تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
(۲۹/آذر/۹۰ ۰:۵۶)mohamadjan200 نوشته است: [ -> ]ممنونم از جوابتون....
من قصد مچ گيري يا اينكه بگويم فلاني نظرش بده يا خوبه را ندارم،اما از آنجا كه تفكراتي كه هر فردي دارد در تحقيقات و پژوهش هايش اثر گذار است،دوست داشتم ببينم آيا واقعا ايشون تحت تفكرات هايدگر هستند يا نه!!!!!!!!!
در ضمن كسي كه منافق باشد چه دوست يا دشمن لياقت ندارد در رابطه با اون نظر داده بشه،انم نظرم در رابطه با سروش،نظريه ابطال پذيري پوپر هنوز هم باعث پيشرفتهايي در علم ميشود اما بقيه نظراتش را دفاع نمي كنم.....
در رابطه با شهيد آويني،او هم مانند فرديد ،اما آويني با خونش اثبات كرد جز يك قبله،قبله اي ديگر ندارد...
استاد در يكي از نظرات يا استدلالهاشون تفكرات اگزيستنس در لايه هاي زيرين سخنانشون ديده ميشه،استدلال در رابطه با رابطه عهد امامت با ذريه....
قرآن ميفرمايد كه حضرت ابراهيم بعد از امام شدن اين مقام را براي ذريه اش درخواست كرد ولي خداوند صريحا رد مي كند،ولي استاد دقيقا رابطه ي عهد و ذريه را كاملا مستقيم مي داند........
لطفا اگر كسي قصد جواب دادن دارد به علت اينكه قصد تحليل كلام خداوند را داريم با منابع قوي و محكم صحبت كند....
ممنون
...
دوست عزیز من حق رو به (البته بین علوم انسانی سنتی و غربی) به سروش میدم چون ایشون منطقی به موضوع نگاه کردن هرچند که مکتب غربی دارای اشکالاتی اساسی هستش اما حداقلش اینه که از مکتب سنتی ما خیلی قویتره ولی اگه دنبال یک چیز قویتر می گردی بیا به این پست:
علوم انسانی شیعه(اهل بیت) یا سنتی یا غربی؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
توی یکی از سخنرانی های آقای رائفی ایشون در مورد چای چیزی گفتن که فکر کنم از آقای روازاده شندیه بودن که چای برای انسان مضر هستش و گاو هم نمیخوره که ایشون(آقای رائفی) توی سخنرانی گفتن که شما انسان رو با گاو مقایسه میکیند،مثال زدن گفتن مگه سگ کاهو میخوره؟مگه خرگوش گوشت میخوره؟.
اولا بگم شما طب سنتی خوندید و طبیب هستید یا ایشون (آقای روازداه).دومن به همون دلیل که گوسفد وایتکس(خودشون میدونن منظور من چییه) نمیخوره به همون دلیل گاو چایی نمیخوره.سومن خرگوش گیاه خواره که این مثال درست نیست.نسبت گاو به نخوردن چای مثل خرگوش به نخوردن گوشته؟این چه مثالیه که دارید میزنید؟البته بعضی از وقتها گوشت خوارها و درندها علف هم میخورن.
ولی گاو گیاه خواره،چای هم گیاهه.همینطور که گوسفند عقل نداره ولی غریزه داره و وایتکس نمیخوره،گاو هم عقل نداره ولی غریزه داره و چایی نمیخوره.
Smile
(۱۰/دی/۹۰ ۱۳:۵۷)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
توی یکی از سخنرانی های آقای رائفی ایشون در مورد چای چیزی گفتن که فکر کنم از آقای روازاده شندیه بودن که چای برای انسان مضر هستش و گاو هم نمیخوره که ایشون(آقای رائفی) توی سخنرانی گفتن که شما انسان رو با گاو مقایسه میکیند،مثال زدن گفتن مگه سگ کاهو میخوره؟مگه خرگوش گوشت میخوره؟.
اولا بگم شما طب سنتی خوندید و طبیب هستید یا ایشون (آقای روازداه).دومن به همون دلیل که گوسفد وایتکس(خودشون میدونن منظور من چییه) نمیخوره به همون دلیل گاو چایی نمیخوره.سومن خرگوش گیاه خواره که این مثال درست نیست.نسبت گاو به نخوردن چای مثل خرگوش به نخوردن گوشته؟این چه مثالیه که دارید میزنید؟البته بعضی از وقتها گوشت خوارها و درندها علف هم میخورن.
ولی گاو گیاه خواره،چای هم گیاهه.همینطور که گوسفند عقل نداره ولی غریزه داره و وایتکس نمیخوره،گاو هم عقل نداره ولی غریزه داره و چایی نمیخوره.
Smile

تو کدوم سخنرانی این رو گفتند؟ (قضیه چایی رو میگم)

کلا آقای رائفی پور بعضی وقتها توی یه حوزه هایی وارد میشن که آدم وقتی میشنوه مخش سوت میشه! : دی

نقد کاملا بجایی نوشتید ، اما من یه جمله نقد مینویسم درباره ی نقد شما! هرکی نقد شما رو بخونه و از همه چی بی اطلاع باشه فکر میکنه شما دلیلتون برای رد کردن چای ، اینه که گاو چایی نمیخوره... !
(۱۰/دی/۹۰ ۲۳:۵۳)Havbb نوشته است: [ -> ]تو کدوم سخنرانی این رو گفتند؟ (قضیه چایی رو میگم)

کلا آقای رائفی پور بعضی وقتها توی یه حوزه هایی وارد میشن که آدم وقتی میشنوه مخش سوت میشه! : دی

نقد کاملا بجایی نوشتید ، اما من یه جمله نقد مینویسم درباره ی نقد شما! هرکی نقد شما رو بخونه و از همه چی بی اطلاع باشه فکر میکنه شما دلیلتون برای رد کردن چای ، اینه که گاو چایی نمیخوره... !

من اون سخنرانی رو فکر کنم چند هفتهی پیش شنید باشم.خاطرم نیست کدوم سخنرانی بود.
در مورد مضرات چای یک مقاله و یک سخنرانی از دکتر روازاده.که مقاله هم از سایت ایشونه
چند واقعيت تلخ در مورد چای

------
مضرات چای و جایگزین آن (تاریخچه و مضرات چای)

کد قالب بندی شده:
http://song.rasekhoon.net/003/14/Dr%20Ravazadeh/14-DRRA01-%20Taghzie%20Dar%20Eslam1-%20Enghelab%20Va%20Tebe%20Eslami%2030-(www.Rasekhoon.net).flv

نقل قول:
1- بوته چای جزو معدود گياهانی است که به دليل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبيعت هيچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع اين گياه نياز به سمپاشی ندارند و هيچ چرنده، پرنده، حشره و ... به آن نزديک نمی شود. اگر در بين علوفه چهارپايان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حيوان به محض جويدن آنها را از دهانش بيرون می ريزد!

2- در بسياری از مناطق کشاورزی، براي آن که احشام و ساير حيوانات به مزارع و کشتزارهای مختلف نزديک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آنها را بوته چای می کارند. حيوانات با مشاهده بوته چای به مزرعه نزديک نمی شوند!

.....
سلام بر همگی!

می خواستم یه نکته ای رو خدمت دوستان بگم!!

قبلش شاید لازم باشه که موضع خودم رو در برابر آقای رائفی پور مشخص کنم. چرا که یکی از عزیزان هم اخیرا به بنده پیامی زده بود و درباره ی علت این که چرا به خون رائفی پور تشنه هستم ازم سوالاتی پرسیده بود :

حقیقتش، من خودم از ابتدا ( بعد از دیدن مستند ظهور ) که وارد عرصه ی دشمن شناسی شدم تا به حال، به غیر از دو یا سه مورد صحبت های ایشون رو نشنیدم و علاقه ی چندانی هم در مباحث دشمن شناسی به مطالبی از این دست نداشتم و البته این دلیلی بر رد ایشون نیست!!! من وجود ایشون رو در عرصه ی دشمن شناسی لازم می دونم و مشکلی هم با شخصیتشون نداشته و ندارم!

انتقادات زیادی هم بعضا به صحبت های ایشون وارد شده و من هم خودم ابهامات جدی ای در برابر برخی ادعاها داشتم که مد نظر من اون ها نیست!!!

نکته ی مهمی که می خوام بگم اینه :

فعالان عرصه مهدوی هر گاه می خوان یکدیگه رو نقد کن، اصل رو بر محتوا و امر به معروف و نهی از منکر بذارن!! و نه این که بخوان به یک نفر انگ بزنن و تخریب شخصیت انجام بدن و اون نفر رو کلا از صحنه ی روزگار محو کنن!!!

دوستان و عزیزان........... باور بفرمایید اگر رائفی پور رو حذف کنید مشکلات درست نمیشه!!!

با حذف رائفی پور تازه مشکلات جدیدی شروع میشه، و ما به همون جایی میریم که دشمن می خواد اونجا باشیم!!

پس خواهشا اصل رو بر اصلاح بذارید و نه حذف!!!!

امیدوارم خدا به همه ی ما ظرفیت بیشتری چه برای نقد کردن و چه برای نقد شدن بده!!!!

یا علی
چون در مورد چای و دکتر روازاده بحث شد من یه نکته رو اضافه کنم :

دکتر روازاده البته دیدگاه ها ی خوبی داره اما نگاهش صفر و 100 ی و غیر قابل اجرا در جامعه امروزی هست.

چای رو باید دید چه خواصی داره و کجا باید استفاده بشه . متاسفانه الان باب شده تا یه جا می ری می گه بیشن یه چایی با هم بخوریم ! شما یه وقت به آرامش نیاز دارین یه نوشیدنی می خورید. یه وقت می خواید بخوابید یه نوشیدنی می خورید . برای رفع عطش یه چیز دیگه و اگه به هوشیاری و تمرکز نیاز داشتید چای انتخاب خوبی هست. بالاخره چای رو خدا خلق کرده و تا اونجا که من می دونم نوشیدنش حرام نیست.

دوستان اگه روزی 1 ی 2 لیوان چای بخورید هیچ اتفاقی براتون نمی افته . و از مزایای چایی هم بهره مند هستند البته افراط در هر چیزی صحیح نیست . ( بعضی ها روزی 20 تا چایی می خورند!)
(۱۱/دی/۹۰ ۱۹:۵۵)stranger00 نوشته است: [ -> ]چون در مورد چای و دکتر روازاده بحث شد من یه نکته رو اضافه کنم :

دکتر روازاده البته دیدگاه ها ی خوبی داره اما نگاهش صفر و 100 ی و غیر قابل اجرا در جامعه امروزی هست.

چای رو باید دید چه خواصی داره و کجا باید استفاده بشه . متاسفانه الان باب شده تا یه جا می ری می گه بیشن یه چایی با هم بخوریم ! شما یه وقت به آرامش نیاز دارین یه نوشیدنی می خورید. یه وقت می خواید بخوابید یه نوشیدنی می خورید . برای رفع عطش یه چیز دیگه و اگه به هوشیاری و تمرکز نیاز داشتید چای انتخاب خوبی هست. بالاخره چای رو خدا خلق کرده و تا اونجا که من می دونم نوشیدنش حرام نیست.

دوستان اگه روزی 1 ی 2 لیوان چای بخورید هیچ اتفاقی براتون نمی افته . و از مزایای چایی هم بهره مند هستند البته افراط در هر چیزی صحیح نیست . ( بعضی ها روزی 20 تا چایی می خورند!)

قطعا این کلیپ رو که قرار دادم ندیدین.دانلود کنید ↓
کد قالب بندی شده:
http://song.rasekhoon.net/003/14/Dr%20Ravazadeh/14-DRRA01-%20Taghzie%20Dar%20Eslam1-%20Enghelab%20Va%20Tebe%20Eslami%2030-(www.Rasekhoon.net).flv
دوست عزیز من سی دی های دکتر روازاده رو به طور کامل دیدم .!

Angel
(۱۲/دی/۹۰ ۲۲:۳۵)stranger00 نوشته است: [ -> ]دوست عزیز من سی دی های دکتر روازاده رو به طور کامل دیدم .!

Angel

سلام
پس این حرف شما چیه اگه گوش داید پس چرا حرفتون با صحبتهای دکتر روازاده ضدیت داره؟
بله هر چیزی خواص و فوایدی داره.ولی مگه مثلا شما نفت رو هم میخورید!؟Smileهر گیاهی رو که نمیخورن.حالا اگه میگید نفت خوردنی نیست و نمیشه خورد.شراب چی شراب رو که میشه خورد.
و...
اصلا شما این کلیپ رو که گذاشتم نگاه کردین؟
کلیپ سوتی های رائفی پور :

http://www.mediafire.com/?wq9k58ufxd9qq39
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
آدرس های مرجع