تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
(۸/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۳)SkyGirl نوشته است: [ -> ]نه نمیشناسیم. نه من موندم برادر گرامی من از کجا واسطه پیدا کنم . مثلا تو دانشگاه ؟ برم یقه ی کی رو بگیرم بره واسم شوهر پیدا کنه ؟ بعد چجور بفهمم که این کارم عاقلانست.یعنی چجور بفهمم که اگه ازش با واسطه خواستگاری !!!!!!!! کنم . فردا نزنه تو سرم .دارم جدی میگم .حرف مردم هم به درک . نه من الان واقعا برام سوال شده چجوری میشه فهمید خواستگاری از مرد در اینده تبعات نداره . فقط نگید توکل به خدا که سرم رو میزنم به دیوار.اول سالی یه کشته بمونه تو دست تالار.یه چیزی بگید که کسی فردا جو نگیره یکاری بکنه بمونه توش. شوخی نیست این چیزا.

ببینید خواهرم

خب من خوشحالم این جواب رو دادید!!!

خانما معمولا حداقل 80 درصد صحبتاشون در مورد شوهر و شوهر پیدا کردنه برا خودشون یا بقیه

البته طعنه نبود

منظورم اینه که دوستان شما حداقل 10 نفر رو مناسب میشناسن در فامیل و دوست و همسایه

علاوه بر این اگر کسی رو مناسب دیدید میتونید بیان کنید

لزومی نداره این طور باشه که آیا شوهر من میشوی!!

خوشبختانه خانما سیاست مدارای خوبین

میدونن چکار کنن که اون شخص خودش خواستگاری کنه

بازم میگم همه اینا با واسطه است

در ضمن مرد اگر مرد باشه و علاقه داشته باشه اصلا موردی نداره

ولی اگر نباشه بازم فرقی نداره نوع ازدواج چی باشه

در ضمن

این قضیه ازدواج درون سایتی رو داغش نکنید و بحث نکنید

چون همه جور آدم تو این سایت بازدید کننده هستن

و باقی مسائل
(۸/فروردین/۹۳ ۱۰:۴۹)Reza2035 نوشته است: [ -> ]کهنه خر و نره خر و ماچه خر و کره خر اون یابوییه که میخواد مجرد زندگی کنه !

وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ

البته اینجا گفته برای قومی که تفکر میکنند نشانه هایی هست نه برای کره خری به نام ابومحمد ساسان بن برمکی که پدر و مادرش خر بودن و خر زاده و خودش هم کره خری بیشتر نیست .
حالا چرا می زنی؟؟
اتفاقا داستان ابومحمدساسان بن برمکی رضی الله عنه ، پیامش عکس اون چیزیه که شما فکر می کنید.
قضیه شبیه اون لطیفه است:
یه بنده خدایی واسه اینکه به بچش یاد بده خوردن زهرماری (سانسور) کار بدیه زهرماری رو می گذاره جلو خره. خره نمی خوره. بعد به پسرش می گی خب چه نتیجه ای گرفتی پسرم؟ پسرش هم می گه هرکی زهر ماری رو نخوره ...!! (بلانسبت البته)
(۸/فروردین/۹۳ ۹:۰۹)SkyGirl نوشته است: [ -> ]این تاپیک شده شکنجه گاه برای کسانیکه میخوان ازدواج کنن اما امکاناتشون کامل مهیا نیست

برای اینکه بیشتر شکنجه بشنCool
در حال گوش دادن به این اهنگ به تصویر زیر نگاه کنید

[تصویر: 13578165041.jpg]
(۸/فروردین/۹۳ ۲۲:۲۲)رضوانه نوشته است: [ -> ]وااااای غریب جان خیلی آهنگ و تصویر زیبایی بود
یه دونه باشی!
آقایون و خانم های مدیر مجرد! تهدیدمون کاملا جدی بودااااا!
حالا خودتونو بزنید به کوچه نتانیاهو چپ! Big Grin
کودتا در راه است.... Big Grin
و کودتایی که همین نزدیکیست!!!!

میدونم که خودتون هم میدونید اما بهتره بیان بشه...

عمق فاجعه خیلی بالاتر از این حرفاست... اگه واقعا شرط مدیر و ناظر شدن تاهل بود این جا بی مدیر و ناظر میشد...

اتفاقا چندی پیش تر بخش نامه اومد که تو پایگاه بسیج دانشجویی سعی بشه چند تا سمت از جمله فرمانده و جانشین خواهر و چند سمت دیگه از متاهلین استفاده بشه که همون تعداد هم نبود

بعد داشتن برا راهیان نور میبردن گفتن فقط برا این 4 تا اتوبوس سعی کنید مسئولاش متاهل باشن که همین قدر هم نبود...

یه بنده خدایی که سنش بالا بود و وقایع زمانه امروز براش در حد فاجعست!!!یه بار تو خیابون ها داشتیم با ماشین میرفتیم قبلش بحث شده بود که اره ازدواج کم شده و....

که این بنده خدا با دیدن صحنه های تو خیابون گفت این همه تازه داماد تازه عروس کی گفته ازدواج کم شده؟؟؟؟
(نکته رو متوجه شدین دیگه)
الان با دیدن سریال پایتخت به یک نتیجه ای رسیدم!
اگر دخترای ایرانی بیشتر از این بخوان آقایون رو در منگنه بذارن و بهشون جواب مثبت ندن!
میروند با بانوان چینی ازدواج میکنن!
خیلی هم عالی!
اینا واقعیتای جامعست! چی فکر کردید خانم های عزیز؟!
مردان کشورمون رو ربودند!
خخخخخخ(امیدوارم فاطمه خانوم این خط رو نبینه!)
اوااااااااا( با صدای زیور!)
خیلی مشکوکه ها!
همینطوری روز به روز جمعیت چین داره میره بالا
بعد قدرتشم که داره میره بالا
بعد فکر‌کنید در کشورهای دیگه هم نفوذ کنن...
دیگه دنیا دست ایناست!
برخیز ای مسلمان!
(۸/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۳)SkyGirl نوشته است: [ -> ]نه نمیشناسیم. نه من موندم برادر گرامی من از کجا واسطه پیدا کنم . مثلا تو دانشگاه ؟ برم یقه ی کی رو بگیرم بره واسم شوهر پیدا کنه ؟ بعد چجور بفهمم که این کارم عاقلانست.یعنی چجور بفهمم که اگه ازش با واسطه خواستگاری !!!!!!!! کنم . فردا نزنه تو سرم .دارم جدی میگم .حرف مردم هم به درک . نه من الان واقعا برام سوال شده چجوری میشه فهمید خواستگاری از مرد در اینده تبعات نداره . فقط نگید توکل به خدا که سرم رو میزنم به دیوار.اول سالی یه کشته بمونه تو دست تالار.یه چیزی بگید که کسی فردا جو نگیره یکاری بکنه بمونه توش. شوخی نیست این چیزا.

سلام .

من فکر میکنم شما بیش از یک مقدار ذهنیت منفی دارید در مورد آقایون که البته باید تا حدودی حق داد .
باور کنید تنها کاری که لازمه انجام بدید اینه که به این آیه قرآن اعتماد داشته باشید :

الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ ۖ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ

زنان ناپاک از آن مردان ناپاکند، و مردان ناپاک نیز به زنان ناپاک تعلّق دارندو زنان پاک برای مردان پاک و مردان پاک برای زنان پاکند
.
هفت هشت روز از سال جدید گذشته و این تاپیک 19 صفحه رفته جلو. همین رکورد نشون میده که ای جوونای بی نوا چقدر نیاز به ازدواج دارن . خخخخخ
من دیگه حرفی ندارم Big GrinBig Grin
دوستان بدانيد كه نرم افزار وجودیشما به اين صورت طراحي شده كه ازدواج كنيد!از اينكه شما را با چار پايان مقايسه كنند نهراسيد !فطرت شما اينطوريه اصلا هم بد نيست خيلي هم خوبه
امضا :پرسابقه ترين متاهل سايت
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
آدرس های مرجع