تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
(۲۶/شهریور/۹۱ ۱۰:۵۰)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
متاسفانه بعد از بازدید از یک سایت خبری متوجه هجمه گسترده‌ای از طرف بازدیدکنندگان دیگر و کامنتهای آنها علیه استاد رائفی شدم به علت این صحبت استاد رائفی پور Sad( اگر در آلمان خلاف کنی‌ پلیس با بولدوزر میره رو ماشینت و اونو عین ۵ تومنی صاف می‌کنه)) و برای این گفته لینک سخنرانی هم گذاشته بودند آیا این جمله درست میباشد؟؟؟؟؟

دوستان !

متن ارسالشون رو یکبار دیگه بخونید !
ایشون خودشون رو نگفتند ، گفتند سایت های خبری ! نه خودشون!

یک سوال کردند ، حمله کردن نداره! :|
روی سخن ما هم با همون کسانیه که چنین شبهه هایی رو عامدانه ایجاد میکنن نه این دوستمون .
در ضمن جناب prestige درست میفرمایید اما چیزی که قانون شد و مردم مجبور باشن سفت و سخت به اون پایبند باشن تبدیل به عادت میشه . وقتی عادت شد رفتار روزمره میشه . برای همین توی زلزله هم پشت چراغ میمونن .
نقل قول: روی سخن ما هم با همون کسانیه که چنین شبهه هایی رو عامدانه ایجاد میکنن نه این دوستمون .

روی سخن شما مشخصه به طرف عضو عدالت هست!

یک کارشناس ! یک دکتر ! یک نقد کننده با این همه سابقه نباید یه همچین قلبمه ای که هیچ اساس و پایه ای نداره حرفش رو بزنه.
خودش میره زیر سوال ، شما جوش نزنید.

یا سخنی داشته باش دلپذیر ، یا دلی داشته باش سخن پذیر . . .

(۲۶/شهریور/۹۱ ۱۸:۱۹)Grace Dies نوشته است: [ -> ]
نقل قول: روی سخن ما هم با همون کسانیه که چنین شبهه هایی رو عامدانه ایجاد میکنن نه این دوستمون .

روی سخن شما مشخصه به طرف عضو عدالت هست!

یک کارشناس ! یک دکتر ! یک نقد کننده با این همه سابقه نباید یه همچین قلبمه ای که هیچ اساس و پایه ای نداره حرفش رو بزنه.
خودش میره زیر سوال ، شما جوش نزنید.

سید جان ، استاد همچین حرفی رو زدند ، میتونید از یوتیوب دانلود کنید ، ولی این که ایشون همچین حرفی زدند ، و مردم ایشون رو به تمسخر گرفتند ، برمی گرده به منابع اطلاعاتی ناموثق و نادرست استاد ، در عجبم ، چطور ایشون حرفی مثل همین پرس کردن ماشین رو کف خیابون رو بدون که از صحت و سقم این خبر داشته باشند ، در یک سخنرانی عمومی عنوان فرمودند! Sad

هرچند نمیشه ، کسی رو با یک حرف زیر سوال برد ، من خودم تو همین تالار این همه پست دارم ، که بیشترشون برمیگرده به مغز محدود من! خب الان حکم به بی سواد بودن ، یا ... بودن من میشه داد؟ (البته من خودم خیلی مشکل دارما!!!)

یا علی
نقل قول:سید جان ، استاد همچین حرفی رو زدند ، میتونید از یوتیوب دانلود کنید ، ولی این که ایشون همچین حرفی زدند ، و مردم ایشون رو به تمسخر گرفتند ، برمی گرده به منابع اطلاعاتی ناموثق و نادرست استاد ، در عجبم ، چطور ایشون حرفی مثل همین پرس کردن ماشین رو کف خیابون رو بدون که از صحت و سقم این خبر داشته باشند ، در یک سخنرانی عمومی عنوان فرمودند! Sad

هرچند نمیشه ، کسی رو با یک حرف زیر سوال برد ، من خودم تو همین تالار این همه پست دارم ، که بیشترشون برمیگرده به مغز محدود من! خب الان حکم به بی سواد بودن ، یا ... بودن من میشه داد؟ (البته من خودم خیلی مشکل دارما!!!)

یا علی

آفرین به انصافت.
خب درست همینه میلاد گلم ... آدم یه اشتباهی بکنه بعدم خودش اعتراف بکنه.
نه اینکه بیایم استاد یه اشتباهی کرد برگردیم بگیم نهههههههههههههههههههههههه ! استاد کارش درسته ، حرفش درست مغز تو بولدزر رو نمیتونه بفهمه چیه!

بعدم از طرف خودمون بشینیم با کاربر نقد کننده جنگ کنیم.
شاید خود آقای رائفی هم واقف باشن به اشتباهشون ولی دوستان ، داغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ .
نقل قول:آفرین به انصافت.

Blush

نقل قول:خب درست همینه میلاد گلم ...

میلاد گلتون؟Blush

نقل قول:آدم یه اشتباهی بکنه بعدم خودش اعتراف بکنه.

والا چه میشه کرد! سر همین اعتراف ، قدرت تحمل اشتباهات گذشته و ... آدم رو محبوب دل ها می کنه ، همین الان خیلی ها سر این جمله ی استاد به ایشون فحش دادند ، خب یک معذرت خواهی استاد می تونست این رو کاملا برعکس کنه!
نقل قول:نه اینکه بیایم استاد یه اشتباهی کرد برگردیم بگیم نهههههههههههههههههههههههه !

کی گفتیم نه!!!!!!!!Smile اتفاقا بله! ولی با پیراهن عثمان کردن این مسئله مشکل دارم ، شدید ، که گر می بود ، الان اگر یک اشتباه می کردیم ، تو صورت در و همسایه نمی تونستیم نگاه کنیم ، خواه که چقدر پر روییم و طالب دیدار با آقا بقیه الله!
نقل قول: استاد کارش درسته ، حرفش درست مغز تو بولدزر رو نمیتونه بفهمه چیه!

کی حالا گفته ، بنده با استاد موافقم؟ اتفاقا اگر ایشون رو به صورت حضوری ببینم ، یک طومار انتقاد سازنده دارم ، که گر عمری بود به سمع ایشان خواهم رساند ، ولی فقط به گوش ایشان! عمومی عنوان کردن این مسئله زشت است ، چه بسا که خداوند متعال ستار العیوب هست ، هریک به نوبه ی خود دچار عیوب! Confused

نقل قول:بعدم از طرف خودمون بشینیم با کاربر نقد کننده جنگ کنیم.

جنگگگگگ؟Sad اتفاقا از اندیشه ی درست و سازنده استقبال هم می کنیم ، ولی نه مخرب!

نقل قول:شاید خود آقای رائفی هم واقف باشن به اشتباهشون ولی دوستان ، داغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ .

شاید...
بسم الله الرحمن الرحیم
سخنرانی رو همون موقع گوش کردم اگر تمام سخنرانی رو گوش کنید حرف استاد کاملا درست بوده حالا اگر همچین چیزی هم
اگر در اونجا اتفاق نمی افته استاد از صنعت مبالغه استفاده کرده تا حرفش را مخاطبین بهتر مواجه شوند ومنظور این بوده قوانین بقدری انجا سنگین و سخت است که کسی جرائت نمی کند قوانین را اجرا نکند و.....
من خودم دیده ام با سخنرانی های استاد خیلی افراد جذب شده اند خوب دشمن باید چیکار بکند بیاید ایشون از هر طریقی می تواند خراب کند من از اونها تعجب نمی کنم بلکه از دوستانی که اب در اسیاب دشمن می ریزند تعجب می کنم
البته بنده پیگیر سخنان ایشون هستم فقط تا حالا یه جا اشتباهی کرده بودند که بعدا خودش در سخنرانی بعدش ان را اصلاح کرد
(۲۶/شهریور/۹۱ ۱۸:۴۵)مهدی 313 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سخنرانی رو همون موقع گوش کردم اگر تمام سخنرانی رو گوش کنید حرف استاد کاملا درست بوده حالا اگر همچین چیزی هم
اگر در اونجا اتفاق نمی افته استاد از صنعت مبالغه استفاده کرده تا حرفش را مخاطبین بهتر مواجه شوند ومنظور این بوده قوانین بقدری انجا سنگین و سخت است که کسی جرائت نمی کند قوانین را اجرا نکند و.....

صنعت مبالغه ، چه ربطی به پرس ماشین داره ، حتی استاد می گه ، که حتی نمی زارن لیس بزنه کف خیابون رو ، اصلا مبالغه یه اصولی دارد ، ایشون یه داستان رو که قبلا شنیدن داشتن تعریف می کردند...
به نام خدا
متاسفانه همیشه با برخی موضوعات تندروانه و متعصبانه برخورد میکنیم. دوستان عزیز برادران و خواهران دینی عزیز بنده خودم از صحبتهای آقای رائفی لذت میبرم و بسیار استفاده میکنم ولی دیروز کاملا به صورت اتفاقی در هنگام بازدید از سایت ........... که توسط ایرانیان مقیم انگلیس ساخته شده، و متاسفانه خیلی از ایرانیهای کافر و بی دین و ضد اسلام در آن عضو میباشند و البته تعداد معدودی از ایرانیان مسلمان هم دایما در حال جنگ کامنتی با این افراد میباشند، در خبری ناگهان عکس آقای رائفی را با یک جمله تمسخر آمیز در بالای آن دیدم و خیلی ناراحت شدم، و وقتی خبر را باز کردم متوجه شدم که کافران و ضدانقلاب و نامسلمانان چقدر توهینهای زشتی به مقدسات به خاطر همین حرف اشتباه کرده اند که خودتان هم میتوانید با مراجعه به سایت متوجه آن بشوید، و به شدت هم ناراحت شدم که چرا استاد رائفی که خودشان بهتر از هر شخصی به این مسایل واقف هستند که دشمنان منتظر کوچکترین اشتباه ما هستند، چرا در سخنرانی خود بیشتر دقت نکردند یا با مطالعه در مورد موضوع پرس کردن ماشین، صحبت نکردند. دقیقا مثل برگزاری اجلاس سران که به خوبی برگزار شد ولی اشتباه عمدی یا سهوی یک مترجم را پیرهن عثمان کردند و انواع و اقسام هجمه ها را به برگزارکنندگان اجلاس کردند. ما مسلمانان به خصوص دانشمندان و عالمانمان باید خیلی در صحبت کردن و رفتار در دنیای امروز دقت کنیم چون به شدت توسط دشمنان و کفار زیر ذره بین میباشیم و نباید به هیچ وجه عمدا یا سهوا آتو دست آنها بدهیم، برای تمسخر مقدسات به بهانه حرف اشتباه و نسنجیده و بدون مطالعه خودمان لطفا دوستان در هر مسئله ای تعصب بیجا را کنار بگذارید و منطقی بحث کنید. اتفاقا استاد رائفی به علت سخنرانیهای جنجال برانگیز و بسیار زیبا و تاثیرگذار و همچینین جذب بسیاری از جوانان به این سخنرانیها و بیداری آنها بسیار بسیار بسیار باید در سخنرانیها و دادن اطلاعات دقت کنند، که حتی اشتباه سهوی هم کوچکترینش در سخنرانی ایشان نباشد، چون معمولا طبع انسانها به این صورت است که همیشه دنبال قسمت منفی جملات یک شخص میروند و ممکن است شخصی هزاران حرف مثبت و صحیح بزند ولی یک حرف منفی آن شخص کل آن هزار نکته مثبت را بر باد دهد که نمونه های آن هم چه در تاریخ چه در دنیای امروز بسیار بسیار زیاد میباشد. دوستان انصاف را رعایت کنید و انگ اینکه من آب به آسیاب دشمن میریزم را به من نزنید چون همین حرفها باعث شده که جامعه امروز ما به این وضع نابسامان و بی قانون و بی دینی دچار شده است، زیرا تا شخصی میخواهد از مشکلات بگوید یا به فلان مسئول به خاطر اهمالش تذکر دهد سریعا برچسب آب به آسیاب دشمن ریختن به آن شخص میزنند. البته اگر قبلش نگویند عامل صهیونیست و استکبار میباشد. نکته جالب اینه که حتی نام استاد را هم در آن سایت اشتباه نوشته اند و ایشان را با نام رافعی ذکر کرده اند.
نقل قول:روی سخن شما مشخصه به طرف عضو عدالت هست!

حال شما خوبه؟ کی با عدالت بود؟
یعنی ما اینقدر کور هستیم که ندیدیم کاربر عدالت نوشته من اینو جای دیگه دیده ام؟

خطاب بنده (و احتمالا بقیه ی دوستان) به چنین افراد افراطی و ضد این قضایا هست مخصوصا کاربر mohamad 72 که در صفحه ی قبل و در جاهای دیگه با لحن بدی در مورد اقای رائفی پور صحبت کرده....

خیلی جالبه شما که خودت رو اسطوره ی اخلاق و مهربانی در تالار میدونی به این راحتی تهمت میزنی به چندین نفر!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
آدرس های مرجع