تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دعا برای کنکوری های تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
به نام خدا

سلام دوستان...منم بالاخره کنکورمو دادم...رشته انسانی.

یه چیز وحشتناک...امروز صبح خواب موندم.
Confusedصبحانمو تو ماشین خوردم..باکلی استرس وحالت تهوع...وقتی هم رسیدم اونجا...نزدیک بود درو ببندن...خدارو صدهزار مرتبه شکر وارد شدم بلاخره...ولی تا رسیدم به اولین مراقبی که راهنمایی میکرد زدم زیر گریهCrying..اینقدر استرسم شدید بود که حد نداشت.واگر همین راهنماها آرامش نداشتن وهرکدوم بهم ارامش نمیدادن من خیییییلی حالم بدتر میشد وکنکورمو خییییلی خراب میکردم.خداروشکر میکنم واقعا...خدا خییییییییلی کمکم کرد..ولی واقعا خیییییلی سخت بود هم فلسفه ومنطق وهم اجتماعی.Sad

دعاکنید رتبه ام خیلی بد نشه.ایشالله همه ی کنکوری ها رتبه ی دلخاهشونو بگیرن.
Blush
توکلت به خدا باشه عزیزم..
هر چی صلاح باشه همون میشه..
ایمان داشته باش که هر کسی نتیجه تلاششو میبینه..
رتبه نمیدونم 10 یا 11 تجربی پارسال مصاحبه کرده بود،نوشته بود چون شب کنکور نتونسته بخوابه سر جلسه سردرد خیلی شدیدی داشته و چندبار سر سوالای سخت نزدیک بوده بالا بیاره!تازه بدتر از اون بعد از زدن 50 تا سوال زیست فهمیده همرو جابجا زده!
میگفت 10 دقیقه هیچ کاری نکردم،فقط چشامو بستم و گفتم خدایا توکل به خودت..
گرفتی مطلبو؟!Blush
منم ایضا بالاخره کنکورمو دادم.....کنکور انسانی
شب قبلش خیلی استرس داشتم و نتونستم درست بخوابم و فقط دو ساعت خوابیدم.اما تونستم به استرسم غلبه کنم و با خیال راحت امتحان بدم.نقطه اوج این غلبه اونجایی بود که بغل دستیم به بقیه
میگفت یعنی شماها واقعا واسه کنکور چیزی خوندین????Cool
ولی فقط و فقط توکل به خدا تونست ارومم کنه..
اما امان از سوالای فلسفه و منطق و همچنین ریاضیش...اجتماعیش که نسبتا اسون بودDodgy
ان شاالله تمام کنکوریای تالار رتبه خوبی بیارنSmile
جناب فدایی ولایت!
باعث بانی اینهمه دعا و ... شما و Sarrallah هستین!
پس کجاست این عزیز کنکوری؟
شیش صفحه نوشتیم. یه روز هم از کنکور گذشته و نیومده!
احساس می کنم جای دوستتون توی این تاپیک خالیه.
خبر ندارین چطور داد کنکورشو؟
انشاالله خوب داده باشه...
(۷/تیر/۹۳ ۱۳:۴۱)bidel نوشته است: [ -> ]من دوباره برگششششتممم!
آی چه حالی می ده این بی خیالی پسرونه!
خواهران کنکوری گرامی یکمی از ما یاد بگیرین!
حالا یکمی حرف کنکوری می زنم تا حس کنکوری ها بهتر شه.
از جلسه اومدم بیرون(دانشگاه گیلان که خارج شهره) تو ایستگاه اتوبوس واحد یه کنکوری 92 دیدم که بار دومش بود امتحان داده.( مثل جناب بالیستا). می گفت این کنکور آسونتر بود. ما یه اصطلاحی واسه اون پسر داشتیم:
شما اصن نمی دونی سر جلسه کنکور چه خبر بوده!
حالا من درباره آقای بالیستا نمی دونم صادق هست یا نه.
بعدش هم! کنور وقتی سخته یعنی واسه همه سخته! بچه زرنگای گیلان می گن که خراب کردن. دیگه من جای خود دارم!
SurpriseSurprise
واقعا! یعنی واقعا گریه می کردن! باورم نمی شه. دادگاه عدل الهی نبود که! کنکور بود!

من به عنوان یک سال دومی خیلی در معرض استرس بودم Confused ولی یک هفته قبل از کنکور وقتی سوالات کنکور 92 حل می کردم متوجه شدم چقدر استرس در کنکور تاثیر داره برای همین سعی کردم تا 5 دقیقه قبل از پخش سوالات عمومی خودم قانع کنم رتبه امسالم از پارسالم بدتر میشه پس دست وپای الکی نزنم و طی یک نظم منطقی ازمون بدم ( شاید هم رتبه ام خیلی خوب نشه هنوز بررسی نکردم ) ولی حداقل فایده این کار این بود که در عمومی ها وقت کم نیاوردم ( مثل پارسال که به ریدینگ زبان نرسیدم ) و وقتی به شیمی رسیدم خیلی لطیف CoolBig Grin هر چی بلد بودم نوشتم و وقتش گذاشتم رو ریاضی

خلاصه اینکه خدا به خیر کنه Bi Dandoon ( لذتی که در پایان کنکور بعد از دو سال هست در رتبه اول شدن نیست )

پ.ن Big Grin
روز قبل از کنکور خبری دیدم که مادر یکی از کنکوری ها در اث استرس کنکور بچش افتاده بیمارستان بعدش توقع ندارید دخترا گریه کنن؟؟
نقل قول:روز قبل از کنکور خبری دیدم که مادر یکی از کنکوری ها در اث استرس کنکور بچش افتاده بیمارستان بعدش توقع ندارید دخترا گریه کنن؟؟
نمی دونم! خدا وکیلی نمی تونم تصور یه نفر به خاطر درصد کنکور گریه کنه! عجیبه برام!
بیخیال نیستم اما وقتی خراب شده کنکورم دیگه خراب شده. با گریه و بیمارستان هم درست نمی شه.
نقل قول:نمی دونم! خدا وکیلی نمی تونم تصور یه نفر به خاطر درصد کنکور گریه کنه! عجیبه برام!
بیخیال نیستم اما وقتی خراب شده کنکورم دیگه خراب شده. با گریه و بیمارستان هم درست نمی شه.

بخاطر درصد کنکور نیست..
حرف یه سال زندگیه که اگه کنکورت خراب شه باید یه سال دیگه بشینی بخونی و دود شده رفته هوا..
آره خب خیلیا به امید دانشگاه آزاد و بین الملل اند و عین خیالشون نیست
ولی اونایی که دوست دارن دولتی قبول شن،رتبه خوبی باید بیارن و به تبع از اون درصدای بالا..خب استرسم داره..
از نظر من که کنکور یه چیز خیلی مسخره و استرس زاست که هیچ بار علمی نداره خیلیا رو دیدم با تکنیک های تست زنی خاص رتبه میارن خوب وقتی چارتا فرمول حفظ میکنه که فقط به درد تست زنی میخوره و درسو درست درمون یاد نمیگیره چه فایده؟ کلی از بچه ها هم که تو دوران دبیرستانشون نمره شون از 20 کمتر نمیشده کنکورشونو خراب میکنن چون کنکور بار علمی نداره ایشالله هرچه زود تر حذف شهSad
بسم الله

سلام علیکم

تعجب کردم امسال تاپیک کنکور ندیدم حالا پیداش کردم

شیمی وریاضیش داغون بود!!
سلاااام رفیقHeart
خسته ی کنکور نباشیBlush
موافقم واقعاConfused
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع