سلام......
imam12.ir
lover12.ir
yaran12.ir
emam-eshgh.ir
ansar-12.ir
mahdi-soldiers.ir
sarbaz12.ir
oshaghemahdi.ir
و
...
آقا اینا چطورند.....؟؟؟
سلام بر رفیق گلم
اول باید یکی پیداشه وفی سبیل الله سایتو طراحی کنه درمورد اسمش هم خب فک کنم اینا بدک نباشه
ansar-313.ir
montazeranesobh.ir
waitersofmahdi.com
waiters.net
313soljer.com(ببخشید چون املای کلمه ی سولجر(سرباز) اشتباهه)
و...

(اینقد فک کردم مخم داره سوت می کشه)
اگرهم کمک خواستی فعلا درخدمتیم راستی سایتی که قراره بنا کنی باید درحد المپیک باشه( یعنی بین المللی)پس واسه انتخاب اسم سعی کنید انگلیسی باشه تا بشه توی هرجایی تبلیغ کنیم
عزیزان باید ماهم در راه تبلیغ به پا خیزییم تا انشاالله ظهور فرابرسد نه اینکه وایسیم هی ناله و زاری کنیم(البته بی تاثیر نیستش ولی به پای عمل نمی رسه)قطره قطره جمع گردد...
همه اسم هایی که پیشنهاد کردید زیبا هستند.اما امثال اینها زیاده.
چند تا اسم شبیه به هم به نظرم اومد که به نظرم بهترین اسمهاست.و اگه این اسمو انتخاب کنیم،اسم گروهمون هم میشه "گروه ظهور". همشون هم آزادن!
zohurgroup.ir
arrivalgroup.ir
arrivalbase.ir : پایگاه ظهور
فکر کنم سومین اسم،محشره! نظر شما چیه؟ در ضمن،هم بین المللیه و هم خیلی با کلاسه!

اگه داداش گلمون سینا16 رو هم پیدا کردید،به ما هم خبر بدید.3-4 روز دیگه به امید خدا شروع میکنیم.تا اون موقع،باید قضیه اسم برای سایت و گروه به پایان برسه.خوشحالم که شروع کارمون با ماه رمضان مصادف شد!
ایول سومی خوبه
3-4روز بعد...
همین الان شروع می کنیم
چندنفربهت اعلام آمادگی کردن
بعدش باید یکی کارطراحی سایتو انجام بده
نقل قول:چندنفربهت اعلام آمادگی کردن
این جمله سوالی بود یا خبری؟
برادر شما حالا چرا جو گیر میشی؟؟!!

منظورم از اینکه 3-4 روز صبر بکنیم این بود که بقیه آقایون هم در مورد اسمی که انتخاب شد نظر بدن و اینکه شاید چند نفر دیگه هم عضو شدن!
پ ن پ تعجبی بود

چرا استخاره می کنی ؟
قضیه ی شما مثل حسنیه که می خواد ازشنبه درس خوندنو شروع کنه ولی اون شنبه هیچ وقت نمی رسه

بالاخره دوستان هم باید نظرشونو بگن دیگه!
فعلا خدانگهدار و شب بخیر تا فردا. موقع سحر و اذان صبح،واسه تسهیل در انجام این کارمون هم دعا کنید.و هم چنین برای من حقیر!
سلام....
به نظر من اولی بهتره .....چون اون دوتای دیگه به نظر تقلیدی میان.....