شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
برادران،مشکل از من بود که جلسه برگزار نشد.یعنی مسنجرم مشکل داشت.هر کاری کردم نتونستم انلاین شم!
اما ساعت 8 شب انلاین شدم ولی کسی نبود!
ولی الن دیگه مشکل نداره،لطفا آقا سینا یه وقت جدید تعیین کنه!
ما منتظریما،آقا سینا،لطفا یه وقت جدید تعیین کنید!
سلام به دوستان ، انشاالله نماز روزه ها قبول باشه ، من بعد از سوختن کارت گرافیکم اینبار نوبت هاردم بود که خراب شه ، شرمنده این یکی دو روز باز نبودم ، دوستان چون فکر میکنم وقت دوستان یه مقدار فشرده هست و وقت خودم نسبت به بقیه ازاد تر هست، نظرم اینه که خود برادر فدایی ولایت و البته بقیه برادران تاریخ رو تعیین کنن ، به نظر بنده اینطوری بهتر خواهد بود ، من هر زمانی باشه مشکلی ندارم به غیر از روز های فرد اون هم در روز های فرد از ساعت 2 به بعد باز مشکلی ندارم ،
نظر شخصیمم شنبه 12 ظهر هست
یا علی
امروز (شنبه)ظهر ساعت 12
من: mhd.iran@ymail.com
5دقیقه دیگه
عزیزان من اگه وقت تعیین میکنید یه 24ساعتی مهلت بدید اگه مشکلی نیس فردا ساعت 5/30 بعدازظهر
یاعلی
دوستان اگر امکانش هست یه کم زودتر بزاریم مثلا 4:30 ، البته 5:30 هم خوب هست ولی من یه جا به یه بنده خدایی درس میدم ساعت 6 میان دنبالم ، به همین دلیل نیم ساعت بیشتر نمیتونم بمونم اونطوری
یا علی
فکر نکنم فردا وقت خوبی باشه.چون خودم هم کلی کار دارم.
دوشنبه بشه بهتره.
میشه بگید محتوای جلسه مذکور چیه؟ چون ما که امروز در مورد قالب باهم حرف زدیم!
(۷/مرداد/۹۱ ۱۸:۱۰)Zegile نوشته است: [ -> ]عزیزان من اگه وقت تعیین میکنید یه 24ساعتی مهلت بدید اگه مشکلی نیس فردا ساعت 5/30 بعدازظهر
یاعلی
ببخشیدامروز یهو جو گیر شدم،یه سرش کردم
در ضمن،احتمالا من امشب تا 12 تو مسنجر آنلاینم.شاید هم بیشتر.کاری داشتید در خدمتم.
یکی بیاد باهام حرف بزنه چون امشب بیکارم!
mhd.iran@ymail.com
دوستان اگر موافق باشند دوشنبه ساعت 4:30
داش سینا شما بیا انلاین شو یاهو.امشب بیکارم.در مورد همین ابحاث فنی حرف میزنیم
احتمالا تا یک ساعت دیگه یا بیشتر،تو یاهو مسنجر منتظرتونم!
من امشب رو نمیتونم بیدار بمونم فردا از همون بعد سحری خوردن باید بزنم بیرون تا ظهر مدرسه
شبتون خوش دوستان