تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
نقل قول:آخر نتیجش چی شد؟
کم کردمش ، 2 روزی 1 نخ اونم فقط لایت، داشت به یه پاکت در روز میرسید،فعلا از سیاست تنبیه استفاده میکنم برا خودم ، هر سری که بیشتر از 2 روز 1 نخ میکشم خودمو تحریم میکنم که 1 روز نشینم پای پی سی ، به به تنبیه فوق العاده ای Big Grin

اطلاعات دامنه رو بهم پیام خصوصی کن برادر که من برم دی ان اس های هاستو بگیرم و بزنم و دامنه رو اوکی کنم ،

یا علی مدد
خودتو تنبیه میکنی یا مارو؟.........................Big Grin
آقا من همه کارارو انجام دادم.دی ان اس ها هم تنظیم شد.
اسم سایت هم که همه میدونن دیگه : arrivalbase.ir
فقط مونده پرشیا دامنه رو تنظیم کنه.لطفا سریعترBlush
WinkWink
[تصویر: 0a080f42e6f1.png]

چه سایت زیبایی زدیم!! Dodgy
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
وردپرس رو نصب کردم ولی خبری از پوسته ی برادر سینا نیستSmile
نقل قول:Smile
واقعا هم چقدر خنده داره!نه؟؟ شکمم درد گرفت اینقدر خندیدم AngryAngryAngryAngryAngry

این چه وضعشه بابا.شما که پدر مارو در آوردین،اصلا نمیشه با ملایمت رفتار کرد؟!!!!!!! موندم چی بگم! چند وقتیه یه صفر جلوی سنم اضافه شده یا بهتر بگم x10 شده از دست شما
باو خب میاید اینجا 4 ساعت صحبت میکنید یاهو هیچی نمیگید ! مث که من باید از صبح تا شب توی این تاپیک باشم تا بفهمم چی میشه چی نمیشه ! من یاهوشم کل روز نیستم که سر در بیارم از اتفاقات چه برسه به اینجا ! خوب کاری میکنید یه خبری یه پیامی یه آفلاین مسیجی، من نوشتم دی ان اس هارو بزارید برم ست کنم که قالبم آپلود کنم الان اومدم میبینم ست کردین وردپرسم نصب کردین ، حرفی توش نیست کار منم راحت تر شد ولی یه خبر تو یاهو بدین نه این که اینجا هی پست بدین منم دسترسی زیاد به فروم ندارم که هی بیام پست بخونم
، من هنوز فکر میکردم دامنه وصل نشده ! خود بیداری اندیشه هم که باز نمیشد برام میگفت فشار رو سروره

الان اومدم میبینم بدون خبر دامین گرفتین ست هم کردین وردپرسم نصب کردین هیچی هم نگفتین!!!! در حالی که من از ساعت 7 شب یاهوم آنلاین بوده تا الان که نمیدونم دقیق ساعت چنده فک کنم 3 هست ، تنها پیامی که دیدم این بود : فدایی ولایت : چرا سایت اینطوریه؟ ، الان یه سوال کدوم سایت چطوریه؟ من فکر میکردم بیداری اندیشه رو توی پیام دارن میگن چون باز نمیشد برام !!! ، یه اطلاع رسانی مفید بکنید اگه قرار بود اینجا اخبارو پیگیری کنم که به همه آی دی یاهو نمیدادم که برام تو مسنجر پیام بزارن، رفتیم قالبو آپلود کنیم ، شرمنده بابت تند حرف زدن ولی خسته شدم از بس هی تو یاهو هیچکس چیزی نگفت بعد اومدیم اینجا دیدیم انقلاب شده ،اگه پروفایلمو ببینید من این تالار 3 4 روز یه بار میام یا اگرم میام اتفاقی هست چون از صبح تا ظهر که سر کلاسم از ظهر تا عصرم سر کارم ! ، دیگه وقت این که بیام موضوعات اینجارو مرور کنم بزنم ارسالای جدید ببینم کدوم تاپیکا چقدر ارسال دارن ندارم مث جسد میشم فقط یاهو رو میبینم که ببینم پروژه ای انجام شده کاری مونده خبری هست انجام بدم،تمام بازدیدام از تالارم نصف شبا بوده شبایی که کمتر خسته بودمو بیدار بودم ، ارسالامم مث الان همیشه نصف شب بوده ، امروزم از ظهر جسته گریخته توی یاهو بودم ، بعد یه کم خواب بازاومدم یاهو دنبال یه خبر که ببینم چیکار کنم ، لا اقل پ خ بدید ! ایراداتون به جاست، حق میدم ولی منم دلایل خودمو دارم ، اگه قرار بود هر سری برا هرکاری به این مبحث سر بزنیم که دیگه اد کردن در یاهو و پیام دادن به چه درد میخورد ، برادر پرشیا که قربونش برم همیشه آی دی ال هست توی یاهو ، 3 4 دفعه آنلاین شدم باهاش حرف بزنم ببینم دامین داریم اصلا یا نداریم، یا دی ان اس هارو داده بهم یا دامین ست شده ، دیدم idle فدایی ولایت عزیز هم میاد پیام میده پیاماش با تاخیر میرسه بعد من جوابو میدم دیگه جواب نمیده ، منم فکر میکنم هنو خبری نشده، بعد میام این تاپیک میبینم یه دفعه 5 صفحه رفته جلو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پ ن : فردا تاریخ نهایی انجام و سرانجامه رد خور هم توش نیست فقط خواهش میکنم که ، اگه هرچیزی میخواید بگید،نکته ای انتقادی پیشنهادی ، حرفی بهم توی یاهو یا حالا ایمیل زدنی بگید که سریع بفهمم دوباره شب اتفاقی نیام اینجا ببینم 5 تا رویداد رخ داده ،تالار با این نت زغالی ما خیلی سخت باز میشه ، نمیتونم همش بیام این مبحثو ببینم که چقدر جلو رفته
پ ن2 : باو فدایی ولایت چیکا به پرشیا عزیز داری ، خونسردی خیلی چیز خوبیه ، کاش خودمم اینطوری بودم ، نصف مشکلای روزانم که باعث میشه سه چهارم روزمو بیرون خونه پی درسو کار باشمو اونطوری نداشتم !

یا علی مدد
تقصیر فدایی ولایته دیگه اون مسئول هماهنگیهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin........
آقا من تسلیم Big GrinBig GrinBig Grin

به نظرم تموم حرفهای آقا سینا درسته ولی دیگه نگید جواب پیاماتونو نمیدم که اصلا درست نیست.بحث اینجاست که هر موقع من تو یاهو آنلاینم،شما آفید،هر موقع شما آنید،من آفم Big Grin برا همینه که هیچوقت همدیگه رو نمیببنیمBig Grin
سلام دوستان
چرا اینجا اینطوریه؟
همتون دارید برای خودتون مستقل کار میکنید و چیزی به نام گروه وجود نداره
اگه واقعا نتیجه میخاین باید منسجم تر عمل کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
آدرس های مرجع