تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
من روی هرکی دست میذارم عروسی میکنه میره ...
چیکار باید کنم ؟؟؟
بنظرتون منم می تونم ازدواج کنم؟؟؟

کی حاضرا به یه سرباز ازدواج کنه آخه ؟
حتما قسمت نبوده....
وگرنه سربازی مگه چند ساله ، هزار سال که نیست تازه شمام که مقداریشو گذروندی
نا امید نباش. لیمیت نداره خواستگاری Big Grin
(۳/فروردین/۹۳ ۲:۲۶)ساجد نوشته است: [ -> ]من روی هرکی دست میذارم عروسی میکنه میره ...
چیکار باید کنم ؟؟؟

به شما میگن خواستگار خوش قدم

فیلمش رو هم صدا و سیما ساخته بود

خیالت تخت

شرایط به نفع شماست

بقیشو نمیگم ....

البته دختر خوب هم زیاده نگران نباش
سلام .
خوب فکر کنم جای من خالی بود که عذب ها دور هم جمع باشیم ...!!!Blush

امسال قراره با همکاری مدیران تالار و دست اندر کاران مجموعه برای حمایت از شعار رهبر عزیز با عزم ملی و مدیریت جهادی بسیج ازدواج راه بندازیم و از معضل رو به کل از این تالار به امید خدا ریشه کن کنیم ...Wink

خدایا به حق این روزهای غریب و به حق فاطمه ( سلام الله ) قسمت میدم امید و شور ازدواج رو در دل جوونهامون بیشتر و بیشترکن و شرایط رو هر چه سریعتر فراهم .

الهم عجل لولیک الفرج .

برادر من 20 سالگی رفت خاستگاری
چون سنش کم بود خانواده ام ناراضی بودن اما چون مطمین بودیم ک ب یه پسره سربازه دیپلم بی کار زن نمیدن واسش رفتیم خاستگاری
اما دادن :-)
نامزد بودن بعد دو سال هم ازدواج کردن

ان شا الله ک امسال گشایشی در ازدواج دوستان رخ بده
(۳/فروردین/۹۳ ۲:۲۶)ساجد نوشته است: [ -> ]من روی هرکی دست میذارم عروسی میکنه میره ...
چیکار باید کنم ؟؟؟

پسر شما بخت باز کن هستید
می توانی از راه به نان و نوایی هم برسی .
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(۳/فروردین/۹۳ ۱۰:۴۱)nina نوشته است: [ -> ]برادر من 20 سالگی رفت خاستگاری
چون سنش کم بود خانواده ام ناراضی بودن اما چون مطمین بودیم ک ب یه پسره سربازه دیپلم بی کار زن نمیدن واسش رفتیم خاستگاری
اما دادن :-)
نامزد بودن بعد دو سال هم ازدواج کردن

ان شا الله ک امسال گشایشی در ازدواج دوستان رخ بده
خیلی کم پیدا میشه اینکه دختربه پسر 20 ساله بدنDodgyشانس بیاری پیدا کنی
مثلا من دایی کوچیکم خیلی خوشگله و توی سن19 سالگی تا دلتون بخواد دوست دختر داشت چون دخترا ولش نمیکردن مادر بزرگم گفت باید براش زن بگیریم....اولین خواستگاری که رفت دیگه ازدواج کرد با این حال که نه سربازی رفته بود و دیپلم داشت و کار و شغل هم نداشتCool ولی پدر بزرگم به خانواده عروس گفت من خودم هوای پسرمو دارم و میزارم درسشو بخونه و با خودم هم کار میکنه و بعدش رفت سربازی و هم درسشو خوند و هم شاغل شد...اینجور خانواده ها کمه....اگه فامیل باشه به احتمال زیاد ممکنه قبول کنن...
(۳/فروردین/۹۳ ۲۱:۰۷)دختر خورشید نوشته است: [ -> ]خیلی کم پیدا میشه اینکه دختربه پسر 20 ساله بدنDodgyشانس بیاری پیدا کنی
مثلا من دایی کوچیکم خیلی خوشگله و توی سن19 سالگی تا دلتون بخواد دوست دختر داشت چون دخترا ولش نمیکردن مادر بزرگم گفت باید براش زن بگیریم....اولین خواستگاری که رفت دیگه ازدواج کرد با این حال که نه سربازی رفته بود و دیپلم داشت و کار و شغل هم نداشتCool ولی پدر بزرگم به خانواده عروس گفت من خودم هوای پسرمو دارم و میزارم درسشو بخونه و با خودم هم کار میکنه و بعدش رفت سربازی و هم درسشو خوند و هم شاغل شد...اینجور خانواده ها کمه....اگه فامیل باشه به احتمال زیاد ممکنه قبول کنن...

اتفاقا من خیلی زیاد دیدم.
رفقای خودم 20 ساله.
فعلا 6 نفرشون ازدواج کردن.
هی هم دل مارو اب کنید

دیگه تایپک ازدواج خداییش نزنید
(۳/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۹)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]اتفاقا من خیلی زیاد دیدم.
رفقای خودم 20 ساله.
فعلا 6 نفرشون ازدواج کردن.

رفقای شما همه طلاب و طلبه هستند ، یقینا خیلی هاشون ازدواج کردند.Blush
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
آدرس های مرجع