نقل قول:بابا فکر کنم شما یک ذره از باغ دور هستید
اون طرح قبلی Asp بود چون هاست لینوکس هست ناک اوت شد
الان قراره ورد پرس نصب کنیم![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)
یعنی میخواید بگید که همه چی پر؟

یعنی باید فرض کنیم آقا سینا هیچ کاری نکرده و همه چی از اول؟
چرا دم افطاری حال منو میگیرید! بد موقعی این خبرو بهم دادید چون اعصبم خیلی خورد بود،اینم روش!
یه کاری میکنید که یواش یواش میشم مثل sarallahe73 ، کلا پشیمون میشم از قضیه!
در ضمن،من رو همون طرح قبلی که از اول هم قرار بود اجرا بشه پافشاری میکنم.هیچ طرح دیگه ای هم قبول نمیکنم.آقا سینا دقیقا میدونه چی میگم چون با هم مذاکره کرده بودیم.
من نظرم عوض نمیشه!
لطفا تا من از کل قضیه پشیمون نشدم برسید به حالت قبل.چون اگه دپرس شم،دیگه هیچی...!
با احترام،سه روز وقت دارید!کمه؟ حد اکثر یه هفته!
با علی

همه چی پر نیست که!
اصلا بیخیال وایسین خخودش بیاد!
در ضمن شما هم پشیمون بشی ما که پشیمون نمیشیم

(۱۴/مرداد/۹۱ ۲۰:۱۵)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]لطفا تا من از کل قضیه پشیمون نشدم برسید به حالت قبل.چون اگه دپرس شم،دیگه هیچی...!
با احترام،سه روز وقت دارید!کمه؟ حد اکثر یه هفته!
با علی 
به این میگن یه مدیر قاطع.!.
خدا قوت

فقط 3 روز تا 1 هفته طول میکشه تا آقا سینا دوباره پیداش بشه

(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۳:۵۲)persia نوشته است: [ -> ]فقط 3 روز تا 1 هفته طول میکشه تا آقا سینا دوباره پیداش بشه
جان من شده یه بار شما ها جدی بگیرید؟؟
ماه رمضون داره تموم میشه،ما هنوز شروع نکردیم!
این چه وضعشه؟!! یک و نیم ماه از ایجاد تاپیک میگذره!
بعد از ساخت سایت،حدود 10 روز طول میکشه تا همه اعضا جمع شن و کار رسمی شروع شه.شب های قدرو هم در نظر بگیرید،کار رسمی سایت باید آخر ماه رمضون شروع شه.حالا خودتون بحسابید که چقدر وقت دارید.
بی تعارف بگم اگه به جای اعضای فعلیمون،فقط آقا سینا و ثارالله73 بودن،کار تا الان تموم بود و سایت فعالیت رسمیشو شروع میکرد.
جان من یه تکونی بدید به خودتون.من هرچی برنامه میچینم شما هی خرابش میکنین.آخرشم شما منو دق میدین!

چه تکونی بدیم
من که هاست رو آماده کردم مشخصاتش رو هم برای آقا سینا ارسال کردم!
ایشون نیان کاری نمیشه کرد

ما هم که فعلا بیکاریم
قضیه ی اشتغال زایی
ببینیم
آخرشم به ما کار میدهید یا نه؟
گفتم 3 روز تا 1 هفته طول میکشه تا دوباره پیداش شه