تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
انگار بعد از همه مشکلاتی که پیش اومد،ایندفعه نوبت من بود!!! ویندوزمو عوض کردم،بعدشم هر کاری کردم نتونستم وارد اکانت تالارم شم.قبلا هم اینطوری شده بود که تا یک ماه نتونستم وارد شم.اما حالا یک سری ترفند های جدیدی به کار گرفتم و فقط یک ساعت طول کشید و الان هم که اینجام!!!

حتما حکمتی تو کاره که کارمون اینقدر هی عقب میفته!
اتفاقا یه کم بهتر هم شد که آقا سینا دیر کرد،دارم از حالت دپرسی و اعصاب خوردی در میام!
ای بابا اینطوری پیش میره فکر کنم آخر هممون به فنا میریمBig Grin
همه چی آرومه ما چقدر خوش حالیم ..........Big Grin
حس شیشمم میگه آقا سینا داره بی سرو صدا برنامه مینویسه!! Smile
البته من هنوز نتونستم باهاش ارتباط داشته باشم!
به حس شیشمت اعتماد نکن تو دنیایی که حس اول(بینایی) به آدم دروغ میگهBig Grin
سلام.....

من دارم..شک می کنم.....

جون من دوربین مخفی نیست.....مارو سرکار نذشتین......

اگه هست بگین من طاقت شنیدنشو دارم.....بهتر از این وضعه...

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
نقل قول:جون من دوربین مخفی نیست.....مارو سرکار نذشتین......
آره.دوربین مخفی خداست.ببینه بنده هاش برای کاری که تو راهش انجام میدم چقدر صبر دارن!Angel
پناه بر خدا!
اون صبر این صبر نیست!Cool.....

آخه ما که هنوز کاری انجام ندادی که صبر کنیم!Dodgy
به به ، سلام به همه دوستان ،
قبل از هر چیز حس ششمت درست میگفت فدایی ولایت عزیز Big Grin و حدود 15 درصدم پیشرفت تو کار بود ، درگیر امتحانات و آزمون های کلاسا هستم برا همین خیلی نمیرسم بیام یاهو و فروم بیداری اون مدت زمانی که پای سیستمم رو صرف پروژه میکنم ، این مدت یه کم هم اینترنتم با اعصابم بازی میکرد برا همین کارام رو به صورت آفلاین و روی لوکال هاست انجام میدادم ، ولی عادت کردم که بی سر صدا کار کنم بعد یه دفعه اعلام موجودیت کنم همه غافل گیر شن ، خلاصه خیالتون از بابت پروژه راحت
یاعلی

به به من الان پیامارو خوندم ، دوستان خبر اشتباهی دادن ،صحبت برادر پرشیا که درباره طرح ای اس پی بود برداشت اشتباه ایشون هست بیخودی اعصابتو خورد نکن برادر فدایی ولایت ، ببینید آخرین حرفی که من زدم این بود : طرح قبلی asp بود که چون هاست لینوکس بود نابود شد و طرح بعدی وردپرس هست ، منظورم از طرح قبلی اون طرحی بود که شروع کار میخواستیم انجام بدیم یعنی اصلا قبل از این که بخوایم درباره هاست تصمیم بگیریم ، یعنی قبل از یو هاستینگو هاست پرشیا جان و...، اینی که الان چند هفتس داریم روش کار میکنیم و 60 درصد هم پیشرفت داشتیم توش که + این 15 درصد میشه 75 درصد ، این طرح همین وردپرسه هست ، اون سیستم تحت وبی که بر پایه مایکروسافت . نت بود رو خیلی وقت پیش فروختم به یه بنده خدایی ، متاسفانه از حرفم برداشت اشتباه شده بود توی تاپیک ، پس بیخودی اعصابتون رو خورد نکنید همه چی سر جاشه ، همه چی آرومه Big Grin
در این مدت علاوه بر ساخته شدن کامل قالب ، چند ماژول و پلاگین هم نوشتم که سر فرصت اطلاعات کاملشو در اختیار دوستان میگذارم
نقل قول:گرافستو بغیر از هدر و فوتر،در کجای کارتون نیاز دارید؟
تمامی قسمت ها مثل تایتل های منوی سایت و کلا بقیه جاهایی که با عکس سرکار دارند ، حالا اگر من بتونم با گرافیست در یاهو یا سرویس دیگری ارتباط برقرار کنم به طور کامل توضیح خواهم داد بهشون ، انشاالله اگر مشکلی نباشه و گرافیستمون بتونه 1 هفته ای کارو ردیف کنه نسخه آزمایشی رو هفته دیگه ارائه میدم توی تاپیک
این که من تو فروم زیاد نمیام و یا فعالیت مسنجریم کم هست دلیلی بر انجام نشدن پروژه نیست ، فقط به دلیل فشردگی زمانی ترجیح میدم این زمان رو صرف بهتر شدن ساختار پروژه بکنم تا چت کردن و... به همین دلیل خیالتون راحت باشه حتی وقتی نیستم هم پایگاه ظهور رو از یاد نبردم
برادر پرشیا هاستو برام فرستاد ، فعلا اطلاعات رو لوکال هاسته یه کم حجم کاری زیاده ، فردا آزمون علوی دارم اگر خدا بخواد جمعه اطلاعات رو روی هاست برادر پرشیا میریزم ، چون معمولا طرح روی لوکال هاست وقتی به هاست اصلی میره یه ایرادات جزئی پیدا میکنه برا همین بهتره فوری بریزمش رو هاست که اگر ایرادی چیزی هم داره برطرف شه ، خلاصه که بیخودی اعصابتون رو خورد نکنید ، ما هم تمام وقت روی کار هستیم ، Big Grin
راستی پرشیا جان ، اگر تو مسنجر با پیام های ضد و نقیض مواجه شدی ، برادر و پسر دایی و خلاصه اقوام همه تو آی دی ما هستن Big Grin
یا علی مدد
(۱۸/مرداد/۹۱ ۱۲:۴۲)sina16 نوشته است: [ -> ]Big Grin
راستی پرشیا جان ، اگر تو مسنجر با پیام های ضد و نقیض مواجه شدی ، برادر و پسر دایی و خلاصه اقوام همه تو آی دی ما هستن Big Grin
یا علی مدد

Bi Dandoonخسته نباشید........
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
آدرس های مرجع