نقل قول:من بر خلاف آقا میلاد میگم پایداری تا آخر تا مرگ / تا زمانی که مورد مناسب پیدا بشه.
الان کار می کنم ، بهبود شرایطم باعث میشه که بتونم انتخاب های مناسب تری داشته باشم و اگه از کسی خوشم اومد درصد موفقیتم تو رسیدن به بالاترین حد باشه.![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)
خب اون دنیا یقمون رو گرفتن بگیم مورد مناسب ما پیدا نشد؟!

نمیگند این همه دختر خوب ، تنبلی شما بوده که تو همون چندسال پیدا کنید؟ زیاد وسواسی بودن مکر شیطانه ، آخرش هم یکی نصیبتون میشه که افسوس اولی هارو میخورید ، همین پسرداییم یک هفته اس ازدواج کرده ، دوساله داره هی میره خواستگاریش آخرش هم خیلی دختر خوبی نگرفت ، نه وجاهت نه...
نقل قول:برادر من هم وقتی سربازیشو رفت و کارش درست شد تقریبا ۲۵ سالگی زن گرفت
اصلا تصورش این نبود که آره دیگه الان این زنه اومده فقط بخوره و بخوابه!
چون زن داداشم هم حقیقتا انسان بزرگواریه و همیشه یار و همراهش بوده...
یعنی واقعا آقایون همچین برداشتی میکنن؟؟؟!
واقعا آره؟
حقیقت داره؟؟!( با صدای مجری پارک ملت!)
نه ، وظیفه ی مرده که معاش زن و بچشو تامین کنه بدون هیچ چشمداشتی
نقل قول:ببینید دیگه باید از یه سری موارد هم بگذره دیگه
شما مطمئن باشید اگر یکی لیسانسشو داشته باشه و خداوکیلی کار بلد باشه
واقعا کار بلد باشه کارش رو پیدا میکنه
دختری هم که فکرش این باشه که اگر شوهرش فوق لیسانس نداشته باشه نمیشه باهاش زندگی کرد! با عرض معذرت اصلا به درد زندگی نمیخوره!
تازه میتونن بعد از ازدواج ادامه تحصیل بدن اشکالی نداره...
هرچند من به شخصه با ادامه تحصیل بعد از ازدواج زیاد موافق نیستم...به خاطر دلایلی که شاید فقط برای خودم قابل احترام باشه! پس نمیگم که دعوا بشه
من اصلا اعتقادی به درس دانشگاه و ... ندارم چرا که اصلا بدردبخور نیست بخصوص مدرک دانشگاه آزادش، باید حرفه داشت و مهارت ، متاسفانه از سوی دیگه همه ی دانشجو ها مثله داداشم با یک مدرک بدردنخور آزاد تو رشته ی چرتی انتظار دارن مدیرعامل پشت میز نشینی بشوند و دستور بدهند و امر و نهی کنند ، خب کار میخوای برادر من ، برو سر میدون کارگری کن ، هرچند آدم مخشو به کار بندازه چیزی که تو ایران زیاد ریخته کار...
من خودم یک بار گفتم چکار می تونم بکنم ، داشتم فقط فکرشو می کردم ، دیدم معلم زبان میتونم بشوم ، معلم شیمی کنکور میتونم بشم ، طراح فوتوشاپ می تونم بکنم ، آموزش کامپیوتر ، تایپ و ... مغازه دار کافی نت ، تعمیر دوچرخه!

مشاوره و برنامه ریزی کنکوری ها ، تالیف کتب درسی و ... بتونم دوتا از این ها رو عملی کنم درآمد و معاش ماهانه ی من تامین شده ، هرچند حقوق و مزایای آینده شغل ثابتم بجاش!
شما انتظار داری یکروز زنگ درخونتونو بزنن بگن ازفردا شاغلی با فلان حقوق ، خب نمیشه طبیعتا...
(۵/فروردین/۹۳ ۲:۰۰)Prestige نوشته است: [ -> ]خب اون دنیا یقمون رو گرفتن بگیم مورد مناسب ما پیدا نشد؟! نمیگند این همه دختر خوب ، تنبلی شما بوده که تو همون چندسال پیدا کنید؟ زیاد وسواسی بودن مکر شیطانه ، آخرش هم یکی نصیبتون میشه که افسوس اولی هارو میخورید ، همین پسرداییم یک هفته اس ازدواج کرده ، دوساله داره هی میره خواستگاریش آخرش هم خیلی دختر خوبی نگرفت ، نه وجاهت نه...
نه ، وظیفه ی مرده که معاش زن و بچشو تامین کنه بدون هیچ چشمداشتی
من اصلا اعتقادی به درس دانشگاه و ... ندارم چرا که اصلا بدردبخور نیست بخصوص مدرک دانشگاه آزادش، باید حرفه داشت و مهارت ، متاسفانه از سوی دیگه همه ی دانشجو ها مثله داداشم با یک مدرک بدردنخور آزاد تو رشته ی چرتی انتظار دارن مدیرعامل پشت میز نشینی بشوند و دستور بدهند و امر و نهی کنند ، خب کار میخوای برادر من ، برو سر میدون کارگری کن ، هرچند آدم مخشو به کار بندازه چیزی که تو ایران زیاد ریخته کار...
من خودم یک بار گفتم چکار می تونم بکنم ، داشتم فقط فکرشو می کردم ، دیدم معلم زبان میتونم بشوم ، معلم شیمی کنکور میتونم بشم ، طراح فوتوشاپ می تونم بکنم ، آموزش کامپیوتر ، تایپ و ... مغازه دار کافی نت ، تعمیر دوچرخه! مشاوره و برنامه ریزی کنکوری ها ، تالیف کتب درسی و ... بتونم دوتا از این ها رو عملی کنم درآمد و معاش ماهانه ی من تامین شده ، هرچند حقوق و مزایای آینده شغل ثابتم بجاش!
شما انتظار داری یکروز زنگ درخونتونو بزنن بگن ازفردا شاغلی با فلان حقوق ، خب نمیشه طبیعتا...
دقیقا جناب پرستیژ،حق با شماست!هی میگن بیکاری غوغا میکنه!این کارهایی که فرمودید حتی برای من ترم چهاری هم هست!کافیه توقعات بیاد پایین!
ضمنا در مورد تامین معاش:خودتون ببینید:-) وقتی قراره به ازای نفقه مرد توقع های زیاد داشته باشه و اخر هم بگه زن اومده بخوره بخوابه،در حالیکه این بخور و بخواب خانه ی پدری هم بود،به کار فکر نمیکنه؟که منتی سرش نباشه حدااقل؟میدونم خدا گفته وظیفه ی مرده.اینم میدونم خدا به زن کار خونه رو تکلیف نکرده ،هرچند عرف خلافشه!اما این دید عذر میخوام،زالو و انگل بودن زن انگار خیلی زیاده....
نقل قول:بخوابه،در حالیکه این بخور و بخواب خانه ی پدری هم بود،به کار فکر نمیکنه؟که منتی سرش نباشه حدااقل؟میدونم خدا گفته وظیفه ی مرده.اینم میدونم خدا به زن کار خونه رو تکلیف نکرده ،هرچند عرف خلافشه!اما این دید عذر میخوام،زالو و انگل بودن زن انگار خیلی زیاده....
ببینید اینجوریا هم نیست ، در اسلام تاجایی که میدونم دوحالت دارد ، یا زن هیچ کاری حتی پخت و پز و ... رو نمی دهد ، و بحق وظیفه ی او نیست ، حتی کارهای خونه ، اما حق خیلی چیز ها از او گرفته می شود ، در کنار این یک حالت دیگری هم دارد ، که می تونید در همین تالار پیدا بکنید ، هست چون چندان ارتباطی با تاپیک نداره و نمی خوام بحث تاپیک منحرف شه ، به خودتون محول می کنم.
با تشکر.
من اگه این احادیث و آیات مربوط به ازدواج توی سن بلوغم دستم میرسید الان بچه ام رو میفرستادم مدرسه

یکی به من میگفت شخصیتی مثه حلی توی اسلام وجود داره تا الان مزدوج بودم . اما افسوس که ...
الانم حس میکنم پیر شدم دیگه جرات اینکارو ندارم ...ولی خب که چی ؟ چقدر خودمو توی این جهنم نگه دارم ؟
یکم دیره ولی یچیز میگم معادله هاتون بریزه به هم!
خواهر من و شوهرش 19 سالگی ازدواج کردن، جفتشون دانشجو بودن تهران(دانشگاه های متفاوت)، جفتشونم مال یک شهرستان به نسبت دور از تهران!!
شوهر خواهرم هم خواهرمو به کمک نهاد دانشگاهشون پیدا کرد.
اومد خونمون خواستگاری هیچی نداشت، نه ماشین نه خونه نه کار، تازه فرزند شهید هم هست، ولی مادرش شاغله، تک فرزند یا2تا بچه هم نبودن!
خواستگاری که اومد بابام ازش پرسید چرا میخوای ازدواج کنی؟ گفت تو دانشگاه همه هم سنیام گرم گناهن من نمیخوام!!
بابام قبول کرد.
مامانم و خواهرم راضی نبودن ولی بابام راضیشون کرد. گفت این پسر اگر اینو میگه یعنی قابل اعتماده، یعنی خدا براش مهمه!!
الان 6ساله ازدواج کردن، یه دختر کوچولو هم دارن، جفتشون فوق لیسانس گرقتن، با هم یه دانشگاه علمی کاربردی تاسیس کردن اینجا! ماشین دارن خونه هم دارن(البته 4سال اول تهران تو خوابگاه متاهلی بودن دانشگاه علم و صنعت، خواهرم دانشجو دانشگاه الزهرا! تهرانیا میدوننن فاصله کمی نیست!!)
سختی زیاد کشیدن جفتشون تا این 6سال گذشت!کلی از خواسته ها و توقعاتشون زدن تا مامان شوهر خواهرم یا بابای من کمتر از نظر مالی کمکشون کنن، ولی الان جفتشون راضین...میگن می ارزید!!!
کلی نکته داشت هااا...گرفتین؟؟؟؟
بابا، باور کنید آدم اینجوری هنوووووووز هست!!!!!
نقل قول:وقتی قراره به ازای نفقه مرد توقع های زیاد داشته باشه و اخر هم بگه زن اومده بخوره بخوابه،در حالیکه این بخور و بخواب خانه ی پدری هم بود،به کار فکر نمیکنه؟که منتی سرش نباشه حدااقل؟میدونم خدا گفته وظیفه ی مرده.اینم میدونم خدا به زن کار خونه رو تکلیف نکرده ،هرچند عرف خلافشه!اما این دید عذر میخوام،زالو و انگل بودن زن انگار خیلی زیاده....
نقل قول:نقل قول:در اولين برخوردها حس مرد را آزرده مي کند. مي گويد من جمع کردم و او مي خورد. مي گويد
اينقدر به او دادم و چند قورت و نيمش هم باقيست.
ولی دور از ذهن بنظر نمیرسه.
دیدگاه های جالبی مطرح شد!
با این دیدگاه ها، قراره ازدواج کنین؟؟
میشه بیشتر توضیح بدین، دقیقا باید خانوم چیکار کنه ؟؟؟
(۵/فروردین/۹۳ ۱۲:۰۷)farshid2002002 نوشته است: [ -> ]آقا رضا من که می دونستم چی؟؟ به کجا رسیدم؟؟ کسی دختر نمیده به آدم با این حرف ها توی این دور و زمونه ...
تا بخوای از حدیث و آیه و علما و معصومین و ... بگی خوب متوجه میشی که کسی برای اینا دیگه تره هم خرد نمیکنه ...
اینا فقط برای لقلقه ی زبون شدن و توی روضه ها و روی منبر ها خوبه ...
چرا داداش من آدمش هم پیدا میشه ، میگن جوینده باینده بود ، درسته آدم مومن و متعد به اسلام کمه و همه شدن مسلمان نما ، طرف درسته تسبیح تو دستشه و داره ذکر میگه ، امام وقتی حرف عمل میاد وسط همه از هزار تا کافر بدتر میشیم ، اما اینجور آدم هایی هست ،

نقل قول:آقا رضا من که می دونستم چی؟؟ به کجا رسیدم؟؟ کسی دختر نمیده به آدم با این حرف ها توی این دور و زمونه ...
تا بخوای از حدیث و آیه و علما و معصومین و ... بگی خوب متوجه میشی که کسی برای اینا دیگه تره هم خرد نمیکنه ...
اینا فقط برای لقلقه ی زبون شدن و توی روضه ها و روی منبر ها خوبه ...
بله درسته ! اینها فقط حرف هستن و کسی بهش توجهی نداره ! ولی خودمون که اون خدای بالای سرمون رو قبول داریم ؟ اگر هست که خودش جور میکنه ازدواج درست رو ! اگر هم نشد و مزدوج نشدیم نیازی نیست اصلا به خدا اعتقادی داشته باشیم ... به همین راحتی !
من که دیگه خسته شدم از این جهنم مجردی ! به فضل الهی دیگه میخوام استارت کار رو بزنم ...هیچی هم ندارم !
نه کار
نه مدرک
نه سرمایه
نه خونه
اگه شد که الحمدالله ...اگه نشد هم به اسفل السافلین ! دیگه دلیلی نداره به یه مذهب تخیلی که فقط حرف میزنه اعتقاد داشته باشم .میخوام ببینم واقعا از فضل خودش بی نیاز میکنه یا ...
(۵/فروردین/۹۳ ۱۲:۱۹)Reza2035 نوشته است: [ -> ]بله درسته ! اینها فقط حرف هستن و کسی بهش توجهی نداره ! ولی خودمون که اون خدای بالای سرمون رو قبول داریم ؟ اگر هست که خودش جور میکنه ازدواج درست رو ! اگر هم نشد و مزدوج نشدیم نیازی نیست اصلا به خدا اعتقادی داشته باشیم ... به همین راحتی !
من که دیگه خسته شدم از این جهنم مجردی ! به فضل الهی دیگه میخوام استارت کار رو بزنم ...هیچی هم ندارم !
نه کار
نه مدرک
نه سرمایه
نه خونه
اگه شد که الحمدالله ...اگه نشد هم به اسفل السافلین ! دیگه دلیلی نداره به یه مذهب تخیلی که فقط حرف میزنه اعتقاد داشته باشم .میخوام ببینم واقعا از فضل خودش بی نیاز میکنه یا ...
حداقل با ایمان به این آیه برید خواستگاری!
و الله لا تخلف المیعاد...