تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
مگه شما تو امتحاناتون رفوزه شدین که همتون تابستون مدرسه میرین؟؟ Big GrinBig Grin
نقل قول:حامدجان من منتظرفردام.
کاری داشتی پیام خصوصی بده
تعارف نکنی ها[تصویر: biggrin.gif][تصویر: biggrin.gif][تصویر: biggrin.gif]
حامد کیه؟؟؟ مشکوک میزنیناااا ! Big GrinWink

ناسلامتی من گفتم بیاین درمورد اسم باهم گفت و گو کنیم! حالا یه سه چهار ساعت نبودم.خداییش ببینیم تاپیکو به کجا رسوندین! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinWinkWinkWinkWinkWinkWink

راستی،ما که میخوایم فردا صبح کارمونو شروع کنیم،دقت کردین که آخرین ورود sina16 ، بیست و چهارم تیر بوده؟؟!
چطوری باید ایشونو پیدا کنیم؟؟؟؟؟ Huh
امروز روز ،روز شروعه بابا پاشید لنگه ظهر
نشده هنوزBig Grin
خب آقایون صبح شد.اما کو sina16 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی باهاش آشناشه یا میتونه به طریقی با ایشون تماس برقرار کنه،لطفا بهشون بگه همه منتظرشونن تو این تاپیک!
قرار بود امروز شرع کنیم.
تا الان که خبری نشد
خیلی حالم گرفتست!
نگران نباش مثل یک مرد پشتتم!Big GrinBig Grin
گرفته نباش خودمون هم بدون آقا سینا میتونیم کار را شروع کنیم
بحثمون سر قالب با ایشون بود و قرار شده بود که ایشون این لطفو در حق ما بکنن.چطور بدون ایشون شروع کنیم؟؟؟؟؟؟

اسم تاپیکو تغییر دادم.فکر کنم بابحث فعلیمون بیشتر مرتبط باشه.
دوستان سينا پسوردش يادش رفته ! اگر ميشه به آي دي ياهوي : agent.mzsoft ايشون يا ايميل كنيد يا تو ياهو چت بهش بگيد پسوردش رو ! ممنون
ای بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زیر پامون علف سبز شدBig Grin Bi DandoonBig Grin
(۲/مرداد/۹۱ ۱۸:۴۰)AnT-U نوشته است: [ -> ]دوستان سينا پسوردش يادش رفته ! اگر ميشه به آي دي ياهوي : agent.mzsoft ايشون يا ايميل كنيد يا تو ياهو چت بهش بگيد پسوردش رو ! ممنون
اگه شما باهاشون ارتباط دارید،بهشون بگید که تو همین بیداری اندیشه تو قسمت ورود،میتونه رمزشو بازیابی کنه.
به قول دوستمون که زیر پامون علف سبز شد! Big Grin
در ضمن،ما از کجا بدونیم که این آی دی ای که گفتید واقعا متعلق به خودشونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh
تا حالا که دوروز گذشت.خدا بخیر کنه!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
آدرس های مرجع