همیشه از ناآگاهی هامون ضربه می خوریم. چنان جوی ایجاد می کنن برای سومی ها و پیش دانشگاهی ها که انگار کنکور، قیامته.
دخترارو از خانم شدم و آماده شدن برای زندگی زناشویی و همسرداری و ... می ندازن و پسرا هم که می رن دانشگاه. همین ها باعث مشکلات بعدی می شه، هم برای تک تک افراد، هم برای خانواده ها، هم برای جامعه و هم کشور.
لعنت بر خائنان و ستون پنجم های کشور که به مردم آگاهی نمی دن. اونایی که می دونن و می تونن، اما کاری نمی کنن.
(۷/تیر/۹۳ ۱۳:۴۱)bidel نوشته است: [ -> ]واقعا! یعنی واقعا گریه می کردن! باورم نمی شه. دادگاه عدل الهی نبود که! کنکور بود!
آره بخدا
مامان من اومده بود دنبالم
تا برسه دم دانشکده ای که ماکنکور داشتیم، ده بار سکته ناقص زده بود از قیافه بچه ها!گریه که چه عرض کنم اصن یه وضی بود،بعضا دیده شده بضیا تو سر خودشون میزدن جیغ میزدن!!

منم که مات بودم اصن..

دختریم دیگه..
(۷/تیر/۹۳ ۱۳:۴۷)soheyl68 نوشته است: [ -> ]همیشه از ناآگاهی هامون ضربه می خوریم. چنان جوی ایجاد می کنن برای سومی ها و پیش دانشگاهی ها که انگار کنکور، قیامته.
دخترارو از خانم شدم و آماده شدن برای زندگی زناشویی و همسرداری و ... می ندازن و پسرا هم که می رن دانشگاه. همین ها باعث مشکلات بعدی می شه، هم برای تک تک افراد، هم برای خانواده ها، هم برای جامعه و هم کشور.
لعنت بر خائنان و ستون پنجم های کشور که به مردم آگاهی نمی دن. اونایی که می دونن و می تونن، اما کاری نمی کنن.
آرزو به دل موندم یبار بدون هیچ استرسی درس بخونم..
شاید بعضیا باور نکنن ولی من واقعا عاشق درسم..
باورتون نمیشه با زدن یه تست فیزیک چه ذوقی میکردم..سر کلاسای زیست چقدر سوال برام بیش میومد ولی کسی جوابمو نمیدونست..سر ریاضی که معلمونو بیچاره میکردم با سوالام..(بماند که از شیمی خوشم نمیاد!!

ولی انقدر استرس داشتم که سالی که همه ی زندگیم درسم عشقم بود زهر مارم شد..
خب چرا کنکورو انقدر سخت میدن؟!
کشورای دیگه رفتن به دانشگاه براشون خیلی آسونه ولی موندن تو دانشگاه سخته چون واقعا باید بخونن؛دقیقا برعکس کشور ما!!

بخدا فقط با روحیه بچه ها بازی میکنن..
من خیلی امسال ضربه خوردم..خیلی..
نقل قول:دیده شده بضیا تو سر خودشون میزدن جیغ میزدن!!![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
منم که مات بودم اصن..![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
دختریم دیگه..![[تصویر: crying.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/crying.png)
ادبیات : 17
عربی: 9
دینی: 21
زبان: 20
ریاضی: 23
فیزیک: 20
شیمی: 15
این تعداد سوالایی هست که من زدم(با اطمینان!)
اما کلا بیخیالم! چون تلاشمو دیگه کردم. هر چی شد دیگه خدا خواسته! بهشت نداشته ام رو ازم نمی گیرن که!
مام والا از اون حالت بهت خارج شدیم بعد یک روز کامل!!
بعله رفیق..همه چی دست خداست..
من اولش خیلی شوکه بودم..
ولی بعد دیدم جایی واسه ناراحتی ندارم،خوشحالم که نهایت تلاشمو کردم؛این موفقیته!نه صرفا رسیدن به نتیجه!

پ.ن:دیدم کسی نیس روحیه بده خودم شروع کردم به خوددرمانی!!

من به معاد اعتقاد دارم.
اگه این یکسالم حروم شد میزارم واسه قیامت.
اگه از کسب دانش (که از مقدسات اسلامه) متنفر شدم می زارم پای قیامت.
شنیدم که پاسخ نامه ها رو آوردن تو قلم چی. البته تیکه تیکه. دوستان لطفا اگه می شه ازش استفاده نکنن و صبر کنن تا به صورت چاپی توی بازار عرضه شه. شاید تا آخر هفته. اگه استفاده کرین زیاد اعتماد نکنید. پاسخ نامه ها رو دقیقا دو سه ساعت بعد کنکورا زدن(معلوم نیست چی توش نوشتن جای جواب)
(۷/تیر/۹۳ ۱۵:۲۴)bidel نوشته است: [ -> ]ادبیات : 17
عربی: 9
دینی: 21
زبان: 20
ریاضی: 23
فیزیک: 20
شیمی: 15
این تعداد سوالایی هست که من زدم(با اطمینان!)
اما کلا بیخیالم! چون تلاشمو دیگه کردم. هر چی شد دیگه خدا خواسته! بهشت نداشته ام رو ازم نمی گیرن که!
نگران نباش اگه سخت باشه واسه همه سخته
کدوم شهری ؟
اختصاصی هات بد نیست
ان شاءالله قبولی
فقط یه چیزی به همه بگم که اصلا یه سال دیگه نمونید
نقل قول:کدوم شهری ؟
رشت هستم(منطقه 2)
با این زده ها شاید بتونم سخت افزار گیلان قبول شم.
نقل قول:سلام علیکم
این سایت کمکتان میکنه:http://www.kanoon.ir/Public/EstimateSarasari.aspx
توی بخش:تخمین رتبه کنکورش رشته;منطقه ودرصدتان را وارد کنید.رتبتان مشخص میشود.
بعد توی بخش:کارنامه های کنکور رشته;منطقه و رتبه احتمالی که قبل بدست آوردید وارد کنید جاهایی را که سال قبل با رتبه شما قبول شدن را نشان میدهد.
ممنون دوست عزیز!
دقیقا با همین نرم افزار هم گفتم(البته ورژن گزینه دو!) اما می دونم که مثلا با 9000 منطقه می شه رفت سخت افزار گیلان(شنیدم) یا حالا اونم نشد میرم علوم رایانه. علوم رایانه روزانه قبول نشم دیگه شبانه قبول می شم! میبینید چقده قانعم من!(خدا کنه پدر و مادرم هم قانع باشن!)
نقل قول:چرا؟
یه دلیل اینه که کتابا عوض میشه(که قانع کننده نیست)
دومین دلیل حرصو طمعه. یعنی اگه بشینید پشت کنکور همینجوری میرین تا اینکه می بینید پنج شش ساله که پشت کنکور نشستین! چون که من خودم دیگه هفته آخر اینقده از کتابا زده شدم که روزی سه ساعت می خوندم. حالا دوباره بشینم یه سال دیگه بخونم؟ واسه همین حتما سال بعد افت می کنم...
باز هم این دلیل منطقی نیست.
اما دیدم که خیلی ها پشت کنکور موندن اما نتیجه خوب نگرفتن. البته کنکور ورودی دانشگاه با کنکور های بعدی فرق داره. الان باید یه سال زندگیتو بذاری کنار تا کنکور بدی. اما توی کارشناسی یا دکتری هم زندگی داری هم درس از هیچکدوم هم عقب نمی افتی.