تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
من یک دوستی داشتم یک کمی شرائط جسمیش خوب نبود ... یک مقداری لاغر بود ...یک کمی بیشتر از یک کمی
یعنی فکر می کرد کسی بهش زن نمیدهد ...
باهاش صحبت میکردم احساس افسردگی نسبتا شدیدی داشت به همین خاطر ...کلی با هم حرف زدیم ...
بعد یک مدتی ندیدمش ..بعد دو سه ماه چند روز پیش باهاش حرف زدم بهم گفت عقد هم کرده و کلا زندگیش از این رو به آن رو شده است ....
خیلی خوشحال بود و من رو هم خوشحال کرد ...
برای هر کسی زوج خوبی وجود دارد ... فقط آیه ی یاس برای خودتون نخونید ...توکل کنید بر خدا ...از خود خدا بخواهید ... به ائمه متوسل بشید ... مخصوصا امام رضا (علیه السلام) ... بسیار تاثیر دارد ...
به خواهر و مادرتون بگید براتون دنبال زن باشن ..دوشواری هم ندارد ... برای هر مورد هم توکل کنید به خدا و صدقه بریزید که هر چی خیره همان شود
یا علی
نقل قول:متوسل بشید ... مخصوصا امام رضا (علیه السلام) ... بسیار تاثیر دارد ...

8 ماه توسل کردم به همراه زیارت , خبری نشد Big GrinBig GrinBig Grin
نقل قول:8 ماه توسل کردم به همراه زیارت , خبری نشد
به خواهر و مادرتون بگید براتون دنبال زن باشن ..دوشواری هم ندارد ... برای هر مورد هم توکل کنید به خدا و صدقه بریزید که هر چی خیره همان شود...
==================
یک فردی بود از نزدیکان ما .. 5 سال تمام داشت دعا می کرد ... اصلا هم کف وی پیدا نمی شد ...
ولی وقتی پیدا شد فهمید بهترین فرد ممکن همین فرد بوده و در این مدت اصلا ایران نبوده و کلی حکمت دیگری که پشت این 5 سال بود ..
توکل یعنی چی؟؟؟
توسل یعنی چی؟؟؟
نعوذبالله طلبکار که نیستیم ... توجه کنید گفتم دعا کنیم هر چی خیر است ... خیر شاید تو صبر بیشتر باشد
دعا می کنیم ...تمام تلاشمون رو هم می کنیم .... بعد نتیجش دست خودشون است
نقل قول:به خواهر و مادرتون بگید براتون دنبال زن باشن ..دوشواری هم ندارد ... برای هر مورد هم توکل کنید به خدا و صدقه بریزید که هر چی خیره همان شود...
==================
یک فردی بود از نزدیکان ما .. 5 سال تمام داشت دعا می کرد ... اصلا هم کف وی پیدا نمی شد ...
ولی وقتی پیدا شد فهمید بهترین فرد ممکن همین فرد بوده و در این مدت اصلا ایران نبوده و کلی حکمت دیگری که پشت این 5 سال بود ..
توکل یعنی چی؟؟؟
توسل یعنی چی؟؟؟
نعوذبالله طلبکار که نیستیم ... توجه کنید گفتم دعا کنیم هر چی خیر است ... خیر شاید تو صبر بیشتر باشد
دعا می کنیم ...تمام تلاشمون رو هم می کنیم .... بعد نتیجش دست خودشون است

اقا گفتیم , توسل هم کردیم , توکل هم کردیم , نذر هم کردیم ...خلاصه هر کاری که لازمه رو کردیم منتهی انگار خدا با من مشکل شخصی داره Big Grin(خدایا توبه )
نقل قول:اقا گفتیم , توسل هم کردیم , توکل هم کردیم , نذر هم کردیم ...خلاصه هر کاری که لازمه رو کردیم منتهی انگار خدا با من مشکل شخصی داره [تصویر: biggrin.png](خدایا توبه )
اصلا کامل خوندی ارسال قبلی ما رو؟؟؟
نه جدا خوندی اخوی؟؟؟ DodgyDodgy
شما هشت ما نتیجه نگرفتی من میگم کسی رو میشناسم 5 سال بود با تمام نذر ها و تلاش ها شرائط ازدواجش درست نمی شد و همسرش پیدا نمی شد ... بخون ارسال های ما رو برادر ...
آمار طلاق
بالا می رود
و این یعنی
برای خدا و خدایی
ازدواج نمی کنیم.
♥•٠·
مَنْ تَزَوَّجَ لِلَّه
خدا نصیبش می کند
تاجی از ملک و کرامت

عَلِیُّ بْنُ الْحُسَیْنِ سَیِّدُ الْعَابِدِین
من لا یحضره الفقیه، ج3، ص: 386
نقل قول:اصلا کامل خوندی ارسال قبلی ما رو؟؟؟
نه جدا خوندی اخوی؟؟؟ [تصویر: dodgy.png][تصویر: dodgy.png]
شما هشت ما نتیجه نگرفتی من میگم کسی رو میشناسم 5 سال بود با تمام نذر ها و تلاش ها شرائط ازدواجش درست نمی شد و همسرش پیدا نمی شد ... بخون ارسال های ما رو برادر ...

اگه به سابقه است که من نزدیک به 10 ساله میخوام ازدواج کنم Big Grin
دیگه پا به سن گذاشتیم , تنها امیدم به خانه ی سالمندانه بلکه اونجا سر و سامونی بگیرم Big Grin
...یعنی همین الان میرم پای سجاده،رو به قبله،از ته دل،با التماس

70 مرتبه میگم : "یا فتاح"

به نیت باز شدن بخت مجردهای بیداری اندیشه

ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بختهای همشون رو باز کن و همسران صالح و شایسته نصیبشون کن که در کنار هم آرامش پیدا کنن و به تکامل برسند

به حق محمد و ال محمد(علیهم السلام)
برای استجابتش صلوات
(۲۱/فروردین/۹۳ ۱۲:۱۲)Reza2035 نوشته است: [ -> ]8 ماه توسل کردم به همراه زیارت , خبری نشد Big GrinBig GrinBig Grin

چیزی که من احساس میکنم این آپشن رو روی شما نصب نکردن Big Grin
نقل قول: چیزی که من احساس میکنم این آپشن رو روی شما نصب نکردن [تصویر: biggrin.png]

شنیدین میگن یهودی و مسیحی رو هم ائمه بهشون جواب دادن ! جا داره بگم الان من خودمو کمتر از اینا به حساب میارم Big Grinمواردی هم بوده که به کفار هم کمک میکردن ...من دیگه برم خودکشی کنم Big Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
آدرس های مرجع