تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
سلام......
چی شد؟؟؟؟...
من گفتم یه روز نیومدم.... دوستان سایت رو افتتاح کردن .....یه 100تایی هم مطلب گذاشتن....
دوستان هروقت افتتاح شد یه پیام بزنید من شروع کنم به جمع آوری مطلب....
یه روز نبودیم چی شد!Wink
آقا سینا اگه نبومد مجبوریم بون ایشون شروع کنیمSad
نقل قول:من گفتم یه روز نیومدم.... دوستان سایت رو افتتاح کردن .....یه 100تایی هم مطلب گذاشتن....
دوستان هروقت افتتاح شد یه پیام بزنید من شروع کنم به جمع آوری مطلب....
برادر شما اصلا راحت باش.یا اینکه اصلا میخوای نیا تالار.فکر نکنم حالا حالا ها بتونیم شروع کنیمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinSmileSmileSmileSmileWinkWinkWinkWinkWink

فرد دیگه ای که در حد sina16 حرفه ای باشه اینجا و تو تالار نیست؟؟؟

خواهشمندم همه اعضا،برای مدت کوتاهی،امضاشونو به این تغییر بدن:

نیازمند برنامه نویس حرفه ای برای قالب سایت
[تصویر: 98759915066248744139.png]
یه دقه صبر کن بابا...
اصلا شما با چه مدیریت محتوایی میخوای پیاده کنی رو سایت؟!!!!Huh
سلام ......
دوستان من یه تاپیک برای عضو گیری زدم امیدوارم مورد توجه قرار بگیره...

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18831.html
نقل قول:اصلا شما با چه مدیریت محتوایی میخوای پیاده کنی رو سایت؟!!!![تصویر: huh.gif]
میشه بگید منظورتون چیه؟
فکر کنم یکی دو صفحه فقط در مورد همین صحبت کردیم! کل کارمون لنگ آقای sina16 هستش!
سلام به برادران و همسنگران عزیز.چقدر تاپیک یه دفعه زود اوج گرفت، اسمشم عوض شد

خب سینا هستم ، بعد از غیبت حدود 10 روز شایدم بیشتر واقعا از همه برادران شرمنده ام که این مدت نبودم ، اول از سوختن کارت گرافیک ما و ارتقا سیستمم شروع شد ، بعد به ماه مبارک رمضان رسید ، من هم یه مقدار مشکلات شخصی داشتم که تصمیم گرفتم از همین ماه شروع کنم و مشکلاتمو حل کنم. من ایمیلم خیلی وقته عوض شده ولی حواسم نبود که ثبت نامم اینجا با ایمیل قبلی بوده.

به هر حال ما در خدمت دوستان هستیم ، آی دی هم که بالا دادن مال خودم هست agent.mzsoft ، الان به آقا مهدی مدیر سایت میگم که اگر امکانش هست پسورد مارو تغییر بده

مسئله اخر این که نمیشه که همینطوری یکی بیاد بگه سینا هستم باید یه مدرک داشته باشهSmile

برادر فدایی ولایت اگر نگاه کنی قبل از این که یوزر سینا16 من آفلاین بشه یه پیام خصوصی داده بودی که جوابم داده بودم مضمونشم در رابطه با سن بود.انشاالله خواستین مدارک دیگه هم میدم فقط سریع بریم سر کارا تا دیرتر نشه

برای شروع همسنگران عزیز آی دی منو اد کنن اگر امکانش باشه یه کنفرانس در یاهو بزاریم و من ببینم که چطوریاس
برادر پرشیا اگر امکانش هست مشخصات این هاستینگتو یه پ خ به من بکن

یا علی مدد
بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!!! داش سینای گل Big Grin
چه خبرا؟ بالا خره یادی از ما کردی! تو آسمونا دنبالت میگشتیم،تو فضا پیدات کردیم Big GrinBig Grin (منظورم فضای مجازیه Wink )

دوستان جمع شید با سرعت هرچه تمام تر شروع کنیم.البته اگه باز داش سینا غیبش نزنهBig Grin
بلاخره انتظار ها به سر رسید Big Grin
راستی،aleerz جان،ادامه ی محتوای اون تاپیکو به جذب کاربر اختصاص بده.ممنون که این کارو کردید.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
آدرس های مرجع