تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
در جواب آقای وحید110

کش اوردن بحث و اینکه صد بار تکرار کنید که چرا دخترا خندیدن و دوستان هم هی جواب بدن و باز شما مجددا تکرار کنید چه فایده ای داره؟
کسی حرف منو قبول کرده؟
یا نه فقط گفتن شما دارید چرت و پرت میگید
نه به روز اول که از بز بافومت در ستاره داوود استفاده میکردید نه به الان که ....
منظورتون ستاره پنچ پره
خب که چی منظورتون از این جرف چیه

شما برای نقد از یک شیوه بچه گانه همراه با لجاجت استفاده میکنید .
ببخشید که در حد شما صحبت نمیکنم.
اولا شما نیتهای منو نمیدونید
دوما فرض بگیریم که همینه, فقط دارم حرف های بچه گانه میزنم بدون منظور و نیت خاصی, اگر این طور باشه و یک نفر نتونه در حد شششمممااا نقد و ... بکنه شما باید بگید سطحی نگرید؟و ببندیدنش به رگبار که داری چرت و پرت میگی و حرفهاتون پیش پا افتادست؟
ببخشید که من در حد شما بحث نمیکنم.حرفهای گنده گنده و فلسفی نمیزنم.به هر حال شما خیلی...

اخه در کجای دین خندیدن دسته جمعی دختران حرامه یا اشکالی داره؟!!
شما زنگ بزنید حوزه علمیه شهرتون سوال کنید خنده بلند خانمها طوری که نا محرم بفهمه حرامه.

اگر واقعا این برای شما ایجاد ریبه میکنه !!!خوب گوش ندید.
واقعا عجیبه شما این حرف رو میزنید

اینقدری این اشکال شما بچه گانس که حتی نمیشه نقدش کرد!و بهش جواب داد!!!
شما مطمئنید به خاطر اینه؟

کسی نقدی که شما دوست دارید نکرده.پس خواهشا بزارید ادامه بدم تا به یه نتیجه ی برسم
میشه شما درستش رو بگید.

دوست گرامی وقتی شما در یک فروم مطلب مینویسید مثل یک وبلاگ نیست . حتی اگر جواب شما رو هم ندهند . خیلی از کسانی که سر میزنند اندیشمندند . گاهی ممکنه یک روز روی یک پست فکر بشه چون میدونند روی این پست در مورد شخصیت ارسال کننده قضاوت میشه .

یعنی برای شما اتفاق افتاده که یک روز بشینید در مورد شخصیت ارسال کننده قضاوت کنید؟شما اگه اینهمه فکر میکنید در مورد شخصیت من, یه کم هم فکر کنید در مورد پستهای من

شما اینقدری شان انتقاد رو پایین اوردید که دیگه کسی نمیاد یک انتقاد درست حسابی هم قرار بده!

به نظر من کسی جرات نداره بیاد
راستی شما هم یه نقد داشتید چی شد؟؟؟ Smile

تا حالا سخن رانی کردید جایی؟!!
منظورتون چیه؟؟

بقیه دوستان خواهش میکنم این بحث رو ادامه ندید.
موفق باشید

اگه صاحب فروم بگن من دیگه ادامه نمیدم

جوابی دارم که شاید جواب اکثر کاربرای باشه که اینجا پاسخ دادن

(۴/تیر/۹۰ ۱۹:۱۱)sanjabi نوشته است: [ -> ]همه این همهمه به خاطر خنده چند تا خانم. یعنی اینقدر به شما فشار اومده؟؟؟ من واقعا از طرف تموم اون گنهکاران ازتون معذرت میخوام خواهش میکنم عفو بفرمایید از سر تقصیرات همشون بگذرید.
sara_iran العفو العفو

جوابی دارم که شاید جواب اکثر کاربرای باشه که اینجا پاسخ دادن
من روی صحبتم با شما سارا ایران نیست
بلاخره این پست برای کیه برای من یا برای دیگران
کلی ایراد از من گرفتید میگید "من روی صحبتم با شما سارا ایران نیست"
من اینجا کلی پست زدم کسی حواب درستی به من نداده
حتی سوالاتی که آخر اون علامت سوال گزاشتم
(۴/تیر/۹۰ ۱۸:۲۹)sara_iran نوشته است: [ -> ]و بازم به همون نقد هاتون (خیلی خیلی پیش پا افتاده) ادامه دادید و بعدم اومدید یه سخنرانی از استاد گذاشتید که بگید ما هم بله ... ( در هر صورت این کارتون چه با نیت خیر بوده چه با نیت شر ازتون ممنونم)
1.واقعا پستهای من پیش پا افداست؟یعنی شما میگید من نگم این طور حرف زدن در مورد مقدسات اشتباه؟.شما میگید خنده ی بلند دخترا که حرامه و آقای رائفی مسببش بودن پیش پا افداست؟
2.شما اگه از حرف های پیش پا افتاده من ناراحتین مجبور نیستید به این تاپیک بیاین حتی میتونید منو به لیست دشمنانتون اضافه کنید.
3.بگید ما هم بله. متوجه نمیشم.ولی واقعا نیتم این نبوده که بگم ما هم بله. اصلا متوجه نمیشم چی ما هم بله
4.اگه نیتم شره باشه از من ممنون هستید؟
5.لطفا سوالات من جواب بدین خواهشا طفره نرید.شما اون هستین.شما غلط املایی دارین.پیش پافتادست.چرت و پرته
وقتی هم که anti666 بهتون پیشنهاد مناظره داد قبول نکردید و با دلیل های بسیار بسیار بچه گانه اونو رد کردید ( در صورتی که اگه نمیخواستید در سایتشون با ایشون مناظره کنید می توانستید در جای دیگری مثل یاهو مسنجر اینکار رو انجام بدید)
1.آقای anti666 پیشنهاده مناظره دادن که اگه من درست میگم سایتشون رو ببندن و من همچین نیتی نداشتم
2.من فقط با آقای anti666 کار نداشتم که با ایشون فقط چت کنم

حالا هم که استاد از وقتش زده و اومده جواب شمارو داده بازم ول کن نیستید و به صدای خواهرا گیر دادید (این دیگه واقعا مسخره است) خوب دوست عزیز این نقد شما به خواهرا مربوط میشه نه به استاد شما اگه در این مورد نقدی دارید متوجه خواهران است که نباید جلوی نامحرم بلند بلند بخندند به استاد چه ربطی داره؟
یه سوال حتما جواب بدین.خانوم های که بلند میخندید به چی میخندیدن؟
به شوخی کی میخندیدن؟
آیا این خانومها فقط 1 بار بلند خندیدن؟
آیا آقای رائفی نمیدونستن اگه بازم شوخی کنن خانومها بلند میخندن؟
آیا آقای رائفی بعد از چند بار شوخی که خانومها بلند خندیدن آقای رائفی نخندیدن نگفتن که چرا بعضی ها اینجوری میخند و آیا بعد ااین حرفشون خودشون نخندیدن؟؟

اگر اینطور نیست و قصد شما خیر خواهی است بفرمایید که چرا در وبلاگ ایشان ایشان رو نقد نمیکنید و میاید اینجا و بقیه دوستان رو ناراحت میکنید؟
من فقط با آقای رائفی کار ندارم.بعدشم اونجا پاسخگو نیستن و اینکه اینجا بهتره برای بحث با طرفدارای اقای رائفی.
دوست گرامی شما خودتم میدونی من درمورد چی صحبت میکنم (پس به قول خودت طفره نرو) حالا ما گیریم شما منظور منو نمیفهمی واضح تر براتون میگم

بله که نقد هاتون پیش پا افتادست
درمورد مقدسات که خود استاد رائفی گفتند منظورشون توهین نبوده و سعی میکنند از این به بعد یه جور بهتر صحبت کنند که به امثال شما دیگه برنخوره (استاد تو سخنرانیشون گفتند اگه بخوایم امروزیشو بگیم آب از لب و لوچه ابراهیم...)
در سالنی که نصفش پسرا هستند و نصفش دخترا استاد چه طوری باید حرف بزنه که اولا حوصله مستمعین سرنره و دوما فضا یکم از اون جو جدیّت خارج بشه و سوما دخترا بلند نخندند (که باز هم میگم به استاد ربطی نداره اونا میتونستند آروم تر بخندند) شما اگه راهکاری بلدی به من پیام خصوصی بده تا من هرجور شده به دست استاد برسونم تا خیال شما و بقیه دوستان راحت بشه
من هیچ وقت نمیام کسی رو که مخالف من صحبت میکنه جزو دشمنانم قرار بدم و حرفاش رو نشنوم بلکه میمونم و جوابشو میدم تا یا من قانع بشم یا طرف مقابل ( که در مورد شما فکر نمیکنم قرار باشه قانع بشید)

بله : آری ، نعم ، ، yes ، در اینجا به معنی دنبال کردن سخنرانی های استاد رائفی و خود را جزو دوست داران ایشون قراردادن است . حالا متوجه شدید؟

الله اعلم خدا خودش بهتر میدونه که نیت شما چی بوده
اگر نیتتون شر هم بوده در هر صورت نتیجه کار خوب بوده پس بازم ممنونم
دوست عزیز شما چیز دیگه ای از حرف های من پیدا نکردید که گیر دادید به غلط املایی؟ ( قضیه خان الامینه دیگه )

بعدم این چه حرفیه که میزنید؟ شما با طرفدارای آقای رائفی کار دارید anti666 هم یکی از مهمترین طرفدارای آقای رائفیه اگه شما حرفت حق بود اگه میتونستی یه نفر رو هم راضی خودش خیلی بود. بد میگم؟

به این سوالتون هم حتما جواب میدم
دوست گرامی محض اطلاعتون باید بگم که اگه صدای خانوم ها انفرادی (یعنی یه نفر) نباشه و به صورت جمعیت باشه و اون صدا ها باعث تحریک جنس مخالف نشه هیچ مشکلی نداره. تو ماها که باعث تحریک نشد والا شما رو نمیدونم
همین چند ماه پیش بود که فکر میکنم دیدار مردم مازندران با رهبر بود که مرد و زن با هم دیگه شعری با مضمون بیعت با رهبری میخوندند . شما بیشتر از یه مرجع تقلید میفهمی؟ اگه معصیت بود همونجا رهبر برخورد میکرد ( که با همین اندک شناختی که از رفتار شما دارم باز هم فکر نمیکنم شما بخواید قانع بشید)

اگه شما با آقای رائفی کار ندارید پس با سبزی فروش سر کوچه ما کار دارید؟ پس این همه بحث و نقد واسه چیه ؟ واسه کیه؟ پس اگه شما با استاد کار ندارید حتما قصدتون تخریب چهره ایشونه . والا تا اونجا که ما میدونیم اگه کسی رو نقد میکنند میخوان طرف مقابل نقدشون رو بشنوه اونوقت شما میگی با ایشون کار نداری
بعدم شما چرا میخوای با طرفدارای آقای رائفی بحث کنی ؟ خود استاد مگه زبون نداره که بخواد جوابتون رو بده همونطور که بار قبل توسط anti666 جوابتون رو داد اینبار هم میده فقط کافیه نقدتون رو بدست anti666 برسونید پس الکی بهونه نتراشید

قانع شدید ......؟؟؟؟ عمرا چون شما واسه کار دیگه ای اینجا هستی که خودتم خیلی خیلی خوب میدونی و نمیخوای بگی
خیلی کسای دیگه مثل farkli درست از استاد نقد کردند و جوابشون رو گرفتند اما همونطور که گفتم شما قصدت یه چیز دیگه هست
دوستان عزیز لطفا به نقد بی محتوا و نقدی که قبلا به ان جواب داده شده جواب ندهید .این بحث ها کاملا وقت گیر و بی فایده است.
جناب sara-iran اگر نقد محتوایی و منطقی جدیدی بود خود من هم جزو طرفداران سرسخت استادم و برای جوابگویی در خدمتم.
دوستان عزیز دوباره تاکید میکنم که به نقد بی محتوا و تکراری جواب ندهید.
من به شخصه سخنرانیهای زیادی از ایشون دیدم و شنیدم که در اماکن و محافل متفاوتی بوده. لحن بیان و گفتار آقای رائفی را گاهی در حد موضوع مورد بحث ندیدم. ولی وقتی بیشتر توجه کردم با خودم فکر کردم شاید جوری سخنرانی رو تنظیم میکنند که در خور فهم و درک اون محفل باشه.با توجه به اعتقادات و فرهنگ اون مکان. مثلا محتوای سخنرانی در دانشگاه علامه و انجمن موعود(اگر اشتباه نکنم) کاملا یک چیز است ولی لحن کلام کاملا متفاوت.
محیط دانشگاه، سن و عقاید مخاطبان که قریب به اتفاق دانشجو بودند ایجاب میکرد که دکتر راحتتر و کمی دوستانه تر جو را ایجاد کنند که بحث هم جذابیت داشته باشه هم تاثیرش را گذاشته باشه.و این قضیه را کاملا متفاوت در جلسه موعود میبینیم که مخاطبین دکتر افرادی هستند که از لحاظ مذهبی شاید کمی متعصب تر از یک دانشجوی نهایتا 25 ساله باشن.
ولی کلا فکر میکنم سخنرانیهاشون داره به سمت و سوی خاصی میره.
7parsa4 جواب دارم ولی جوابتون رو نمیدم
دوستان عزیز لطفا به نقد بی محتوا و نقدی که قبلا به ان جواب داده شده جواب ندهید .این بحث ها کاملا وقت گیر و بی فایده است.
جناب sara-iran اگر نقد محتوایی و منطقی جدیدی بود خود من هم جزو طرفداران سرسخت استادم و برای جوابگویی در خدمتم.
دوستان عزیز دوباره تاکید میکنم که به نقد بی محتوا و تکراری جواب ندهید.

من تا اینجا حرفهامو زدم, دوباره تکرار نمیکنم
میدونید برای چی آقای رائفی رو دوست دارید و از طرفداراش هستید؟
به خاطر چند تا شوخی و اینکه چیزای عجیب وغریبی میگه و مثل شماها جوانه.نه به خاطر محتوای سخنرانی و اینکه چه چیزهای میگه.چون خیلی ها نسبت به آقای رائفی پور حرفهای بهتری میزنن ولی چرا شماها روی اونها اینقدر تعصب ندارین.
البته نه همه شماها ولی اکثرتون
از طرز برخوردتون معلوم شده که جور آدمهای هستید
(۵/تیر/۹۰ ۱۸:۴۷)sara_iran نوشته است: [ -> ]7parsa4 جواب دارم ولی جوابتون رو نمیدم

نه دیگه نشد شما یا جواب داری یا نداری اگه جواب داری و نمیخوای اینجا جواب بدی به من پیام خصوصی بزن و جواب من رو بده (البته اگه واقعا جوابی داری )

(۵/تیر/۹۰ ۱۹:۴۶)sara_iran نوشته است: [ -> ]میدونید برای چی آقای رائفی رو دوست دارید و از طرفداراش هستید؟
به خاطر چند تا شوخی و اینکه چیزای عجیب وغریبی میگه و مثل شماها جوانه.نه به خاطر محتوای سخنرانی و اینکه چه چیزهای میگه.چون خیلی ها نسبت به آقای رائفی پور حرفهای بهتری میزنن ولی چرا شماها روی اونها اینقدر تعصب ندارین.

میدونید برای چی آقای رائفی رو دوست ندارید و از دشمنانش هستید؟
به خاطر اینکه یا شما منافعتون با سخنرانی های استاد در خطر افتاده یا اینکه شما باید با استاد مخالفت کنید
استاد خیلی هم چیز های خوبی میگه ومحتواش هم در حد عالی هست اگه ما قرار بود به خاطر شوخی و مسخره بازی و حرفا و کارای عجیب غریب دور کسی جمع بشیم دور صدا و سیما (که ماشالا قربونش برم در این زمینه اوله ) و لورل هاردی و مستربین و .... جمع میشدیم نه دور آقای رائفی
به قول خودتون استاد مثل ما جوونا هست و به قول معروف خاکیه ، تکبر نداره ، برای بیداری برادرا و خواهرای دینیش هر جور فحش و ناسزا و تخریب و .... ( البته نقد ! های شما هم ناگفته نماند ) تحمل میکنه و..... برای همینه که بعضی از دوستان که به استاد نزدیکترند روی ایشون تعصب بیشتری دارن
(۵/تیر/۹۰ ۱۹:۴۶)sara_iran نوشته است: [ -> ]میدونید برای چی آقای رائفی رو دوست دارید و از طرفداراش هستید؟

واقعا شما چطوري به خودت اجازه مي دي راجع به افرادي كه حتي نمي توني ببينيشون اينجوري نظر بدي؟
بعدش فكر كني خيلي آدم صادقي هستي؟
حكم خنده دست جمعي رو هم كه گرفتي
ديگه چي مي خواي؟
من مي گم به خاطر شخصيت استاده كه جوونها دورش جمع شدن نه به خاطر تيپش
شما ميگي مگه چشه؟يعني چه؟
ما راست و حسيني به شما گفتيم
طرفدارهاي استاد به خاطر نوع نگاه جديد ايشون دورش جمع شدن
همين و بس
شما فارسي رو مگه متوجه نمي شي ، ما بايد بيايم حرفامون رو برات ترجمه كنيم؟؟
بعد ميگن جوابش رو ندين Undecided
اصلا مگه اين تاپيك بسته نشده بود؟؟
بنده خودم به اقای رائفی پور مشکوکم چون می آید در جلسات علنی در دانشگاه ها راه های ارتباط با شیاطین و اجن را آنهم به بدترین روش و توهین به قران کریم تشریح می کنه که خودش می تونه عامل انحراف افراد حتی از روی کنجکاوی بشه بعد هم میگه هرکی با اجن در ارتباط قدرتمند و ثرتمند می شه
خوب اوقت کسی که داره به بهانه افشاء شیاطن پرستی راه های ارتباط با اون علنی می کنه میشه اطمینان کرد
لطفا نظر بدید
مگر نه اینکه : آن کس که اصرار آموختند مهر کردند و دهانش دوختند
من تا حالا نشنیدم عالمی راه های ارتباط با ماوراء طبیعت رو نشون بده وای به حال ارتباط با شیطان
(۱۱/تیر/۹۰ ۱۵:۵۲)علی 121 نوشته است: [ -> ]بنده خودم به اقای رائفی پور مشکوکم چون می آید در جلسات علنی در دانشگاه ها راه های ارتباط با شیاطین و اجن را آنهم به بدترین روش و توهین به قران کریم تشریح می کنه که خودش می تونه عامل انحراف افراد حتی از روی کنجکاوی بشه بعد هم میگه هرکی با اجن در ارتباط قدرتمند و ثرتمند می شه
خوب اوقت کسی که داره به بهانه افشاء شیاطن پرستی راه های ارتباط با اون علنی می کنه میشه اطمینان کرد
لطفا نظر بدید
مگر نه اینکه : آن کس که اصرار آموختند مهر کردند و دهانش دوختند
من تا حالا نشنیدم عالمی راه های ارتباط با ماوراء طبیعت رو نشون بده وای به حال ارتباط با شیطان

حالا شما میخوای قرآن به پا بستن رو بهانه کنی؟؟!!!این آموزشه؟؟
عزیز همه میدونن توهین به مقدسات مارو به اجنه نزدیک تر میکنه....نقل اون جنگیر که اسمش غفاری بود چقدر نوشتن...
البته اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد اونی که خودشو به خواب زده نه

یا حق
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
آدرس های مرجع