(۱۷/فروردین/۹۳ ۳:۳۳)wonder نوشته است: [ -> ]یه اعترافی بکنم ؟
من همیشه تو فکر ازدواج بودم و از بچگی خانواده و تشکلیش رو دوست داشتم و دارم .
ولی همیشه به همه می گم من از زندگی و ازدواج بدم میاد دوست دارم مجرد بمونم . به خاطر اینکه یه نفر رو از بچگی خیلی دوست داشتم ولی الان گمش کردم .الان هم دیگه فکر نکنم من رو حتی یادش باشه . و این بود داستان عشق هندی و ناکام من . 
در این مطلب طنز دقت کن :
پدری به پسرش سفارش می کنه که فرزندم ازدواج نکن و به پسرت بگو که اونهم ازدواج نکنه .
حالا شما هم از اول زندگی ات می خواستی ازدواج کنی ولی حالا نمی خواهی چون یه نفر رو دوست داشتی، مبادا به پسرت هم چنین سفارشی را بکنی

اون یه عشق سطحی و از روی احساس بوده و نمی تونه هیچ دلیلی برای منع ازدواج شما باشه .
و مطلب دیگه
تقریبا تمامی دخترها و پسرها تجربه ای مشابه دوران کودکی شما دارند .
(۱۰/فروردین/۹۳ ۱۵:۲۴)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]الان شرمنده ه ولی یه سوال شما دیگران رو تشویق می کنی ایا خدتون ازدواج کردید ؟
نکردید
من حرفی ندارم
من که گفتم بی خیال من بشین

من فقط یک یادآوری به بزرگترای خودم کردم

به نام خدا
فقط به عنوان یک متاهل میگویم و خدا شاهده فقط هم حقیقت را میگویم اصلا هم قصد سیاهنمایی ندارم ولیکن : خسته ام و درمانده ، فقط همین، امیدم هم فقط حضرت حق.
به نام خدا
از ناملایمات زندگی، از چشم و هم چشمی، از بی رحمی مردم، از گرانی، از .......................... عدم قناعت در زندگی و .......... داستانیه برا خودش. فقط به جوانانه تالار بگویم با چشم باز انتخاب کنید و فریب ظاهر زیبا را نخورید. همسری انتخاب کنید که اصول مذهبی را پایبند باشد و خداترس باشد و مهمتر از هم باعثه پیشرفته همسرش شود نه باعثه به قهقرا رفتن او.
(۱۸/فروردین/۹۳ ۱۹:۱۱)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
از ناملایمات زندگی، از چشم و هم چشمی، از بی رحمی مردم، از گرانی، از .......................... عدم قناعت در زندگی و .......... داستانیه برا خودش. فقط به جوانانه تالار بگویم با چشم باز انتخاب کنید و فریب ظاهر زیبا را نخورید. همسری انتخاب کنید که اصول مذهبی را پایبند باشد و خداترس باشد و مهمتر از هم باعثه پیشرفته همسرش شود نه باعثه به قهقرا رفتن او.
ناراحتمون کردید
بیش از این دخالت نمی کنم. به یک مشاور مذهبی مراجعه کنید.
(۱۸/فروردین/۹۳ ۱۸:۵۵)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
فقط به عنوان یک متاهل میگویم و خدا شاهده فقط هم حقیقت را میگویم اصلا هم قصد سیاهنمایی ندارم ولیکن : خسته ام و درمانده ، فقط همین، امیدم هم فقط حضرت حق.
من احساس میکنم پشت این جملاتتون تجربیات تلخی نهفه. یا شاید انتخاب اشتباه.
اگر مایل بودید تجربیات خودتون رو منتقل بفرمایید
(۱۸/فروردین/۹۳ ۱۹:۱۱)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
جناب عدالت، مشکل همین باز بودن چشم هست.به شخصه از بس چشم هام باز بوده ، احساس میکنم جغد از من بیشتر پلک میزنه . شما سیاه نمایی نکردید.واقعیت جامعه هست که ارزش ها تغییر کرده . امیدوارم مشکلتون سریع حل بشه.
************************************************************************************
من به شخصه از ازدواج دیگه میترسم. چون اصلا اعتقاد ندارم با ازدواج باید از شخصی انتظار داشته باشم خوشبخم کنه.میترسم بدبختم کنه .جامعه تنها شده حرف،حرف.پای عمل همه چی عوض میشه.
نقل قول:چون اصلا اعتقاد ندارم با ازدواج باید از شخصی انتظار داشته باشم خوشبخم کنه.میترسم بدبختم کنه .جامعه تنها شده حرف،حرف.پای عمل همه چی عوض میشه.
هدف ازدواج خوشبختی نیست , هدف حفظ نوع بشر است ! برای روزگار مهم نیست که زوج ها یک روز خوشبختند یا یک عمر , برای روزگار حفظ نوع بشر مهم است ... لذا ازدواج فقط برای ارامش بین زوجین است ...هر انتظار دیگری از ازدواج نابجاست !
وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ .
به هیچ قیمتی به ازدواج به چشم خوشبختی نگاه نکنید ! فقط سه کلمه رو انتظار داشته باشین از همسرتون :
لِّتَسْكُنُوا= ارامش
مَّوَدَّةً=علاقه ی دوستی (به معنای محبت است)
رَحْمَةً=مهر باطنی (نرمشی که در قلب انسان پیدا میشود برای نیکی کردن به دیگری )
*مودت مربوط به امور متقابل است مانند محبتی که بین زن و شوهر وجود دارد .
*رحمت محبت یکجانبه و ایثارگرانه است.
اگر این سه تا در شخص مقابل بود باهاش ازدواج کنید , اگر نبود که ...