اشتباه چیه به عین دارم می بینم دیگه
اصلا تو تالار برو بخون شمااااااااااااااااااااا
آبروی جونا کلا در خطره انقراضه
البته میگن این دهه هفتادیا تی ازدواج خیلی فعال هستن
(۱۹/فروردین/۹۳ ۲۳:۰۸)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]
البته میگن این دهه هفتادیا تی ازدواج خیلی فعال هستن
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من جزاین دهه هفتادیام

البته بگم یه زمانی توزندگیم میگفتم هیچوقت ازدواج نخواهم کرد...
ولی وقتی کیس مورد نظرم اومد، یعنی همون چیزیکه ازیه مردانتظارداشتم بقولی دستو پام شل شد

توازدواج سخت نگیرید....
نیتتونم پاک باشه خدابدجور!!!!!!!!!!!کمک میکنه...!!!!
بدجور...!!!!!
یاعلی مدد...
(۱۹/فروردین/۹۳ ۲۳:۴۳)Fateme135 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من جزاین دهه هفتادیام
البته بگم یه زمانی توزندگیم میگفتم هیچوقت ازدواج نخواهم کرد...
ولی وقتی کیس مورد نظرم اومد، یعنی همون چیزیکه ازیه مردانتظارداشتم بقولی دستو پام شل شد
توازدواج سخت نگیرید....
نیتتونم پاک باشه خدابدجور!!!!!!!!!!!کمک میکنه...!!!!
بدجور...!!!!!
یاعلی مدد...
یه ضرب المثل هست میگه خدا نجار نیست ولی در و تخته رو خوب با هم جور میکنه
دوستان دقیقا فرد مورد انتظارتون رو خواهید یافت اگر توکل به خدا داشته باشید
موردهای زیادی داشتیم...
به نظر من اگه نویسنده ی اصلی تایپیک موافق باشه بهتره برای نتیجه گرفتن تایپیک افرادی که ازدواج کرد مخصصا اون هایی که جدیدا ازدواج کردن از تجربه های خدشن شیه ی آشنایی یا هرچی دوس دارن بگن راهنمایی کنن تا بقیه ی کاربرایی که میخان ازدواج کنن آسن تر بتونن مسیر و طی کنن
(۲۰/فروردین/۹۳ ۰:۳۸)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]به نظر من اگه نویسنده ی اصلی تایپیک موافق باشه بهتره برای نتیجه گرفتن تایپیک افرادی که ازدواج کرد مخصصا اون هایی که جدیدا ازدواج کردن از تجربه های خدشن شیه ی آشنایی یا هرچی دوس دارن بگن راهنمایی کنن تا بقیه ی کاربرایی که میخان ازدواج کنن آسن تر بتونن مسیر و طی کنن
بنده خدا متاهل های تالار فکر کنم تا حالا همشون چند دوری از روز اول خواستگاری تا امروزشون رو برا بچه های اینجا تعریف کردن تا از ماتم در بیان اما نشد که نشد ...
ولی من باز هم میگم خدا اجر میدهد به....
همین دوستی که امشب خبر قطعی شدن ازدواجش رو دادم . دو ماه پیش بود صراحتا پیشنهاد دوستی از جانب یه پسر رو گرفت و واقعا فضا هم براش باز بود. و از اونجایی که ما دو تا از دل هم خیلی خوب خبر داریم ... خیلی هم از جهت عاطفی محتاج بود.
اما قبول نکرد... چهار تا جمله عاشقانه که تامینش کنه رو بخاطر خون نشدن دل خانم فاطمه زهرا رد کرد...
خدا اجر میدهد به....
اگر دوستان این کلید اسرارهاشون رو در یک تاپیک مجزا مینوشتن تا راحتتر قابل دسترسی باشه خوب بود. ناظر محترم اگر حوصله داشتید جدا کنید.
نقل قول:
همین دوستی که امشب خبر قطعی شدن ازدواجش رو دادم . دو ماه پیش بود صراحتا پیشنهاد دوستی از جانب یه پسر رو گرفت و واقعا فضا هم براش باز بود. و از اونجایی که ما دو تا از دل هم خیلی خوب خبر داریم ... خیلی هم از جهت عاطفی محتاج بود.
اما قبول نکرد... چهار تا جمله عاشقانه که تامینش کنه رو بخاطر خون نشدن دل خانم فاطمه زهرا رد کرد...
خود خانم هم گفت حالا که اینطوره بیا عروس خودم شو ...
خوش به حال دوستتون. نمیدونم چرا این کلید اسراری ها برای من به شخصه اتفاق نمیفته .
نقل قول: اگر دوستان این کلید اسرارهاشون رو در یک تاپیک مجزا مینوشتن تا راحتتر قابل دسترسی باشه خوب بود. ناظر محترم اگر حوصله داشتید جدا کنید.
خوبه.اما من نمیخونمشون. کاتالیزور اعتقادی در دنیای بی اعتقادی منو زجر میده.زندگی کوتاه. من به شخصه به دوست دختر بودن نه گفتم و خواهم گفت. با خدا هم دیگه معامله ای ندارم . برای اینکه اذیت نشم با پسری دوست نمیشم. این چه آزمایشیه که خدا برای من در نظر گرفته رو نمیدونم .از ازداج دیگه از خدا چیزی نمیخوام.
(۲۰/فروردین/۹۳ ۷:۱۲)SkyGirl نوشته است: [ -> ]خوش به حال دوستتون. نمیدونم چرا این کلید اسراری ها برای من به شخصه اتفاق نمیفته .
سلام
ببخشید توی بحث دخالت می کنم اما به نظرم از ته ته ته دلتون اعتقادی به این داستان های کلید اسراری ندارید وگرنه حتماً براتون رخ می داد
یا شاید هم رخ داده اما بهش توجهی نکردید

4 سال اخیر زندگی بنده تا همین الان که دارم این موضوع رو پاسخ می دهم همش کلید اسرار بوده

شاهد و ناظر زنده توی همین تالار هست که شهادت بده چه اتفاقاتی توی این سه چهار سال برای بنده افتاده
این حرف رو که می زنم بر اساس خصوصیات اخلاقی شما (بر اساس نوشته های تالاری) هست:
مشکل شما اینه که زیادی به عقل خودتون تکیه می کنید
نه اینکه کار بدی باشه، ولی عقل آدمی زاد از یه مرحله ای به بعد در زندگی جوابگو نیست
کافیه چشم عقلتون رو ببندید و چشم دلتون رو باز کنید

تا کلید اسرار زیادی براتون اتفاق بیوفته
با تشکر
سلام دوستان خوبم
به شخصه معتقدم ازدواج کردن به مراتب بهتر از مجرد موندنه
در ثانی شمای که انتظار داری دیگری شما رو خوشبخت کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در خودتون میبینید که بتونید کسی رو خوشبخت کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انتظار واهی نداشته باشیم ...............
و به ازدواج رویایی نگاه نکنیم بعد ازدواج کمتر به مشکل بر میخوریم
از خدا میخوام هر آنچه که دلتون میخواد و انتظار دارید از همسر آیندتون براتون پیش بیاره