هنوز سایت بالا نیموده؟
یعنی یه چند ماهیی هست کلا خودتون رو سرکار گذاشتید ها
یه قالب وردپرس میخواید بندازید با چهارتا پلاگین
ولی تلاشتون قابل تحسینه
داداش،مشکلاتمون خیلی زیاد بود! جونمون در اومده تا همینجا

ان شالله که تمومه.اونا گفتن،من نمیگم

جناب فدایی ولایت مگه نگفتی قالب آقا سینا آماده هست؟:|
پس کو؟
بابا کشتید خودتونو
برید اینجا حالشو ببرید :
http://fllowers313.ir 
چی میخاین؟ بگید من میسازم (البته باید برید تو نوبت

)
نقل قول:جناب فدایی ولایت مگه نگفتی قالب آقا سینا آماده هست؟:|
پس کو؟
تو و سینا آخرش منو وادار به خود کشی میکنین
آخه داداش،سینا مگه خودش اکانت و آیدی نداره که به من میگی؟؟
من چمیدونم سینا قالبش آمادست یا نه! من فقط گاهی اوقات باهاش حرف میزنم ، اونهم همینا رو میگه ،من هم میام اینجا و حرفاشو نقل قول میکنم
سه ماهه علافیم،آخرش یه شات هم ندیدیم،چه برسه به خود سایت! فقط این آقا سینا و آقا پرشیا این تاخیرو میندازن گردن همدیگه،ما که خیری ندیدیم. تو سه ماه میشه دنیا رو زیرو رو کرد! اونوقت ما اینجا 34 صفحه مطلب نوشتیم،هنوز هم معلوم نیست که عمرمون قد میده سایتو ببینیم یا نه
من واقعا نمیدونم دیگه به چه زبونی حرف بزنم
شما وقعا کاهای دیگتون هم همینطوری انجام میدید؟؟؟
آقاجان!
مگه ششما مدیر نیستی؟.....:|
سلام......
راس میگه دیگه.......
به قول اون یارو تقی تاکسی.....:مگه شما معلم نیستی ......؟
باید همه کار بکنی دیگه....بااید درس بخونی....باید منت این و اونو بکشی باید حرس بخوری باید مدیریت کنی باید خودکشی کنی .....بابا همه ی کارا رو دوش توئه دیگه .......ماکه نباد کاری کنیم.......
مام که حساس ...........

تا اصلاع ثانوی منفصل.....................
درس دارم.....برم فردا دوباره میام....
نقل قول:آقاجان!
مگه ششما مدیر نیستی؟.....:|
گاهی اوقات یه چیز میپرونید آدم به عقلتون شک میکنه!

آخه آقا پرشیا،از اول قرارمون چی بود؟ من همون دامنه ای رو هم که خریدم،همزمان و آنلاین داشتم از sarallahe73 کمک میگرفتم.من چمیدونم این چیزا چیه که بخوام کاری انجام بدم؟! شما یه بار اولین پست رو مرور کنی میفهمی! من مثل خیلی از مدیرای دیگه،کارم بیشتر مدیریت محتواست،نه دیگه این کارا
سه ماهه جنابعالی و آقا سینا همه رو علاف کردین اونوقت همه چی سر من خراب شد؟ اخه این انصافه؟این رسم رفاقته؟اگه واقعا همینطوره که والا رفیق هم رفیقای قدیم!
شما که به قول خودتون این همه کارای بزرگ کردید و ادعاتون میشه دوروزه و یه هفته ای سایت میزنید،موقع انجام یه کار برا امام زمان که شد همه جا زدید؟!! حالا دیگه کارتون سه ماه طول میکشه؟
شما اگه خودتون جای من بودید چیکار میکردید؟؟؟
سلام به همه دوستان
جناب فدایی ولایت ، من یه بار بهتون پیشنهاد دادم اما خودتون رد کردید و گفتید فلانی داره انجام میده
هنوزم میگم اگه بخای میتونم یه چیزی مثل اینو برات راه بندازم :
http://fllowers313.ir
نمیدونم دیگه چطوری باید همکاری کنم ، لطفا شما بفرمایید
[qoute]
سه ماهه جنابعالی و آقا سینا همه رو علاف کردین اونوقت همه چی سر من خراب شد؟ اخه این انصافه؟این رسم رفاقته؟اگه واقعا همینطوره که والا رفیق هم رفیقای قدیم!
[/quote]
از اول قرار بود من طراحی سایت کنم......