تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
(۱۴/مرداد/۹۱ ۱۰:۱۹)sina16 نوشته است: [ -> ]من الان طرج پرشیا عزیز رو دیدم ، بسیار شبیه رابط کاربری جدید ویندوز 8 ملقب به مترو هست ، جالبه ، باید دید نظر دوستان چی هست ،
دقیقا خیلی شبیهه خیلی هم همچین رابطی بدرد میخوره حتی میتونیم یک اپ HTML5 هم برای مترو بنویسیم البته فکر نکنم رو ورد پرس بشه پیاده کرد

[تصویر: Site.jpg][تصویر: Site.jpg]

(۱۴/مرداد/۹۱ ۱:۵۵)sina16 نوشته است: [ -> ]ضمن سلام به دوستان جدیدی که به گروه اضافه شدند و همچنین برادر پرشیا و همچنین با آرزوی قبولی عبادات ،
نقل قول:توی Raidcall برگزار بشه راحت تره قرار!
فرقی ندارند ، ریدکال از لحاظ صوتی کیفیت بسیار بهتری رو نسبت به یاهو ارائه میده و از این لحاظ عالیه اما در جلسه قبلی هم که با عزیزان رفتیم هیچ کدوم چت صوتی نکردیم و نوشتاری بود ، بنابراین فرق خاصی ندارند ، حالا اگر شما راه دستت ریدکاله عیب نداره ما میایم Big Grin
نقل قول:در ضمن جالب میشه اگه بتونید سیستم رو روی یک قالب HTML5 پیاده کنید.
سیستم رو از وردپرس استفاده کردیم بنابراین مشکلی در قالب نخواهد داشت ، اون سیستم که من نوشته بودم برای این که به زبان asp بود برای نصب به هاست ویندوز نیاز داشت از اونجا که نمیدونستم شما هاست ویندوز دارید یا لینوکس حدس رو بر این زدم که لینوکس دارید برا همین اون اسکریپتو به یکی از دوستان فروختم و در حال حاضر مشغول طراحی سیستم فروشگاهی جدیدی بر پایه php هستم
نقل قول:یه همچین طرحی مد نظرم هست
عکس فـ.یلـ.ـتــ.ــر هست

یا علی
ثبت نام توی ریدکال راحت تر هم هست من حال ندارم دوباره برم مسنجر دانلود کنم تو یاهو ثبت نام کنمBig Grin
نقل قول:ثبت نام توی ریدکال راحت تر هم هست من حال ندارم دوباره برم مسنجر دانلود کنم تو یاهو ثبت نام کنم
برادر شما فقط حال نداری این کارو بکنی.در حالی که من اصلا نمیتونم بیام ریدکال !

نظر من در مورد طرحی که دادید اینه که به نظرم اگه بخوایم این طرحو اجرا کنیم،کاربری که میخواید سایتو ببینه،خیلی وقتش گرفته میشه . یعنی در دوجا وقتش گرفته میشه 1:لود شدن سایت برای ما دایل اپی ها خیلی طول میکشه! 2:مرور مطالب (چون تا بخواد کل مطالبو به این صورتی که شما گفتید مرور کنه،یه روز طول میکشه! و به همین دلیل،از دیدن سایت صرف نظر میکنه.

در ضمن،این طرحی که شما دادید،به دلایلی که گفتم،این حسو به آدم میده که این سایت،سایت رسمی نیست و فقط یه دمو هستش و کاربرد خاصی هم نداره! من که این حس بهم دست داد!
خواهشا دوباره وقتتونو سر این بحث نگیرید.تا همین جاشم خیلی دیر کردیم! نمیدونم این گرافیستمون که قرار بود بیاد کو؟؟!
کدوم گرافیست؟!
در ضمن من مشخصات هاست رو هم برای آقا سینا ارسال کردم تا هر چه سریعتر کار رو راه بندازیمBlush

دایل آپHuh
ناراحت شدم اصلا
میخوام گریه کنم
من با ای دی اس ال 1024 دارم دیوونه میشم دیگه با دایل آپSad
اصلا منقلب شدمBig Grin

در ضمن لود همچین سایتی خیلی طول نمیکشه!
بازم در ضمن چرا باید مرور مطالب طول بکشه؟
و دوباره در ضمن اینکه طرح اولیه بود فقط!
نه طرح کامل

در ضمن من این طرح رو به نسبت طرحی که گفتید دادم

"بذارید اینطوری بگم: فرض کنید تو سایتی که با این موضوع میخوام بسازم،چند تا گزینه وجود داره که هر گزینه،اسم یکی از این سایت هاست.مثلا فرض کنید روی یه گزینه نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" (یا لوگوی تالار).وقتی روی این گزینه کلیک میکنید،یک منو باز میشه که گزینه هاش، موضوعات اصلی تالار هستن.مثل "اصول عقاید شیعه" یا "صنعت سرگرمی و بازی".و وقتی رو این موضوعات کلیک کنید،اسم تاپیک های گلچین شده میاد.مثلا "
"

در ضمن(چقدر در ضمن گفتمBig Grin)میشه قالب سایت رو برای سرعت های مختلف بهینه کرد
میشه یه توضیح کلی از طرحتون بدین؟ شاید من درکم از طرحتون غلط بوده!

نقل قول:میشه قالب سایت رو برای سرعت های مختلف بهینه کرد
بنده از پایه و اساس با این حرف مخالفم!

منظورم اینه که همه باید یه چیزو ببینن
نه اینکه یکی که اینترنت پرسرعت داره،یه چیز شکیل و زیبا ببینه و اونی که کم سرعته،یه چیز زشت ببینه!
لطفا دیگه در این مورد بحث نکنین!
1-اینطوری نمیشه با عکس باید کامل دید
2-نگفتم یه چیز زشت فقط یه چیز سبک تر!
عجب!
چرا میزنین حالاBig Grin

مثلا عین همین قالب باشه
فقط اونی که با ای دی اس ال هست با HTML5 و انیمیشن ببینه اونی که دایل آپ هست با HTML ببینه صفحات رو!
نقل قول:مثلا عین همین قالب باشه
فقط اونی که با ای دی اس ال هست با HTML5 و انیمیشن ببینه اونی که دایل آپ هست با HTML ببینه صفحات رو!
اصلا در این مورد دیگه بحث نشه خواهشا.در ی کلام بگم امکان نداره من اینو قبول کنم!
عدالت!Big GrinBig Grin
نقل قول:کدوم گرافیست؟!
همون گرافیستی که شما نمیشناسیدش!Big Grin

اگه امکان داره،فقط یه توضیح کلی در مورد طرحتون که عکسشو دادید بدید.
اما به هر حال،طرحی که من در اول و در وسط!Big Grin دادم،طرحی بود که حدود شیش هفت ماه روش کار شده بود! من همونو ترجیح میدم.

الان هم منتظر آقا سینا هستم که در مورد سیستم مدیریت محتوا با ایشون صحبت کنم!
یه سوال هم از اقا سینا دارم: گرافستو بغیر از هدر و فوتر،در کجای کارتون نیاز دارید؟
بازم کدوم طرحBig Grin....
اینطوری نمیشه توضیح داد اخه!
پس چطوری میشه توضیح داد آخه؟! Smile

یاهو مسنجر هم ندارید که باهم بحث کنیم!!!

بنا بر این،همون طرح قبلی ای که آقا سینا شصت هفتاد درصدشو آماده کرده،دوباره تصویب شد!
هیچ احد الناسی هم حق اعتراض نداره! Big GrinBig GrinBig Grin
کدوم طرح قبلی آخه؟
یاهو رو هم دیگه مجبوز شدم بزام دانلود:|
اون طرح رو هم اگه وقت کردم و لازم شد به صورت HTML درست میکنم تا منظورم رو کامل متوجه بشیدCool

بابا فکر کنم شما یک ذره از باغ دور هستید :دی

اون طرح قبلی Asp بود چون هاست لینوکس هست ناک اوت شد :دی
الان قراره ورد پرس نصب کنیمSmile

اهه
عجبا!
ظاهرا یاهو مسنجر تو ویندوز 8 کار نمیکنه:|

خوشلختانه کار کردSmile
اما گفته باشم ها من تو یاهو بیشتر از اد بلد نیستم Big Grin
بچه ها خدا قوت!
چی بگیم دیگه!منتظریم!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
آدرس های مرجع