تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
(۴/فروردین/۹۳ ۱:۱۰)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]ممنونم.
البته فعلا همه چی رو هواست.
و من هم برای دلخوشی خودم این حرفا رو میزنم Cool
(50% شوخی بود)

سن پسر رو من مد نظرم 20 بود.
17-18 منظورم دختر بود.
آهان! پس قضیه همون 50 درصده!

همون که میگن: 50 درصد قضیه حله! .....ما میخوایم اونا نمیخوان!Big Grin
ان شاءالله اون 50 درصد هم مشکلش حل بشه...

خب من اصولا از نسخه پیچیدن خوشم نمیادSmile ولی به همه دوستانی که در این تاپیک هستند عرض میکنم که ....
چرا انقدر عجله دارید...
به قول یک بزرگی: گاماس گاماس!
روند طبیعی زندگیتون رو طی کنید....هم به موقعش درستونو میخونید هم کار پیدا میکنید و هم ازدواج میکنید...
چرا از لحظه حال لذت نمیبرید؟؟؟!
این همه میگن چرا ما نمیتونیم ازدواج کنیم و اینا....بعد هم که ازدواج میکنن ،،،میگن یاد دوران مجردی به خیر!Dodgy
خدایی چند چندیم توی زندگیمون؟Cool
یه کلام
در لحظه زندگی کنیم ....با دانسته ها زندگی کنیم...خوب زندگی کنیم.... تا خوب ها در مسیر زندگی قرار بگیرن
عجله نکنید...همه این اتفاق ها میفته و میگذره و بعد هی باید غصه خورد که ای داد بیداد چرا من همش حسرت لحظه بعد رو خوردم و قدر حالم رو ندونستم...
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ازدواج چیزخوبیه....توکل کنید به خدابرید جلو.....چیزی نمیشه....
درپناه اللهSmile
(۴/فروردین/۹۳ ۱۸:۳۹)Fateme135 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ازدواج چیزخوبیه....توکل کنید به خدابرید جلو.....چیزی نمیشه....
درپناه اللهSmile

مطمعن هستی چیزی نمیشه؟Big GrinBig GrinBig Grin
پس در کل شد اینکه باید ب سن عقلی طرفین توجه کرد ...

نقل قول:
روند طبیعی زندگیتون رو طی کنید....هم به موقعش درستونو میخونید هم کار پیدا میکنید و هم ازدواج میکنید...

واقعا فکر می کنید روند طبیعی زندگی، اینی هستش ک ماها الان داریم طی می کنیم ؟؟

این الگوریتمی ک الان همه مون واردش شدیم، اگه اجازه بدیم ب دایره END برسیم، شدیم همون نسل سوخته ای ک یکی از دوستان فرمودن ، دختر و پسر هم نداره !

چرا من باید زمانی بچه دار بشم ک براش مثل مامان بزرگ باشم ؟؟

نقل قول:
....هم به موقعش درستونو میخونید هم کار پیدا میکنید و هم ازدواج میکنید...

در کنار هم ، هم کار می کنید، هم ازدواح می کنید و هم درستونو می خونید (البته ازدواج کردن فعل استمراری براش نمیاد :دی ) ....<-- فکر کنم این روند درست ترهDodgy
(۴/فروردین/۹۳ ۱۸:۴۹)عبداللهی نوشته است: [ -> ]
مطمعن هستی چیزی نمیشه؟Big GrinBig GrinBig Grin

سلام علیکم
آگاهانه انتخاب کنید...چراکه نه...
یاعلی...
این حرف رو میزنید چون یک مرد نیستید... مرد اگر بخواد گناه نکنه ، واقعا نمی تونه درک درستی از زندگیش داشته باشه ، چون تحت تاثیر یک نوع جنون موقتیه... همش عذاب و وسوسه... استرس ته وجودش
اگر هم بخواد خودش رو همرنگ جماعت کنه و ... اون دنیاشو چیکار کنه؟ همه چیزم به خوبیو خوشی نیست...

آقای عبداللهی خودشون داغ کشیدس می فهمه یه چیزی میگه!Big Grin

خلاصه تو این دوران ، یا باید خودتو بسوزونی چند سال و سختی بکشی تا باقی و عمرت تو این دنیا و کل آخرت رو بخوبیو خوشی زندگی کنی ، یا نه چند سال به گناه سپری کنی تا یک روزی همه ی شرایط درست مطابق با میل اطرافیان و خودت باشه و ازدواج کنی...

دوران سختیه و فکر نکنم دختری این رو درک کنه... غرایز دختر با این که زود بالغ میشه ، ولی دیر "بیدار" میشه. تا بخواد هم به خودش بیاد ، خ زود ازدواج می کنه و راحت میشه.

اما یک دانشجوی پزشکی چه کنه؟Sad مادرم میگن ، انشالله اگر خدا بخواد دو ترم الباقی هفت ساله ی پزشکی حالا به فکر...
(۴/فروردین/۹۳ ۱۹:۱۴)Prestige نوشته است: [ -> ]این حرف رو میزنید چون یک مرد نیستید... مرد اگر بخواد گناه نکنه ، واقعا نمی تونه درک درستی از زندگیش داشته باشه ، چون تحت تاثیر یک نوع جنون موقتیه... همش عذاب و وسوسه... استرس ته وجودش
اگر هم بخواد خودش رو همرنگ جماعت کنه و ... اون دنیاشو چیکار کنه؟ همه چیزم به خوبیو خوشی نیست...

آقای عبداللهی خودشون داغ کشیدس می فهمه یه چیزی میگه!Big Grin

خلاصه تو این دوران ، یا باید خودتو بسوزونی چند سال و سختی بکشی تا باقی و عمرت تو این دنیا و کل آخرت رو بخوبیو خوشی زندگی کنی ، یا نه چند سال به گناه سپری کنی تا یک روزی همه ی شرایط درست مطابق با میل اطرافیان و خودت باشه و ازدواج کنی...

دوران سختیه و فکر نکنم دختری این رو درک کنه... غرایز دختر با این که زود بالغ میشه ، ولی دیر "بیدار" میشه. تا بخواد هم به خودش بیاد ، خ زود ازدواج می کنه و راحت میشه.

اما یک دانشجوی پزشکی چه کنه؟Huh مادرم میگن ، انشالله اگر خدا بخواد دو ترم الباقی هفت ساله ی پزشکی حالا به فکر...
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بانظرتون کاملاموافقم....کاملا...
ولی بلاخره باید ازیه جایی شروع کرد....
نباید نشست ودست رودست گذاشت
آقای پرستیژ
ببخشید پس نظرتون راجع به امام خمینی که در ۲۷ سالگی ازدواج کردن...و یا شهید رجایی چیه؟
من مرد نیستم
ولی سرگذشت مردان بسیاری رو خوندم...و دیدم که میشه اون فرد صبر بکنه ...
نمونه بارزش هم گفتم ...
حالا شما چطوری میگید نمیشه؟
و میگید کل مرد ها اینطور هستن؟

(۴/فروردین/۹۳ ۱۹:۰۳)السا نوشته است: [ -> ]واقعا فکر می کنید روند طبیعی زندگی، اینی هستش ک ماها الان داریم طی می کنیم ؟؟

این الگوریتمی ک الان همه مون واردش شدیم، اگه اجازه بدیم ب دایره END برسیم، شدیم همون نسل سوخته ای ک یکی از دوستان فرمودن ، دختر و پسر هم نداره !

چرا من باید زمانی بچه دار بشم ک براش مثل مامان بزرگ باشم ؟؟

در کنار هم ، هم کار می کنید، هم ازدواح می کنید و هم درستونو می خونید (البته ازدواج کردن فعل استمراری براش نمیاد :دی ) ....<-- فکر کنم این روند درست ترهodgy:

دوست عزیز من کی گفتم برای بچه هامون مامان بزرگ باشیم؟!
اگر شما بین ۲۰ تا ۲۵ سال ازدواج کنید و بچه دار بشید
اختلاف سنی خیلی زیادی با فرزندتون نخواهید داشت...
هرچند من کلا نظرم اینه که کیفیت بچه بزرگ کردن خیلی مهم تره...
من خیلی ها رو دیدم که اختلاف سنیشون با پدر و مادرشون زیاد هم بوده ولی انسان های درست و سالمی شدن برای خانواده و جامعشون
من اگه ی زمانی پسردارشدم 20 تا 25 واسش زن میگیرم
چون شرایط حجاب فامیلای ما خوب نیست درواقع بی حجاب هم اونورترن
طفلکی بچه ام
مطمینم تو فامیلای امام خمینی از این موارد نبوده
نینا جان اینم از اون حرفا بودا!
به فرض که توی فامیلاشون از این بدحجابا نداشتن....که تازه از کجا معلوم که نداشتن...
بازم تو کشور و جامعه کلی بد حجاب و تازه یه پله بدترش! بی حجاب وجود داشته!
هر جوری حساب کنیم وضعیت جامعه اون موقع اگر بدتر نبوده باشه...بهتر هم نبوده...مطمئن باشید...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
آدرس های مرجع