تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
(۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۲۳)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]ما به فکرش بودیم که بی خیالش شدیم. رفت تا چند سال دیگه. تا همه چیزو جور نکنی متاسفانه هیچ کسی نمیتونه بهت اعتماد کنه

وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ ﴿عنکبوت-۶۹﴾
و آنها كه در راه ما (با خلوص نيت) جهاد كنند قطعا هدايتشان خواهيم كرد و خدا با نيكوكاران است.

وظیفه شما (و ما) تلاش کردنه حتی اگر به مقصد نرسیم
(۲۹/اسفند/۹۲ ۱۸:۵۲)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: [ -> ]داداش منم کانتر ریختم ، ولی نمیدونم چرا فایده نداره ؟!!Blush
Big Grin

کانتر یه کم دوزش پایینه،قدیمی شده!Cool
الان مخدرهای صنعتی غوغا میکننWink

.
.
.

بابا به جای این کارا،بیاید ازدواج کنید،سرتون رو به این چیزا گرم نکنین!پس فردا سر پیری اینا عصای دست نمیشن ها...

(یه چی تو مایه های آقای آقابزرگ!Basiji|)
(۲۹/اسفند/۹۲ ۱۹:۴۴)Tishtar نوشته است: [ -> ]Big Grin

کانتر یه کم دوزش پایینه،قدیمی شده!Cool
الان مخدرهای صنعتی غوغا میکننWink

.
.
.

بابا به جای این کارا،بیاید ازدواج کنید،سرتون رو به این چیزا گرم نکنین!پس فردا سر پیری اینا عصای دست نمیشن ها...

(یه چی تو مایه های آقای آقابزرگ!Basiji|)

ایشالا سال بعد من خودم میشم داماد ، شیرینی هم نمیدم ، دلتونو الکی صابون نزنید ، فقط یه ولیمه! Blush

دعام کنید...
سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم Rose
ان شاء الله گره از کار همه مجردای عزیز مشتاق باز بشه و همسرای خوبی نصیبشون بشه امسال (اینو از ته دل گفتم)

کسایی که خیلی مشتاقن برای ازدواج یه شهید عزیزی رو تو اصفهان میشناسم که فوق العاده زود در این مورد جواب میده از نزدیک چند مورد رو دیدم
حالا کسی میخواد بگه معرفی کنم نتیجه اش رو ببینید!
ایشون هستن http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32...#pid261981
(۲۹/اسفند/۹۲ ۲۳:۲۹)help me نوشته است: [ -> ]کسایی که خیلی مشتاقن برای ازدواج یه شهید عزیزی رو تو اصفهان میشناسم که فوق العاده زود در این مورد جواب میده از نزدیک چند مورد رو دیدم
حالا کسی میخواد بگه معرفی کنم نتیجه اش رو ببینید!
ببخشید من متوجه نشدم ؟ HuhBlush
(۲۹/اسفند/۹۲ ۲۳:۵۰)Tishtar نوشته است: [ -> ]ببخشید من متوجه نشدم ؟ HuhBlush
چی رو متوجه نشدین؟
(۱/فروردین/۹۳ ۰:۰۵)help me نوشته است: [ -> ]چی رو متوجه نشدین؟
نقش اون شهید در پروسه ازدواج رو Smile
این ارسال رو هم بخونید

مجربه

منظور اون قسمت آقای نخودکیه

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid234798
عبدالرحمن تو که لالایی بلدی پس چرا خوابت نمیبره Big Grin

جای رضا خالی... براش دعا کنید تا یادش بیوفته براتون دعا کنه
(۱/فروردین/۹۳ ۰:۰۸)Tishtar نوشته است: [ -> ]نقش اون شهید در پروسه ازدواج رو Smile
اینکه چرا این شهید عزیز در اینباره خوب جواب میدن رو نمیدونم
ولی نقششون یه چیزی تو مایه های امام رضا(علیه السلام) برای ازدواج هست کمرنگ تر و ....
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
آدرس های مرجع