تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
(۵/فروردین/۹۳ ۱۶:۳۰)غریب نوشته است: [ -> ]این که میفرمایید کشاورز شاید تو اولین نگاه یه ادم بی سواد سیاه با دستای خشن به ذهن بیاد که داره گله گوسفنداش رو با کتک راهی میکنه...

اتفاقا یه اقا پسری رو میشناسم از خانواده با سطح فرهنگی بالا که پدر و مادرشون هم تحصیل کرده اند.. این خونواده از دوستان خیلی خیلی قدیمی پدر و مادرم هستن جوری که قبل ازدواج هاشون مادرم با مادرشون دوست بوده . پدرمم هم با پدر ایشون همکار بوده .... یعنی قدمت دیرینه

اینا دوتا پسر داشتن که هر دو تو سن خیلی پایین ازدواج کردن. من تو یکی از سفر های دانشجوییم اتفاقی با عروس کوچک این ها اشنا شدم .

یه دختر بسیار خوب و البته بسیار زیبا و باز البته بسیار مومن و فهمیده از یه خونواده بسیار بسیار خوب .
که یقینا اون دختر با اون شرایط ازدواج های خیلی خوبی میتونسته داشته باشه. که تو سن پایین با یه پسر سن پایین دانشجو حاضر شد ازدواج کنه.
نحوه اشناییشون هم بسیار بسیار اتفاقی بوده . یعنی طوری نبود که اقا پسر مطمئن باشه که این دختر خانم حتما بهش جواب مثبت میده ... اما خوبی هاش رو دید و با واسطه پیش رفت.

حجاب این دختر خانم هم اون قدر سفت و سخته که حتی گوشه ای از چهرش رو هم یه نامحرم نمیتونه ببینه.
دلیلش هم زیبایی زیاد و خاصیه که خدا بهش عنایت کرده .

من وقتی از شغل همسرش پرسیدم خیلی جالب بود بچه ها خیلی با افتخار گفت که دامداری زده. اونم رو زمین روستایی که پدرش داشته . نه دامداری با مساحت ... فرض کنیدا... در حد چند تا گاو . همین.هزینه اوله اش هم با پولی بوده که از کادو عروسی جمع شده بوده.

همسرش هم یه اقای بسیار مومن هست که تو دانشگاهشون بسیار بسیار خوش نام و البته در زمینه های فرهنگی بسیار فعال هستن.

توی خونه (یا بهتره بگیم چند اتاقی) که پدرش براش فراهم کرده دارن زندگی میکنن. هر دو شون هم دانشجو یه رشته خوب تو دانشگاه دولتی هستن.

حالا چرا دختر خانم به اقا پسر جواب مثبت دادن.
هم کفو بودن خونوادگی که وجود داشت... اعتقادات خوب پسر ... خانواده مذهبی ... پسر خوب و مدهبی... ایمان به وعده های الهی...
چون اصلا دلیل خدا پسندی پیدا نکرد که جواب منفی بده به این پسر مومن

واقعا این از کوتاه فکری اقایونه که فکر میکنن اگر شرایط بهتری داشته باشن حتما همسر بهتری نصیبشون میشه...
یا اینکه فکر کنن اگه دختری با این شرایط به ما جواب بله داد حتما یه ایرادی تو کارشه که راضی شده...

والا بنده هم پدر و مادرم کارمند هستن و کسی توی فامیل ما نه کشاورزی داره و نه دامداری و نه کارگری و نه این جور چیزا ولی من حاضرم برم دنبال این کارها به شرطی که طرف مقابل هم پایه باشه نه اینکه همه کسر شان بدونن...

وگرنه من خودم که با این کارا مشکلی ندارم ...
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

ماشاءالله، هزار ماشاءالله به این شور و حضور‏!‏
هفده صفحه نسبت به تاریخ اولین ارسالش واقعا تحسین داره؛
من اکثر پستارو نخوندم ولی اینطور که از سیاق پستای اخیر برمیاد، اضطرار و دغدغه مندی بچه های تالار رو نشون می ده که واقعا دغدغه ی مقدسی هم هستش

یه کاتالیزور برای تسریع حل مشکلتون :
چند روز پیش که خدمت حاج آقا جوشقانی بودیم، به مناسبت ایام فاطمیه، ایشون ذکری رو به ما گفتن که هر وقت مضطر مضطر شدین و نیاز شدید به گشایش کارتون داشتین به خانوم فاطمه ی زهرا (سلام الله علیها) توسل کنید و این ذکر رو تکرار کنید :
"لعن الله قاتلیک(با کسره) و ظالمیک و ضاربیک و غاصبی حقک یا مولاتی یا فاطمة الزهرا"
با توسل به خانوم فاطمه زهرا جلو برید ان شاءالله اگه خیرتون توش باشه جواب مثبت رو از طرف می گیرید؛
انقدم منفی بافی نکنید که چون فلان موقعیت و فلان چیز رو ندارم دخترشون رو بهم ندادن، از این طرف به قضیه نگاه کنید که لابد خیر و صلاح شما با ایشون نبودن بوده(البته مواظب باشید با این دید دچار عجب نشید)

یا علی
(۵/فروردین/۹۳ ۱۸:۳۰)مصباح نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

ماشاءالله، هزار ماشاءالله به این شور و حضور‏!‏
هفده صفحه نسبت به تاریخ اولین ارسالش واقعا تحسین داره؛
من اکثر پستارو نخوندم ولی اینطور که از سیاق پستای اخیر برمیاد، اضطرار و دغدغه مندی بچه های تالار رو نشون می ده که واقعا دغدغه ی مقدسی هم هستش

یه کاتالیزور برای تسریع حل مشکلتون :
چند روز پیش که خدمت حاج آقا جوشقانی بودیم، به مناسبت ایام فاطمیه، ایشون ذکری رو به ما گفتن که هر وقت مضطر مضطر شدین و نیاز شدید به گشایش کارتون داشتین به خانوم فاطمه ی زهرا (سلام الله علیها) توسل کنید و این ذکر رو تکرار کنید :
"لعن الله قاتلیک(با کسره) و ظالمیک و ضاربیک و غاصبی حقک یا مولاتی یا فاطمة الزهرا"
با توسل به خانوم فاطمه زهرا جلو برید ان شاءالله اگه خیرتون توش باشه جواب مثبت رو از طرف می گیرید؛
انقدم منفی بافی نکنید که چون فلان موقعیت و فلان چیز رو ندارم دخترشون رو بهم ندادن، از این طرف به قضیه نگاه کنید که لابد خیر و صلاح شما با ایشون نبودن بوده(البته مواظب باشید با این دید دچار عجب نشید)

یا علی

با تشکر از شما دوست عزیز

ذکر و اذکار و ادعیه همه به جای خودش و خیلی هم خوبه.

بحث اینه که تا وقتی کسی اصلا این مسائل درونش نهادینه نشده باشه،خیلی از مشکلات حل نمیشه.کسی رو میبینی که پای منبر و روضه مینشینه ولی تا پای ازدواج میاد وسط همه ی اینا یادش میره و چشمش به مادیات طرف مقابل هستش.

انگار همه ی دین ما فقط برای پای منبر و داستان و روضه خوبه.
به نام خدا
خب آدم اول باید به خودش نگاه کنه ببینه واقعا این چیزا تو خودش نهادینه شده, خودش واقعا ایمان و اعتقاد قلبی بهشون داره, بعد انتظار اونو تو طرف مقابلش داشته باشه؛ نه اینکه خودش ایمان قلبی بهش نداشته باشه ولی دنبال یکی باشه که معتقد باشه و مادیات اصلا براش مهم نباشه
چون که من با چیزایی که در اطرافیانم دیدم به این باور رسیدم که هر دو نفر کاملا شبیه به هم بودن, یا مادی گرا یا عدم اهمیت به مادیات‏(کلا تو همه ی زمینه های اعتقادی‏)؛ استثنا ها رو هم پای مصلحت می ذارم که جزو نوادر هستن
(۵/فروردین/۹۳ ۱۸:۴۶)مصباح نوشته است: [ -> ]به نام خدا
خب آدم اول باید به خودش نگاه کنه ببینه واقعا این چیزا تو خودش نهادینه شده, خودش واقعا ایمان و اعتقاد قلبی بهشون داره, بعد انتظار اونو تو طرف مقابلش داشته باشه؛ نه اینکه خودش ایمان قلبی بهش نداشته باشه ولی دنبال یکی باشه که معتقد باشه و مادیات اصلا براش مهم نباشه
چون که من با چیزایی که در اطرافیانم دیدم به این باور رسیدم که هر دو نفر کاملا شبیه به هم بودن, یا مادی گرا یا عدم اهمیت به مادیات‏(کلا تو همه ی زمینه های اعتقادی‏)؛ استثنا ها رو هم پای مصلحت می ذارم که جزو نوادر هستن

والا حداقل خود بنده به عنوان یک پسر سعی میکنم قبل از اینکه چیزی رو از کسی انتظار داشته باشم اون رو در خودم قبلش به وجود آورده باشم وگرنه انتظار بیجا که عین بی انصافیه ...
به نام خدا
خب خدا رو شکر؛ ان شاءالله که خدا یکی مثل خودتون رو سر راهتون قرار بده

یا علی
توجه توجه !!!

ابتدای سال بعد، بنده بعنوان ناظر اصول عقاید که بفکر سعادت انسانهاست !!! از این 27 نفر که در نظر سنجی گزینه اول رو انتخاب کردن (منهای خودم)، بازخواست میکنم که آیا به وعده ای که دادید، عمل کردید ؟؟؟

CoolCoolCool

اونهایی که تازه به فکرش افتادن، تا بجنبن، میشه سال 94 (البته با حساب کتاب های انسانی...)
Cool
همه ناظرا و مدیرای مجرد بیداری اندیشه تا آخر امسال مزدوج بشن، صلـــــــــــــــــــــــــواتCool

بچه ها موافقید اگر مزدوج نشدن، کودتا کنیم نظارت و مدیریت رو ازشون بگیریم؟؟ Big Grin
(۷/فروردین/۹۳ ۱۷:۰۷)رضوانه نوشته است: [ -> ]بچه ها موافقید اگر مزدوج نشدن، کودتا کنیم نظارت و مدیریت رو ازشون بگیریم؟؟ Big Grin

سلام .

پیشنهاد کاملا شرافتمندانه ای کردید ... بنده موافقم .Angel

بلاخره الگوی ما تو تالار این افراد هستن دیگه ،

اصلا حقیر از همین الان کودتا رو شروع میکنم و تا زمانی که تمام مدیران و ناظرین مزدوج نشن زن نمیگیرم !! Dodgy

(۲۹/اسفند/۹۲ ۱۳:۴۵)soheyl68 نوشته است: [ -> ]دعا کنید منم سال 93 داماد بشم Big Grin

اصلا اصلا دعا نمی کنیم در چنین مردابی بیوفتیییییییییییییییییییییییییییی

بعد چرا نظر سنجی کامل نیس نه نه نداریم چرا ؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
آدرس های مرجع