تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
(۹/فروردین/۹۳ ۰:۱۲)soshiant نوشته است: [ -> ]

الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ ۖ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ

زنان ناپاک از آن مردان ناپاکند، و مردان ناپاک نیز به زنان ناپاک تعلّق دارندو زنان پاک برای مردان پاک و مردان پاک برای زنان پاکند
.

واقعا اگه به امر ازدواج توجه کرده باشید چیز عادی نیست ... البته نه همیشه... در بعضی از ازدواج ها
این کلید اسرارهایی هم که چه خودم چه دوستان تعریف کردن خیلی قابل تامله...
واقعا بعضی اشنایی ها ... بعضی جور اومدن ها... یعضی جواب مثبت گرفتن ها شبیه معجزه انکار نشدنی میمونه.
حالا من یه کلید اسرار جالب تر داشتم حدود 5، 6 سال پیش برای یکی از دوستان صمیمیم رخ داد .همون موقع ها هم تو سن زیر 17 سال ازدواج کرد... داستانش رو نمینویسم چون احتمال میدم اگه بگم بهم حمله میکنید. همین که خودم با چشمای خودم دیدم کافیه.
و جالبه اون دختر و پسر هیچ چیز خاصی نبودن . منظورم اینه که ادمای معمولی بودن ... ولی هر چی بودن یقینا بهتر و بی گناه تر از من بودن .

اما نسبت به این ایه من شبهه دارم . یه جوابهایی هم قبلا شنیدم اما برام قانع کننده نبود

میگین پاکان برا پاکان دیگه

من نمیتونم نمونه امروزی براتون بیارم چون از درون ادم ها خبر ندارم. ولی یقینا مصداقش هست. دقیقا همونطور که تو طول تاریخ بود

اسیه (یک زن بهشی) همسر چه کسی بود؟
چه کسی امام حسن (علیه السلام) رو به شهادت رسوند؟

این تناقض ها رو چطور باید حل کرد؟

میدونید چرا این سوال به ذهنم رسید... خیلی وقت پیش ها وقتی که خیلی کوچک بودم حرف یه خانومی از اشنایانمون منو خیلی تکون داد.

این بنده خدا ادم خوبی بود . تو دوران انقلاب هم ازدواج کرد . کلا هم با اهنگ های غنا و ماهواره و... مخالف بود. و البته سواد زیادی هم نداشت. اما یه شوهر نصیبش شد در حد انجام دادن گناهان کبیره که البته بارها هم گرفتنش و بود... از اونجایی که زن های یک نسل پیش اهل زندگی بودن الان فکر نکنین که باید طلاق میگرفتنا. نه خیر. بالاخره باهاش سوخت و ساخت و از اعتقاداتش بر هم نگشت

یه روزی اومد پیش مادرم . اوج بحرانهای زندگیشون بود..
این جملات هنوزم تو گوشم هستن
به مادرم میگفت تو و شوهرت هم عقیده بودید و ازدواج کردین . هنوز هم هم عقیده اید . مشکل اعتقادی تو خونتون نیست
تو هرگز نمی تونی درک کنی من چه زجری تو زندگیم کشیدم. تمام روزهای زندگیم رو داشتم با انحرافات همسرم میجنگیدم که بیارمش تو خط ...

بعد مثال حضرت زهرا (سلام الله علیها) و حضرت اسیه رو زد ... و فلسفه اینکه حضرت اسیه جلو تر از حضرت زهرا وارد بهشت میشه

اون حرفا حتی تو دنیای کودکی هم برام جالب بودن.چه برسه به الانش.

و حالا یه نمونه دیگه . چندی پیش با یه خانومی اشنا شدم و در واقع دوست شدم تو سن و سال خودم. همسرشون یه طلبه سیدی بودن که فرمانده اون مکانی بودن که ما توش بودیم.

کنار ما نشست و با ما دوست شد. شروع کرد به حرف زدن .. واقعا اعتقاداتش اینکه چادر رو قبول نداره و ... (و یکسری مسائل دیگه) برای من خیلی عجیب اومد.
ازش پرسیدم همسرت هم همین طور فکر میکنه؟

برگشت گفت من اصلا فکر شوهرم رو قبول ندارم. بعد شروع کرد به باز کردن سفره دلش که اره من تجربه ای نداشتم و اگه میدونستم ازدواج اینه هرگز با همچین مردی ازدواج نمیکردم و ...
بالاخره کلی پشت سر مردم قم(محل سکونتش بعد ازدواج) گفت و گفت ...
اخرش هم رسید به اینکه من اصلا همسرم رو دوست ندارم SadSad البته دروغ میگفت. دوسش داشت اما یک سری از اعتقاداتشون با هم متفاوت بود.

و جالبه در مورد سوالهای خواستگاری ازش پرسیدیم که مگه تو سعی نکردی قبل ازدواج همسرت رو بشناسی؟
برگشت گفت مثلا شوهرم از من پرسید چه اهنگایی رو گوش میکنی منم با اینکه همه چیز رو گوش میدادم گشتم و گشتم اسم خواننده های مجاز رو بهش گفتم.
و در جواب اینکه ما گفتیم خب میخواستی راستش رو بگی کفت :نمیدونم اصلا من نفهمیدم اون یک ساعت حرفی که (تنها صحبت پیش از محرم شدنشون) چطور گذشت ....
در اخرم گفت همسرم بهم گفته اگه من میدونستم تو اینطوری هستی هرگز باهات ازدواج نمیکردمSad
خدااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!HeartHeartHeart
کجایی بیای ببینی این بنده های متأهلت بلا به جون ما مجردها شدن!SadSadSad
کار از تیکه و درسته و توهین و این حرفا گذشته!
به جای تیکه انداختن به مجردها بیاین واقعیت های زندگی رو بهشون بگین و از تجربیاتتون کمی به اونها انتقال بدید!
تا نه تنها بیخود تحریکشون به ازدواج نکردید بلکه مشاوره درستی هم بهشون دادید!
تحریک اگر به جا و هدفمند برای افرادی که می دونید شرایطش رو دارن باشه بد نیست!
ولی کلی آدم تو این تاپیک ها سر میزنن!این بحث ها و تیکه ها مثل سریال ها ایرانی میشه که جوون و نوجوون رو تو هر سنی که باشن رو به ازدواج یا به جنس مخالف تحریک میکنه!!!!!

از اونهایی هم که در امر خطیر و مهم ازدواج به بعضی از مجردهای تالار مشورت دادن کمال تشکر را داریم!

((ستاد مجرد های نترشیده))Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سلام به دوستان خوبمHeart

خدا رو شاکرم بخاطر اینهمه دلای آسمونی و پاک Heart

ان شاء الله امسال همه اونای که مجردن همسر شایسته و پاک نصیبشون بشهSmile

سلام

خدايا به همه مجردها علي الخصوص خودمBig Grinيه همسر خوب عطا كن ......الهي آمين!!!!
گرچه من سنم به اين حرفا هنوز نميخوره
و در شرف كنكورم هنو ...
ولي محدوديت سني نذاشتين ماهم ميام تو ديگهBig Grin

دوستان دعا كنن من اون دانشگاهي كه مورد نظرمه قبول شم بقيه اش پيش كش!!
نقل قول:اما نسبت به این ایه من شبهه دارم . یه جوابهایی هم قبلا شنیدم اما برام قانع کننده نبود

اقای قرائتی یه بار توی تلویزیون گفت منظور این ایه اینه که هر کسی میره سراغ همفکر و هم عقیده ی خودش و قانون نانوشته ای وجود نداره که به صورت جبر خوب ها رو کنار خوب ها و بدها کنار همدیگه نگه داره و یه مثالی هم زد و گفت :

میگن مدرسه جای درس خوندنه , ایا این دلیل میشه که همه ی دانش آموزان توی مدرسه نابغه هستند ؟

این ایه هم همینجوریه میگه خوب ها میرن سراغ همدیگه و بدها هم همین طور ( بر مبنای شناخت خودشون ) اما این دلیل نمیشه همسر بد گیرشون نیاد Smile
به حضرت عشق:
چی کارت کردیم ما متاهل ها با چوب دنبالت کردیم برو زن بگیر!!! ؟؟؟؟داد و بیداد راه انداختی!!!
خب بچه جان سوال داری بپرس!بقیه رو نمیدونم ولی من تا جایی که بتونم جواب میدم!مثلا چی می خوای بدونی؟
(۹/فروردین/۹۳ ۱:۳۹)غریب نوشته است: [ -> ]و فلسفه اینکه حضرت اسیه جلو تر از حضرت زهرا وارد بهشت میشه

این قسمت از حرف ایشون که خب کاملا غلط بوده و مخالفت داره با احادیث پیامبر که شما میتونید در منابع روایی شیعه عبارت " اول من یدخل الجنة " رو جست و جو کنید تا ببینید که اولین نفری که وارد بهشت می شوند،حضرت ام الائمه،صدیقه طاهره سلام الله علیها هستند.(در منابع اهل سنت هم به این موضوع اشاره شده)

در مورد ازدواج هم باید قبلش هر کسی نهایت توانی رو که داره بذاره تا طرف مقابل رو از نظر اعتقادی بشناسه تا این طور مشکلات به وجود نیاد.

معصومین در توصیه هاشون به ازدواج اصل رو هم کفو بودن بیان میکنن که به معنی کفویت در اعتقادات هستش.
نقل قول:
خب بچه جان سوال داری بپرس!بقیه رو نمیدونم ولی من تا جایی که بتونم جواب میدم!مثلا چی می خوای بدونی؟

سلام. من اینجا http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18779-page-6.html سوال پرسیدم کسی از متاهلین تالار جواب نداد...Sad
نقل قول:
عبدالرحمن :
علاوه بر این اگر کسی رو مناسب دیدید میتونید بیان کنید

لزومی نداره این طور باشه که آیا شوهر من میشوی!!

خوشبختانه خانما سیاست مدارای خوبین

میدونن چکار کنن که اون شخص خودش خواستگاری کنه

بازم میگم همه اینا با واسطه است

در ضمن مرد اگر مرد باشه و علاقه داشته باشه اصلا موردی نداره

ولی اگر نباشه بازم فرقی نداره نوع ازدواج چی باشه

شما میگی با واسطه . منم گفتن تبعات این خواستگاری رو چجوری میشه فهمید .
بعد شما میگی خانوما سیاست دارن میدونن چیکار کنن اون شخص خودش بیاد خواستگاری.من از این سیاستا ندارم.دارم .نمیخوام استفاده کنم . مگر نه الان کهنه ی بچه ی 3 ام رو داشتم میشستم .
یجورایی انگار تبعات این مدل خواستگاری ریسک بالا داره .
شما در ادامه میگی مرد اگه مرد باشه .خوب برادر گرامی اگر من بفهمم تو محیط کار یا دانشگاه ، یه مرد به تمام معنا هست، بابام رو میفرستم واسم خواستگاری MatMatMatMat.(استعاره بود،اوج فاجعه رو میخوام نشون بدم)
بازم میگم حرف مردم به درک . من سوالم اینه دختری واسطه نداشته باشه چی ؟

نقل قول:
سلام .

من فکر میکنم شما بیش از یک مقدار ذهنیت منفی دارید در مورد آقایون که البته باید تا حدودی حق داد .
باور کنید تنها کاری که لازمه انجام بدید اینه که به این آیه قرآن اعتماد داشته باشید :

بله من این آیه رو 1000 بار خوندم . بهش اعتماد دارم .منتها تا اون مرد پیدا بشه، ممکنه من جای مامان بزرگش باشم که دیگه بدرد هم نمیخوریم.
با اعتقادات نم کشیدم توکل به خدا .ان شالله پیدا میشه . نا امیدی گناه کبیرست .
در جواب سوال محیا متین عزیز!
ایشون فرمودند تا حالا شده از ازدواج پشیمون بشین یا بگین ای کاش با شخص دیگری ازدواج میکردم؟

باید بگم ما انسانیم و سختی و دشواری زیاد تو زندگی پیش میاد اگه ازدواج هم نکنی مشکلات هست فرقی نمیکنه ! ممکنه بعضی از ما غر غر کنیم که این طبیعیه!!! خب آدمها که معصوم نیستند!ما اشتباه می کنیم !بعضی وقتا قضاوتهای ناحق میکنیم!
ولی قشنگی زندگی زناشویی به اینه که آخر سر میفهمیم که هیچکس تو زندگی و مشکلات برای ما همسرمون نمیشه و مثل اون نمیتونه با ما همدردی کنه یا کمک کنه که مشکل حل بشه!!

بنا براین ممکنه دچار قضاوت لحظه ای بشیم و یه لحظه فکر کنیم که ممکنه تو انتخابمون اشتباه کردیم !!! ولی اگه پیش خودمون کلاهمون رو قاضی کنیم استغفار میکنیم !!! به هر حال زندگی لحظه های خوشش همیشه بیشتر از ناخوشیهاست !!
مهم اینه که تو ناخوشیها دچار تفکرات منفی نشیم و بتونیم یه تحلیل درست و منطقی از اوضاع داشته باشیم!! دوم اینه که جنس زن یا مرد رو رو بشناسیم تا بتونیم خودمون رو جای طرف مقابلمون بذاریم و از همه مهمتر عشق هست چیزی که باعث میشه به این مسئله فکر کنیم که آیا علی رقم مشکلات بوجود اومده یا دلخوریها میتونیم بدون همسرمون حتی یک لحظه زندگی کنیم یا اگه یه ساعت موبایلش جواب نده دل تو دلمون نیست !!
آره بچه جون این مورد آخر از همه چیز بیشتر زندگی رو مستحکم میکنه!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
آدرس های مرجع