تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :
هر جوانی كه در دوره جوانی خود ازدواج كند ، شیطانش فریاد بر آورد كه : وای بر او دین خود را از گزند من حفظ كرد .
(كنز العمال)
من با بقیه کار ندارم
بیشتر از این توضیح نمیتونم بدم
اما در این حد بدونید ک واقعا پسرا اذیت میشن
خیلی چیزا ک ب نظر خانوما کم اهمیت و بدون جاذبه است واسه پسرا جور دیگه ایه
واقعا نمیشه باز کرد
اما من به همه شون با این اوضاع جامعه حق میدم
(۴/فروردین/۹۳ ۲۱:۰۴)رضوانه نوشته است: [ -> ]نینا جان اینم از اون حرفا بودا!
به فرض که توی فامیلاشون از این بدحجابا نداشتن....که تازه از کجا معلوم که نداشتن...
بازم تو کشور و جامعه کلی بد حجاب و تازه یه پله بدترش! بی حجاب وجود داشته!
هر جوری حساب کنیم وضعیت جامعه اون موقع اگر بدتر نبوده باشه...بهتر هم نبوده...مطمئن باشید...

البته رضوانه جان اون روزها مثه الان با ذهنت بازی نمیشده قطعا ...
یکی بی حجاب بود فرده مذهبی چششو میبست میگذشت الان ماشالله تلوزیون و اینهمه امکانات ....تو تصویری رومیبینی که ربطی به شهوت نداره ولی خود به خود در درونت بیدارش میکنه !اینهمه ترانه و هزار تا چیزه به ظاهر زیبا اما دیققا ذهن و روحمون رو نشونه گرفته .....
اوضاع قطعا سخت تر شده و مثه 50 ساله قبل ( حتی )نیست
از خدا میخوام برا همه مجرد های بیداری تو سال 93 یه همسر فوق العاده نصیب کنه که دنیا وآخرتشون باهم تامین بشه ......
ببخشید احیانا چیزی به اسم اختیار در آقایون وجود نداره؟؟؟؟!
یعنی چی؟
تقصیر خود ما خانم هاست دیگه
هی میان تو تاپیک میگن
آره میدونم چقدر سختی میکشن این آقایون!
این چه حرفیه
انسان اختیار داره
فقط جواب این سوال منو بدید آقایون
قبول دارید انسان اختیار داره؟
نقل قول:بانظرتون کاملاموافقم....کاملا...
ولی بلاخره باید ازیه جایی شروع کرد....
نباید نشست ودست رودست گذاشت

خب شروع کردم... Blush تصمیم گرفتم این تابستون یک کتاب کمک آموزشی تالیف کنم ، تدریس و مشاوره ی کنکوری های عزیز رو هم برعهده بگیرم. Blush سربازی هم به امید خدا حل میشه ، سال بعد میرم خواستگاری.Blush قبلش میرم مشهد ، میرم یکبار هم نه ، هزار بار میرم ، شده تکی میرم...

نقل قول:ببخشید پس نظرتون راجع به امام خمینی که در ۲۷ سالگی ازدواج کردن...و یا شهید رجایی چیه؟
من مرد نیستم
ولی سرگذشت مردان بسیاری رو خوندم...و دیدم که میشه اون فرد صبر بکنه ...

زمان امام خمینی و ... پدیده هایی چون ساپورت اینترنت ماهواره و ... نبود... طرف میخواست به گناه کشیده نشه ، می نشست خونه اش. اما الان چی؟ شما چرا از علامه ی حلی و امثالهم مثال نمی زنید؟ یکی از اساتید ما الان حدود 60 سالشه ، می گفت من خودم 21 سالم بود ، فرق خودم و یک دختر رو نمی دونستم!!! جامعه اینقدر محجوب ، اما الان شما از یک بچه بپرسی ... محیط هوشمند طبیعت انسان رو مختل کرده...

نقل قول:و میگید کل مرد ها اینطور هستن؟

از اون جایی که تو مدارس و دانشگاه ها دیدم. غالبا اهل گناه ، پروایی هم ندارند ، اون هایی هم که از گناه کمک کردم دست بکشند ، حالت طبیعی خودشون رو ندارند ، گیج و منگ می زنند ، ضعف هوش و حافظه پیدا می کنند.

شما ناله های یک جوون خسته رو نشنیدید... کسی که زیر 20 هست میگه برای من زن بگیرید بدونید دغدغه داره ، دغدغه ی گناه نکردن ، دغدغه ی سالم موندن و خدایی...

نقل قول:ببخشید احیانا چیزی به اسم اختیار در آقایون وجود نداره؟؟؟؟!
یعنی چی؟
هی میان تو تاپیک میگن
این چه حرفیه
انسان اختیار داره

اختیار وجود داره ، ولی تصمیم گیری در اون شرایط اولا خیلی سخت بوده ، دوما گفتم که اونایی هم که خویشتن داری پیش می کنند اولا مریض می شوند ، مریض روحی ، چون به نیاز خودشون نه گفتند ، ممکن نیست شما گشنه باشید بعد غذا نخورید بعد اتفاقی برای شما نیفته ، خدا برای این نیاز هم پاسخی گذاشته ، پاسخ صحیحش هم ازدواج ، شما یا باید این نیاز رو نادیده بگیری و انکارش کنی که مریض میشید ، اگر هم از راه نامشروع و غیرطبیعی این نیاز رو رفع کنی ، باز هم ضرر های خاص خودش رو داره ، خب شما بفرمایی یک جوان چه کار کنه؟Huh
(۴/فروردین/۹۳ ۲۱:۴۷)رضوانه نوشته است: [ -> ]ببخشید احیانا چیزی به اسم اختیار در آقایون وجود نداره؟؟؟؟!
یعنی چی؟
هی میان تو تاپیک میگن
این چه حرفیه
انسان اختیار داره

حرف شما حکایت تماشاگری هست که پای گود کشتی ایستاده و انتظار داره که کشتی گیر مورد علاقش حریف رو ضربه فنی کنه (توی اصطلاح عامه می گن : پای گود وایستاده میگه لنگش کن!!! Wink)
شما جای اقایون نیستید پس نمی تونید جای اقایون تصمیم بگیرید !!! Smile
به نظر شما آقایون (غیر معصوم) عصمت بالاتری نسبت به امیرالمومنین (علیه السلام) دارند ؟!!!Huh
در همین رابطه لینک زیر رو مطالعه کنید
چرا امام علی (علیه السلام) بر خلاف رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به زنان جوان سلام نمی کرد ؟!!!!

اما اگه حوصله نداشتید متن رو بخوانید بنده اصل مطلب رو براتون نقل می کنم
نقل قول:رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به زن‌ها سلام می‌کرد و جوابش را می‌دادند، و شیوه امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) هم این بود که به زن‌ها سلام می‌کرد و خوش نداشت که به زن‌هاى جوان سلام کند و می‌فرمود: می‌ترسم آوازش مرا خوش آید، و زیادتر از آن اجرى که می‌جویم [گناه] به من رسد.

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل !!!! Dodgy
نقل قول:
دوست عزیز من کی گفتم برای بچه هامون مامان بزرگ باشیم؟!

اگر شما بین ۲۰ تا ۲۵ سال ازدواج کنید و بچه دار بشید

اختلاف سنی خیلی زیادی با فرزندتون نخواهید داشت...

هرچند من کلا نظرم اینه که کیفیت بچه بزرگ کردن خیلی مهم تره...

من خیلی ها رو دیدم که اختلاف سنیشون با پدر و مادرشون زیاد هم بوده ولی انسان های درست و سالمی شدن برای خانواده و جامعشون

رضوانه خانوومSmile
این الگوریتمی ک برامون چیدن چیزی فراتر از اینه ....Dodgy

حرف شما قبول، گیرم ی دختر 25 سالگی ازدواج کنه
یک سال هم ک طول میکشه بره خونه خودش
شده 26 ساله!
بگذریم از اینکه 8 سال از جوونیش هدر میره
27 سالگی اولین بچه
خب .... یدونه بچه کافیه؟؟
بعد فاصله بین هر بار بچه دار شدن باید چقدر باشه؟
فکر می کنید فاصله سنی مادر با سومین بچه ش چقدره؟؟ Huh
تازه بازم بگذریم از اینکه سن مناسب برای بارداری چیه!Dodgy

ی پسر، تا ارشدشو بخونه(6 سال)،
بعد بره سربازی(2 سال)،
بعد بگرده دنبال کار(در بهترین حالت 1 سال، کاری رو پیدا کنه ک مناسب باشه، ک تازه کم کمش رو گفتم)،
بعد بگرده دختر باب میلش رو پیدا کنه(مسلمه ک یک شبه هم نمیتونه پیدا کنه! ما الان دو سالی هست برای دادشم میریم خواستگاری، هنوز پیدا نکرده دختری رو ک می خواد ) ....
شده 29-30 سالش .... بگذریم از اینکه حداکثر تو سن 15 سالگی ب سن بلوغ میرسن !

فاصله سنی این آدم با دومین بچه ش چقدره ؟؟
واقعا این الگوریتم درسته ؟؟
آقای املشی تو رو خدا بذارید این ارسال بمونه
ما باید تکلیفمونو با این آقایون روشن کنیم!

خب آقای پرستیژ میدونید مشکل من چیه
اینه که چرا مواقع دیگه الگو میشن امام خمینی و شهید رجایی....ولی موقع ازدواج باید از علامه حلی الگو گرفت؟؟؟؟!
من خدایی نکرده قصد توهین ندارمااا
هر سه این شخصیت ها برای من بسیار ارزشمند و بلند مرتبه هستن...
ولی برام سوال شده...چرا الگو گیری هاتون انتخابی شده؟؟؟!
بعد هم من نگفتم معصوم...من از غیر معصومین مثال آوردم که اتفاقا بیش از سایرین هم در اجتماع و جامعه بودن و توی خونه نمونده بودن!!!!
که شما میگید نهایتا میموندن توی خونه! و خیلی براشون سخت نبوده...
توضیح بدید....

(۴/فروردین/۹۳ ۲۲:۰۱)السا نوشته است: [ -> ]رضوانه خانووم
این الگوریتمی ک برامون چیدن چیزی فراتر از اینه ....odgy:

حرف شما قبول، گیرم ی دختر 25 سالگی ازدواج کنه
یک سال هم ک طول میکشه بره خونه خودش
شده 26 ساله!
بگذریم از اینکه 8 سال از جوونیش هدر میره
27 سالگی اولین بچه
خب .... یدونه بچه کافیه؟؟
بعد فاصله بین هر بار بچه دار شدن باید چقدر باشه؟
فکر می کنید فاصله سنی مادر با سومین بچه ش چقدره؟؟
تازه بازم بگذریم از اینکه سن مناسب برای بارداری چیه!odgy:

ی پسر، تا ارشدشو بخونه(6 سال)،
بعد بره سربازی(2 سال)،
بعد بگرده دنبال کار(در بهترین حالت 1 سال، کاری رو پیدا کنه ک مناسب باشه، ک تازه کم کمش رو گفتم)،
بعد بگرده دختر باب میلش رو پیدا کنه(مسلمه ک یک شبه هم نمیتونه پیدا کنه! ما الان دو سالی هست برای دادشم میریم خواستگاری، هنوز پیدا نکرده دختری رو ک می خواد ) ....
شده 29-30 سالش .... بگذریم از اینکه حداکثر تو سن 15 سالگی ب سن بلوغ میرسن !

فاصله سنی این آدم با دومین بچه ش چقدره ؟؟
واقعا این الگوریتم درسته ؟؟

السا من گفتم رنج بین ۲۰ تا ۲۵
تو صاف دست گذاشتی روی ۲۵؟؟؟؟!
بعد هم بهترین سن برای زایمان زیر ۲۵ ساله
و هر چقدر هم یه خانم توان زایمان داشته باشه
میتونه سه تا بچه رو نهایتا قبل از سی سالگی به دنیا بیاره
دیگه نمیتونه که زیر ۲۵ سالگی!
یه خرده واقعی نگاه کنیم
....
(۴/فروردین/۹۳ ۲۲:۰۴)رضوانه نوشته است: [ -> ]آقای املشی تو رو خدا بذارید این ارسال بمونه
ما باید تکلیفمونو با این آقایون روشن کنیم!

خب آقای پرستیژ میدونید مشکل من چیه
اینه که چرا مواقع دیگه الگو میشن امام خمینی و شهید رجایی....ولی موقع ازدواج باید از علامه حلی الگو گرفت؟؟؟؟!
من خدایی نکرده قصد توهین ندارمااا
هر سه این شخصیت ها برای من بسیار ارزشمند و بلند مرتبه هستن...
ولی برام سوال شده...چرا الگو گیری هاتون انتخابی شده؟؟؟!
بعد هم من نگفتم معصوم...من از غیر معصومین مثال آوردم که اتفاقا بیش از سایرین هم در اجتماع و جامعه بودن و توی خونه نمونده بودن!!!!
که شما میگید نهایتا میموندن توی خونه! و خیلی براشون سخت نبوده...
توضیح بدید....

خب من دارم خودم رو میگم الگو کاری باهاش ندارم. من دارم میگم این خویشتن داری نمی تونه بیش از یک حدی دووم بیاره...Undecided
آقای پرستیژ شما حقیقتا انسان صادقی هستید
ازتون ممنونم که صادقانه جواب دادید

خب حالا من یه موردی رو بهتون بگم
شما یک درصد این احتمال هم بدید که اگر الان ازدواج کنید اون ازدواج به صلاحتون نیست....
یک درصد قسمت هم در نظر بگیرید...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
آدرس های مرجع