تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
(۲۴/تیر/۹۱ ۱۶:۳۸)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]دوستان بیداری ندیشه ای که حسابی حال مارو گرفتن! تا حالا 1000 تا بازدید داشتیم! دیگه ثابت شد که کاربران اینجا،بغیر از حرف زدن کار دیگه ای بلد نیستن.البته بلا نسبت کسایی که تو این تاپیک هستن و اعلام آمادگی کردن!
(۲۴/تیر/۹۱ ۱۱:۱۶)persia نوشته است: [ -> ]20نفر یکم زیاد نیست؟
با همین 3-4 نفر هم میتونیم استارت بزنیم کم کم به تعدادمون اضافه شه
3-4 خیلی کمه.قائدتا هممون بیکار نیستیم و مشغله های خاص خودمونو داریم.اگه بخوایم چهار نفری اینکارو بکنیم،خیلی وقت میگیره.

جمعیتمون خیلی کمه.دوستان عزیز اگه میشه، شما هم برای یه مدتی امضاتونو از من کپی کنید،فکر کنم بهتر نتیجه بگیریم.البته این کار فقط یه پیشنهاده برای بهتر شدن اوضاعمون.
بله واقعا خیلی بد شده تا حالا پیشنهاد های زیادی شده و یا استقبال نشده یا کاری صورت نگرفته اینوری به جایی نمیرسیم
Confused
یعنی هیشکی نیست؟Sad..............................
ماهستیم ،یاعلی میگیم، حرکت میکنیم و پیش می ریم ،خدا با ماست
سلام.ببخشید که چند روز نیومدم.
میشه بگید دقیقا چند نفریم؟

شما ها که هنوز امضاهاتون همونه.جان من بیاید امضاتونو از من کپی کنید.اینطوری،تو هر تاپیکی که پست بذارید،یه تبلیغی هم واسه این تاپیک محسوب میشه.
دیگه داره خیلی دیر میشه.فکر نمیکردم بچه های تالار اینقدر بی بخار باشن!
5 نفرهم نشدیم هنوزSad
من جندجا مگه پست دارم که حالا بزارم تو امضام فکر نکنم تغییری کنه...Sad
الآن شدیم 5 نفر من از قبل اعلام آمادگی کرده بودم
دوستان شروع بکنیم با همین 5 نفر کم کم شروع کنیم بهتره تا دست روی دست بزاریمHeart
با عرض سلام!

من دو پیشنهاد دارم برای دوستان!

من سال پیش با همکاری گروهی از دوستان همین تالار! وبلاگی ایجاد کردم! تا این که یک سال به همین منوال ادامه دادیم تا سایت خودمون رو ، مستقل از هرسیستم وبلاگدهی تاسیس کردیم!

1-پیشنهاد بنده برای دوستان اول اینست که به سایت ما ملحق بشوید! نام سایت ما هست سلاح من ، قلم من!
www.Montazer12.ir

ولی شرطی دارد ، کپی پیست با سایت ما میانه ی خوبی ندارد! مطالبی که دوستان می خواهند بزنند ، باید جالب باشد ، همچنین حاصل پژوهش و تحقیق دوستان باشد ، مثلا در مورد موسیقی ، خودم اخیرا تحقیقاتی کردم ، خب اگر ما در مورد مسائل روز روشنگری کنیم ، فکر کنم بازده بهتری داشته باشیم ، سایت ما الان در وضع خیلی خوبی است ، واقعا ، در بیشتر موارد درصفحه ی اول گوگل هستیم و ...

2- پیشنهاد دوم من هم اینست که فعلا بر روی وبلاگی مستقر شوید تا روزی که وقتش برسد ، تا مستقل شوید ، در مورد دامنه هم به نظرم بهتر هست دامنه ای مستقل خریداری کنید ، خیلی هم ارزون هست ، کسی خواست بنده آشنا دارم ، 3 هزار و ششصد تومان دامنه ی آی آر![تصویر: blush.gif]

در هر حالت موفق و موید باشید ، آرزوی موفقیت دارم برای دوستان[تصویر: heart.gif]
عزیز در مورد هاست مشکلی نداریم...
مشکلمون بیشتر روی نیروی انسانی هست تا منابع مالیBlush
آقا یه سره کنم قضیه رو،ما الان از هیچ نظر مشکل نداریم.(البته به لطف دوستان عزیزی که رایگان قالبو طراحی میکنن و هاست در اختیارمون قرار میدن)واقعا نمیدونم چطور ازشون تشکر کنم!
فقط مونده نیروی انسانی که اونهم به خواست خدا حل میشه.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
میشه لیستی از افرادی که تا حالا عضو شدن رو بدید؟ فکر کنم یک نفر دیگه هم عضو شده اما اینجا اسمش نیست.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
(۲۸/تیر/۹۱ ۹:۵۸)persia نوشته است: [ -> ]دوستان شروع بکنیم با همین 5 نفر کم کم شروع کنیم بهتره تا دست روی دست بزاریمHeart
یواش یواش من هم دارم به همین نتیجه میرسم! فعلا یه مدتی دست نگه داریم و فقط تبلیغ این تاپیکو بکنیم تا ببینیم چه نتیجه ای داره.جدا خواهش میکنم یه ذره بیشتر تبلیغ کنید.یه هفته بعد ان شا الله با sina16 عزیز برای قالب و بقیه کارا به طور رسمی! مذاکره میکنیم.
موفق باشید.
راستی،یه فکری هم به حال اسم سایت و گروه بکنید!
راستی،چند صفحه قبل،persia گفت :
نقل قول:انیمیشن 20 دقیقه ای 2 بعدی یا 3 یعدی[تصویر: dodgy.gif]؟
در کل تو تمام زمینه ها میتونید رو مین حساب کنید..
فرقی نداره.مهم محتوای تاثیر گذار و کیفیت جذابه.ان شا الله در مورد اینجور چیزا بعدا مفصل بحث خواهم کرد.به نوبت!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
آدرس های مرجع