تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
بسم الله الرحمن الرحیم .
دوست عزیز اگر حقیر میتونستم جواب شما رو بدم قطعا نمیگفتم سخنرانی استاد رو گوش کنید !!

بسیار خوب من اشتباه کردم . جناب anti 666 انشاءالله از استاد میپرسن و جواب شما رو میدن .

اما به شخصه خود من تمام حرفهای استاد رو گوش نمیدم و از تمام سخنرانیها گفته هایی که با منطق من سازگار باشه گلچین میکنم . ایشون معصوم که نیستن .
در نهایت مقلطه میکنه خوب میشه به اون قسمت توجه نکرد .

آقا نمیشه بریم یقه استاد رو بگیریم چرا بین 400 تا حرف درست 10 تا اشتباه گفتی !!!

البته قطعا جوابی برای شبهات هست اما زمان لازمه تا همه چیز واضح بشه و قصد من راهنمایی بود نه جواب .

حداعقل من کارهای مهمتر دارم توی تالار تا اینکه بحث کنم چرا استاد توی فلان سخنرانی نتونست جواب کامل به فلان نقد بده !!

به هر حال امیذوارم جوابتون رو هر چه زودتر از استاد عزیز بگیرید .

پاینده باشید .
[align=-WEBKIT-CENTER]بسم الله الرحمن الرحیم
[align=-WEBKIT-CENTER]
[align=-WEBKIT-CENTER]همین اول بگم که من سعی کردم با توجه به چیزی که از حرف های استاد فهمیدم و حتی با آوردن جواب های خود استاد که توی ویدئو شون هم گفتن جواب بدم پس اگر کمیتی هست از منه نه از جواب های استاد!!

(۱۶/خرداد/۹۱ ۰:۵۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
حسبنا الله و نعم الوکیل
(۱۵/خرداد/۹۱ ۱۸:۳۳)soshiant نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

دوست عزیز اگر گوش دادید که نباید این سوالات رو بپرسید !! چون استاد گفتن پژوهشی با همکاری حوزه انجام شده .

در این بین استاد راوی نتیجه تحقیق کننده محسوب میشه . در واقع مسئولین حوزه باید جواب گو باشند .

قبل از اینکه جواب بدم اینو عرض کنم ما میخواییم حقیقت مشخص بشه اگر احیانا لحن ما تند به نظر رسید یا تند بود به این توجه نکنید و حبتون باعث تعصب بی جا نشه چون جلوی دیدن حقیقت رو میگیره
بحثمون رو ممکنه با سوالاتی پیش بریم که جواب باید داشته باشه و از کنارش رد نشید و با دقت بخوانید و فکر کنید که ایشون درست میگه یا نه(با استدلال!) و بعد بیاید جواب بدید
ممکنه من اشتباه کنم و شما با توضیحتون من روشن کنید که چه چیز درست است و از ریز وارد بحث بشید،اگر نمیتونید و حوصله بحث رو ندارید وارد بحث نشید چون اگر چه جواب ندید یا جوابی بدید که به اشتباه بیفتن و حقیقت رو نبینن این گردن شماست و اون دنیا باید جواب بدید،پس با دقت و ریز شدن در مبحث بیایم ببینیم حق با چه کسیه.
چون در بحثها حرفای زده میشه که ادم بی میل به بحث میشه،چرا چون به حرفی که زده میشه دقت نمیشه
اما بیاید با دقت بحث کنیم!.
ما هم همین رو می خواهیم که از روی تعصب بحثی پیش نیاد کما اینکه با همین بحث های الکی جلوی خیلی از پژوهش ها گرفته میشه!!!
(۱۶/خرداد/۹۱ ۰:۵۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]خب
چند سوال
اول اینکه همکاری کردن چیه در اینجا؟ و چطور به این مفهوم رسید که تحقیق کننده حوزه بوده؟
جواب سوالتون اینه که از کجا معلوم ایشون راست بگن!! به نظرتون اگه الکی ایشون اسم حوزه را آورده بودند آیا با پخش این فیلم حوزه نمی تونه اعاده حیثیت کنه!؟؟؟؟
(۱۶/خرداد/۹۱ ۰:۵۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]گفتید راوی نتیجه تحقیق بوده،تحقیق چی بوده و چه رابطه ای با حوزه داشته؟
به نظرتون سوالی که پرسیده شده بود در چه رابطه بود!!! بهتر نیست کمی فکرکنید و بعد سوال بپرسید!!!
(۱۶/خرداد/۹۱ ۰:۵۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]ما یه بار دیگه با دقت بیشتر و باداشت جدا گانه ای از سخنان ایشون قسمت سه رو نگاه کردیم.
تحقیق به این شکل بوده که دو تا گروه دانشجویی بوده که از دانشجویان ژنتیک و پزشکی و مامایی بودن.
ایشون در این سخنرانی به تحقیقات علمی میپردازن که چگونه جمعیت زنان بیشتر از مردان شده که ربطی به اون نقد نداره.چون آقای فراهانی منکر نسبت جمعیت نشدن که زنان در اون دوره بیشتر از مردان بودن.
ایشون دلایل علمی رو میارن که چگونه نسبت زنان بیشتر از مردان میشه و از تعادل خارج میشه که همینطور که گفتیم مربوط به اصل مسئله نیست.
و همینطور دلایل گناه کردنهای اعراب.
اینها چه معنی میتونه داشته باشه؟میتونه این معنی رو بده که ایشون دارن یهجوری از جواب فرار میکنن،طفره میرن(که یعنی جوابی ندارن و دارن مغلطه میکنن)یجوری خودشون رو توجیح میکنن
به نظر میاد که خوب نگاه نکردین !!!! اگر دقت می کردین ایشون اول جواب دادن حرفاشون گفتند که مسائلی رو که می خوان بگن بدرد بچه های اونجا(بچه های علوم پزشکی!!) می خوره و می تونند یک چیزی از توش در بیارن!! و در مقابل آدم علمی باید علمی بحث کرد !!! منبع هم دادن در مورد حوزه که اگه شک دارید برید و از همون جایی که گفتن بپرسید!! و اما سوالی که پرسیده شده بود چه بود. سوال پرسیده شده از آقای فراهانی:"آیا دختر کشی در اعراب جاهلی در زمان پیامبر آنطور که استاد رائفی گفته بخاطر بالانس جمعیت بوده که پیامبر گفته چهارتا زن بگیرید؟؟؟" و جواب آقای فراهانی(نقل به مضمون):"پروژه فراماسونی هراسیه (منظور استاده) حرفهای ایشون سوره نساء و آیه سه را کلا زیر سوال می برند آیات قرآن بر اساس آنچه که در جامعه آمده و واقع شده که منزل نمیشه "و...... !!!!!همینجا سوال پیش میاد که پس بر اساس چه چیزی خدا باید یک سری مطالب رو در قرآن بیاره از جمله همون آیه ولایت:

نقل قول: إِنَّمَا وَلِيكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ(المائدة/55)
ولي شما تنها خدا و پيامبر اوست و کساني که ايمان آورده‏اند همان کساني که نماز برپا مي‏دارند و در حال رکوع زکات مي‏دهند

آیا جز اینه که این آیه بنا به اتفاقاتی که همون زمان رخ داده بوده!! اگه بخای بگی که این آیه در کل تاریخ معنی میده که هیچی دیگه......
بهتر نیست اول خودمون هم بریم تحقیق کنیم بعد بیایم بگیم که این حرف درسته یا غلط....و بعدشم اینکه پیامبر چهار تا زن گفته بگیرید یا هر چند تا چه ربطی به فراماسونری داره!!!!
(۱۶/خرداد/۹۱ ۰:۵۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]ایشون میگن که بهشون گفتند که ایشون زد قرانه؛ما که چیزی ندیدم؛چطور استنباط کردید که ایشون این منظور رو دارن؟
به نظرتون جواب های آقای فراهانی چه معنی میداد!!!
(۱۶/خرداد/۹۱ ۰:۵۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]در قسمتی ایشون میگن (نیاید بگید کات کرده هستش،ما به این جمله کار داریم):
"حکم قرآن رو ما که نمیتونیم تشخیص بدیم تا کی دووم داره،درسته؟یه چیز واضحه"
این جمله چه معنی میتونه داشته باشه؟این معنی رو میده که حکم قرآن تاریخ مصرف داره!
------------
شما هم که حرف استاد رو مثل آقای فراهانی کات کردید و قسمتی رو که خواستید آوردید...قبل از این حرفشون بحث سر گرفتن چند تا زنه که استاد میگه(نقل به مضمون) "حالا که نسبت زنان به مردان دو به یکه باید دو تا زن گرفت حکم قرآن رو ما که نمیتونیم تشخیص بدیم تا کی دووم داره،درسته؟"خوبه خود استا گفته ما که نمی تونیم تشخیص بدیم!!!یه چیز واضحه آیا به نظرتون این کار شما درسته !!! مگه جز این نیست که الان برای گرفتن زن دوم باید از زن اول اجازه بگیری حالا تا زن چهارم پیش کش!!! یعنی الان هم باید همون قانون همونجوری اجرا بشه!!! به نظرتون این کار درسته در حال حاضر و امکانش هست!!! اگر بخوایم به حرف شما و آقای فراهانی گوش کنیم که دیگه بنیان خانواده بهم میریزه!! و بعدش هم شما دارید نظامم اسلامی رو با این حرفتون غیر اسلام معرفی می کنید کما اینکه در قانون این کار به راحتی امکانش نیست!!بهتر نیست یکم در مورد حرفهاتون تدبر کنین و کات نکنین!!!
(۱۶/خرداد/۹۱ ۰:۵۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]جمله دیگه ایشون:
"این یه بحث علمیه،کاملا علمی رو آوردن،شانتاژ درست کردن که فلانی زد قرآنه،مارو میگه"
(آیا این مغلطه نیست؟)الان کی داره شانتاژ میکنه؟(چرا آقای رائفی بعضی حرفارو میزنن که برای خودشون هم صدق میکنه؟Idea
قبلا هم گفته شد که ربطی به اصل مسئله نداره.
------------
مگه جز اینه!!! آقای رائفی پور بحث علمی کردن آقای فراهانی با دین جوابشون رو دادن!!! باز هم با تعصب جواب دادین و فکر نکردین چی بوده که چی شده!!انگاری شما هم یقین پیدا کردین استاد زد قرآنه!!
(۱۶/خرداد/۹۱ ۰:۵۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]در سخنرانی اصفهان
ایشون میگن حضرت محمد گفته چهار زن بگیرید
یعنی به خاطر شرایط اون موقع این حکم اومده همینطور که قبلا در اون پست بالا گفتم.بعد قضیه شراب رو میگید که شراب برای همیشه حرام است (که درسته!)اما نقیض اون حرفاتونه که ما هم به خاطر همین داریم صحبت میکنم.
------------
ببینید همونطور که استاد هم گفتن"حکم قرآن رو ما که نمیتونیم تشخیص بدیم تا کی دووم داره،درسته؟"پس نباید الکی بزرگش کنید که اونجا اون حرف رو گفته اینجا این حرف رو اگر هم متوجه نشدی حرف های استاد رو بخاطر اینه که با دید منفی نگاه می کردید!!!
(۱۶/خرداد/۹۱ ۰:۵۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]و اینکه چه دلیل و معنی میده که ما در مورد حواشی نقد صحبت کنیم؟؟؟مگه نمیگید حق با شماست پس این کارها چه معنیی میتونه داشته باشه؟
بله خب بعضی ها هم غیر از ایشون کارشون اینه که نمیدونن و نمیتونن جواب بدن میان به جای جواب به ارسال من بحث حاشیه میکنن
انشالله که اینطور نشه.

و اینو هم بگم، که خدایا تو شاهد باش که من گفتم. ...

یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا إِنْ تَتَّقُوا اللهَ یَجْعَلْ لَکُمْ فُرْقاناً وَ یُکَفِّرْ عَنْکُمْ سَیِّئاتِکُمْ وَ یَغْفِرْ لَکُمْ وَ اللهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظیمِ
سوره الأنفال آیه 29
در مورد این بحث آخرتون هم من نمی دونم چی بوده ولی شما هم بدون اینکه خودتون برید دنبال این که کی درست می گه کی نمی گه دارید دنبال بحث کردن می گردید!!!

و در آخر اینکه دیده میشه کسانی رو که بر ضد دشمنان اسلام و کشورمون دارن کاری رو انجام میدن اینطور سیبل کردن باید به کارشون ایمان بیاریم نه اینکه خودمون زیر پاشون رو خالی کنیم!!
آیا چون استاد و امثال ایشون دارن برای دینشون و کشورشون مردم رو از خواب غفلت بیدار می کنند باید بدون هیچ دلیل روشنی خرابشون کنیم!! نکنه بدون اینکه بدونیم توی زمین دشمن بازی کنیم!!
بله اگر جایی دیدیم کسی رو که بهش ایمان داریم داره مارو به خطا می بره دیگه نباید ازش پیروی کنیم!! اما اول با سند درسا اثبات بشه بعد!!! نه با این خزعبلاتی که فقط برای دور نگه داشتن امثال استاد از کار اصلیشونه و هیچ سوده دیگه ای نه برای ما داره نه برای هدفمون بلکم مارو از راه اصلی و هدف اصلیمون دور نگه میداره!!!
خواهشا اول یکم به کاری که داریم انجام میدیم فکر کنیم بعد بهش عمل کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد دادگاه عالی اسراییل ، انتقادی که به ایشون شده بود که گفته اند مهمترین تصمیمات صهیونیست در این دادگاه گرفته میشود
در تایید این صحبت باید بگم به نظر من ایشان کاملا درست گفته اند ،
به این مستند که از شبکه یک سیما پخش شد دقت کنید و به سازندگان مجموعه نیز دقت کنید .

دانلود مستقیم کلیپ دادگاه عالی اسراییل

تا آنجایی که بتوانم حق را میگویم چون برای دوستان این موضوع شبهه بود و کاری ندارم که فراهانی است یا رائفی!Wink
بسم الله الرحمن الرحیم
حسبنا الله و نعم الوکیل
سلام
وقتی به حرفهای ابتدای پست دقت و عمل نمیکنید میشه این و اگر قرار بود با تکرار فهم بشه همون باید براتون فهم میشد.
اینکه ما نفهمیدیم قضیه چیه و یا نمیتونیم جوابی بدیم و بیایم همون حرفاها رو که خودمون گوش کردیم تکرار کنید بلکه فرجی بشه! سنگ اندازی در بحثه.
اولا ما در مورد حرفای دیگه ایشون هم نقد داریم،اما مهم ترین مسئل رو اوردیم بحث کنیم،چون اگر قرار باشه بادقت و تمکرز باشه باید از چند مسئله بپرهیزیم تا تمرکز و دقت بیشتر بشه
اگر میخوایید در بحث شرکت کنید تا دقیق به سخنان آقای فراهانی و آقای رائفی گوش ندادید و نفهمیدید دقیقا چی میگن وارد بحث نشید.
-----------------------
نقل قول:جواب سوالتون اینه که از کجا معلوم ایشون راست بگن!! به نظرتون اگه الکی ایشون اسم حوزه را آورده بودند آیا با پخش این فیلم حوزه نمی تونه اعاده حیثیت کنه!؟؟؟؟
دوست عزیز من دارم به آقای soshiant جواب میدم نه آقای رائفی
نقل قول:
نقل قول:إِنَّمَا وَلِيكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ(المائدة/55)
ولي شما تنها خدا و پيامبر اوست و کساني که ايمان آورده‏اند همان کساني که نماز برپا مي‏دارند و در حال رکوع زکات مي‏دهند
نقل قول:آیا جز اینه که این آیه بنا به اتفاقاتی که همون زمان رخ داده بوده!! اگه بخای بگی که این آیه در کل تاریخ معنی میده که هیچی دیگه......
قسمتهایی رو رنگی گذاشتم که بهتر درک بشه که چی گفتین.این حرف شما یعنی اینکه تاریخ مصرف داره،برای یه دوره از تاریخ بوده و دیگه کاربرد نداره و آیه اومده به خاطر زکات حضرت علی در نمازش و معنی دیگه نمیده.
یعنی درواقه کتاب قران داره در مورد اتفاقات اون دوره حرف میزنه،مثل یه کتاب تاریخ
بله شان نزولش به خاطر اینه و دلیل هم داره.(روایت هست)
اما این جملتون غلطه و همچنین حرف آقای رائفیه (نشون میده که اطلاعاتشون در چه حده)
در ادامه تفسیر ایه؛برای این ایه سیزده پیام اوردن که نشون میده این ایه برای تمام قرون و دورها هست و کاربرد هایی داره:

1- اسلام، هم دين ولايت است و هم دين برائت. هم جاذبه دارد و هم دافعه. آيات قبل، از پذيرش ولايت يهود و نصارى نهى كرد، اين آيه مى‏فرمايد: خدا و رسول و كسى را كه در ركوع انگشتر داد، ولىّ خود قرار دهيد. «يا ايّها الّذين آمنوا لا تتّخذوا... انّما وليّكم اللَّه...»
2- از اينكه به جاى «اوليائكم»، «وليّكم» آمده ممكن است استفاده شود كه روح ولايت پيامبر و على‏عليهما السلام، شعاع ولايت الهى است. «وليّكم»
3- معمولاً در قرآن نماز وزكات در كنار هم مطرح شده است، ولى در اين آيه، هر دو به هم آميخته‏اند. (دادن زكات در حال نماز) «الّذين يقيمون الصلوة و يؤتون الزكاة و هم راكعون»
4- كسانى كه اهل نماز و زكات نيستند، حقّ ولايت بر مردم را ندارند. «انّما وليّكم اللَّه...» («انّما»، نشانه‏ى انحصار ولايت در افراد خاصّ است)
5 - براى توجّه به محرومان، نماز هم مانع نيست. «يؤتون الزكاة و هم راكعون» (آرى، فقير نبايد از جمع مسلمانان دست خالى برگردد.)
6- ولايت از آنِ كسانى است كه نسبت به اقامه‏ى نماز وپرداخت زكات پايدار باشد. «يقيمون الصلوة ويؤتون...» («يقيمون» و«يؤتون» نشانه دوام است)
7- هرگونه ولايت، حكومت و سرپرستى كه از طريق خدا و رسول و امام نباشد، باطل است. «انّما وليّكم اللَّه...» (كلمه «انّما» علامت حصر است)
8 - توجّه به خلق براى خدا در حال نماز، با اقامه نماز منافات ندارد.«يؤتون الزكاة و هم راكعون»
9- كسى كه نسبت به فقرا بى‏تفاوت باشد، نبايد رهبر و ولىّ شما باشد. «انّما وليّكم اللَّه... و يؤتون الزكاة»
10- كارهاى جزئى (مثل انفاق انگشتر) نماز را باطل نمى‏كند. «يقيمون الصلوة و يؤتون الزكاة و هم راكعون»
11- در فرهنگ قرآن، به صدقه مستحبّى هم «زكات» گفته مى‏شود. «يؤتون الزكاة»
12- ولايت‏ها در طول يكديگرند، نه در برابر يكديگر. ولايت بر مسلمين، ابتدا از آنِ خداست، سپس پيامبر، آنگاه امام. «انّما وليّكم اللَّه و رسوله و الّذين آمنوا...»
13- حضرت على‏عليه السلام در زمان خود پيامبرصلى الله عليه وآله نيز ولايت داشته است. «انّما وليّكم اللَّه و رسوله» (ظاهر ولايت، ولايت بالفعل است، نه ولايت بالقوّه. زيرا ولايت در آيه يكبار بكار برده شده كه يا همه بالفعل است و يا همه بالقوّه مى‏باشد)

ببنید اگر بگید حالا یه حرفی زده شده،اشتباهه و هر کسی ممکنه اشتباه کنه؛این درست نیست،حالا به فرض ایشون یه حرفی رو زدن و کسی نیومد نقد کنه
نتیجه این حرفا میشه چی؟میشه این حرف:
"آیا جز اینه که این آیه بنا به اتفاقاتی که همون زمان رخ داده بوده!! اگه بخای بگی که این آیه در کل تاریخ معنی میده که هیچی دیگه......"
و خب وقتی یه نفر این رفت توی ذهنش فردا که یه شبهه وارد کردن میگه اره راست میگه آقای رائفی هم که اون حرفو زدن پس دین مال هزارو چهار صد ساله پیشه و به درد همون موقع میخوره.
اینکه ما بیایم توجیه کنیم که هر کسی ممکنه اشتباه کنه درست نیست،چون یه اشتباهه فاحشه نه یه اشتباه عادی
اما در مورد ربط به فراماسونری
در اینجا شما اشتباه فهمیدین و دلیل بی دقتی بوده.
عین جملات آقای رائفی:
خب،این روی سوال،خب حالا اصلا روی سوال خنده داره،یعنی هیشکی اینجوری سوال نمیپرسه،یه نفر بخواد سوال بپرسه،مشخصه؛بعد اشاره میکنن ایشون میگن پروژه فراماسونری هراسیه...
که البته آقای رائفی هم اشتباه گفتن(ما نمیگیم غرض دارن،احتمال قوی اشتباه گفتن) قبل از این سوال،این حرف رو میزنن، نه بعدش،برید نگاه کنید 25:40 به بعد.
نقل قول:به نظرتون جواب های آقای فراهانی چه معنی میداد!!!
هیچ جای سخنرانی آقای فراهانی من نشنیدم که ایشون بگن خودشون یا حرفهاشون ضد قرانه،شما بفرمایید در دقیقه چند و چطور استنباط کردین که این منظور رو دارن؟
حالا شاید جایی گفته باشن این حرفتون با قران متعارضه
ولی من نشنیدم گفته باشن که ایشون با قران ضدیت داره
اگر میگید گفته شده دقیقه و کدوم قسمت رو بگید.
نقل قول:شما هم که حرف استاد رو مثل آقای فراهانی کات کردید و قسمتی رو که خواستید آوردید...قبل از این حرفشون بحث سر گرفتن چند تا زنه که استاد میگه(نقل به مضمون) "حالا که نسبت زنان به مردان دو به یکه باید دو تا زن گرفت حکم قرآن رو ما که نمیتونیم تشخیص بدیم تا کی دووم داره،درسته؟"خوبه خود استا گفته ما که نمی تونیم تشخیص بدیم!!!یه چیز واضحه آیا به نظرتون این کار شما درسته !!! مگه جز این نیست که الان برای گرفتن زن دوم باید از زن اول اجازه بگیری حالا تا زن چهارم پیش کش!!! یعنی الان هم باید همون قانون همونجوری اجرا بشه!!! به نظرتون این کار درسته در حال حاضر و امکانش هست!!! اگر بخوایم به حرف شما و آقای فراهانی گوش کنیم که دیگه بنیان خانواده بهم میریزه!! و بعدش هم شما دارید نظامم اسلامی رو با این حرفتون غیر اسلام معرفی می کنید کما اینکه در قانون این کار به راحتی امکانش نیست!!بهتر نیست یکم در مورد حرفهاتون تدبر کنین و کات نکنین!!!
ببنید کات کردن زمانی اشتباهه که معنی حرف رو که کات کردیم تغییر بده؛اما ما با این جمله کار داریم و کات کردن ما مفهوم رو تغییر نمیده.
نه قران گفته حتما باید چهار زن بگید نه آقای فراهانی،دارن اینو میگن که حالا که نسبت دو به یک شد باید دوتا زن بگیریم؛مگه ما گفتیم که باید به نسبت جمعیت زن گرفت؟که شما این حرفو میزنید.کی این حرفو زدیم؟،که حالا شما هم میاید بنیان خانواده رو پیش میکشید.

بازم این حرف یعنی چی؟یعنی ایات تاریخ مصرف داره،برای یه دوره بوده و الان کاربرد نداره،دورش گذشته،دیگه باید فلان ایه رو از قران حذف کرد،چون اون دوره این نسبت بوده و الان دیگه نیست،پس در نتیجه تا یه زمانی دوام داره.

وَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تُقْسِطُواْ فِي الْيَتَامَى فَانكِحُواْ مَا طَابَ لَكُم مِّنَ النِّسَاء مَثْنَى وَثُلاَثَ وَرُبَاعَ فَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تَعْدِلُواْ فَوَاحِدَةً أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ذَلِكَ أَدْنَى أَلاَّ تَعُولُواْ
و اگر بيمناكيد كه در حق دختران يتيم به عدل و انصاف رفتار نكنيد، در اين صورت از زنانى كه مى‏پسنديد [يك يا] دو و [يا] سه و [يا] چهار تن را به همسرى درآوريد، و اگر مى‏ترسيد كه مبادا عادلانه رفتار نكنيد، فقط به يك تن، يا ملك يمين [كنيز] اكتفا كنيد، اين نزديكتر است به اينكه ستم نكني

سوره نساء آیه 3

نقل قول:مگه جز اینه!!! آقای رائفی پور بحث علمی کردن آقای فراهانی با دین جوابشون رو دادن!!! باز هم با تعصب جواب دادین و فکر نکردین چی بوده که چی شده!!انگاری شما هم یقین پیدا کردین استاد زد قرآنه!!
چی بحث علمیه؟ما منکر چه چیزی شدیم که بحث علمیه؟ما منکر این شدیم که جمعیت زنان بیشتر از مردان بوده؟
کجا گفتیم؟
نقل قول:انگاری شما هم یقین پیدا کردین استاد زد قرآنه!!
ببنید،نتیجه اون حرف میشه این که به نسبت جمعیت گفته شده چهار زن یعنی اگر نسبت پنج به یک بود ما الان در ایه قران داشتیم که پنج زن بگیرید.(یعنی اینکه حکم خدا بر اساس شرایط اونروز گفته شده(یعنی دوره اسلام گذشته)).
نقل قول:در مورد این بحث آخرتون هم من نمی دونم چی بوده ولی شما هم بدون اینکه خودتون برید دنبال این که کی درست می گه کی نمی گه دارید دنبال بحث کردن می گردید!!!

و در آخر اینکه دیده میشه کسانی رو که بر ضد دشمنان اسلام و کشورمون دارن کاری رو انجام میدن اینطور سیبل کردن باید به کارشون ایمان بیاریم نه اینکه خودمون زیر پاشون رو خالی کنیم!!
آیا چون استاد و امثال ایشون دارن برای دینشون و کشورشون مردم رو از خواب غفلت بیدار می کنند باید بدون هیچ دلیل روشنی خرابشون کنیم!! نکنه بدون اینکه بدونیم توی زمین دشمن بازی کنیم!!
بله اگر جایی دیدیم کسی رو که بهش ایمان داریم داره مارو به خطا می بره دیگه نباید ازش پیروی کنیم!! اما اول با سند درسا اثبات بشه بعد!!! نه با این خزعبلاتی که فقط برای دور نگه داشتن امثال استاد از کار اصلیشونه و هیچ سوده دیگه ای نه برای ما داره نه برای هدفمون بلکم مارو از راه اصلی و هدف اصلیمون دور نگه میداره!!!
خواهشا اول یکم به کاری که داریم انجام میدیم فکر کنیم بعد بهش عمل کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوبه ادم به خودشم نگاه کنه،ببنیه خودش شامل شون نمیشه.
و همینطور بدون دلیل چیزی رو به دیگران نسبت نده.
و این اشتباهه که ما به اسم اینکه میخوان مردم رو از خواب غفلت بیدار کنن بزاریم هر چیزی خواستن بگن و ما ساکت باشیم.
نقل قول:بله اگر جایی دیدیم کسی رو که بهش ایمان داریم داره مارو به خطا می بره دیگه نباید ازش پیروی کنیم!! اما اول با سند درسا اثبات بشه بعد!!! نه با این خزعبلاتی که فقط برای دور نگه داشتن امثال استاد از کار اصلیشونه و هیچ سوده دیگه ای نه برای ما داره نه برای هدفمون بلکم مارو از راه اصلی و هدف اصلیمون دور نگه میداره!!!
این روشش نیست که فردی بیاد حرفی بزنه بدونه اینکه سند حرفش رو بگه و ما بیایم سند رو کنیم؛اول ایشون بیان سند حرف رو بگن.ببنیم سند درسته ،چی بوده،ربطی داره،نداره.
---------------------------------------------------------
اینکه ادم سوءظن داشته باشه،حرامه
اینکه کسی غیبت کنه،حرامه!
اینکه کسی تهمت بزنه،حرامه!
اینکه کسی تحقیر کنه،حرامه!
مواظب باشیم گرفتار اینا نشیم
-----
از مرکز پاسخگویی سوال کردم و حرف آقای رائفی پور رو بهشون گفتم (قضیه دختر کشی و نسبت جمعیت...) ایشون هم اینو گفتن:
"حرف بيخوديه که نه دليلي پشت سرش هست و نه مبنائي داره"
سوال کردم گفتن این بدعته
حتی از کارشناس دیگری که سوال کردم و ماجرا رو شرح دادم براشون گفتن این خلاف قران است. (میتونید خودتون هم برید سوال کنید)
-----
اگر وارد بحث میخواید بشید اول پستها رو با دقت زیاد بخونید
ما میخوایم این قضیه رو روشن کنیم که اگر شد بعد بریم سراغ مسائل دیگه.نه اینکه جواب بی دقتیها رو بدیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۶/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم
حسبنا الله و نعم الوکیل
سلام
وقتی به حرفهای ابتدای پست دقت و عمل نمیکنید میشه این و اگر قرار بود با تکرار فهم بشه همون باید براتون فهم میشد.
اینکه ما نفهمیدیم قضیه چیه و یا نمیتونیم جوابی بدیم و بیایم همون حرفاها رو که خودمون گوش کردیم تکرار کنید بلکه فرجی بشه! سنگ اندازی در بحثه.
اولا ما در مورد حرفای دیگه ایشون هم نقد داریم،اما مهم ترین مسئل رو اوردیم بحث کنیم،چون اگر قرار باشه بادقت و تمکرز باشه باید از چند مسئله بپرهیزیم تا تمرکز و دقت بیشتر بشه
اگر میخوایید در بحث شرکت کنید تا دقیق به سخنان آقای فراهانی و آقای رائفی گوش ندادید و نفهمیدید دقیقا چی میگن وارد بحث نشید.
-----------------------

قسمتهایی رو رنگی گذاشتم که بهتر درک بشه که چی گفتین.این حرف شما یعنی اینکه تاریخ مصرف داره،برای یه دوره از تاریخ بوده و دیگه کاربرد نداره و آیه اومده به خاطر زکات حضرت علی در نمازش و معنی دیگه نمیده.
یعنی درواقه کتاب قران داره در مورد اتفاقات اون دوره حرف میزنه،مثل یه کتاب تاریخ
بله شان نزولش به خاطر اینه و دلیل هم داره.(روایت هست)
اما این جملتون غلطه و همچنین حرف آقای رائفیه (نشون میده که اطلاعاتشون در چه حده)
در ادامه تفسیر ایه؛برای این ایه سیزده پیام اوردن که نشون میده این ایه برای تمام قرون و دورها هست و کاربرد هایی داره:

1- اسلام، هم دين ولايت است و هم دين برائت. هم جاذبه دارد و هم دافعه. آيات قبل، از پذيرش ولايت يهود و نصارى نهى كرد، اين آيه مى‏فرمايد: خدا و رسول و كسى را كه در ركوع انگشتر داد، ولىّ خود قرار دهيد. «يا ايّها الّذين آمنوا لا تتّخذوا... انّما وليّكم اللَّه...»
2- از اينكه به جاى «اوليائكم»، «وليّكم» آمده ممكن است استفاده شود كه روح ولايت پيامبر و على‏عليهما السلام، شعاع ولايت الهى است. «وليّكم»
3- معمولاً در قرآن نماز وزكات در كنار هم مطرح شده است، ولى در اين آيه، هر دو به هم آميخته‏اند. (دادن زكات در حال نماز) «الّذين يقيمون الصلوة و يؤتون الزكاة و هم راكعون»
4- كسانى كه اهل نماز و زكات نيستند، حقّ ولايت بر مردم را ندارند. «انّما وليّكم اللَّه...» («انّما»، نشانه‏ى انحصار ولايت در افراد خاصّ است)
5 - براى توجّه به محرومان، نماز هم مانع نيست. «يؤتون الزكاة و هم راكعون» (آرى، فقير نبايد از جمع مسلمانان دست خالى برگردد.)
6- ولايت از آنِ كسانى است كه نسبت به اقامه‏ى نماز وپرداخت زكات پايدار باشد. «يقيمون الصلوة ويؤتون...» («يقيمون» و«يؤتون» نشانه دوام است)
7- هرگونه ولايت، حكومت و سرپرستى كه از طريق خدا و رسول و امام نباشد، باطل است. «انّما وليّكم اللَّه...» (كلمه «انّما» علامت حصر است)
8 - توجّه به خلق براى خدا در حال نماز، با اقامه نماز منافات ندارد.«يؤتون الزكاة و هم راكعون»
9- كسى كه نسبت به فقرا بى‏تفاوت باشد، نبايد رهبر و ولىّ شما باشد. «انّما وليّكم اللَّه... و يؤتون الزكاة»
10- كارهاى جزئى (مثل انفاق انگشتر) نماز را باطل نمى‏كند. «يقيمون الصلوة و يؤتون الزكاة و هم راكعون»
11- در فرهنگ قرآن، به صدقه مستحبّى هم «زكات» گفته مى‏شود. «يؤتون الزكاة»
12- ولايت‏ها در طول يكديگرند، نه در برابر يكديگر. ولايت بر مسلمين، ابتدا از آنِ خداست، سپس پيامبر، آنگاه امام. «انّما وليّكم اللَّه و رسوله و الّذين آمنوا...»
13- حضرت على‏عليه السلام در زمان خود پيامبرصلى الله عليه وآله نيز ولايت داشته است. «انّما وليّكم اللَّه و رسوله» (ظاهر ولايت، ولايت بالفعل است، نه ولايت بالقوّه. زيرا ولايت در آيه يكبار بكار برده شده كه يا همه بالفعل است و يا همه بالقوّه مى‏باشد)

جالب شد اون همه ما کلمات رو رنگی کردیم شما نگرفتی حالا کار خودمون رو برای خودمون معنی میکنی؟!!
باز باید حرف استاد رو بیارم که چی گفتن!!! معنی رو می گم شاید شما اینبار متوجه بشی و اینقدر دنبال این نباشی که ثابت کنی آقای فراهانی با اون هم حرف های الکی درست گفتن!!! استاد میگه
حالا که نسبت زنان به مردان دو به یکه باید دو تا زن گرفت حکم قرآن رو
[b]ما که نمیتونیم تشخیص بدیم
تا
کی دووم داره
،درسته؟
و این با اینکه بگیم استاد داره میگه خدایی نکرده تمامه قرآن تاریخ مصرف داره اشتباه!! اگه قرار باشه ما چیزی رو که خودمون از قرآن استنباط می کنیم همون رو مرجع بدونیم که دیگه نه به ولایت نیاز هست نه به مجتهد!!! یکی باید باشه که در زمان خودش قرآن رو به صورت درست معنی کنه!!! اینکه بگیم یک مطلبی چون اینطور گفته شده باید همونطور هم قبولش کرد که دیگه اون معنی رو که باید بده نمی ده!!! همین آیه ولایت با تمامه معانی که براش آوردین اگه بخوایم اصلش رو برای تمامه دوران در نظر بگیریم میشه گفت که خیلی ها می تونن بجای اون ولایتی که گفته شده باشند!! پس باید دقت کنیم که هرجایی رو با کیل خودمون معنی نکنیم!!! پس باید کسی باشه که عالم باشه و بتونه اون رو معنی کنه!!
و اینکه شما میگید تاریخ مصرف داره و این حرف رو به استاد می چسبونید اشتباه محض!!! و جفا تو حق کسی که توی سخنرانی هاش طوری از قرآن صحبت می کنه که آدم شیفته قرآن میشه!! همین آدمی که شما داری اینطور به دیوار می کوبونیش بیشتر حرفاش رو از قرآن سند میاره!!! از خود قرآن داره دشمنه اسلام رو نشونمون میده که من بچه مسلمون دیگه حرفی نداشته باشم که حرفاش غلط و بخوام الکی بهش نسبتی بدم!!!
اما متاسفانه امثال فراهانی ها هستند که بخوان با درست کردن یک جریان الکی خودشون نشون بدن و دیگری رو (اون هم بی هیچ دلیل محکمی!!!) که داره جوانان دور شده از دین رو به دین برمی گردونه با نسبت های ناروا بزنن!!!
به قول قدیمیا"هر که در این درگه مقرب تر است! جام بلا بیشترش میدهند!!"
اما در مورد اینکه حرف استاد رو اینطور معنی کردی بهتره بدونی استاد با این موافقه که باید حرف رو عالمش درست معنی کنه!!
اما امثال سروش که حتی تو هم استاد رو باهاش می کوبونی و استاد رو به سروش نسبت می دی با اصل مطلب مشکل داره و حتی سروش (که اون افکارش رو به استاد می چسبونی!!) با اصل ولایت فقیه هم مشکل داره میگه نه دین اسلام دیگه کارایی قبل رو داره و نه ولایتی می تونه اون رو معنی کنه!! یعنی اون هیچ جوره قرآن رو قبول نداره در حال حاضر ، هر چند حرف های امثال سروش هم دو پهلو هست !! جایی که بخوان همون قرآن براشون میشه سند!!!
سروش مخالف ولایت فقیه ولی استاد خودش یک سخنرانی در مورد بودن ولایت فقیه داره!!! حالا یک سوال اصلا میشه این دوتا رو با هم جمع زد!!!
باز هم برای اثبات حرف های کسی مثل فراهانی بد راهی رو انتخاب کردی!!
تمامه حرفات رو در مورد تفسیری که از این آیه آوردی قبول کنم هم نمی تونم قبول کنم که استاد گفته باشه قرآن تاریخ مصرف داره!!!
بلکه آقای فراهانی گفته بودن"
آیات قرآن بر اساس آنچه که در جامعه آمده و واقع شده که منزل نمیشه
"!!! که استاد گفته بودن ، پس آیاتی که در مورد ولایت اومده!! یا در مورد ابی لهب اومده پس چی بودن، جز اینه که این آیات بنا به اتفاقاتی که افتاده نازل شدن!!!

می بینید که شما هم خوب درک نکردین مطلب رو!!!
(۱۶/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]ببنید اگر بگید حالا یه حرفی زده شده،اشتباهه و هر کسی ممکنه اشتباه کنه؛این درست نیست،حالا به فرض ایشون یه حرفی رو زدن و کسی نیومد نقد کنه

این حرفتونم از اون حرفاست ها!!! مسلما من همچین حرفی رو نمی زنم!!!
(۱۶/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]نتیجه این حرفا میشه چی؟میشه این حرف:
"آیا جز اینه که این آیه بنا به اتفاقاتی که همون زمان رخ داده بوده!! اگه بخای بگی که این آیه در کل تاریخ معنی میده که هیچی دیگه......"
و خب وقتی یه نفر این رفت توی ذهنش فردا که یه شبهه وارد کردن میگه اره راست میگه آقای رائفی هم که اون حرفو زدن پس دین مال هزارو چهار صد ساله پیشه و به درد همون موقع میخوره.

این هم جزو تفکراتی هست که می خوان به استاد نسبت بدن!!! زمانی باید این حرف رو زد که خود استاد حرفی از آیات قرآن نزنه نه اینکه بیشتر حرف های استاد با سند از قرآن گفته میشه!!!
دارید تحمت میزنید که این نشون میده تا حدودی آقای فراهانی به چیزی که می خواسته رسیده!!!
(۱۶/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]اینکه ما بیایم توجیه کنیم که هر کسی ممکنه اشتباه کنه درست نیست،چون یه اشتباهه فاحشه نه یه اشتباه عادی
اما در مورد ربط به فراماسونری
در اینجا شما اشتباه فهمیدین و دلیل بی دقتی بوده.
عین جملات آقای رائفی:
خب،این روی سوال،خب حالا اصلا روی سوال خنده داره،یعنی هیشکی اینجوری سوال نمیپرسه،یه نفر بخواد سوال بپرسه،مشخصه؛بعد اشاره میکنن ایشون میگن پروژه فراماسونری هراسیه...
که البته آقای رائفی هم اشتباه گفتن(ما نمیگیم غرض دارن،احتمال قوی اشتباه گفتن) قبل از این سوال،این حرف رو میزنن، نه بعدش،برید نگاه کنید 25:40 به بعد.

ما هم حرف شما رو سند میگیریم هرچند با اون فیلمی که ساختن انگاری آدمهایی رو که دیگه برای وطنشون و هدفشون حاضرن جون هم بدن به سخره گرفتن!!!
نقل قول:به نظرتون جواب های آقای فراهانی چه معنی میداد!!!
هیچ جای سخنرانی آقای فراهانی من نشنیدم که ایشون بگن خودشون یا حرفهاشون ضد قرانه،شما بفرمایید در دقیقه چند و چطور استنباط کردین که این منظور رو دارن؟
حالا شاید جایی گفته باشن این حرفتون با قران متعارضه
ولی من نشنیدم گفته باشن که ایشون با قران ضدیت داره
اگر میگید گفته شده دقیقه و کدوم قسمت رو بگید.

همین جمله معنی چیه""
حرفهای ایشون سوره نساء و آیه سه را کلا زیر سوال می برند
"!!!
آیا جز اینه که دارن غیر مستقیم میگن که استاد داره قرآن رو با حرفاش زیر سوال میبره!!!
و این عینه اینه که بگیم ایشون زد قرآنه!!!
نقل قول:شما هم که حرف استاد رو مثل آقای فراهانی کات کردید و قسمتی رو که خواستید آوردید...قبل از این حرفشون بحث سر گرفتن چند تا زنه که استاد میگه(نقل به مضمون) "حالا که نسبت زنان به مردان دو به یکه باید دو تا زن گرفت حکم قرآن رو ما که نمیتونیم تشخیص بدیم تا کی دووم داره،درسته؟"خوبه خود استا گفته ما که نمی تونیم تشخیص بدیم!!!یه چیز واضحه آیا به نظرتون این کار شما درسته !!! مگه جز این نیست که الان برای گرفتن زن دوم باید از زن اول اجازه بگیری حالا تا زن چهارم پیش کش!!! یعنی الان هم باید همون قانون همونجوری اجرا بشه!!! به نظرتون این کار درسته در حال حاضر و امکانش هست!!! اگر بخوایم به حرف شما و آقای فراهانی گوش کنیم که دیگه بنیان خانواده بهم میریزه!! و بعدش هم شما دارید نظامم اسلامی رو با این حرفتون غیر اسلام معرفی می کنید کما اینکه در قانون این کار به راحتی امکانش نیست!!بهتر نیست یکم در مورد حرفهاتون تدبر کنین و کات نکنین!!!
ببنید کات کردن زمانی اشتباهه که معنی حرف رو که کات کردیم تغییر بده؛اما ما با این جمله کار داریم و کات کردن ما مفهوم رو تغییر نمیده.

از اون حرفها میزنید!!! مثل همون زمان که آقای فراهانی حرف های استاد رو کات کردن!! و همون تیکه ای که مد نظرشون رو بود رو آوردن!!! منظورم سخنرانیه موسیقی هست که استاد رو می کنه به کی از دانشجو ها میگه شما سروش گوش کن!!!
بابا شما کارتون خیلی درسته!!!
مگه میشه قبل جمله رو بی خیال شیم ندونیم چی گفته شده در مورد چی بوده بعد در موردش بحث کنیم!!! خیلی جمله ها با یک ویلگول اینطرف اونطرف گذاشتن معنیش فرق میکنه!! حالا شما حرفهای قبلی رو ریختی دور میگی همین یه تیکش!!!
این توی حالتی که شما آوردیش معنی رو که می خوای میده نه توی ادامه سخنرنی که استاد انجام داد!!!
یکم انصاف داشته باش مسلمون!!!
(۱۶/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]نه قران گفته حتما باید چهار زن بگید نه آقای فراهانی،دارن اینو میگن که حالا که نسبت دو به یک شد باید دوتا زن بگیریم؛مگه ما گفتیم که باید به نسبت جمعیت زن گرفت؟که شما این حرفو میزنید.کی این حرفو زدیم؟،که حالا شما هم میاید بنیان خانواده رو پیش میکشید.

بازم این حرف یعنی چی؟یعنی ایات تاریخ مصرف داره،برای یه دوره بوده و الان کاربرد نداره،دورش گذشته،دیگه باید فلان ایه رو از قران حذف کرد،چون اون دوره این نسبت بوده و الان دیگه نیست،پس در نتیجه تا یه زمانی دوام داره.

وَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تُقْسِطُواْ فِي الْيَتَامَى فَانكِحُواْ مَا طَابَ لَكُم مِّنَ النِّسَاء مَثْنَى وَثُلاَثَ وَرُبَاعَ فَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تَعْدِلُواْ فَوَاحِدَةً أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ذَلِكَ أَدْنَى أَلاَّ تَعُولُواْ
و اگر بيمناكيد كه در حق دختران يتيم به عدل و انصاف رفتار نكنيد، در اين صورت از زنانى كه مى‏پسنديد دو و سه و چهار تن را به همسرى درآوريد، و اگر مى‏ترسيد كه مبادا عادلانه رفتار نكنيد، فقط به يك تن، يا ملك يمين اكتفا كنيد، اين نزديكتر است به اينكه ستم نكنيد

سوره نساء آیه 3

استاد هم زمان این بحث خیلی چیزهای دیگرو هم گفتن !!! با دلیل و مدرک همون زمان هم حرفاشون رو اثبات مکردن اون هم کاملا علمی که اگه اون علم رو در کنار آیات خدا بزاری تازه متوجه می شی چرا میگن قرآن معجزست!!!
ده اگه معجزه قرآن اینطور علمی برای مردم این دوره ثابت نشه پس چطوری قراره ثابت بشه!!!
1400 سال پیش قرآن اومده مطالبی رو گفته که نه تنها مشکل اون زمانه مردم جاهلیت رو رفع می کرده نمونه ای برای سالها بعد هم میتونسته باشه!! یعنی نه برای آینه فقط گفته و نه برای فقط برای زمان خودش بلکه برای تمامه زمانها!!
و استاد با کنکاش و گفتن اینکه اون دوران چطور بوده و چه مشکلاتی داشته و اینکه قرآن چطور با احکامش تونسته مشکلات اون دوران اعراب رو حل کنه که خیلی از اون مسائل تازه الان داره برای انسانها مشخص میشه!! استاد با این کارشون یکی دیگه از اعجاز های قرآن رو نشون دادن اونوقت یکی مثل آقای فراهانی باید بیاد همینطوری یه حرفی برای خود نمایی بگه !! خوب بزار بگه ما که فهمیدیم منظور استاد چیه!!! اونهایی هم که متوجه نشدن در قرآن و حرف های استاد بیشتر دقت کنن تا مرتکب اشتباه نشن!!! استاد چیزی رو نگفته جز اینکه اعجاز قرآن رو هرچه بیشتر برای امثال چون منی که در خواب غفلت بودیم بیشتر نمایان کرد!!!
(۱۶/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]ببنید،نتیجه اون حرف میشه این که به نسبت جمعیت گفته شده چهار زن یعنی اگر نسبت پنج به یک بود ما الان در ایه قران داشتیم که پنج زن بگیرید.(یعنی اینکه حکم خدا بر اساس شرایط اونروز گفته شده(یعنی دوره اسلام گذشته)).

این هم نسبتیه که می خواید به استاد بزنین واگر نه تا بوده اثبات قرآن بوده و بس!!! اون هم از روشی که دیگه کسی نتونه الکی ردش کنه!!! که البته هستن کسانی که بخوان توی این راه سنگ بندازن!!!
نقل قول:در مورد این بحث آخرتون هم من نمی دونم چی بوده ولی شما هم بدون اینکه خودتون برید دنبال این که کی درست می گه کی نمی گه دارید دنبال بحث کردن می گردید!!!

خوبه ادم به خودشم نگاه کنه،ببنیه خودش شامل شون نمیشه.
و همینطور بدون دلیل چیزی رو به دیگران نسبت نده.
و این اشتباهه که ما به اسم اینکه میخوان مردم رو از خواب غفلت بیدار کنن بزاریم هر چیزی خواستن بگن و ما ساکت باشیم.

بله این کار اشتباهه ولی نه به صورتی که بخوایم حرف خودمون رو همینطوری اون هم به صورته هر جور خواستیم به خورده بقیه بدیم!!!
جوانان ما خوابن و حالا که دارن بیدار میشن بهتره ما دوباره با حرفهای این آقا دوباره به خواب نبریمشون!!!
ایشون هم اگه حرفی دارن و فکر می کنن می تونن با استاد در زمینه جلسه گذاشتن بحث کنن بهتر بودن خودشون هم اطلاعاتشون رو به صورت فیلم در می آوردن و در معرض دید جوانان میزاشتن مثل خیلیهای دیگه!!! مردم هم می دیدند و ر بین ایشون و بقیه اساتید حق رو انتخاب می کردند!! اما ایشون توی اولین حرکتشون اومدن و شروع کردن به گفتن حرف های بی دلیل!!! و با له کردن یکی دیگه خودشون رو بزرگ کردن!!
آیا واقعا ائمه ی ما به ما یاد دادن که برای اثبات خودمون یکی دیگه رو زیر پاهامون له کنیم!!!
(۱۶/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]این روشش نیست که فردی بیاد حرفی بزنه بدونه اینکه سند حرفش رو بگه و ما بیایم سند رو کنیم؛اول ایشون بیان سند حرف رو بگن.ببنیم سند درسته ،چی بوده،ربطی داره،نداره.
---------------------------------------------------------
اینکه ادم سوءظن داشته باشه،حرامه
-----
از مرکز پاسخگویی سوال کردم و حرف آقای رائفی پور رو بهشون گفتم (قضیه دختر کشی و نسبت جمعیت...) ایشون هم اینو گفتن:
"حرف بيخوديه که نه دليلي پشت سرش هست و نه مبنائي داره"
سوال کردم گفتن این بدعته
حتی از کارشناس دیگری که سوال کردم و ماجرا رو شرح دادم براشون گفتن این خلاف قران است. (میتونید خودتون هم برید سوال کنید)
-----
اگر وارد بحث میخواید بشید اول پستها رو با دقت زیاد بخونید،خدا میدونه چقدر رو این پست وقت گذاشتم!
ما میخوایم این قضیه رو روشن کنیم که اگر شد بعد بریم سراغ مسائل دیگه.نه اینکه جواب بی دقتیها رو بدیم.
کسی نمی خواد شما جواب بی دقتیها رو بدید!!!
بهتره شما هم سند رو کونید نه اینکه فقد با چوب بزنید گفتید سوال پرسیدید گفتن بدعته سندش کجاست!!!!
اگه اینطوره که شما می گید چرا نرفتن از استاد شکایت کنن که به اسم اونها دارن مطالب به خورده مردم می دن!!! با این حرفتون دارین اونحا رو هم زیر سوال میبرین!!! یعنی اونجا اینقدر بی درو پیکره که هر کسی می تونه مطلبی رو بگه و به حوزه بچسبونه!!!!
و یک سوال چی خلاف قرآنه من اینجا اینو نفهمیدم!!! ما که هرچی گفتیم در تایید قرآن بود نه در رد قرآن!؟؟؟؟
شما هم بهتره به حرفایی که خودتون میزنید مراجعه کنید فکر نکنم اینطور که می گید باشه!!
و اینکه می گید بی سند، فکر کنم توی فیلم به اندازه کافی در رابطه با بحثی که کرده بودن سند آوردن!!!
حالا اون اسناد مورد تایید شما نیست حرف دیگه ای!!
نقل قول:اینکه ادم سوءظن داشته باشه،حرامه
-----
کاش شما و اون آقایی که دارید اینطور ازش پشتیبانی می کنید هم یه این حرفهایی که می زنید عمل کنند!!! و اگر حرفی دارند بیان و حرفشون رو بگن نه اینکه با له کردن یکی دیگه خودشون رو بزرگ کنند!!!
می گی کلی وقت گذاشتی تا جواب بدی بدون من هم کلی وقت می زارم تا جواب این هم شبهه ی الکی رو جواب بدم!!!
پس فکر نکن فقط خودت داری وقت میزاری!!!
بسم الله الرحمن الرحیم
لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
حسبنا الله و نعم الوکیل

نقل قول:حالا که نسبت زنان به مردان دو به یکه باید دو تا زن گرفت حکم قرآن رو
ما که نمیتونیم تشخیص بدیم
تا
کی دووم داره
،درسته؟

بله به اختیاره،اگر نسبت جمعیت زنان به مردان در زمان حال دو به یک باشه،یه اختیاره که،زن بگیری یا نه یا چند تا.
تا اینجا به نظر من درست
اما گفته شده
اینجا گفته میشه تا کی دووم داره.یعنی یه نفر بلاخره تشخیص میده این حکم خدا تا یه زمانی دوام داره.
یه مثال بزنید که این حکم خدا قبلا دوام داشته حالا دیگه نداره
به فرض که من نمیدونم شما بیاید یه مثال بزنید.
من تعجب میکنم که وحی منزل(قرآن) در اختیار شماست ولی برخی صحبتهای آقای رائفی پور رو وحی منزل گرفتن و دارن روش بحث میکنن
حرف اول و آخر در آیه 3 سوره نساء:

وَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تُقْسِطُواْ فِي الْيَتَامَى فَانكِحُواْ مَا طَابَ لَكُم مِّنَ النِّسَاء مَثْنَى وَثُلاَثَ وَرُبَاعَ فَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تَعْدِلُواْ فَوَاحِدَةً أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ذَلِكَ أَدْنَى أَلاَّ تَعُولُواْ ﴿۳﴾
و اگر مي‏ترسيد از اينكه (به هنگام ازدواج با دختران يتيم،) عدالت را رعايت نكنيد، (از ازدواج با آنان، چشم پوشي كنيد و) با زنان پاك (ديگر) ازدواج نماييد، دو يا سه يا چهار همسر، و اگر مي‏ترسيد عدالت را (درباره همسران متعدد) رعايت نكنيد تنها يك همسر بگيريد، و يا از زناني كه مالك آنهاييد هستيد استفاده كنيد. اين كار، بهتر از ظلم و ستم جلوگيري ميكند.

هر کسی به هر نحوی کمتر از این یا بیشتر از این بگه داره اسلام رو تحریف میکنه.حالا سهوی یا عمدی
در این آیه هیچ شرطی نیومده و نگفته اگر زن ها بیشتر باشن یا .....

تنها شرط اینه که مرد بتونه عدالت رو بین همسرانش رعایت کنه و خوب بار مسئولیت خودشو سنگین میکه
تا جاییکه من مطالعه کردم نظر کثریت مراجع تقلید هم عین همینه و شرط خاصی اضافه نکردن

چرا ما باید در دام غرب منحرف و مفسد بیفتیم؟
اونها مسخره میکنن که در دین شما چند همسری وجود داره؟ غلط میکنن
اصلا در این کشورهای حامی تک همسری دیگه خانواده ای باقی مانده که بخوان سخن خدا رو به سخره بگیرن؟
الان عصر ازدواج گی ها و لزبینهاست....

غربی ها با خیلی بدیهیات دین اسلام مشکل دارن.مثل قصاص
آیا ما باید دین الهی و وحی منزل رو به دلبخواه اونها تغییر بدیم؟
حالا خوبه دیگه الان همه فهمیدن که هرم قدرت جهانی به چه صورته و راسش چه موجودیه Dodgy
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۸/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۱)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیملا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیمحسبنا الله و نعم الوکیل

نقل قول:حالا که نسبت زنان به مردان دو به یکه باید دو تا زن گرفت حکم قرآن رو
ما که نمیتونیم تشخیص بدیم
تا
کی دووم داره
،درسته؟

بله به اختیاره،اگر نسبت جمعیت زنان به مردان در زمان حال دو به یک باشه،یه اختیاره که،زن بگیری یا نه یا چند تا.
تا اینجا به نظر من درست
اما گفته شده
اینجا گفته میشه تا کی دووم داره.یعنی یه نفر بلاخره تشخیص میده این حکم خدا تا یه زمانی دوام داره.
یه مثال بزنید که این حکم خدا قبلا دوام داشته حالا دیگه نداره
به فرض که من نمیدونم شما بیاید یه مثال بزنید.
باز دارید یک جوری بحث رو می پیچونید!؟؟؟بحث سر احکام خدا نیست !! بحث سر آیاته مثل اینکه شمایید که باید حرف ها رو براتون بگم چند باره!!!استاد رائفی پور یک بحثی رو ذکر کرده بودند در مورد اینکه در زمان قبل از اسلام مشکلات فراوانی در مورد ازدواج زنان وجود داشته که این مشکلات رو خدا با فرامینش حل کرده!!!!بعد برای کسایی که میان میگن حالا که اون زمان اونجوری بوده گفتن چهار تا زن بگیریم الان که نسبت فرق کرده باید دوتا بگیریم گفتن نه این دلیل نمیشه!!! که حالا که نسبت دو به یک شما بری دوتا زن بگیری!!!اینکه شما می خوایید اینجوری بقبولینید که استاد گفته اون زمان قرآن یه چیزی گفته و حالا کاربرد نداره یک اشتباه از طرف شما و اون آقایی که با کات کردن حرفا داره حرف خودش رو به کرسی می شونه!!!بعد هم آقای فراهانی گفته بودن"
آیات قرآن بر اساس آنچه که در جامعه آمده و واقع شده که منزل نمیشه
"که استا گفتن پس آیه ولایت از روی چه موضوعی اومده!!!یا خیلی واضح تر به نظرتون آیاتی که در زیر میارم جز اینه که بخاطر اتفاقات همون زمان نازل شده و یک چیزی رو برای آیندگان می خواد بگه !!!
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
إِنَّا أَعْطَينَاكَ الْكَوْثَرَ(الکوثر/1)
ما تو را [چشمه] کوثر داديم
فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ(الکوثر/2)
پس براي پروردگارت نماز گزار و قرباني کن
إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ(الکوثر/3)
دشمنت‏خود بي‏تبار خواهد بود

[b]میشه بگید این آیات دلیل نزولش چیه!!
فکر کنم روشن باشه که موضوع چیه!!!
و بعد مسلما استاد منظورشون نبوده که قرآن تاریخ مصرف داره این رو من موندم دیگه باید با چه زبونی گفت!!
شما هم اگه می خوای بحثی کنی برو و سخنرانیه ایشون رو در مورد همون جریان ببین بعد بیا و اینطوری در مورد استاد نظر بده که استاد چیزی جز حقانیت قرآن نگفته!! و چیزی که واضحه اینه که استاد حکمی رو روی حکم قرآن نیاوردن!!! و فقط این امثال آقای فراهانی است که داری اینطوری این مطلب رو تلقین میکنه!!![/b]

بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۸/خرداد/۹۱ ۲۰:۲۴)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]من تعجب میکنم که وحی منزل(قرآن) در اختیار شماست ولی برخی صحبتهای آقای رائفی پور رو وحی منزل گرفتن و دارن روش بحث میکنن
کسی سخنان استاد رو وحی منزل نمی دونه!!! دارن با اسم اسلام یک پژوهشگر مسلمان رو به نا حق می کوبونند ما هم داریم جلوی این ظلم رو میگیریم!!!
(۱۸/خرداد/۹۱ ۲۰:۲۴)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]حرف اول و آخر در آیه 3 سوره نساء:

وَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تُقْسِطُواْ فِي الْيَتَامَى فَانكِحُواْ مَا طَابَ لَكُم مِّنَ النِّسَاء مَثْنَى وَثُلاَثَ وَرُبَاعَ فَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تَعْدِلُواْ فَوَاحِدَةً أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ذَلِكَ أَدْنَى أَلاَّ تَعُولُواْ ﴿۳﴾
و اگر مي‏ترسيد از اينكه (به هنگام ازدواج با دختران يتيم،) عدالت را رعايت نكنيد، (از ازدواج با آنان، چشم پوشي كنيد و) با زنان پاك (ديگر) ازدواج نماييد، دو يا سه يا چهار همسر، و اگر مي‏ترسيد عدالت را (درباره همسران متعدد) رعايت نكنيد تنها يك همسر بگيريد، و يا از زناني كه مالك آنهاييد هستيد استفاده كنيد. اين كار، بهتر از ظلم و ستم جلوگيري ميكند.

هر کسی به هر نحوی کمتر از این یا بیشتر از این بگه داره اسلام رو تحریف میکنه.حالا سهوی یا عمدی
در این آیه هیچ شرطی نیومده و نگفته اگر زن ها بیشتر باشن یا .....

تنها شرط اینه که مرد بتونه عدالت رو بین همسرانش رعایت کنه و خوب بار مسئولیت خودشو سنگین میکه
تا جاییکه من مطالعه کردم نظر کثریت مراجع تقلید هم عین همینه و شرط خاصی اضافه نکردن

چرا ما باید در دام غرب منحرف و مفسد بیفتیم؟
اونها مسخره میکنن که در دین شما چند همسری وجود داره؟ غلط میکنن
اصلا در این کشورهای حامی تک همسری دیگه خانواده ای باقی مانده که بخوان سخن خدا رو به سخره بگیرن؟
الان عصر ازدواج گی ها و لزبینهاست....

شما چرا این حرف رو میزنید آیا سخنان استا رو گوش کردید که دارید اینطوری ایشون رو به غربی ها نسبت می دهید!!! امان از این همه کجروی!! خوبه استاد تمامی حرفاش زد اونطرفیاست و اگر نه شما چیا که نمی گفتین!!!
(۱۸/خرداد/۹۱ ۲۰:۲۴)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]غربی ها با خیلی بدیهیات دین اسلام مشکل دارن.مثل قصاص
آیا ما باید دین الهی و وحی منزل رو به دلبخواه اونها تغییر بدیم؟
حالا خوبه دیگه الان همه فهمیدن که هرم قدرت جهانی به چه صورته و راسش چه موجودیه Dodgy
خیر همچین حرفی نیست!!!
اما یک سوال دارم آیا هر کسی می تونه آیات قرآن رو خودش معنی کنه و در موردش نظر بده!!!
هر چیزی که توی قرآن اومده باید توسط عالمش تحلیل بشه و به مردم گفته بشه!!!
استاد هم حرفشون همینه!!!
باز هم بگم که ایشون می گن "ما که (منظورشون عوامه!!!) نمی دونیم آیات قرآن تا کی دوام داره!!!" یعنی باید کسی باشه تا بتونه در زمان خودش به صورت درست آیات رو معنی کنه و اینجاست که جایگاه مجتهد و ولایت مشخص میشه که اگه اینا نباشن که هیچی دیگه!!!
این حرف شما هم که دارید میگید معلومه سخنرانی های استاد رو گوش نکردید و با یک فکر منفی فقط اومدید و پست گذاشتید!!
واقعا اسلام اینه که هر جا که دیدیم دارن یکی رو میزنن بدون تحقیق ما هم یک لگد حوالش کنیم!!! پس حقا که هنوزم آقامون باید صبر کنن تا پیدا بشن کسایی که دینش رو درک کردن!!!
خدا به داده هممون برسه!!!
آقای فراهانی میگه "آیات قرآن بر اساس اونچیزی که تو جامعه اومده یا واقع شده که منزل نمیشه به پیامبر"
این حرفشون چه ربطی به شان نزول داره؟ایشون میگه بر اساس،شما و آقای رائفی یه چیزی دیگه میگید.
نقل قول:آیا جز اینه که این آیه بنا به اتفاقاتی که همون زمان رخ داده بوده!! اگه بخای بگی که این آیه در کل تاریخ معنی میده که هیچی دیگه......
مگر این حرف شما نیست؟یه مثال برای این حرفتون بیارید.شما که به اون جواب ندادین یه مثال برای این حرفتون بزنید.
من فکر کنم آیه قرآن واضحه و نیازی به بحث نیست
اینکه آیا جزئیات خاصی اضافه بشه هم در شان امام معصوم یا در حد پایینتر وظیفه مرجع تقلید است که بالا اشاره کردم که:
نقل قول:تنها شرط اینه که مرد بتونه عدالت رو بین همسرانش رعایت کنه و خوب بار مسئولیت خودشو سنگین میکنه
تا جاییکه من مطالعه کردم نظر اکثریت مراجع تقلید هم عین همینه و شرط خاصی اضافه نکردن

مطمئنا ائمه معصومین هم به خوبی از شان نزول خبر داشتن و بعد از آن مراجع هم برای تالیف رساله امکان ندارد که به شان نزول و احادیث و روایات بی توجهی کرده باشن
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
آدرس های مرجع