اولا که خسته نباشی آقا سینا.میدونستم که حس شیشمم دروغ نمیگه!حداقل ایندفعه

دوما که پرشیا جان،حالا هی بگو حس شیشم من اشتباهه!!
نوسترداموس شاگردم بود!

(۱۷/مرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)persia نوشته است: [ -> ]اون صبر این صبر نیست!
....
آخه ما که هنوز کاری انجام ندادی که صبر کنیم!
صبر صبره دیگه!

راستی،من تا همین دوروز پیش ویندوز سون داشتم.اما حالا دادشم ایکس پی نصب کرده

واقعا مخم داره سوت میکشه! حالا هم تمام سعیمو دارم میکنم که حداقل قیافه ایکس پی شبیه سون بشه ضمن اینکه سرعت کامپیوتر نیاد پایین!!
تا الان موفق شدم تم و صفحه بوت شدنش رو به سون نزدیک کنم.چند تا ویجت هم گذاشتم رو صفحه.فعلا هم دارم تلاش میکنم صفحه logon رو عوض کنم و شبیه به سون کنم!

شما نرم افزار معتبری رو سراغ ندارین که هم سرعت کامپیوترو پایین نیاره و هم اینکه قیافش تا جایی که میشه شبیه سون شه؟؟
حالا اگه چیزی سراغ دارید که شبیه 8ویندوز بشه که چه بهتر!
windows seven transformation pack بدک نیست من زمانی که سیستمم قدیمی بود و ویندوز سون رو نمیتونستم روش نصب کنم با این برنامه کامل ویندوز ایکس پی رو شبیه سون کردم ، بعد برا این که سرعت نیاد پایین یه نرم افزار آپتیمایزر مثل tune up یا ashampu optimizer نصب کنی از لحاظ سرعت هم مشکلو حل میکنه
والا ما که فعلا ویندوز 8 نسخه آزمایشی ریختیم درگیر هستیم باهاش

نقل قول:برا این که سرعت نیاد پایین یه نرم افزار آپتیمایزر مثل tune up یا ashampu optimizer نصب کنی از لحاظ سرعت هم مشکلو حل میکنه
از کاربرای قدیمی تون آپم!

الان هم نسخه 2012 رو دارم.البته فقط باهاش قیافه کامپیوترو عوض میکردم.نمیدونم چطور باید سرعتو باهاش بالا ببرم!
windows seven transformation pack رو از کجا گیر بیارم؟ حواستون باشه که دال آپ دارم!

(۱۸/مرداد/۹۱ ۱۷:۲۴)sina16 نوشته است: [ -> ]windows seven transformation pack بدک نیست من زمانی که سیستمم قدیمی بود و ویندوز سون رو نمیتونستم روش نصب کنم با این برنامه کامل ویندوز ایکس پی رو شبیه سون کردم ، بعد برا این که سرعت نیاد پایین یه نرم افزار آپتیمایزر مثل tune up یا ashampu optimizer نصب کنی از لحاظ سرعت هم مشکلو حل میکنه
والا ما که فعلا ویندوز 8 نسخه آزمایشی ریختیم درگیر هستیم باهاش 
ویندوز 8 هم که وحشتناکک من هنوز سروکله دارم میزنم باهاش یه روز میای میبینی همه اپا حذف شده بعد یهو دو روز دیگه بر میگرده اصن یه وضی.کلا داغونه!
من تو اوقات بیکاریم تونستم در حد خودم چند تا لوگو برا سایت طراحی کنم.
البته فکر کنم دوستانی که فوتوشاپ و ... بلدن،بتونن آرم ها و لوگو های بهتری درست کنن!
اینا رو خودت طراحی کردی؟!
ایول
من اینو طراحی کردمسعی کردم تا حد امکامن ساده باشه تا همه جا بشه ازش استفاده کردالبته باید کمی تغییر کنه.همینطور برای استفاده در حاهای مختلف هم باید خوشگل بشه

ولی این ایده پایه هست که به ذهنم رسید
اینم بگم که طراحی لوگو واقعی از طراحی سایت خیلی سخت تره
ما طراحی سایتمونو(گروه بازی سازی)یه ماهه کامل کردیم امام 6 ماهه رو لوگو داریم کار میکنیم...
اینم هست.....................................
![[تصویر: w552_logo_jd.png]](http://img.online-dl.com/images/w552_logo_jd.png)
گروه بازی سازی؟؟؟
دیگه جدا لازم شد من و شما یه سری مذاکراتی با هم داشته باشیم!

آیدی یاهوتون رو بگید لطفا!
لوگوی اولتون خیلی جالب به نظر میرسه!
تو لوگوی دوم اون علامت سفید چیه؟
در ضمن ، حواستون به لوگوهای فارسی هم باشه.مثلا لوگوی جدید تبیان خیلی قشنگه!
(۲۰/مرداد/۹۱ ۲:۱۷)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]گروه بازی سازی؟؟؟
دیگه جدا لازم شد من و شما یه سری مذاکراتی با هم داشته باشیم! 

آیدی یاهوتون رو بگید لطفا!
لوگوی اولتون خیلی جالب به نظر میرسه!
تو لوگوی دوم اون علامت سفید چیه؟
در ضمن ، حواستون به لوگوهای فارسی هم باشه.مثلا لوگوی جدید تبیان خیلی قشنگه!
اون علامت سفید یه پرندست.نشانگر پرنده شیعه و پیام آور صلح!
آیدی یاهوم هم lorderon_76
پس لوگوی دومتون هم خیلی جالبه!
من هم یه لوگوی جدید دارم!
![[تصویر: 51893775998452096527.png]](http://axgig.com/images/51893775998452096527.png)
این طرح هم زیباست ولی یکم پیچیدست
![[تصویر: a1544_AB.png]](http://img.online-dl.com/images/a1544_AB.png)