۵/فروردین/۹۳, ۱۶:۴۳
(۵/فروردین/۹۳ ۱۶:۳۰)غریب نوشته است: [ -> ]این که میفرمایید کشاورز شاید تو اولین نگاه یه ادم بی سواد سیاه با دستای خشن به ذهن بیاد که داره گله گوسفنداش رو با کتک راهی میکنه...
اتفاقا یه اقا پسری رو میشناسم از خانواده با سطح فرهنگی بالا که پدر و مادرشون هم تحصیل کرده اند.. این خونواده از دوستان خیلی خیلی قدیمی پدر و مادرم هستن جوری که قبل ازدواج هاشون مادرم با مادرشون دوست بوده . پدرمم هم با پدر ایشون همکار بوده .... یعنی قدمت دیرینه
اینا دوتا پسر داشتن که هر دو تو سن خیلی پایین ازدواج کردن. من تو یکی از سفر های دانشجوییم اتفاقی با عروس کوچک این ها اشنا شدم .
یه دختر بسیار خوب و البته بسیار زیبا و باز البته بسیار مومن و فهمیده از یه خونواده بسیار بسیار خوب .
که یقینا اون دختر با اون شرایط ازدواج های خیلی خوبی میتونسته داشته باشه. که تو سن پایین با یه پسر سن پایین دانشجو حاضر شد ازدواج کنه.
نحوه اشناییشون هم بسیار بسیار اتفاقی بوده . یعنی طوری نبود که اقا پسر مطمئن باشه که این دختر خانم حتما بهش جواب مثبت میده ... اما خوبی هاش رو دید و با واسطه پیش رفت.
حجاب این دختر خانم هم اون قدر سفت و سخته که حتی گوشه ای از چهرش رو هم یه نامحرم نمیتونه ببینه.
دلیلش هم زیبایی زیاد و خاصیه که خدا بهش عنایت کرده .
من وقتی از شغل همسرش پرسیدم خیلی جالب بود بچه ها خیلی با افتخار گفت که دامداری زده. اونم رو زمین روستایی که پدرش داشته . نه دامداری با مساحت ... فرض کنیدا... در حد چند تا گاو . همین.هزینه اوله اش هم با پولی بوده که از کادو عروسی جمع شده بوده.
همسرش هم یه اقای بسیار مومن هست که تو دانشگاهشون بسیار بسیار خوش نام و البته در زمینه های فرهنگی بسیار فعال هستن.
توی خونه (یا بهتره بگیم چند اتاقی) که پدرش براش فراهم کرده دارن زندگی میکنن. هر دو شون هم دانشجو یه رشته خوب تو دانشگاه دولتی هستن.
حالا چرا دختر خانم به اقا پسر جواب مثبت دادن.
هم کفو بودن خونوادگی که وجود داشت... اعتقادات خوب پسر ... خانواده مذهبی ... پسر خوب و مدهبی... ایمان به وعده های الهی...
چون اصلا دلیل خدا پسندی پیدا نکرد که جواب منفی بده به این پسر مومن
واقعا این از کوتاه فکری اقایونه که فکر میکنن اگر شرایط بهتری داشته باشن حتما همسر بهتری نصیبشون میشه...
یا اینکه فکر کنن اگه دختری با این شرایط به ما جواب بله داد حتما یه ایرادی تو کارشه که راضی شده...
والا بنده هم پدر و مادرم کارمند هستن و کسی توی فامیل ما نه کشاورزی داره و نه دامداری و نه کارگری و نه این جور چیزا ولی من حاضرم برم دنبال این کارها به شرطی که طرف مقابل هم پایه باشه نه اینکه همه کسر شان بدونن...
وگرنه من خودم که با این کارا مشکلی ندارم ...