نقل قول:اسکل چیست؟
پرنده ایست که غذایش را در جایی میگذارد که یادش میرود کجاست...
aleerzچیست..؟
پرنده ایست که غذایش را میدهد به اسکل تا برایش پنهان کند....
فکر کنم ذهنیت شما نسبت به من باشه..............![[تصویر: dodgy.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.gif)
والا آقا aleerz ،شما که رو سر ما جاداری.اگه قرار باشه این جمله ای که گفتید،به کسی نسبت داده بشه،اون منم!
اصلا معلوم نیست بچه ها کجان،همه غیبشون زدی،هیچ خبری نیست،ما هم اینجا موندیم آس و پاس نمیدونیم چیکار کنم
توکل بر خدا ،ما که آخرش نفهمیدیم مشکل ازکجاست،هرکی میندازه گردن یکی دیگه،ان شا الله که راه میفته،میسپاریم به خدا

سلام پس از مدت ها
فقط میخوام به همه لگم که باور کنید ما پشیمون نشدیم.من و آقا سینا هنوز هم کاملا پیگیر کارها هستیم
اما مشکلات زیادی داریم! مثلا آقا سینا تا امروز داشت دنبال کسی میگشت که هاست در اختیارمون بذاره.امروز بهم گفته که هیچکس پیدا نشده
از طرفی بودجه ما از صفر هم کمی اونور تره،موندیم چیکار کنیم!!
این پست رو صرفا برای این زدم که همه بدونن ما هنوز دست از کار نکشیدیم و قضیه گروه ظهور،شبیه بقیه کارهای عملی تالار نیست،مطمئن باشید بزودی تموم مشکلات حل میشه ان شالله
التماس دعا
در پناه حق
بعد از حدودا یک هفته،دوباره سلام!
خدا رو شکر بزرگترین مشکل ما یعنی هاست،به کمک دوست و برادر عزیزم sarallahe73 حل شد.
فقط یکسری خورده مشکلات مونده که قالب اصلی سایت آپلود بشه
قالب فعلیشو که خودم گذاشتم،قرار نیست این باشه.پریشب حدودا ساعت دو نصفه شب!!! نسخه ی بتا و غیر حرفه ای ظهور تی وی رو راه انداختم.که البته زیاد مهم نبود اما در کل میخوام بگم که بزودی سایت راه میفته
پایگاه ظهور،اولین فعالیت گروه ظهوره که به صورت علنی و مستقیم کار میکنه
یکسری برنامه های بزرگی داریم که ان شالله در آینده با مشورت بزرگان انجام میشه
یادتون که نرفته!

arrivalbase.ir

شما رو بخدا به حق این روزا دعا کنید کارمون هرچه سریعتر آغاز بشه
یا علی - التماس دعا
سلام
درحال حاضر،تنها چیزی که ما باهاش مشکل داریم،بدقولی بعضیاست!