد!!!
شما مطمئنید به خاطر اینه؟
کسی نقدی که شما دوست دارید نکرده.پس خواهشا بزارید ادامه بدم تا به یه نتیجه ی برسم
میشه شما درستش رو بگید.
دوست گرامی وقتی شما در یک فروم مطلب مینویسید مثل یک وبلاگ نیست . حتی اگر جواب شما رو هم ندهند . خیلی از کسانی که سر میزنند اندیشمندند . گاهی ممکنه یک روز روی یک پست فکر بشه چون میدونند روی این پست در مورد شخصیت ارسال کننده قضاوت میشه .
یعنی برای شما اتفاق افتاده که یک روز بشینید در مورد شخصیت ارسال کننده قضاوت کنید؟شما اگه اینهمه فکر میکنید در مورد شخصیت من, یه کم هم فکر کنید در مورد پستهای من
شما اینقدری شان انتقاد رو پایین اوردید که دیگه کسی نمیاد یک انتقاد درست حسابی هم قرار بده!
به نظر من کسی جرات نداره بیاد
راستی شما هم یه نقد داشتید چی شد؟؟؟

تا حالا سخن رانی کردید جایی؟!!
منظورتون چیه؟؟
بقیه دوستان خواهش میکنم این بحث رو ادامه ندید.
موفق باشید
اگه صاحب فروم بگن من دیگه ادامه نمیدم
(۴/تیر/۹۰ ۱۹:۱۱)sanjabi نوشته است: [ -> ]همه این همهمه به خاطر خنده چند تا خانم. یعنی اینقدر به شما فشار اومده؟؟؟ من واقعا از طرف تموم اون گنهکاران ازتون معذرت میخوام خواهش میکنم عفو بفرمایید از سر تقصیرات همشون بگذرید.
sara_iran العفو العفو
من روی صحبتم با شما سارا ایران نیست
بلاخره این پست برای کیه برای من یا برای دیگران
کلی ایراد از من گرفتید میگید "من روی صحبتم با شما سارا ایران نیست"
من اینجا کلی پست زدم کسی حواب درستی به من نداده
حتی سوالاتی که آخر اون علامت سوال گزاشتم