تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دعا برای کنکوری های تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
(۱۸/شهریور/۹۳ ۱:۱۳)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]آخ جون
اینکه خیلی خوبهAngel
خب پس دیگه نبینم 4سال دیگه دوباره تاپیک بزنید دعا واسه کنکوریای ارشد ها!همه باید با معدلم بریمCool
(منم دلم خوشه نصفه شبی!Big Grin انقدر ذوق زده م نمیدونم چیکارکنم!Blush)

زیاد ذوق نکن با معدلSmile

از طریق کنکور قبول شی یه چیز دیگه استSmile

تجربه دارم میگماااااا بهتر از طریق کنکور قبول شینSmile
(۱۸/شهریور/۹۳ ۱:۱۶)ATEKE نوشته است: [ -> ]زیاد ذوق نکن با معدلSmile

از طریق کنکور قبول شی یه چیز دیگه استSmile

تجربه دارم میگماااااا بهتر از طریق کنکور قبول شینSmile

واسه چی؟چه فرقی داره؟Huh
(۱۸/شهریور/۹۳ ۱:۲۱)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]واسه چی؟چه فرقی داره؟Huh

از لحاظ دیدگاه دیگران

بخصوص استادان محترم که واقعا تفاوت قائل میشند بین کسایی که از طریق کنکور و استعدادقبول میشند

بخصوص دانشگاههای بزرگ

اصلا باید قبولی از طریق استعداد حذف کنند
نقل قول: زیاد ذوق نکن با معدل[تصویر: happy.png]

از طریق کنکور قبول شی یه چیز دیگه است[تصویر: happy.png]

تجربه دارم میگماااااا بهتر از طریق کنکور قبول شین[تصویر: happy.png]
تو ذوق ما نزنید.
دانشگاه داریم می یام و رشته ی مورد علاقه رو هم داریم.
پس چی؟
یعنی روزانه حداقل 12 ساعت در رابطه با رشته امون فعالیت خواهیم داشت.
این فعالیت نمی تونه نمره هامون رو بالای 18 ببره؟
بگذریم.
وقتی معدل های بالای 18 رو تو این تاپیک ردیف کردیم همه دهنشون کف کرد می بینیدWink
نقل قول:خب یکی منو توجیه کنه بعدش چی کی باید ثبت نام کنیم باید بریم شهری که قبول شدیم ثبت نام کنیم برگردیم ؟؟ این اطلاعات کی منتشر میشه ؟
اول از همه به سایت دانشگاه مراجعه کنید.
نمی دونم ترم اولی ها انتخاب واحد دارن یا نه.
پدر و مادر من می گن فرآیند ثبت نام و انتخاب واحد دو روز طول می کشه.
صف موندن و ... و ... داره و باید .... و ... کرد و پارتی پیدا کرد و دعوا و ... توش راه می افته.
حتما توی سنجش یه چیزی میزی می زنن.
(۱۸/شهریور/۹۳ ۱:۰۶)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]ممنون از لطف شما..Blush
اینی که گفتین چی هست؟Huh
کم و بیش بچه ها همه میدونن من میخوام به امید خدا تا هرجا شد بخونم..دکترا و پسداک و بالاتر..Cool
فکر کنم بتونه کمکم کنه
بسم الله الرحمن الرحیم
بهتره به دفترچه راهنمای انتخاب رشته سازمان سنجش مقطع کارشناسی ارشد مراجعه کنید.
باید حداکثر تو 8 نیم سال تحصیلی فارغ التحصیل بشوید و از لحاظ معدل کل، نفر اول هم ورودی های خودت (بین تمامی گرایش ها) بشوید.(رتبه اول)
در رشته های ارشد هم تقریبا 10 درصد ظرفیت به صورت مازاد بر ظرفیت اعلام شده در دفترچه به این دانشجویان رتبه اول اختصاص پیدا می کنه. برای تمامی دانشگاه ها.
البته حدود یکسال قبل از فارغ التحصیلی هم بعضی از دانشگاه های برتر کشور فراخوان جذب دانشجوی ارشد بدون آزمون سراسری رو تو سایت هاشون میذارن.
قسمت معاونت آموزشی و یا دفتر استعداد های درخشان.
یا حق

(۱۸/شهریور/۹۳ ۱:۲۶)ATEKE نوشته است: [ -> ]از لحاظ دیدگاه دیگران

بخصوص استادان محترم که واقعا تفاوت قائل میشند بین کسایی که از طریق کنکور و استعدادقبول میشند

بخصوص دانشگاههای بزرگ

اصلا باید قبولی از طریق استعداد حذف کنند
مگه تو پیشونی دانشجو نوشته با چه روشی اومده دانشگاه؟
به نظرم بهتر از دغدغه کنکوره.
بنده اگه قصد ادامه تحصیل داشتم از سهمیه استفاده می کردم.
یا حق
بسم الله الرحمن الرحيم

براي استفاده از سهميه ي استعداد درخشان لزوما نبايد شاگرد اول باشي
بايد علاوه بر شرايط گفته شده (حداكثر فارغ التحصيلي تو 8ترم و ...) بايد جزو 10درصد وروديهاتون باشيد.( من خودم شاگرد سوم بودم ولي جزو 10 درصد)
البته شرايط دانشگاه با دانشگاه فرق مي كنه. مثلا بعضي جاها براشون كل ورودي رو بدون در نظرگرفتن گرايشا حساب مي كنن بعضي جاها هم هر گرايش رو جدا
حتي توي يه دانشگاهم ممكنه خود دانشگاه يه سري قوانين رو براي جذب استعداد درخشان در نظر گرفته باشه، ولي يه گروهي تصميم بگيره كلا بي آزمون نگيره مثلا چون امكانات كافي رو ندارن.

اتفاقا بهترين نوع پذيرش هم استفاده از سهميه ي استعداد درخشانه. من خودم از اين طريق وارد ارشد شدم
از لحاظ نگاه ديگران هم بگيم اتفاقا خيلي خوبه. بخصوص موقع انتخاب استاد راهنما كه با اين ديد به تو نگاه مي كنن كه تو زرنگي و معدل الف
خوشبختانه توي مقطع ارشد استادا ديگه دستشون اومده كه كي زرنگه و كي با كمك تست نشسته سر كلاساي ارشد.
اگرم قصد دكترا و بعدش هم هيئت علمي شدن داريد اين بي آزمون قبول شدن براي رزومتون خوبه
نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم
بهتره به دفترچه راهنمای انتخاب رشته سازمان سنجش مقطع کارشناسی ارشد مراجعه کنید.
باید حداکثر تو 8 نیم سال تحصیلی فارغ التحصیل بشوید و از لحاظ معدل کل، نفر اول هم ورودی های خودت (بین تمامی گرایش ها) بشوید.(رتبه اول)
در رشته های ارشد هم تقریبا 10 درصد ظرفیت به صورت مازاد بر ظرفیت اعلام شده در دفترچه به این دانشجویان رتبه اول اختصاص پیدا می کنه. برای تمامی دانشگاه ها.
البته حدود یکسال قبل از فارغ التحصیلی هم بعضی از دانشگاه های برتر کشور فراخوان جذب دانشجوی ارشد بدون آزمون سراسری رو تو سایت هاشون میذارن.
قسمت معاونت آموزشی و یا دفتر استعداد های درخشان.
یا حق
من متوجه نشدم.
الآن اونی که گفتین نفر اول باید بشیم برای ارشد بود؟
بعدش باید بین ورودی های دانشگاه خودم اول بشم یا کلا تمام ورودی ها؟
اون 10 درصد دیگه چیه؟
بگذریم!
این چیز ها واسه سه سال بعد هستن. تبصره هاش رو همون موقع بررسی می کنیم.
الآن من می خوام فقط کارت دانشجویی رو بگیرم برم کتابخونه ملی این کارت رو بکنم تو حلق اون زنیکه گفت دانشجو نیستی نمی تونی بیای داخل کتابخونه ملی
باز هم بگذریم!
ما درسمون رو می خونیم. فق یه سوال.
این دروس عمومی که دو ترم اول می خونیم چطور هستن؟ اونا جزو منایع کنکور ارشد هستن؟
(۱۸/شهریور/۹۳ ۱:۵۸)Bidel.s نوشته است: [ -> ]من متوجه نشدم.
الآن اونی که گفتین نفر اول باید بشیم برای ارشد بود؟
بعدش باید بین ورودی های دانشگاه خودم اول بشم یا کلا تمام ورودی ها؟
اون 10 درصد دیگه چیه؟
بگذریم!
این چیز ها واسه سه سال بعد هستن. تبصره هاش رو همون موقع بررسی می کنیم.
الآن من می خوام فقط کارت دانشجویی رو بگیرم برم کتابخونه ملی این کارت رو بکنم تو حلق اون زنیکه گفت دانشجو نیستی نمی تونی بیای داخل کتابخونه ملی
باز هم بگذریم!
ما درسمون رو می خونیم. فق یه سوال.
این دروس عمومی که دو ترم اول می خونیم چطور هستن؟ اونا جزو منایع کنکور ارشد هستن؟
خب بین ورودیهای هم رشته دانشگاه خودت
فقط نفر اول معیار نیست
10درصد معیاره که شاید شامل شاگرد دوم .سوم .وحتی چهارم هم بشه
اههههه
ضمن عرض تبریک به دوستان
داش بیدل هم رشته شدیم Wink
مهندسی کامپیوتر صنعتی اصفهان
گرچه انتظار داشتم انتخابای بالاترمو قبول شم ولی صنعتی اصفهانو خ دوس دارم Smile
این مهندسی کامپیوتر، دو تا گرایش متفاوت داشت.
از یکی از کاربر های تالار که سخت افزار خونده بود شنیدم که با هم فرق می کنن و ...
الان گرایش ها رو برداشتن.
یعنی همه تحت عنوان مهندسی کامپیوتر می رن دانشگاه.
نمی دونم چه معنی می ده این کار.
بگذریم
نقل قول:اههههه
ضمن عرض تبریک به دوستان
داش بیدل هم رشته شدیم [تصویر: wink.png]
مهندسی کامپیوتر صنعتی اصفهان
گرچه انتظار داشتم انتخابای بالاترمو قبول شم ولی صنعتی اصفهانو خ دوس دارم [تصویر: happy.png]
دانشگاه های صنعتی اصفهان دانشگاه خیلی خوبی هست. یعنی در دجه دوم دانشگاه های مادر هست(فکر کنم دانشگاه مادر باشه)
من هم تو انتخاب هام دانشگاه مشهد رو می خواستم بزنم. چون که شرایط اونجا برام خیلی بیشتر فراهم بود. اما همین جا موندم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع