نقل قول:کار غلطی...این حرفها باعث خنده مردم میشه و به قول وحید 110 همین چیزا رو میگن که میان دست میگیرن واسمون...
چرا سالم و بی دردسر عزاداری نمیکنن؟؟
این همه تلاش کردن،قمه زنی حذف شده از مراسم!!
حالا این دفعه نوبت رسیده به نمک جوراب!!!
خنده کدوم مردم؟
مردم!!!
در ضمن عزاداری نیست علی آقا!!!
و در ضمن استاد رائفی اتفاقا خوب شد همچین حرفی رو زد
چه گیری کردیم!
اینها دوست دارن نمک غذاشون از چنین چیزی باشه
تو خونه هاشون
چه ربطی به قمه داره!!!!!
خواهشا چیزی رو نمیدونید قضاوت نکنید
اینو به همه میگم
نقل قول:خب آخه....
من نمیدونم دیگه چی بگم،خوشبختانه فک نکنم این کارا رو هم وطنان من انجام بدن،آدمی که از لحاظ عقلی سالم باشه به هیچ وجه نمیاد از جورابش نمک بگیره و بریزه رو غذاش بخوره!!!!!!!
واقعا نمیدونم چی بگم...
مسلمونا باید یه کم رو رفتارایی که میکنن دقت داشته باشن،اگرچه که این افراد جورابی در اقلیت هستن!
همونطور که گفتم این مباحث بین مسلمانان هستش
هموطنای شما که هموطنای منم هستن کارای میکنن خیلی خیلی بدتر
مراسم جاهلی مسخره چهارشنبه سوری که فوق العاده ازش بدم میاد یه نمونشه
ببینید هرکاری در حوزه ی دین انجام میشه (به شرطی که دستور دقیق و محکم نباشه) باید جوری باشه که آبروی اسلام رو نبره و موجب وهن اسلام و تشیع نباشه و این فتوای همه ی مراجع هستش
به عزاداری سفارش شدیم ولی در نحوه ی عزاداری اگر هم کارهای اینچنینی بنابر اعتقادات خاص میخوان انجام بدن باید جوری باشه که رسانه ای نشه.
(۱۱/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]مراسم جاهلی مسخره چهارشنبه سوری که فوق العاده ازش بدم میاد یه نمونشه
مثال خوبی زدید...چهارشنبه سوری و عزاداری!
شادی و عزا،توی چهارشنبه سوری گرمای آتش و دور همی خانوادگی و خوش بودن هدفه،توی عزاداری گریه برای امام حسین و هم دردی با آقا بقیه الله.
مردم شادی چهارشنبه سوری رو با چشم های کور شده تعویض کردند و گریه برای اباعبدالله رو با نمک جوراب عزادارها!
البته چه سود که نه شما چهارشنبه سوری رو قبول میکنید،نه بعضی از دوستان عزاداری امام حسین رو...اما هستند کسایی که همیشه اعتدال رو انتخاب کنن و حقیقت چهارشنبه سوری ها وعزاداری ها رو میبینن

من همیشه از موضع گیری عبدالرحمن تعجب میکنم!
کلا ایشون علاقه شدیدی بسیار شدیدــــــــی به ساز مخالف زدن داره!
خب پس با این حساب هرکی دوست داره هر کاری بکنه چه بهداشتی باشه چه نباشه؟؟درسته؟؟ضرر داشته باشه یا نداشته باشه درسته؟!
چونکه اگر اینجور باشه یکسری چیزای دیگه هم هست که مردم دوست دارن بخورن و یا انجام بدن که به من و شما مربوط نمیشه ها

؟
(۱۱/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۰)A L I نوشته است: [ -> ]من همیشه از موضع گیری عبدالرحمن تعجب میکنم!
خب پس با این حساب هرکی دوست داره هر کاری بکنه چه بهداشتی باشه چه نباشه؟؟درسته؟؟ضرر داشته باشه یا نداشته باشه درسته؟!
چونکه اگر اینجور باشه یکسری چیزای دیگه هم هست که مردم دوست دارن بخورن و یا انجام بدن که به من و شما مربوط نمیشه ها
؟
علی آقا کنایه اش به من بود،چون در مورد مسئله نمک جوراب اظهار نظر کرده بودم،الان میگه بهت ربطی نداره چون مسلمان نیستی حق نداری دخالت کنی
(۱۱/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۷)anti نوشته است: [ -> ]علی آقا کنایه اش به من بود،چون در مورد مسئله نمک جوراب اظهار نظر کرده بودم،الان میگه بهت ربطی نداره چون مسلمان نیستی حق نداری دخالت کنی
ولی تیکه اولش پست منو نقل قول کرده بود!
(۱۱/بهمن/۹۲ ۱۷:۰۱)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]ببینید هرکاری در حوزه ی دین انجام میشه (به شرطی که دستور دقیق و محکم نباشه) باید جوری باشه که آبروی اسلام رو نبره و موجب وهن اسلام و تشیع نباشه و این فتوای همه ی مراجع هستش
به عزاداری سفارش شدیم ولی در نحوه ی عزاداری اگر هم کارهای اینچنینی بنابر اعتقادات خاص میخوان انجام بدن باید جوری باشه که رسانه ای نشه.
چندان هم رسانه ای نشد
افراد مریض وقتی تکه برداری کردند (همونی که همون اول تیکشو جدا کرده) مشکل دار میشه
در مجموع
این عزیزان یه زائر رو میبرن خونشون حسابی پذیرایی میکنن لباساشو میشورن،پاشو بوس میکنن و ...
دوست دارن نمک غذاشون این باشه
نه به کسی اجبار کردند و نه خواستند ریاکاری کنن
مواد غذایی که استفاده میکنن برای زوار درجه یک و تازه تازس
هیچ ربطی به فتوا دادن هم نداره
حالا شما دوستان یسر اربعین دیگه برید پیاده روی نظرتون عوض میشه
(۱۱/بهمن/۹۲ ۱۷:۱۴)Tishtar نوشته است: [ -> ]مثال خوبی زدید...چهارشنبه سوری و عزاداری!
شادی و عزا،توی چهارشنبه سوری گرمای آتش و دور همی خانوادگی و خوش بودن هدفه،توی عزاداری گریه برای امام حسین و هم دردی با آقا بقیه الله.
مردم شادی چهارشنبه سوری رو با چشم های کور شده تعویض کردند و گریه برای اباعبدالله رو با نمک جوراب عزادارها!
البته چه سود که نه شما چهارشنبه سوری رو قبول میکنید،نه بعضی از دوستان عزاداری امام حسین رو...اما هستند کسایی که همیشه اعتدال رو انتخاب کنن و حقیقت چهارشنبه سوری ها وعزاداری ها رو میبینن 
من خواستم بگم ایرانیان از این خل بازیا زیاد دارند
زیاد به نژاد ننازید که هر نژادی برای خودش مراسم جاهلی زیاد داشته و داره
بقیش هم چون مقایسه کردید جواب نمیدم!
(۱۱/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۰)A L I نوشته است: [ -> ]من همیشه از موضع گیری عبدالرحمن تعجب میکنم!
؟
ولی من هیچ موقع از موضع گیری خودم تعجب نمیکنم
من اصلا به برتری اکثریت به اقلیت اعتقادی ندارم
مثلا بوسیدن کف پای زائر که به وفور انجام میشه بهداشتی نیست پس انجام نشه؟
(۱۱/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۷)anti نوشته است: [ -> ]علی آقا کنایه اش به من بود،چون در مورد مسئله نمک جوراب اظهار نظر کرده بودم،الان میگه بهت ربطی نداره چون مسلمان نیستی حق نداری دخالت کنی
آفرین دقیقا منظورم همین بود
خیلی منطقی هم هستش
قبول ندارید؟
(۱۱/بهمن/۹۲ ۲۱:۴۸)A L I نوشته است: [ -> ]ولی تیکه اولش پست منو نقل قول کرده بود!

(۱۲/بهمن/۹۲ ۲:۰۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]من خواستم بگم ایرانیان از این خل بازیا زیاد دارند
زیاد به نژاد ننازید که هر نژادی برای خودش مراسم جاهلی زیاد داشته و داره
بقیش هم چون مقایسه کردید جواب نمیدم!
اصلا مگه بحث سر نژاد بود؟؟!اون جوراب زائرین هم که با ایرانی ها مرتبطه!پس الان جفتش شد واسه ایرانیه،این چه قیاسیه که میگید «هر نژادی»؟؟!اصن تو کل این بحث از یه نژاد دیگه اسم اومد؟!
بعد از اون،از دید شما چهارشنبه سوری مراسم جاهلیه؟؟!
اتفاقا چهارشنبه سوری دقیقا مثل عزاداری اباعبدلله الحسینه،هر دو اصلشون زیباست،ولی امروز یک جور دیگه ای برگزار میشن.هم چهارشنبه سوری و هم عزاداری اباعبدالله تغییرات مثبت و منفی زیاد داشته.
عزاداری امام:مثبت=ورود به ایران،افزوده شدن مراسم نمادین سینه زنی به عزاداری،رسمیت یافتن بین عموم مردم و تبدیل شدن به یک مراسم بزرگ و دسته جمعی و عمومی
منفی= افراط!قمه زنی،آسیب رسوندن به بدن،لخت شدن،گرفتن نمک از جوراب زائر اباعبدالله

چهار شنبه سوری:مثبت=بعد از اسلام،حافظ خوانی و گرفتن فال قرآن،دور همی خانوادگی
منفی=آتش بازی افراطی!مواد منفجره،آسیب رسوندن به بدن،از بین بردن حرمت ها
پ.ن:قیاس چهارشنبه سوری رو خودتون وسط کشیدید،من هم دفاع کردم

بر توهین به هم پا فشاری کنید خدای نکرده ما رو مجبور می کنید که ...
دوست باشید