اون سایت که میفرمایید دسترسی سرور نداشتن و ریسلر بودن و تحریم هم شدند
نقل قول: 313 هاستینگ توسط هاست رسلر تحریم شد و دیگر کاربر نمی پذیرد
همون یو هاستینگ از نظر من گزینه مناسب میباشد
خب حالا بگذریم. یو هاستینگ تصویب شد.
کدوم سیستم مدیریت محتوا؟
نقل قول:کدوم سیستم مدیریت محتوا؟
بستگی به نوع کار داره
در حال حاضر بنده خودم یه سیستم مدیریت محتوا نوشتم که البته تا حدودی ساده هست ، به زبان PHP و دیتابیس mySql
یه چند تا کار دیگه رو امنیتش باید بکنم چون به همراه یه فایروال اختصاصی که دارای هوش مصنوعی چند لایه هست این سیستم رو میخوام انتشار بدم برا همین هنوز دمویی نداره که نشونتون بدم
اما دیگر سیستم هایی که از نظر بنده هستند، به نسبت مناسب بودن دسته بندیشون کردم به ترتیب
WordPress
Joomla
PHP-Nuke
NukeLearn
درباره همه این سیستم ها اطلاعات جامعی هست توی اینترنت
جوملا مناسب برای سایت های شخصی ، شرکتی ، خبری و... هست یه مقداری سنگینه ، امنیت خیلی خوبی داره،البته تو ایران جا افتاده که سایت های شرکتی رو با جوملا میسازند.
وردپرس مناسب برای وبلاگ ها و سایت های شخصی ، و سایت های خبری هست به دلیل آیتم های خیلی خوب برای ارسال سریع مطلب بیشتر سایت های خبری که میخوان در کمترین زمان یه خبر رو منتشر کنن از این سیستم استفاده میکنن
پی اچ پی نیوک ، محیطش مثل محیط کاربری وبلاگ هاست با امکانات خیلی بیشتر ولی انعطاف جوملا و وردپرس رو نداره یعنی از لحاظ قالب ها و ماژول ها مثل همین وبلاگ هاست ، میتونید مطلب بنویسید توش ، مثل وی سی پی بلوک بندی کنید و تو بلوکتون کد درج کنید ، البته این سیستم ویژگیش این هست که رو خودش یه انجمن ساز ( phpBB) دارد
اما نیوک لرن: این سیستم هم مثل پی اچ پی نیوک یکی از انواع نیوک هاست ، اما فرقش در اینه که بیشتر مبتنی بر ای جکس هست و البته خوبیش اینه که به همراه خودش از تالار گفتمان ( MyBB) بهره میبره که در حال حاضر انجمن ساز مای بی بی شاید تنها انجمن ساز رایگانی باشه که با انجمن ساز های پولی و قدرتمندی مثل ویبولتین یا زنفورو داره رقابت میکنه.
اگر هم به انجمن نیاز نداشته باشید که میتونید غیر فعال کنیدش
فعلا اینها سیستم های مطرح و تقریبا مشهور هستند ، حالا بین این لیست دوستان انتخاب رو بکنند اگر هیچکدوم از گزینه ها مورد پسند و قبول واقع نشد لیست مدیریت محتوا هایی که کمتر از اینها مشهور و مورد استفاده هستند هم قرار میدم
یا علی
تصویر زیرو باید از همون اول میذاشتم.
همین الان کشیدمش و آپلودش کردم.
این تصویر،حالت کلی همون قالبه که من در نظر دارم و همون اول هم گفتم:
البته واضحه که این تصویر،نمیتونه قالب ما باشه.چون اصلا گرافیکی نیست و مطمئنا طرفدار نداره! این تصویر فقط یه حالت کلیه
![[تصویر: 43463890111673489836.jpg]](http://axgig.com/images/43463890111673489836.jpg)
هدر که معلومه.نیازی به توضیح نداره.البته یکسری گزینه ها هم باید داخل هدر گنجونده بشه.مثل تماس باما یا تالار گفت و گو (پیرامون ابحاث فنی،انتقادات و پیشنهادات)
تبلیغات هم که معلومه.
اما میرسیم به
بخش شماره 1: (ثابته و هر هفته نیازی به تغییر نیست)در اینجا،اسم یا لوگوی سایت های مرجع قرار میگیره.مثل همون سایتهایی که ذکر شده.البته تو این بخش،باید به عنوان اولین گزینه،مقاله ها و مطالب تولیدی خود سایتو قرار داد.
بخش شماره 2:(معمولا ثابته و تغییر نمیکنه.بستگی به تغییرات احتمالی سایت مرجع داره که احتمال تغییرش کمه)بخشی که اول هیچی داخلش نیست.اما وقتی روی "بیداری اندیشه" در بخش یک کلیک بکنید،سر فصل ها نشون داده میشه که مثالش تو تصویر زده شده.
بخش شماره 3: (بخش متغیریه و هر هفته یک بار یا بیشتر بروزرسانی میشه و تغییر میکنه)بخشی که تا قبل از کلیک بر روی یکی از گزینه های بخش دو،کاربردی نداره.اما اگه روی یکی از موضوعات بخش دو،مثل "انجمن های مخفی" کلیک کنید،اسم تاپیک ها یه نام اون مطلب نشون داده میشه.مثل مثالی که تو تصویر هست.و اگه رو هر اسم کلیک کنید،توی صفحه ای دیگه،اون متن نشون داده میشه.
بخش شماره 4:(ثابته.گاهی اوقات شاید برای تنوع یا مناسبت ها ،تفییر داده بشه)بخشی که نیاز به کار زیادی نداره و معمولا ثابته.و داخلش ابزار هایی مثل ساعت،تقویم،اوقات شرعی یا هرچیز دیگه ای قرار میگیره.
و درپایین همه این قضایا،بسته به نظرات شما،ممکنه بازهم تبلیغات بذاریم یا لینک و ...
(تا حالا تو عمرم اینقدر چیزیو کامل توضیح نداده بودم!

)
حالا بحث اینجاست که با کدوم یک از سیستم های مدیریت محتوا،اینکار راحت تر و امن تر انجام میشه؟؟؟؟
جوملا و وردپرس هر دو برای این کار گزینه مناسبی هستند،
ساخت همچین قالبی،چقدر طول میکشه؟
زیاد طول نمیکشه ، اگر از بقیه لحاظ ها هماهنگ بودیم من شروع میکنم به ساختش
بقیه لحاظ ها چیه دیگه؟!

تازه سر قالب توافق کردیم.کو نیروی انسانی و افراد؟

کو گرافیست؟ که تصاویر قالبو درست کنه.
اگه از این جور آدما سراغ دارید،سریعا به این تاپیک معرفیش کنید.من که کسیو نمیشناسم!
نقل قول:بقیه لحاظ ها چیه دیگه؟!![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)
تازه سر قالب توافق کردیم.کو نیروی انسانی و افراد؟![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)
کو گرافیست؟ که تصاویر قالبو درست کنه.
اگه از این جور آدما سراغ دارید،سریعا به این تاپیک معرفیش کنید.من که کسیو نمیشناسم!
دقیقا منظورم همینا بود ، من کارای برنامه نویسی و این حرفاشو به عهده گرفتم ، حالا گرافیکشم یه کاری میکنم هرچند فوتوشاپ خیلی خوب بلد نیستم ولی تا اون حد بلدم که بتونم یه چیز خوب آماده کنم،
اما از لحاظ نویسنده ها و مطالبو محتوا دیگه خبر ندارم، که کسی هست یا خودتون میخواید مطلبی رو آماده کنید و یا ....
نقل قول:اما از لحاظ نویسنده ها و مطالبو محتوا دیگه خبر ندارم، که کسی هست یا خودتون میخواید مطلبی رو آماده کنید و یا ....
نه بابا ،خودم چیه!
مگه میشه آدم دست تنها هر هفته این همه سایتو گلچین کنه بذاره تو سایتش،علاوه بر این خودش هم هر چند وقت مطلب بده؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
اینطوری که من حساب کردم،حدودا 20 نفر! واسه محتوا لازمه!
تا حالا فقط دو سه نفر اعالم آمادگی کردن.
همونطور که واضحه،واسه محتوا نیازی نیست این 20 نفر مثل sina16 باشن و اطلاعات خیلی زیادی در مورد سایت داشته باشن.فقط کافیه که از این تالار باشن و یه سر رشته ای داشته باشن،وقت داشته باشن،خودشون هم بخوان و بتونن که به صورت
متوالی و مداوم این کارو انجام بدن.این تالار آدمای زیادی داره.ممنون میشم اگه یه جور فراخوان بزنید.اوضاع داره خیلی خطری میشه.هیچکی نمیاد اینجا.
توکل به خدا.صبر میکنیم!
(۱۲/تیر/۹۱ ۲۱:۵۳)sina16 نوشته است: [ -> ]زیاد طول نمیکشه ، اگر از بقیه لحاظ ها هماهنگ بودیم من شروع میکنم به ساختش
میشه دقیقتر بگید چقدر طول میکشه؟دوسه روز،دوسه هفته،دوسه ماه؟!
و در ضمن،یک نکته دیگه.این قالب با اون حالتی که من ارائه کردم،یه حالت خشک و اچ تی ام الی نباید داشته باشه.برای مثال،کار منو هاش باید یه جورایی اسلایدی و جذاب باشه.
برای این که منظورمو بیشتر بفهمید،برید سایت p30download.com و گزینه هایی که در
پایین صفحه داره رو نگاه کنید.یه حالت نرم و آرومی داره.البته نمیخوادرنگ و وارنگ باشه!
حالا شما که واقعا دارید زحمت میکشید و این قالبو آماده میکنید،ممکنه تصویری که از اون قالب تو ذهن شما نقش بسته با اون تصویری که من تو ذهنمه فرق داشته باشه.فکر کنم در مورد تصاویر هم باید بحث و مشورت بشه.
تو تالار،کاربرایی مثل sina16 عزیز کم هستن.واقعا باید قدر ایشونو دونست.فقط نمیدونم چرا هر بار که آواتارشونو میبینم،ضد حال میزنه تو حالم

شوخی کردما.یه وقت ناراحت نشین!