نقل قول:کی گفته انتقال اتوماتیک؟! اصلا من حرفی از اتوماتیک زدم؟!
اگه قرار بود اتوماتیک باشه،من لازم نبود حنجرمو پاره کنم واسه این که بگم حدودا 20 نفر نیروی انسانی لازمه!
حالا میشه در مورد این اتوماتیکی که گفتید،بیشتر توضیح بدید؟
در ضمن ، چرا هزینه بالایی داره؟ هاست که رایگانه.فقط میمونن جناب sina16 که دوستانه حلش میکنیم!
اتوماتیک البته من نمیدونم منظور ایشون همینی که بنده فکر میکنم هست یا نه اما اتوماتیک یعنی که شما یک اسکریپت فید خوان مینویسی ، و فید سایت های دیگه رو بهش میدیم خودکار هر مطلبی که تو سایتی که ما قرار دادیم درج بشه تو سایت ما هم درج بشه ، سیستم هایی مثل وردپرس و .... در قالب پلاگین و افزونه این رو دارن
نقل قول:در ضمن ، چرا هزینه بالایی داره؟
خب ایشون در جریان نبودن از لحاظ مالی ، چون بنده این کارو بیشتر برای رضای خداوند متعال و امام زمان عزیزمون (عجل الله تعالی فرجه الشریف) انجام میدم و زیاد به قسمت مالی فکری نمیکنم ، هزینه دامین هم که اگر .IR باشه 4 تومن هست ، البته بعضی جاها 7500 هم میفروشن. بقیه دامنه ها هم که قیمت های خودشونو دارن که توی نت یه چرخی بزنید هست،هاستم که رایگانه
نقل قول:در مورد هاست هم بنده یک هاست نامحدود دارم فکر کنم هر چی باشه از رایگان بهتره فقط یک مشکلی براش پیش اومده اون هم مرتفع بشه دیگه مشکل هاست نداریم.
انشاالله که درست بشه ، همانطور که برادر پرشیا عزیز فرمود هاست های غیر رایگان از رایگان ها خیلی بهتره از لحاظ آپتایم و... من خودم چون با یکی از دوستان شریکی فروش هاست و سرور رو داریم دیگه این امر واضح هست در زمینه هاست رایگان، من سعی البته کردم که یک هاست اوکی کنم برای خودمون اما خوب دوستم هم نظرش مهم بود و ایشان هم موافق نبودند ، خداروشکر ، انشاالله که مشکل هاستتون هم حل بشه
نقل قول: در مورد اسم هم این سهتا مد نظرم هست
zohurnews.ir
appearanceCountdown.ir
یه معنای شمارش معکوس ظهور یا روز شمار ظهور
منم مثل برادر ساشیانت گزینه اول رو انتخاب کردم چون برای افزایش بازدید یه سایت اسم دامنه خیلی مهم هست و اولی هم اسم ساده و هم اسم روونیه،
نقل قول:heiscoming اسم خوبیه برای سایت
والا از لحاظ زمان که حال استمراری هست برا همین یه کم نمیخوره ولی اسم قشنگی هست
نقل قول: اگر من باشم جون از مزیت و فواید تصاویر و گرافیک و فیلم و خلاصه امور تبلیغاتی روی ذهنها تا حد زیادی آگاهی دارم تمام سعیم رو میذارم روی ساخت سایتی در زمینه گرافیک انیمیشن و کلا اموری که بصری باشن و بشه به دنیا هدیه ش کرد
بنده که نظرم اینه که خیلی میتونه کمک کنه چون الان چیزی که نظر هارو جلب میکنه ظواهره،
خب دوستان دیگه فک کنم همه رو جواب داده باشم ، البته برادر عزیز فدایی ولایت باید جواب میداد ، حالا ما اینبارو پیش دستی کردیم

ببخشید که حدودا بیشتر از یک روز وارد این تاپیک و این تالار نشدم.چون به دلایل نامعلومی،خانوادم،کامپیوترمو تحریم کرد!

تحریم شدم که هیچ،بازهم به دلایل نامعلومی کل سیستم رو از جا در آوردن و تموم سیم هارو کندن!
الان هم میشه گفت که تقریبا یواشکب سیستم رو بستم و روشنش کردم !

البته امروز با موبایلم چند بار به این تاپیک سر زدم!خدا رو شکر
هنوز موبایلم تحریم نشده.یعنی تازه از تحریم خارج شده!(ایام امتحانات ترم دوم)

--------------------------------------------
اولا که خیلی ممنون از اینکه به سوالها جواب دادید!
نقل قول:اتوماتیک یعنی که شما یک اسکریپت فید خوان مینویسی ، و فید سایت های دیگه رو بهش میدیم خودکار هر مطلبی که تو سایتی که ما قرار دادیم درج بشه تو سایت ما هم درج بشه
اینطوری که به درد نمیخوره.اگه قرار بود اینطوری باشه،پس چرا گفتم میخوام مطالب سایت های دیگه رو
گلچین کنم؟!
اگه اتوماتیک باشه،خیلی زود از چشم کاربر می افته.چون ممکنه خیلی از مطالب بیهوده باشن! یا اینکه به دردش نخورن.مثلا اگه سیستم اتوماتیک باشه،تاپیکی مثل "یه نوجوون کمک میخواد"(که خودم ساختمش!)هم به سایت ما اضافه میشه.درحالی که اصلا نیازی نیست کاربر یا همون مخاطب،کل پست های این تاپیکو بخونه.اما اگه این کار،دستی انجام بشه،اون شخصی که باید این کارو بکنه،یک جمع بندی کلی از این تاپیک میکنه و در سایت قرارش میده.
--------------------------------------------
در مورد اسم هایی که پیشنهاد دادید هم خیلی ممنون.اما به نظرم این اسم ها دیگه جذب چندانی ندارن!
چون معمولا سایت هایی با موضوعات مذهبی و مهدویت یا سیاسی،این مدل اسم ها دارن.
به نظر من،باید اسمی باشه که از خودش معنی ای نداشته باشه.مثلا SNN.IR که یک سایت دانشجوییه.SNN،یک مخففه.که البته هنوز خودم هم نفهمیدم که مخففِ چیه!

لطفا از این مدل اسم ها بگید.در ضمن،اگه اسمی رو معرفی میکنید،فقط آی ارش رو امتحان نکنید،دات کام و غیره هم تست کنید.مثلا من چند تا از این مخفف ها اومد تو ذهنم ولی هموشون،دات کامشون پر بود و یک سایت به زبان انگلیسی بود!
البته در اصل،ما دامنه دات آی آر رو لازم داریم.
مثلا این خوبه؟
WCCS.IR
:
Weekly
Collection of
Culture
subjects
گلچین هفتگی موضوعات فرهنگی
SNN مخفف
Student News Network
به معنای شبکه خبری دانشچو هست!
با نظر سوشیانت هم موافقم.
اسم مخفف رو باید یا کنار دامین اصلی انتحاب کنیم یا برای وقتی که سایت رو تعداد زیادی شناختن برای راحت تر شدن نوشتن

!
من هم پیشنهاد میکنیم از مخفف استفاده کنید.بهتره 3 کاراکتری باشه.
دوستان عزیز،من دوباره به دلایل نا معلوم تر! از کامپیوترم تحریم شدم و الان یواشکی اومدم سر کامپیوتر!
تو رو خدا واس من دعا کنید!

-------------------------------------------------------------------------
اسم مخفف ،زیبایی خاصی داره.اما اسم کامل،کارایی بیشتری داره.حالا بازهم نظر خودتونه.اگه میشه این بحثو یه کم باز تر کنید!
من که فعلا نظرم روی اسم مخففه.حالا اگه بخوایم اسم کامل بذاریم، zohournews نمیتونه اسم خوبی باشه! چون همونطور که گفتم،این مدل اسم ها دارن زیاد میشن.البته بین اسم هایی که تا حالا پیشنهاد داده شد،همین اسم بهترین اسمه.چون رسمی تره.
-------------------------------------------------------------------------
به زودی در مورد اینکه چرا بیست نفر لازمه و این بیست نفرو از کجا بیاریم هم بحث خواهیم کرد
گاهی وقتا تحریم لازمه!!!Wink
آخه واسه چی؟! زیاد هم پشت کامپیوتر ننشسته بودم که بگیم از بس جلوش بودم تحریم شدم!
اسم مخفف 3 حرفی اصلا پیدا نمیشه مگه اینکه بخواید با قیمت 50-100 تومن بخرید منم که آه در بساط ندارم

4 حرفی هم دات کام نداره

چه کنیم؟
فقط اینو تونستم پیدا کنم . کام هم نداره فقط آی آر
apnn.ir
Appearance news network
شبکه خبری ظهور
نقل قول:اسم مخفف 3 حرفی اصلا پیدا نمیشه مگه اینکه بخواید با قیمت 50-100 تومن بخرید منم که آه در بساط ندارم![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)
4 حرفی هم دات کام نداره![[تصویر: cool.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.gif)
چه کنیم؟![[تصویر: dodgy.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.gif)
کی گفته؟! خیلی راحت میتونم براتون دامنه آی آر سه حرفی پیدا کنم 4,500 تومن!
نقل قول:فقط اینو تونستم پیدا کنم . کام هم نداره فقط آی آر
apnn.ir
Appearance news network
شبکه خبری ظهور
خیلی ممنون.ولی نمیدونم چرا همتون گیر دادید به شبکه خبری! ما که کار خبری نمیکنیم!که البته شاید هم بکنیم.منظورم اینه که محتوای سایت ما،بستگی به سایت های منبع داره.بنا بر این شاید هم خبری باشه هم پر مقاله باشه و ...
کار سایت ما،90 درصدش گلچین هفتگیه.بنا بر این ، اسم های متناسب با این کار معرفی کنید
مثل همونی که خودم معرفی کردم : WCCS.IR
در ضمن اگر اسم کامل و خوب هم به ذهنتون رسید،حتما بیان کنید.اینقدر دنبال مخفف نباشید!