تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
اعتقاد ندارم کسی دیگه منو خوشبخت کنه .
فقط گند به خوشبختی فعلیم نزنه . هر چه گند کمتر بزنه من بیشتر ارامش دارم .
نقل قول:اعتقاد ندارم کسی دیگه منو خوشبخت کنه .
فقط گند به خوشبختی فعلیم نزنه . هر چه گند کمتر بزنه من بیشتر ارامش دارم .

اگه پست قبلی رو بخونید من هم هم دقیقا همینو ذکر کردم
اهداف ازدواجتان من را نابود کرد! همی!!!Big Grin
(۱۸/فروردین/۹۳ ۲۱:۵۱)Reza2035 نوشته است: [ -> ]اگه پست قبلی رو بخونید من هم هم دقیقا همینو ذکر کردم

پست ماقبل من هم همین رو داشت میگفت.بنده به این مساله اعتقاد دارم.
آرامش در ازدواج یعنی کم رنگ شدن خوشبختی فعلیت با سرعت کم .جوری گه نفهمی .همین.
نقل قول: اهداف ازدواجتان من را نابود کرد! همی!!![تصویر: biggrin.png]

کجاش خنده داشت ؟ Huh
اون هایی که اعقاد دارند باید در سن کم ازدواج کرد یه سوال !!!!!!!!
هدف ازدواج رو فقط دوری از گناه می دونید آیا ؟
همین !!!!

واقعا هدف ازدواج چی می تونه باشه که یک دختر 16 ساله و پسر 20 ساله ی جامعه ی امروز ما بهش رسیده باشه جز دوری از گناه ؟

آیا جامعه ی امروز ما و خانواده و ماهیت افرادی بچه های امرز به اون اندازه یا ی رسیده که بینش ازدواج رو بدونن ؟
بفهمن چرا ازدواج می کنن؟
یا نه به تقلید از دیگران ؟
برای این که از قطار زندگی مبتنی بر عادت جا نمونن دارن ازداج می کنن یا نه چیزی رو پیدا کردن ؟

استدلال بعضی از نسل امروزی های مذهبی همین تالار نه راه در اونم تحصیل کرده هاشن برای ازدواج یه جور تبلیغ منفی هس !
ماهیت ازداج ر زیر سال می بره .......

با سلام خدمت همه دوستان!

با این حرف هایی که میخوام بزنم شاید بگید داری شعار میدی!!!!!! هر جور راحتی فکر کن!

من یه رفیق طلبه داشتم که وقتی شب آخرین پیام رو بهش میدادم بهش میگفتم شب خوش! اون هم جواب می داد شب بخیر!

فکر میکردم اینها زیاد فرق نمیکنن! درصورتی که زمین تا آسمون فرق دارن!
اون رفیق عزیزم Heartبهم گفت: خوش گذشتن امکان داره به همراه خیر بودن نباشه! یعنی میشه یه وقتی یه مجلسی یا یه کاری بهت خوش بگذره ولی خیر نباشه. یعنی به خیال خودمون بهمون خوش میگذره ولی در اصل موجب ناراحتی و نارضایتی خدا میشه!

ولی اگه بگی خیر باشه یعنی اینکه هرچی میشه یه جوری باشه که موجب رضایت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و خدا باشه!

نگاهمون به زندگی هم به این مسأله بستگی داره! می خواهیم زندگیمون خیر باشه و عاقبت بخیر بشیم یا میخوایم خوش بخت به دید کور خودمون بشیم!
( البته بعضی انسان های ساخته شده براشون هر چی که خیر باشه موجب خوش بختیشون هست! برای مثال میتونید به زندگی آیت الله سید علی آقا قاضی و یا علامه حسن زاده آملی رجوع کنید)

و بالاترین نمونه برای ما شیعه ها میتونه همین فداکاری حضرت زهرا(سلام الله علیها) برای امامش علی(علیه السلام) باشه!
و یا ماجرای حضرت زینب(سلام الله علیها) که در جواب اینکه چه مصیبتی برای تو سنگینتر یا سخت تر بود؟ که ایشون فرمود: ما رأیت الا جمیلا!
واقعا نگاه ما به زندگی با این دید و نگاه عمه جان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به واقعیت و مسائل زندگی چه قدر فرق میکنه؟

بازهم میگم شاید به نظر شما شعار باشه، ولی تمام همّتم براین اعتقاد هست!

در ادامه مطلب باید خدمت عزیزان عرض کنم که تمام هرف ازدواج گناه نکردن فقط نیست!
اگر برای فقط گناه نکردن آدم ازدواج کنه به نظرم کارش نقص داره!

چون گناه نکردن باید در کنار هدف اصلی فرد باشه!

علامه حسن زاده آملی می فرمایند:

ازدواج برای اطفاء شهوت حیوانی(فرار از گناه) نیست،
بلکه ازدواج برای انشاء صورت انسانی است!
نقل قول:
ماهیت ازداج ر زیر سال می بره .......

سوالی ک مطرحه اینه ---->> ماهیت ازدواج چیست ؟؟
آقا رضا من منظوری نداشتم
عذر میخوام...

یه مطلبی رو به همه دوستان بگم
یه جمله ای هست که از وقتی این جمله رو چند ماه پیش خوندم...اصلا دیدم به زندگی تغییر کرده
جدا
اونم اینکه:
رنج وقتی معنا یافت....معنایی چون فداکاری و گذشت.....دیگر آزاردهنده نیست

خداوند در قرآن فرمودن
ما انسان را در رنج آفریدیم

پس من و شما در هر مرحله زندگیمون این رنج رو به همراه داریم
برای خودسازیمون بهش نیاز داریم....

اگر بتونیم برای رنج هامون معنا پیدا کنیم.....دیگه رنج ما رو از پا درنمیاره

اصلا همین ازدواج یک رنجه
چرا؟
چون شما باید رنج با یک فرد دیگه بودن و تحمل افکار یک فرد دیگه و نظرات یک فرد دیگه رو در خودت پرورش بدی
اما نام این رنج میشه»»»»» تفاهم
میشه »»»»»»»»مسئولیت پذیری
زندگی همینه
حقیقت زندگی همینه
ما برای رنج هامون اسم گذاشتیم
شجاعت
بزرگی
مسئولیت پذیری
بلندنظری

برای رنج های زندگیمون معنا پیدا کنیم که همین رنج طبق گفته خدا ما رو به مقام انسانیت میرسونه....
به بعضی رنج ها هم میشه گفت حماقت محض .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
آدرس های مرجع