تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
یک پیشنهاد. اول سطح توقعتون از زندگی رو مشخص کنید. بعد طبق اون همسر انتخاب کنید. بعد طبق آیه ی قرآن پیش برید...

نمیشه که برادر من .آدمو عصبی میکنید...

من برم از فلان نقطه ی شهر یه دختر یکی یه دونه ک مازراتی ماشین دم دستیشونه بگیرم بعد بهش بگم بیا زندگی را ساده شرووع کنیمDodgy

میزنه درگوشم... شپلاقوووBig Grin

حواستون به لول خودتون باشه طبق اون همسر انتخاب کنید اذیت نمیشید.

من دیگه حرفی ندارم..Big Grin
دوستان اشتباه برداشت نشه
من نمیگم سخت بگیرید یا توکل نکنید
چرا خدا کمک میکنه
ولی یه چیزی یادمون نره
خدا ، قرار نیست معجزه کنه ، یا نظام طبیعت رو بهم بزنه !
من فقط میگم واقع بین باشید Smile
بچه که بودیم میدیدم بزرگترا ازدواج میکنن...Tongue

الان که بزرگ شدیم میبینیم کوچیکترا ازدواج میکننBi Dandoon.... احتمالاما فقط تماشا گریم. (دردو دل دهه شصتی هاBig Grin)
متاسفانه شرایط برای ازدواج بسیار سخت شده...
ازدواج نکردن بهتر از ازدواج بد کردن...
(۱۴/اسفند/۹۳ ۲۱:۴۰)kabir نوشته است: [ -> ]متاسفانه شرایط برای ازدواج بسیار سخت شده...
ازدواج نکردن بهتر از ازدواج بد کردن...

یاد حرف دوستام افتادن. میگن ورزش نمیکنیم چون اگه ادامه ندیم چاق میسیمSurpriseSurpriseSurpriseSurprise

چه ربطی داره ایندو به هم!؟
(۱۴/اسفند/۹۳ ۲۱:۴۳)mahpare نوشته است: [ -> ]یاد حرف دوستام افتادن. میگن ورزش نمیکنیم چون اگه ادامه ندیم چاق میسیمSurpriseSurpriseSurpriseSurprise

چه ربطی داره ایندو به هم!؟

میشه یه کم واضح تر بگید. چون منم ربط نقل قول شما رو با حرف خودم نفهمیدم.....
سال عروس مبارک

[تصویر: i26n12hrhhdlhv6ul9g.jpg]
سلام به همگی .

سرکار خانم mahpare تصمیم جدی گرفته امسال همه بچه های بیداری رو متاهل کنه ...

اجرکم عند الله ...Blush

والا 33 صفحه تایپیک رو خوندن واقعا کار دشواریه و زمان گیر .

اما امسال میتونه سال خوبی برای مجردها باشه ،

یادمون باشه وقتی داریم خونه تکونی میکنیم میتونیم دل تکونی و ذهن تکونی هم بکنیم .

گاهی وقتها راه اندوختن نیست انداختن است ...

منظورم همون افکار سفت و ارتجاعی وا پس زدست که خودمون هم نمیدونیم چطوری وارد ذهنمون شدن و دارن به جای ما تصمیم میگیرن .

گاهی وقتها راه خواستن نیست بی خواهشی است ...
منظورم همون تمناهای دلمونه که مارو محدود به داشتن خیلی چیزهای بی ارزش و نداشتن خیلی موارد با ارزش کرده .

همه چیز با منطق و حساب و کتاب درست نمیشه ،

ایشالا سال 94 رکورد ازدواج رو میزنیم ...Wink
(۱۶/اسفند/۹۳ ۱۱:۱۸)kabir نوشته است: [ -> ]میشه یه کم واضح تر بگید. چون منم ربط نقل قول شما رو با حرف خودم نفهمیدم.....

شما گفتید شرایط سخت شده پس ازدواج نکردن بهتره. منم اون جمله رو نوشتم. هر هدفی سختی های مسیرش رو به همراه داره.

جناب سوشیانت من خیلی وقته میخوام بچه ها متاهل شن ولی خووب هنوز مثل اینکه موقع اش نشدهBlush

بلکم این تاپیکای ازدواج سردم دار تاپیک های تالار نشهBig Grin

کمترین فایدش بودا.
(۱۹/اسفند/۹۳ ۲۳:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]سال عروس مبارک

[تصویر: i26n12hrhhdlhv6ul9g.jpg]
SurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseUndecidedMatShyRolleyesRolleyes2SilentCrying

یعنی خلاقیتش از پهنا تو اثنی عشرم!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
آدرس های مرجع