تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
همه به من گیر میدید که چرا سر قرار حاضر نشدم.
حالا خودتون سر قرار نمیاید؟ جلسه سه نفره برگزار شد.با حضور من و آقا سینا و zegile !
که به دلیل تعداد کم،نتیجه خاصی هم در بر نداشت!
فقط خبر خوب اینکه آقا سینا گفت حدود شصت هفتاد درصد کار آمادست.فقط به یه نفر که کار با فتوشاپو در سطح حرفه ای یا نیمه حرفه ای بدونه نیاز داریم.تو جلسه که حاضر نمیشید،حداقل اینو جدی بگیرید! Blush Wink
من نفهمیدم چرا اینجا جلسه نمیگذارید؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا دو تا کار مهم پیش رو داریم.
اول اینکه persia رو پیدا کنید!
دوم اینکه یه نفر که فوتوشاپ کار میکنه رو جذب کنید برای قالب سایت نیازش داریم.

این دو تا کار باید هرچه زود تر انجام شه چون یه جورایی کارمون لنگ این دو مشکله!

موافقید چند روز دیگه یه جلسه بذاریم؟ البته به شرط این که دو کار بالا انجام شه و همه هم حضور داشته باشن!

نقل قول:من نفهمیدم چرا اینجا جلسه نمیگذارید؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورتون از اینجا دقیقا کجاست؟
تو تالار که نمیشه جلسه گذاشت!
سلام.....
من فقط روی مطلب ها کار میکنم.....خواستم بگم که هم وظیفم مشخص باشه ....هم اینکه روی کار دیگه ای رو من حساب نکنید...

CoolCoolBig GrinBig GrinBig Grin
من کمی فتوشاپ بلدم اما سرم خیلی شلوغ است در ضمن با بنرشاپ هم کار میکنم ولی باز میگویم سرم خیلی شلوغ است
شما که وقت ندارید این کارو انجام بدید پس چرا مطرح میکنید؟! Big GrinBig GrinWinkSmile
منم که فقط نویسنده و مترجمم!!آره!گفته باشم!
خوب سرمو خلوت میکنم(کچل نمیکنم) بعد میام
حالا تا بحث ها انجام بشه سر من هم خلوت میشود
بابا چرا اینجوری میکنید شما هــــا !!! Blush
همه میدونن که شما ها فقط نویسندگی میکنید!تازه چند نفر هم اعتراض کردن!Smile
دیگه نیازی نیست بگید!
در ضمن،گشتن دنبال کسی که فوتو شاپ بلد باشه،کار چندان سختی هم نیست که به بهانه نویسندگی ازش شونه خالی میکنید!Angel
بابا من فتو شاپ بلدم(در حدی) ولی درخواست دارم یک دو یا سه هفته به من فرصت بدید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
آدرس های مرجع