تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دعا برای کنکوری های تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
(۱۸/شهریور/۹۳ ۱:۵۸)Bidel.s نوشته است: [ -> ]من متوجه نشدم.
الآن اونی که گفتین نفر اول باید بشیم برای ارشد بود؟
بعدش باید بین ورودی های دانشگاه خودم اول بشم یا کلا تمام ورودی ها؟
اون 10 درصد دیگه چیه؟
بگذریم!
این چیز ها واسه سه سال بعد هستن. تبصره هاش رو همون موقع بررسی می کنیم.
الآن من می خوام فقط کارت دانشجویی رو بگیرم برم کتابخونه ملی این کارت رو بکنم تو حلق اون زنیکه گفت دانشجو نیستی نمی تونی بیای داخل کتابخونه ملی
باز هم بگذریم!
ما درسمون رو می خونیم. فق یه سوال.
این دروس عمومی که دو ترم اول می خونیم چطور هستن؟ اونا جزو منایع کنکور ارشد هستن؟
بسم الله الرحمن الرحیم
مثلا اگه کل ورودی های یک رشته تو کلیه گرایش ها 100 نفر باشند، تا 10 نفر اول میتونند از این سهمیه استفاده کنند ولی بعضی از دانشگاه ها فقط رتبه اولی رو می خوان (دانشگاه صنعتی شریف).
منظورم این بود که یک سال مونده به فارغ التحصیل شدن باید به فکر پذیرش گرفتن از دانشگاه هایی باشید که خودشون به طور مستقل پذیرش می کنند.
یا حق
کسی میدونه نتیجه دانشگاه ازاد کی میاد ؟Huh
باسمه تعالی
متاسفانه ویا شاید هم خیری بوده امسال دختر ها خیلی کم توی رشته های بالا قبول شدن ولی پسرها خیلی بیشتر قبولی دادن مثلا دختر رتبه 400 تجربی دندانپزشکی کرمان آورده .کسی میدونه قضیه چیه؟
چنین چیزی خیلی بعیده چون دیگه تعداد پذیرشا تو دفتر چه معلوم بود هیچ تبعیضی دیده نمیشد Huh
ولی امسال کلا افتضاح بود ینی رشته ای که پارسال با ۳۸۰۰ قبول شدن من با ۳۱۰۰ قبول نشدمHuh
تازه پسرمWink

تازه یه چیز عجیب دیگه این که رتبه ۴۰۰ سهمیه شاهد عمران دانشگاه تهران قبولیده این یعنی سهمیه ایثارگرا امسال خیلی بوده

نقل قول:
کسی میدونه نتیجه دانشگاه ازاد کی میاد ؟
[تصویر: huh.png]
اخبار گفت پنج شنبه

اقای خدایی هم گفت کسایی که اعتراض دارن تا ۲۶ شهریور صبر کنند تا کارنامشون بیاد رو سایت ببینن با اخرین نفر قبول چقدر فاصله دارن بعد اعتراض کننWink
نقل قول:تازه یه چیز عجیب دیگه این که رتبه ۴۰۰ سهمیه شاهد عمران دانشگاه تهران قبولیده این یعنی سهمیه ایثارگرا امسال خیلی بوده
این دیگه خیلی ظلمه
سهمیه شاهد فکر کنم 15 درصد دانشگاه های غیر مادر و 10 درصد دانشگاه های مادر بوده.
این حالا منصفانه بود.(تغییر تو موقعیت نداشت)
حالا امسال کلی هم ظرفیت روزانه ها پایین اومدن. چطوری با 400 قبول شده؟
الآن من یه نفر رو می شناسم 600 سهیمه شاهد آورده.
این توی کلاس 25 نفری جزو نفرات 15 به بالا بود.
حالا تو کلاس ما 10 نفر شاید تهران برن.
این با 600 می ره تهران؟
ببین چه خر تو خریه ۲۰۰۰ منطقه ۲ با سهمیه شاهد ( رتبه شاهدشو نمیدونم ) عمران شریف
اخه تو بگو این اصن عمران شریفو مغزش میکشه ؟؟؟
حقشه من دست بندازم دهن منو جر بدم Big Grin
نقل قول:ببین چه خر تو خریه ۲۰۰۰ منطقه ۲ با سهمیه شاهد ( رتبه شاهدشو نمیدونم ) عمران شریف
اخه تو بگو این اصن عمران شریفو مغزش میکشه ؟؟؟
حقشه من دست بندازم دهن منو جر بدم [تصویر: biggrin.png]
از سهمیه شاهد بگذریم
می رسیم به سهمیه هیئت علمی می رسیم.
خیلی خفنه!
اگه 90 درصد تراز آخرین قبولی رشته محل مورد علاقه رو داشته باشی، در صورتی که پدرت یا مادرت هیئت علمی باشی به صورت مازاد به رشته محل مورد علاقه ات می رسی.
این دیگه سوختن داره...
یه حساب سرانگشتی کسی که تراز 7000 میاره به موهبت وجودی والدین ترازش اتوماتیک به 7777 می رسه.
یعنی مثلا رتبه 9000 سهیمه 2 رو می کنه رتبه 6000 سهمیه 2!!!!
البته فکر نکنم به این سادگی ها باشه. لابد تبصره ای داره
تبصره اش اینه که دو ترم باید معدل بالای (عددش بستگی به دانشگاه داره) بیاره تا موندگار بشه. تا دو ترم انگار مهمانه.
ضمنا دانشگاه تهران فقط هییت علمی خودش رو قبول میکنه و شریف برای تمام کارکنانش هییت علمی در نظر میگیره.
بقیه ی دانشگاه ها راحت ترند.
شریف بالای ۱۷ میخاد دو ترم ، تهران رو نمیدونم، امیرکبیر بالای ۱۴ و الی آخر ...
نقل قول:تبصره اش اینه که دو ترم باید معدل بالای (عددش بستگی به دانشگاه داره) بیاره تا موندگار بشه. تا دو ترم انگار مهمانه.
ضمنا دانشگاه تهران فقط هییت علمی خودش رو قبول میکنه و شریف برای تمام کارکنانش هییت علمی در نظر میگیره.
بقیه ی دانشگاه ها راحت ترند.
شریف بالای ۱۷ میخاد دو ترم ، تهران رو نمیدونم، امیرکبیر بالای ۱۴ و الی آخر ...
اون تبصره ها واسه دانشجو های مهمان هست.
فکر کنم ربطی به هیئت علمی نداشته باشه.
اینطوری هست که سه ترم در دانشگاه مبدا باید نمره لازم رو بیاره
درخواست می ده به دانشگاه مقصد و به عنوان مهمان اونجا می مونه
بعدش اونجا باید سه ترم، حداقل نمره ممکن(بر اساس قوانین خود دانشگاه که گفتین، 17 واسه شریف و ...) رو بیاره
اونوقت ممکنه دائمی بشه. اگه مهمان دائمی بشه آخر دوره بهش مدرک دانشگاه مبدا رو می دن
اگه دائمی دانشجو اونجا بشه که مدرک دانشگاه رو می دن.
هیئت علمی همین الآن بچه هاشون رو می برن دانشگاه مقصد و اونجا بی هیچ قید و بندی مثل سایر دانشجو ها می شن
میدونم این تبصره ها برای مهمان هم هست.
هییت علمی در واقع این امکان رو میده که به اون دو یا سه ترم معدل کافی در دانشگاه مبدا نیازی نباشه.و احتمالا محدودیت واحد هم شاملشون نمیشه.
ازون جایی که دوستای زیادی داشتم که ازین سهمیه استفاده کردند ، از روی تجربه ام بهتون گفتم. شاید سال ما اینطور بود و الان عوض شده باشه.
ضمنا برای مهمان ، بعد از سه ترم معدل در دانشگاه مقصد میتونه انتقالی بگیره وگرنه برای دایمی شدن نیاز به معدل خیلی بالا در مقصد نیست چون مدرک همون مدرک مبدا ه. ولی در مورد انتقال مدرک مقصد داده میشه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع