۱۵/مرداد/۹۳, ۱۶:۳۹
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
۱۵/مرداد/۹۳, ۲۳:۰۱
بسم الله الرحمن الرحیم
به همه ی دوستان تبریک میگم.
یه چیز میگم به بچه هایی که مثل من که جهل جوونی تاثیرش رو روشون گذاشت و نتونستن رتبه خوبی کسب کنن.هیچوقت دیر نیست.اگه به خودتون اومدید همین الان شروع کنید و با یکسال تلاش میتونید بهترین دانشگاه های کشور قبول شید.
راستی این اطلاعیه رو سازمان سنجش گذاشته:
داوطلبان گرامی آزمون سراسری! اطلاعیه اصلاحیه رشته محل های تحصیلی از ساعت 23 امشب در سایت سازمان سنجش منتشر خواهد شد و همزمان سامانه اینترنتی انتخاب رشته فعال می شود و خواهید توانست تا 22 مرداد نسبت به ثبت رشته محل های انتخابی اقدام کنید.
به همه ی دوستان تبریک میگم.
یه چیز میگم به بچه هایی که مثل من که جهل جوونی تاثیرش رو روشون گذاشت و نتونستن رتبه خوبی کسب کنن.هیچوقت دیر نیست.اگه به خودتون اومدید همین الان شروع کنید و با یکسال تلاش میتونید بهترین دانشگاه های کشور قبول شید.
راستی این اطلاعیه رو سازمان سنجش گذاشته:
داوطلبان گرامی آزمون سراسری! اطلاعیه اصلاحیه رشته محل های تحصیلی از ساعت 23 امشب در سایت سازمان سنجش منتشر خواهد شد و همزمان سامانه اینترنتی انتخاب رشته فعال می شود و خواهید توانست تا 22 مرداد نسبت به ثبت رشته محل های انتخابی اقدام کنید.
۱۶/مرداد/۹۳, ۰:۰۱
(۱۵/مرداد/۹۳ ۱۵:۴۰)arman mohseny نوشته است: [ -> ]سلام
به نظرتون دانشگاه آزاد بهتره یا غیره انتفایی؟سطح علمی کدوم بالا تره؟
(در استان اصفهان زندگی میکنم و مکانیک و کامپیوتر دوست دارم )
سلام
به قول آقا میلاد بستگی داره
از چه لحاظ میخواید مقایسه کنید ؟!!
از لحاظ امکانات : اکثر دانشگاه های آزاد امکانات بهتری نسبت به غیرانتفاعی ها دارن
از لحاظ سطح علمی : به نظر من به جز آزاد های تهران (مخصوصا جنوب و علوم تحقیقات) و برخی از شهرهای بزرگ ، غیرانتفاعی ها بهترن ( مخصوصا اوناییکه پایین نوشتم)
از لحاظ شهریه : تقریبا دانشگاه آزاد شهریش 2 برابر غیرانتفاعی هاست !
از نظر مدرک : چون مدرک موسسه های غیرانتفاعی از وزارت علوم صادر میشه ، برای خارج از کشور معتبرتره
ولی دانشگاه آزاد به جز علوم تحقیقات تهران خیلی معتبر نیست
برای داخل هم فرق چندانی ندارن
------------------------------------------------------------------------
دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ تهران خیلی دانشگاه خوبیه و رتبه های زیر 1000 میگیره و یکی از بهترین دانشگاه های کل کشوره
دانشگاه های غیرانتغاعی برتر بعدی هم ایناست : موسسه شهاب دانش قم، موسسه غیر دولتی ایوانکی سمنان ، موسسه غیر دولتی سراج در تبریز ، موسسه غیر انتفاعی شمال آمل، موسسه غیر انتفاعی شیخ بهایی اصفهان ، موسسه سجاد مشهد (به ترتیب نیست)
برای انسانی ها هم دانشگاه مفید قم خیلی خوبه
------------------------------------------------------------------------
در کل به نظرم اگه یکی از این غیر انتفاعی هایی که بالا گفتم رو انتخاب کنید بهتر از خیلی از دانشگاه آزادهاست
۱۶/مرداد/۹۳, ۱:۳۵
دوستان کنکوری اومدم بهتون بگم یک شعار رو هرگز از یاد نبرید
مرگ یه بار کنکور یه بار ...
۱۶/مرداد/۹۳, ۸:۳۳
(۱۶/مرداد/۹۳ ۱:۳۵)مرهـم نوشته است: [ -> ]دوستان کنکوری اومدم بهتون بگم یک شعار رو هرگز از یاد نبریدمرگ یه بار کنکور یه بار ...
البته برای کسی که بخواد تا دکترا بخونه هر چند سال یک بار این مرگ تکرار میشه ...

۱۶/مرداد/۹۳, ۹:۳۸
کسی در مورد رشته های بین الملل اطلاعی داره ؟ سطح دانشگاه هاش چطوره (کلا چطوره )

۱۶/مرداد/۹۳, ۹:۵۲
بین الملل هزینش خفن بالاس..........
من استاد زبانم دخترش بین الملل کیش داروسازی میخونه میگه سالی تقریبا 20 میلیون خرجش میکنیم.............ولی خب مدرکش خوبه...........فک کنم ازمونم داره نمیدونم..........
من استاد زبانم دخترش بین الملل کیش داروسازی میخونه میگه سالی تقریبا 20 میلیون خرجش میکنیم.............ولی خب مدرکش خوبه...........فک کنم ازمونم داره نمیدونم..........
۱۶/مرداد/۹۳, ۱۰:۱۴
(۱۶/مرداد/۹۳ ۹:۵۲)Memory-X نوشته است: [ -> ]بین الملل هزینش خفن بالاس..........
ظاهرا دیگه مصاحبه نداره فقط مشکلش هزینشه فقط برام سواله سطح دانشگاهش چطوره ( به طور مثال دانشگاه بین الملل تهران با دانشگاه تهران تفاوت کیفی زیادی داره؟ )
۱۶/مرداد/۹۳, ۱۱:۵۸
اگه دانشگاه اونجاییه که فارغ التحصیلای فوق لیسانس و دکتراش میان جلوی 400 نفر دختر و پسر پشت تریبون هر حرفی که ازون زشت تر نیست میزنن.
مردشور هرچی دانشگاه و دانشجو(به غیر از تعداد کمی) هست ببرن!!

مردشور هرچی دانشگاه و دانشجو(به غیر از تعداد کمی) هست ببرن!!

۱۶/مرداد/۹۳, ۱۲:۰۶
(۱۶/مرداد/۹۳ ۱۰:۱۴)ballista نوشته است: [ -> ]ظاهرا دیگه مصاحبه نداره فقط مشکلش هزینشه فقط برام سواله سطح دانشگاهش چطوره ( به طور مثال دانشگاه بین الملل تهران با دانشگاه تهران تفاوت کیفی زیادی داره؟ )
ببین فک نکنم خیلی از نظر کیفی فرق کنه شنیدم استاداش خوبن ولی خب دانشگاه تهران صددرصد بهتره دیگه.........
بچه ها با 20000 بنظرتون کدوم دانشگاه ازاد تو تهران میتونم صنایع قبول شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنظرتون اگه قبول شدم ازاد برم یا بمونم واسه سال دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟