با سلام
لطفا منو روشن کنید الان تو چه مرحله ای هستید و چند نفرید
الان در حال حاظر به چه چیزهایی نیاز دارید؟ از چه فناوری هایی میخواید استفاده کنید؟
این یه نمونه از کارهای خیلی ساده منه : viewport.ir
فعلا فقط یک ی سایت ورد پرسی ساده با قالب سفارشی شده و چند تا پلاگین هست که اگه پست اول رو بخونید کاملا متوجه کاربردش میشید بعد از افتتاح رسمی سایت میریم سراغ کارهای دیگه.
یک نمونه هم از کار های خیلی پیچیدتون بزارید

اوکی
این یکی هم کار منه که کلا داینامیکه :
http://wingreen.ir
فروشگاه هم داره و کلی امکانات دیگه
البته پیچیدگیش به کد نویسیشه که تو ویوش چیزی مشخص نمیشه
الان هم دارم روی یه پروژه دیگه کار میکنم که چند هفته دیگه آماده میشه که یه دمو بهتون میدم ببینید (شایدم خوشتون بیاد ازش واسه سایتتون استفاده کنید)
به به ، دوستان جاتون خالی یه هفته ای مهمون کمپ ترک اعتیاد بودیم ، خیلی خوش گذشت، بسی حال داد،شرمنده روی همتونم نمیتونستم ارسال بدم فقط میتونستم بازدید کنم
میخواستم اطلاع ندم اما دیگه چه میشه دوستان هی میپرسیدن این کجاست چرا یه روز میاد یه روز نمیاد باید عرض کنم که درگیر این زهر ماری سیگار بودم ، اومدم ، مهدی جان در جریان نیستم کجای کار هستی من طرح رو زدم اما از نمونه کار هایی که دادی دیدم که دیزاینر ماهری هستید ، آی دی بنده agent.mzsoft هست ، پرشیا جان من بالاخره تونستم به هاستت وارد شم با نرم افزار البته ! فردا اپلود میکنم، به همه دوستان جدید که وارد گروه شدند خوش آمد میگم ، پرشیا جان در جریان کار ما بود ، به لطف خدا تونستم فعلا یه کم با مشکل کنار بیام ، باز هم شرمنده که نبودم ،فردا ظهر نسخه آزمایشی رو میزاریم تا انشااله خدا چه بخواهد
ظهر هم گذشت...................................................

بعد از ظهر شده و ما همچنان منتظر...!

فایلا که آپلود شدن یاهو هم پیام گذاشته بودم، دامین متصل هست؟
سلااااااااااااااام آقا سینا

دامین؟ دامینم کجا بود؟!
این پرشیا نم پس نمیده چه برسه DNS های دامنه رو به من بده

چند دقیقه پیش هم که داشتم باهاش میچتیدم،گفت اینجا ساعت یازده شبه،خیلی خستم دارم میرم بخوابم
در حالی که خودش گفته بود تهرانه!!! نمیدونم چرا داره منو سرکار میذاره چن روزه!

به هر حال من همین الان میرم دنبال خرید دامنه،مثل اینکه ما خودمون هم بدبختی داشتیما !
نقل قول:به به ، دوستان جاتون خالی یه هفته ای مهمون کمپ ترک اعتیاد بودیم ، خیلی خوش گذشت
آخر نتیجش چی شد؟
دامنه رو خریدم اما متصل نیست.چون DNS هارو ندارم!
لطفا بدید!
البته جا داره از داداش گلم،sarallahe73 تشکر کنم که از اول تا آخر کار ثبت دامنه باهام بودن(البته اون داداش نه ها.برادر دینی

![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)
اگرچه فرقی ندارن ایشون).چون من تو زمینه ثبت دامنه هیچ تجربه ای نداشتم.ولی خداییش جونم در اومد.کل محتویات زندگیم الان دست اوناست!