۱۳/تیر/۹۱, ۱۵:۵۱
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
۱۳/تیر/۹۱, ۱۵:۵۱
۱۳/تیر/۹۱, ۱۵:۵۲
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام .
میبینم که دوستان 2 نفری عجیب مشغول تبادل افکار هستید ...![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)
امیدوارم افرادی پیدا بشن که یکم عملگرا باشن ...![[تصویر: dodgy.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.gif)
جالبه من تا حالا بارها یه دستی زدم به دوستان که بهشون بر بخوره ، یکی جواب مار و هم نمیده ...!!!![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)
دنیارو آب ببره اینارو...![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)
سلام .
میبینم که دوستان 2 نفری عجیب مشغول تبادل افکار هستید ...
![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)
امیدوارم افرادی پیدا بشن که یکم عملگرا باشن ...
![[تصویر: dodgy.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.gif)
جالبه من تا حالا بارها یه دستی زدم به دوستان که بهشون بر بخوره ، یکی جواب مار و هم نمیده ...!!!
![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)
دنیارو آب ببره اینارو...
![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)
۱۴/تیر/۹۱, ۲:۲۸
(۱۳/تیر/۹۱ ۱۵:۵۲)soshiant نوشته است: [ -> ]یعنی ما دوتایی که در حال تبادل افکار هستیم،عملگرا نیستیم؟ دست شما درد نکنه دیگه!بسم الله الرحمن الرحیم
سلام .
میبینم که دوستان 2 نفری عجیب مشغول تبادل افکار هستید ...
امیدوارم افرادی پیدا بشن که یکم عملگرا باشن ...
جالبه من تا حالا بارها یه دستی زدم به دوستان که بهشون بر بخوره ، یکی جواب مار و هم نمیده ...!!!
دنیارو آب ببره اینارو...

اما خداییش داره دیر میشه ها! تعداد افراد باید خیلی بیشتر باشن.
۱۴/تیر/۹۱, ۹:۲۹
سلام به همسنگران عزیز،
والا صحبت هایی که در زمینه قالب کردیم ، اگر خودم دست تنهایی بخوام انجامش بدم نهایت 1 هفته ، یا یک هفته و نیم ، طول خواهد کشید ، اون قسمت های ظاهری که گفتید هم رعایت میشه ، چون اصلا الان دیگه جلوه های جی کوئری هست که به وبسایت زیبایی میبخشه ، در زمینه تبادل فکری ، نظرم این هست که چون باید در این زمینه بحث و بررسی بشه ، یا از طریق پیام خصوصی ، یا از طریق مسنجری ( حالا یاهو یا گوگل تاک و...)صحبت کنیم که تاپیک شلوغ نشه ، در نهایت طرح سایتمون که کامل شد ، نتیجه بحثمونو که طرح کلی باشه میزاریم تو تاپیک که نظر دوستان رو هم ببینیم،
در زمینه آواتار بنده هم
، از بازیگرش یه کم خوشم میاد ، بازیگریه که حاشیه نداشته به اونصورت ، اما در زمینه این که چرا رفته آواتارم ، چون کلا چند تا دونه عکس رو سیستمم بیشتر نیست همینطوری اینو گذاشتم آواتار، اما چشم عوضش میکنم، 

یا علی
والا صحبت هایی که در زمینه قالب کردیم ، اگر خودم دست تنهایی بخوام انجامش بدم نهایت 1 هفته ، یا یک هفته و نیم ، طول خواهد کشید ، اون قسمت های ظاهری که گفتید هم رعایت میشه ، چون اصلا الان دیگه جلوه های جی کوئری هست که به وبسایت زیبایی میبخشه ، در زمینه تبادل فکری ، نظرم این هست که چون باید در این زمینه بحث و بررسی بشه ، یا از طریق پیام خصوصی ، یا از طریق مسنجری ( حالا یاهو یا گوگل تاک و...)صحبت کنیم که تاپیک شلوغ نشه ، در نهایت طرح سایتمون که کامل شد ، نتیجه بحثمونو که طرح کلی باشه میزاریم تو تاپیک که نظر دوستان رو هم ببینیم،
در زمینه آواتار بنده هم
، از بازیگرش یه کم خوشم میاد ، بازیگریه که حاشیه نداشته به اونصورت ، اما در زمینه این که چرا رفته آواتارم ، چون کلا چند تا دونه عکس رو سیستمم بیشتر نیست همینطوری اینو گذاشتم آواتار، اما چشم عوضش میکنم، 

یا علی
۱۴/تیر/۹۱, ۱۴:۰۸
نقل قول:چون کلا چند تا دونه عکس رو سیستمم بیشترهاردتون رو فرمت کردید یا واقعا چند تا عکس بیشتر ندارید؟!

ایمیل گوگل : worldandiran@gmail.com
تقریبا هر روز بهش سر میزنم!
یاهو هم دارم اما چون دایل آپ دارم،خیلی حوصله ندارم بهش سر بزنم.کار با یاهو مسنجر سریعتر انجام میشه.
mhd.iran@ymail.com
گوگل تاک هم دارم.هر کدوم بهتره و شما خواستید!
نقل قول:چون اصلا الان دیگه جلوه های جی کوئری هست که به وبسایت زیبایی میبخشهاینی که گفتید یعنی چی؟

۱۴/تیر/۹۱, ۱۵:۰۴
طراحی همچین پروژه ای هم هزینه بالایی داره از نظر فنی و هم طراحی همچین سایتی احتمالا با تکنولوژی های روز مثل آجاکس و انتقال اتوماتیک مطالب به قول معروف گلچین شده کاریست یس سخت و طاقت فرساو
اما در هرصورت من هستم در بخش طراحی صفحات استاتیک و قالب سایت و جلوه های فلش و HTML 5 و..
اما در هرصورت من هستم در بخش طراحی صفحات استاتیک و قالب سایت و جلوه های فلش و HTML 5 و..
۱۴/تیر/۹۱, ۱۶:۰۲
نقل قول:طراحی همچین پروژه ای هم هزینه بالایی داره از نظر فنی و هم طراحی همچین سایتی احتمالا با تکنولوژی های روز مثل آجاکس و انتقال اتوماتیک مطالب به قول معروف گلچین شده کاریست یس سخت و طاقت فرساونه دوست عزیز خیالتون راحت باشه ، بنده کارم اینه روزی 2 تا پروژه از اینکار ها دارم ، نمیدونم برای شما سخت هست یا نه ، اما برای من سخت و طاقت فرسا نیست !
نقل قول:اما در هرصورت من هستم در بخش طراحی صفحات استاتیک و قالب سایت و جلوه های فلش و HTML 5 و..جلوه های فلش؟ مگه میخوایم چیکار کنیم؟
(شوخی کردم)ولی جدای از اون خوب هست در بخش قالب میتونید کمک کنید ، من میتونم (اگر تا اون زمان سیستم مدیریت محتوا اختصاصیم به زبان php رو آماده کردم) سیستم رو تگ پذیر بنویسم و بعد لیست تگ هارو بهتون بدم تا براساسش تو ساخت قالب به بنده کمک نمایید ، راستی برادر، شما فوتوشاپ هم فکر کنم بلد باشی،درسته؟
نقل قول:هاردتون رو فرمت کردید یا واقعا چند تا عکس بیشتر ندارید؟!من کار هام همه رو هارد اکسترنال هامه ، یه 3 4 تا هارد 1 ترابایتی دارم که همه چیم تو اوناس ، خداروشکر اونا هم الان دست یکی از فامیل هاست به خاطر گلچین فیلم های ایرانی و خارجی که توش بود ، برا همین الان فقط هارد خود سیستمم هست که اونم 80 گیگه توشم چیزی جز برنامه هام نیستن

۱۴/تیر/۹۱, ۱۹:۲۹
(۱۴/تیر/۹۱ ۱۶:۰۲)sina16 نوشته است: [ -> ]بنده گفتم بستگی داره با چه تکنولوژی و در چه حدی باشهنقل قول:طراحی همچین پروژه ای هم هزینه بالایی داره از نظر فنی و هم طراحی همچین سایتی احتمالا با تکنولوژی های روز مثل آجاکس و انتقال اتوماتیک مطالب به قول معروف گلچین شده کاریست یس سخت و طاقت فرساونه دوست عزیز خیالتون راحت باشه ، بنده کارم اینه روزی 2 تا پروژه از اینکار ها دارم ، نمیدونم برای شما سخت هست یا نه ، اما برای من سخت و طاقت فرسا نیست !
نقل قول:اما در هرصورت من هستم در بخش طراحی صفحات استاتیک و قالب سایت و جلوه های فلش و HTML 5 و..جلوه های فلش؟ مگه میخوایم چیکار کنیم؟(شوخی کردم)
ولی جدای از اون خوب هست در بخش قالب میتونید کمک کنید ، من میتونم (اگر تا اون زمان سیستم مدیریت محتوا اختصاصیم به زبان php رو آماده کردم) سیستم رو تگ پذیر بنویسم و بعد لیست تگ هارو بهتون بدم تا براساسش تو ساخت قالب به بنده کمک نمایید ، راستی برادر، شما فوتوشاپ هم فکر کنم بلد باشی،درسته؟
نقل قول:هاردتون رو فرمت کردید یا واقعا چند تا عکس بیشتر ندارید؟!من کار هام همه رو هارد اکسترنال هامه ، یه 3 4 تا هارد 1 ترابایتی دارم که همه چیم تو اوناس ، خداروشکر اونا هم الان دست یکی از فامیل هاست به خاطر گلچین فیلم های ایرانی و خارجی که توش بود ، برا همین الان فقط هارد خود سیستمم هست که اونم 80 گیگه توشم چیزی جز برنامه هام نیستن
دوم حالا حتما لازمه مدیریت محتوا رو خودتون بنویسید؟ وردپرس هم باگ های کمتری داره هم امکانات بیشتر هم...
۱۴/تیر/۹۱, ۲۱:۳۴
نقل قول:بنده گفتم بستگی داره با چه تکنولوژی و در چه حدی باشه
دوم حالا حتما لازمه مدیریت محتوا رو خودتون بنویسید؟ وردپرس هم باگ های کمتری داره هم امکانات بیشتر هم...
مگه مدیریت محتوای من رو دیدید که میگید وردپرس باگ کمتری داره ،

مگه امکانات مال من رو هم دیدید که میگید وردپرس امکانات بیشتری داره؟!

با مگه نمونه کار های قبلی من رو دیده بودید که میگید بستگی به تکنولوژیش داره ؟
اصلا مگه بنده رو میشناسید؟

جدای از شوخی ، به نظر بنده یه مقدار دیگه صبر کنیم دوستان بقیه هم بیان ، از برادران تالار هم تقاضا دارم که اگر در زمینه ای مهارت دارند ، بیان ، نهایتا با دوستان یه روز یه کنفرانس توی یاهو میزاریم و با نظر همه کار رو شروع میکنیم . نطرتون چیه؟
از بابت امنیت خیال دوستان راحت باشه ، پستای قبل هم گفتم فایروال اختصاصی که نوشتم از لحاظ امنیت تامین میکنه ! ، در زمینه مدیریت محتوا هم هنوز 100 درصد نیست چون نسبت به تعداد پروژه هایی که دارم زمانم خیلی کمه برای همین اگر بتونم کاملش میکنم اگر نه یا وردپرس یا جوملا،
۱۵/تیر/۹۱, ۲۳:۲۱
حالا یه دوروز نبودیمااا.خودتون میبرین میبافین؟!

اگه قرار بود اتوماتیک باشه،من لازم نبود حنجرمو پاره کنم واسه این که بگم حدودا 20 نفر نیروی انسانی لازمه!
حالا میشه در مورد این اتوماتیکی که گفتید،بیشتر توضیح بدید؟
در ضمن ، چرا هزینه بالایی داره؟ هاست که رایگانه.فقط میمونن جناب sina16 که دوستانه حلش میکنیم!

نقل قول:طراحی همچین پروژه ای هم هزینه بالایی داره از نظر فنی و هم طراحی همچین سایتی احتمالا با تکنولوژی های روز مثل آجاکس و انتقال اتوماتیک مطالب به قول معروف گلچین شده کاریست یس سخت و طاقت فرساکی گفته انتقال اتوماتیک؟! اصلا من حرفی از اتوماتیک زدم؟!
اگه قرار بود اتوماتیک باشه،من لازم نبود حنجرمو پاره کنم واسه این که بگم حدودا 20 نفر نیروی انسانی لازمه!
حالا میشه در مورد این اتوماتیکی که گفتید،بیشتر توضیح بدید؟
در ضمن ، چرا هزینه بالایی داره؟ هاست که رایگانه.فقط میمونن جناب sina16 که دوستانه حلش میکنیم!