۷/مرداد/۹۱, ۲۳:۵۷
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
۸/مرداد/۹۱, ۰:۴۹
اگه خوابم نبره
مشکلی نیس همون 2شنبه خوبه فقط یه خواهشی وقتی قرارمیزارید بهش عمل کنید
یا علی
مشکلی نیس همون 2شنبه خوبه فقط یه خواهشی وقتی قرارمیزارید بهش عمل کنیدیا علی
۸/مرداد/۹۱, ۵:۲۹
فدایی ولایت خان شما که همش آفلاینی!
ما خسته شدیم انقد قرار مدارای شماها رو دنبال نمودیم!یه تایم مشخص بدید لطفا!
ما خسته شدیم انقد قرار مدارای شماها رو دنبال نمودیم!یه تایم مشخص بدید لطفا!
۸/مرداد/۹۱, ۱۳:۴۵
دوستان تصویب شد دیگه ، دوشنبه ساعت 4:30 بعد از ظهر انشاالله اگر خداوند بخواهد برادران رو در یاهو خواهیم دید ، دیگه بیشتر از این بحث رو ادامه بدیم به نظرم میشه اتلاف وقت و البته اتلاف فضای دیتابیس فروم ، دوستانی که میتونند در این روز بیان لطف کنند همون روز ظهر بنده رو اد کنند در یاهو : agent.mzsoft ، بحث تا ساعت 5:30 نهایتا 6 میباشد و در این تایم انشاالله به نتیجه گیری کلی خواهیم رسید اگر هم نکاتو سوالات و ... موند ، انشاالله برای جلسه بعدی ، اما پایه و اساس رو میزاریم روی این جلسه دیگه اگر خرده ریزی موند باشه برا جلسات آینده ، دوستانی که نمیتونند فردا در ساعت 4:30 حاضر شوند ، اخبار و نتیجه گیری های کلی رو در همین تاپیک اعلام میکنیم ، اما جلسه بدون حضور دوستان که مسلما پایه این پروژه هستند فایده خاصی نداره پس حدالامکان سعی کنید که در جلسه فردا شرکت کنید
یا علی مدد
یا علی مدد
۸/مرداد/۹۱, ۱۹:۱۳
سیناجان نیمده اعتبارت ازماهم بیشترشده ها
حسودیم میشه
هرچند که حسودی کارخوبی نیس
من پایم 2شنبه بعدازظهر
یاعلی مدد
حسودیم میشه
من پایم 2شنبه بعدازظهر
یاعلی مدد
۸/مرداد/۹۱, ۱۹:۵۲
سلام.نماز روزه هاتون قبول باشه.
دوستان یه کمی وقت به ما هم بدبد تا از خودمون دفاع کنیم!
فکر میکنید که از قصد اون روز آفلاین بودم؟
sina16 هم شاهده،من اونروز حدودا نیم ساعت قبل از ساعت قرار،آنلاین بودم.به سینا گفتم یه لحظه آفلاین میشم تا ورژن مسنجرمو از تو پکیج نرم افزاری جدیدی که گرفتم،ارتقا بدم.اینکارو کردم اما بعد از اون،حدودا سه ساعت تمام تلاش کردم تا آنلاین شم اما هر کاری کردم،نشد و هی ارور میداد.تا این که تونستم سر وقت قرار دوم،(حدود 10 و نیم شب همون روز) آنلاین شم که اما هیچکی آنلاین نبود.در مورد دیشب هم باید بگم که من تا جایی که تونستم آنلاین موندم.فکر کنم تا 1:30 . اما دیدم هنوز هیچکی نیومد،آفلاین شدم.
حالا بگذریم...
شما چقدر زود بیخیال شدید؟ تازه اول کاره. حواستون هست که ما هنوز هیچیمون آماده نیست؟
تنها چیزی که واسه آماده شذنش یه جلسه مذاکره کردیم و هنوز مونده،بحث قالبه که اونهم فقط من و sina آنلاین بودیم.
جناب persia گفته بودن که میخوان هاست در اختیارمون قرار بدن اما خیلی وقته که نیومدن تو تالار.
اعضامون هم 10 نفر نیست،شما فرض کنید 5 نفره. یعنی در حال حاضر،حدودا 5 نفریم که باید محتوای سایتو اداره کنیم.
فکرشو کردید که اگه با همین تعداد افراد،بخوایم یک بار کامل سایتو آپدیت کنیم،چقدر زمان میبره؟به علاوه این که این کارو باید هر هفته انجام بدیم! شاید بشه تو تابستون یه کاریش کرد اما ایام تحصیل چی؟ خیلی تعداد اعضامون کمه.حداقلش برای یه کار روون،15 نفر دیگه لازمه.
تازه،اگه در فعالیت سایتمون هم بخواید مثل حالا،هر ماهی یه بار آنلاین شید،پس اصلا بهتره این سایت ساخته نشه!
البته،در فکر اعضا ذخیره هم باشید.چون ممکنی برای یکی از اعضای اصلی،به مدت یک ماه،مشکلی پیش بیاد.اما بخشی که به اون شخص مربوط بوده،نمیتونه بسته بمونه.اعضای ذخیره،برای این مدت ها به کار میرن. اعضای ذخیره،خیلی نیاز نیست حرفه ای باشن.
اجر معنوی فعالیت در سایت برای شما که به کنار،جدیدا دارم برای اجر مادیش هم فکر میکنم.مثلا هر چند وقت قرعه کشی یه سفر مذهبی داخلی یا خارجی. و یا چیزهای دیگه.البته اینکه هر چند وقت یه بار،این کار انجام شه ، بستگی به موارد زیر داره که هردوشون هم به هم مربوطن:
1-میزان کیفیت فعالیت اعضا که باعث جذب بیشتر کاربر میشه
2-جذب هرچه بیشتر کاربر که باعث میشه تبلیغات پیشنهادی از بیرون،قیمت بالاتری پیدا میکنن.چون رتبه و بازدید سایت بالا میره.
ما به افراد متخصص بیشتری نیاز داریم.لطفا به فکر اینهم باشید.این که در چه زمینه ای تخصص داشته باشنو قبلا گفتم.اما شما فقط جدب کنید،از مبتدی تا فوق حرفه ای!
چند بار گفتم برای اینکه بقیه رو بیشتر به این تاپیک جذب کنید،امضاتونو مثل من کنید؟ اما هیچکدومتون برای یه مدت کوتاه این کارو نکردید.
منظورم اجبار نیست،ماهیت کاره !
دوستان یه کمی وقت به ما هم بدبد تا از خودمون دفاع کنیم!
فکر میکنید که از قصد اون روز آفلاین بودم؟
sina16 هم شاهده،من اونروز حدودا نیم ساعت قبل از ساعت قرار،آنلاین بودم.به سینا گفتم یه لحظه آفلاین میشم تا ورژن مسنجرمو از تو پکیج نرم افزاری جدیدی که گرفتم،ارتقا بدم.اینکارو کردم اما بعد از اون،حدودا سه ساعت تمام تلاش کردم تا آنلاین شم اما هر کاری کردم،نشد و هی ارور میداد.تا این که تونستم سر وقت قرار دوم،(حدود 10 و نیم شب همون روز) آنلاین شم که اما هیچکی آنلاین نبود.در مورد دیشب هم باید بگم که من تا جایی که تونستم آنلاین موندم.فکر کنم تا 1:30 . اما دیدم هنوز هیچکی نیومد،آفلاین شدم.
حالا بگذریم...
شما چقدر زود بیخیال شدید؟ تازه اول کاره. حواستون هست که ما هنوز هیچیمون آماده نیست؟
تنها چیزی که واسه آماده شذنش یه جلسه مذاکره کردیم و هنوز مونده،بحث قالبه که اونهم فقط من و sina آنلاین بودیم.
جناب persia گفته بودن که میخوان هاست در اختیارمون قرار بدن اما خیلی وقته که نیومدن تو تالار.
اعضامون هم 10 نفر نیست،شما فرض کنید 5 نفره. یعنی در حال حاضر،حدودا 5 نفریم که باید محتوای سایتو اداره کنیم.
فکرشو کردید که اگه با همین تعداد افراد،بخوایم یک بار کامل سایتو آپدیت کنیم،چقدر زمان میبره؟به علاوه این که این کارو باید هر هفته انجام بدیم! شاید بشه تو تابستون یه کاریش کرد اما ایام تحصیل چی؟ خیلی تعداد اعضامون کمه.حداقلش برای یه کار روون،15 نفر دیگه لازمه.
تازه،اگه در فعالیت سایتمون هم بخواید مثل حالا،هر ماهی یه بار آنلاین شید،پس اصلا بهتره این سایت ساخته نشه!
البته،در فکر اعضا ذخیره هم باشید.چون ممکنی برای یکی از اعضای اصلی،به مدت یک ماه،مشکلی پیش بیاد.اما بخشی که به اون شخص مربوط بوده،نمیتونه بسته بمونه.اعضای ذخیره،برای این مدت ها به کار میرن. اعضای ذخیره،خیلی نیاز نیست حرفه ای باشن.
اجر معنوی فعالیت در سایت برای شما که به کنار،جدیدا دارم برای اجر مادیش هم فکر میکنم.مثلا هر چند وقت قرعه کشی یه سفر مذهبی داخلی یا خارجی. و یا چیزهای دیگه.البته اینکه هر چند وقت یه بار،این کار انجام شه ، بستگی به موارد زیر داره که هردوشون هم به هم مربوطن:
1-میزان کیفیت فعالیت اعضا که باعث جذب بیشتر کاربر میشه
2-جذب هرچه بیشتر کاربر که باعث میشه تبلیغات پیشنهادی از بیرون،قیمت بالاتری پیدا میکنن.چون رتبه و بازدید سایت بالا میره.
ما به افراد متخصص بیشتری نیاز داریم.لطفا به فکر اینهم باشید.این که در چه زمینه ای تخصص داشته باشنو قبلا گفتم.اما شما فقط جدب کنید،از مبتدی تا فوق حرفه ای!
چند بار گفتم برای اینکه بقیه رو بیشتر به این تاپیک جذب کنید،امضاتونو مثل من کنید؟ اما هیچکدومتون برای یه مدت کوتاه این کارو نکردید.
منظورم اجبار نیست،ماهیت کاره !
۸/مرداد/۹۱, ۲۲:۰۶
نقل قول:سیناجان نیمده اعتبارت ازماهم بیشترشده هااین حرفا چیه برادر ما کوچیک شما هستیم این اعتبار ها هم ناقبله مهم دوستی ها هستحسودیم میشه
من پایم 2شنبه بعدازظهر
یاعلی مدد
دوشنبه تصویب شد دوستان ، یا علی مدد
۸/مرداد/۹۱, ۲۳:۴۵
البته این شوخیه
ما از ترقی دوستانمون (تازه شما یکمی آشنا دراومدین!!! ) خوش حال میشیم
یا مهدی..........
ما از ترقی دوستانمون (تازه شما یکمی آشنا دراومدین!!! ) خوش حال میشیمیا مهدی..........
۹/مرداد/۹۱, ۱۶:۲۸
ساعت 4:25 دقیقه بعد از ظهر است و کسی بنده رو اد نکرد و نیامده است.
۹/مرداد/۹۱, ۱۸:۱۲
آقا سینا بنده یادم رفته چطور دوستانم را اد کردم
لطفا یک بار توضیح دهید
یاعلی
لطفا یک بار توضیح دهید
یاعلی
حسودیم میشه
هرچند که حسودی کارخوبی نیس![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)