نقل قول:ثبت نام توی ریدکال راحت تر هم هست من حال ندارم دوباره برم مسنجر دانلود کنم تو یاهو ثبت نام کنم
برادر شما فقط حال نداری این کارو بکنی.در حالی که من اصلا نمیتونم بیام ریدکال !
نظر من در مورد طرحی که دادید اینه که به نظرم اگه بخوایم این طرحو اجرا کنیم،کاربری که میخواید سایتو ببینه،خیلی وقتش گرفته میشه . یعنی در دوجا وقتش گرفته میشه 1:لود شدن سایت برای ما دایل اپی ها خیلی طول میکشه! 2:مرور مطالب (چون تا بخواد کل مطالبو به این صورتی که شما گفتید مرور کنه،یه روز طول میکشه! و به همین دلیل،از دیدن سایت صرف نظر میکنه.
در ضمن،این طرحی که شما دادید،به دلایلی که گفتم،این حسو به آدم میده که این سایت،سایت رسمی نیست و فقط یه دمو هستش و کاربرد خاصی هم نداره! من که این حس بهم دست داد!
خواهشا دوباره وقتتونو سر این بحث نگیرید.تا همین جاشم خیلی دیر کردیم! نمیدونم این گرافیستمون که قرار بود بیاد کو؟؟!
کدوم گرافیست؟!
در ضمن من مشخصات هاست رو هم برای آقا سینا ارسال کردم تا هر چه سریعتر کار رو راه بندازیم
دایل آپ

ناراحت شدم اصلا
میخوام گریه کنم
من با ای دی اس ال 1024 دارم دیوونه میشم دیگه با دایل آپ

اصلا منقلب شدم
در ضمن لود همچین سایتی خیلی طول نمیکشه!
بازم در ضمن چرا باید مرور مطالب طول بکشه؟
و دوباره در ضمن اینکه طرح اولیه بود فقط!
نه طرح کامل
در ضمن من این طرح رو به نسبت طرحی که گفتید دادم
"بذارید اینطوری بگم: فرض کنید تو سایتی که با این موضوع میخوام بسازم،چند تا گزینه وجود داره که هر گزینه،اسم یکی از این سایت هاست.مثلا فرض کنید روی یه گزینه نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" (یا لوگوی تالار).وقتی روی این گزینه کلیک میکنید،یک منو باز میشه که گزینه هاش، موضوعات اصلی تالار هستن.مثل "اصول عقاید شیعه" یا "صنعت سرگرمی و بازی".و وقتی رو این موضوعات کلیک کنید،اسم تاپیک های گلچین شده میاد.مثلا "
"
در ضمن(چقدر در ضمن گفتم

)میشه قالب سایت رو برای سرعت های مختلف بهینه کرد
میشه یه توضیح کلی از طرحتون بدین؟ شاید من درکم از طرحتون غلط بوده!
نقل قول:میشه قالب سایت رو برای سرعت های مختلف بهینه کرد
بنده از پایه و اساس با این حرف مخالفم!
منظورم اینه که همه باید یه چیزو ببینن
نه اینکه یکی که اینترنت پرسرعت داره،یه چیز شکیل و زیبا ببینه و اونی که کم سرعته،یه چیز زشت ببینه!
لطفا دیگه در این مورد بحث نکنین!
1-اینطوری نمیشه با عکس باید کامل دید
2-نگفتم یه چیز زشت فقط یه چیز سبک تر!
عجب!
چرا میزنین حالا
مثلا عین همین قالب باشه
فقط اونی که با ای دی اس ال هست با HTML5 و انیمیشن ببینه اونی که دایل آپ هست با HTML ببینه صفحات رو!
نقل قول:مثلا عین همین قالب باشه
فقط اونی که با ای دی اس ال هست با HTML5 و انیمیشن ببینه اونی که دایل آپ هست با HTML ببینه صفحات رو!
اصلا در این مورد دیگه بحث نشه خواهشا.در ی کلام بگم امکان نداره من اینو قبول کنم!
عدالت!

نقل قول:کدوم گرافیست؟!
همون گرافیستی که شما نمیشناسیدش!
اگه امکان داره،فقط یه توضیح کلی در مورد طرحتون که عکسشو دادید بدید.
اما به هر حال،طرحی که من در اول و در وسط!

دادم،طرحی بود که حدود شیش هفت ماه روش کار شده بود! من همونو ترجیح میدم.
الان هم منتظر آقا سینا هستم که در مورد سیستم مدیریت محتوا با ایشون صحبت کنم!
یه سوال هم از اقا سینا دارم: گرافستو بغیر از هدر و فوتر،در کجای کارتون نیاز دارید؟
بازم کدوم طرح

....
اینطوری نمیشه توضیح داد اخه!
پس چطوری میشه توضیح داد آخه؟!
یاهو مسنجر هم ندارید که باهم بحث کنیم!!!
بنا بر این،همون طرح قبلی ای که آقا سینا شصت هفتاد درصدشو آماده کرده،دوباره تصویب شد!
هیچ احد الناسی هم حق اعتراض نداره!

کدوم طرح قبلی آخه؟
یاهو رو هم دیگه مجبوز شدم بزام دانلود:|
اون طرح رو هم اگه وقت کردم و لازم شد به صورت HTML درست میکنم تا منظورم رو کامل متوجه بشید
بابا فکر کنم شما یک ذره از باغ دور هستید :دی
اون طرح قبلی Asp بود چون هاست لینوکس هست ناک اوت شد :دی
الان قراره ورد پرس نصب کنیم
اهه
عجبا!
ظاهرا یاهو مسنجر تو ویندوز 8 کار نمیکنه:|
خوشلختانه کار کرد

اما گفته باشم ها من تو یاهو بیشتر از اد بلد نیستم

بچه ها خدا قوت!
چی بگیم دیگه!منتظریم!