۸/تیر/۹۱, ۲۰:۴۹
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
۸/تیر/۹۱, ۲۱:۰۴
محمد جان اگه میخوای کاری انجام بدی همینجا توی همین تالار هم میتونی
خداروشکر دوستان فضای خوبی ایجاد کردن
۹/تیر/۹۱, ۱:۰۸
من که به دوستان سایت مستقل رو پیشنهاد کردم رو حسب تجربه ای که تو زمینه وب داشتم و راهکار هایی رو گفتم که نیاز نباشد هزینه ای صرف شود و قسمت های برنامه نویسی آن هم خودم به عهده خواهم گرفت ، حال اگر باز نظر فدایی ولایت عزیز و دیگر کاربران بر روی وبلاگ است میتوانم در قسمت اچ تی ام ال و جاوا اسکریپت و ساخت قالب و ابزار برای وبلاگ به همسنگران عزیزم کمک نمایم ، البته اگر مرا قابل بدانند !
یا علی
یا علی
۹/تیر/۹۱, ۱۶:۱۰
من نسبت به اینکه وبلاگ باشه یا سایت حرفی ندارم.فعلا گذاشتم به عهده خودتون تا مقایسه کنید کدوم بهتره.چون همونطور که گفتم،من اطلاعاتم در مورد وبلاگ،بیشتر از سایته.البته اگه فکر میکنید نتیجه کار با سایت بهتر از وبلاگ در میاد،خب معلومه که سایت مستقل رو انتخاب میکنیم
ببینید،با یه حساب سر انگشتی و برای اینکه وقت همه کسایی که مسئولان سایت مذکور هستن گرفته نشه، 20 نفر نیروی انسانی لازمه.من ویژگیهای کلی قالبی که برای سایت لازمه رو تو پست اول گفتم.حالا دیگه خودتون میدونید.میتونید که همچین قالبیو در مدت یکی دوماه،یک نفره بسازید؟یعنی دست تنها؟یا دو نفره و یا بیشتر؟البته بحث قالب باید زمانی بشه که معلوم بشه وبلاگ بسازیم یا سایت مستقل
!
(۸/تیر/۹۱ ۲۱:۰۴)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]محمد جان اگه میخوای کاری انجام بدی همینجا توی همین تالار هم میتونییعنی چی؟؟ یعنی این کار گلچین و ... رو تو این تالار انجام بدیم؟؟! این که نمیشه!
ببینید،با یه حساب سر انگشتی و برای اینکه وقت همه کسایی که مسئولان سایت مذکور هستن گرفته نشه، 20 نفر نیروی انسانی لازمه.من ویژگیهای کلی قالبی که برای سایت لازمه رو تو پست اول گفتم.حالا دیگه خودتون میدونید.میتونید که همچین قالبیو در مدت یکی دوماه،یک نفره بسازید؟یعنی دست تنها؟یا دو نفره و یا بیشتر؟البته بحث قالب باید زمانی بشه که معلوم بشه وبلاگ بسازیم یا سایت مستقل
(۸/تیر/۹۱ ۲۰:۴۹)anti dajjil نوشته است: [ -> ]اشکال ندارد بنده سعی در دعوت میکنم حالا شما بفرمایید کارها را لیست کنید تا ما ببینیم چه استعدادی داریم؟!شما فعلا چند نفر که تو این زمینه تجربه دارند رو دعوت کن تا مارو راهنمایی کنن.اگه گفتن نمیتونیم جزو اعضا باشیم سرمون شلوغه،مهم نیست. فقط میخوایم مارو راهنمایی کنن.تا بعدش ببینیم باید چیکار کنیم
!
۹/تیر/۹۱, ۱۸:۳۷
نقل قول:من نسبت به اینکه وبلاگ باشه یا سایت حرفی ندارم.فعلا گذاشتم به عهده خودتون تا مقایسه کنید کدوم بهتره.چون همونطور که گفتم،من اطلاعاتم در مورد وبلاگ،بیشتر از سایته.البته اگه فکر میکنید نتیجه کار با سایت بهتر از وبلاگ در میاد،خب معلومه که سایت مستقل رو انتخاب میکنیموبسایت مستقل تامین امنیتش به عهده خود فرد هست ، وبسایت مستقل مسئولیت هاست و فضاش بر عهده خود فرد است اما وبلاگ این امکاناتش مربوط به مدیر سرویس دهی هست و مثلا شما در یک سرویس وبلاگ نویسی به جز کار های ابتدایی نقش دیگری در تامین امنیت ندارید
اما ویژگی های سایت شخصی امکانات بالاست ، وقتی از یک اسکریپت اختصاصی برای صفحتون استفاده کنید اون امکاناتی که میخواید رو برای خودتون میسازید در حالی که در یک سرویس وبلاگ نویسی تنها یک سری امکانات از پیش تعیین شده حالا کم یا زیاد در اختیار است.
در سایت شخصی شما مطلق به همه چیز دسترسی دارید ، اما در وبلاگ شما یک دسترسی محدود برا نوشتن مطلب و کار های مشابه داری و هیچگاه نمیگذارند که به قسمت های زیر ساختی وارد شوید،
این توضیحاتو تا حدودی دادم البته تفاوت ها و ویژگی های این دو در اینترنت موجوده و خیلی کامل تر هم هست اما گفتم یه توضیح اجمالی بدم به برادران
یا علی
۹/تیر/۹۱, ۲۰:۴۴
یه چیز دیگه هم به حرفاتون اضافه کنم: تا اونجا که من میدونم،وبلاگ هک نمیشه،مگه اینکه شخص دیگه از طریق منطقی ای وارد سیستم بشه.مثلا یه جوری رمز ورودو پیدا کنه.
البته اینو همه میدونن که در کل سایت شخصی بهتر از وبلاگه! به نظرم باید سایتو انتخاب کنیم.
حالا شما میتونین اون قالبو برای سایت درست کنین؟چقدر طول میکشه؟اگه تعداد بیشتری برنامه نویس کمکتون کنه،زود تر تموم میشه؟
کی باید امنیتشو تامین کنه؟
راستی،گفته بودین هاست رایگان.یه چیزایی در موردش شنیدم.میشه بیشتر توضیح بدید؟
البته اینو همه میدونن که در کل سایت شخصی بهتر از وبلاگه! به نظرم باید سایتو انتخاب کنیم.
حالا شما میتونین اون قالبو برای سایت درست کنین؟چقدر طول میکشه؟اگه تعداد بیشتری برنامه نویس کمکتون کنه،زود تر تموم میشه؟

۹/تیر/۹۱, ۲۳:۰۶
نقل قول:البته اینو همه میدونن که در کل سایت شخصی بهتر از وبلاگه! به نظرم باید سایتو انتخاب کنیم.سلام به همسنگر عزیز ، وبلاگ هم قابل هک شدن هست ، بار ها دیده شده که حتی هکر با دسترسی به سرور سرویس دهنده بلاگ که کل وبلاگ ها در اون بودند کلا تمام بلاگ هارو از کار انداخته ، در زمینه سایت شخصی به دلیل وجود بک آپ حتی در صورت هک شدن هم اطلاعات قابل بازگشت میباشد ، در زمینه امنیت چون خود من کارم هک هست ، فایروالی پی اچ پی نوشتم که روی چند تا سایت و سرویس دهنده های هاستینگ هم الان موجود هست ، این فایروال تقریبا مثل یه نگهبان رفتار میکنه ، به دلیل هوش مصنوعی چند لایه ، به نظر خودم امنیت رو تامین میکنه
در زمینه قالب ، بنده فکر هایی دارم ، اما نظرم این هست که خودتون هم یه مقدار ایده بدید ، بله البته اگر برنامه نویس های دیگر هم کمک کنند که بهتر خواهد بود ، اما قبل از اون باید انتخاب کنیم که چه سیستمی رو برای کار مناسب میدونید ، بعضی ها از همین سیستم های آماده مثل وردپرس و جوملا و... استفاده میکنند و بعضی هم خودشون اسکریپت های پویا و مستقل با پنل مدیریتی شخصی مینویسند ، برای بنده فرقی نداره جفتش امکان پذیره ،
اما هاست رایگان:
هاست که در واقع فضایی هست که شما باید محتویات سایتتون رو توش بارگذاری کنید و فراخوانی کنید ، این هاست یا فضا در همه جا فروشی هست اما تعدادی از سایت ها به دلایل مختلف مثل تبلیغات ، بیشتر کردن بازدید سایت خودشون و دیگر دلایل ، سرویس های رایگان میدن یعنی فقط با ثبت نام شما یک فضای وب میگیرید ، مثل سایت گیگفا که در گذشته هاست میداد و الان چند وقتیه دیگه نمیده ، یا سایت ابیت هاست، در حال حاضر یو هاستینگ که هم در زمینه هاست های رایگان و هم هاست های پولی کیفیت خوب و قابل قبولی به همراه امکانات رو ارائه میده این فضا های رایگان رو در اختیار مردم گذاشته است ،
بازم اگر توضیحی لازم بود در خدمتم ، یا علی
۱۱/تیر/۹۱, ۱:۲۶
نقل قول:در زمينه قالب ، بنده فکر هايي دارم ، اما نظرم اين هست که خودتون هم يه مقدار ايده بديد ، بله البته اگر برنامه نويس هاي ديگر هم کمک کنند که بهتر خواهد بود ، اما قبل از اون بايد انتخاب کنيم که چه سيستمي رو براي کار مناسب ميدونيد ، بعضي ها از همين سيستم هاي آماده مثل وردپرس و جوملا و... استفاده ميکنند و بعضي هم خودشون اسکريپت هاي پويا و مستقل با پنل مديريتي شخصي مينويسند ، براي بنده فرقي نداره جفتش امکان پذيره ،ويژگي هاي کلي قالبو که همون اول گفتم.براي اينکه حرفمو بيشتر درک کنيد،يه سر به سايت تبيان بزنيد : tebyan.net
در سمت راست بالاي اين سايت،در سمت راست اين سايت،يه منو وجود داره.باهاش کار کنيد تا بفهميد چطوريه.حالا ايني که من در نظرم دارم،حالت کليش يه چيزي تو مايه هاي همينه.البته به صورت افقي و بزرگتر و گسترده تر!
حالا نميدونم منظورتون از ايده واسه قالب چيه؟
بذاريد در مورد اون سيستم ها هم رک و راست بهتون بگم هيچ اطلاعاتي ندارم!

البته درمورد جوملا يه چيزايي ميدونم!
نقل قول:...و بعضي هم خودشون اسکريپت هاي پويا و مستقل با پنل مديريتي شخصي مينويسند...اسکریپت های چویا یعنی چی؟
خب همه اینایی که میگید،تقریبا چقدر زمان میبره؟
۱۱/تیر/۹۱, ۱۱:۲۳
اگه هاست رایگان میخواهید برید به 313h.ir
۱۱/تیر/۹۱, ۱۲:۱۷
نقل قول:در حال حاضر یو هاستینگ که هم در زمینه هاست های رایگان و هم هاست های پولی کیفیت خوب و قابل قبولی به همراه امکانات رو ارائه میده این فضا های رایگان رو در اختیار مردم گذاشته است ،
(۱۱/تیر/۹۱ ۱۱:۲۳)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]اگه هاست رایگان میخواهید برید به 313h.irآخر کدومشو انتخاب میکنین؟

![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)