تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دعا برای کنکوری های تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آقای املشی
والا اساتید ما گفتن
که تاثیر کتبی نهایی تک درسه
مثلا من دینی کتبی رو 20 شدم و این نمره باعث میشه ک درصد معارف کنکورم بره بالا و زبانم رو 15 شدم و کنکور رو هم زبان کمتر از 20 زده باشم میاره پایین تر....
سلام امروز نتایج رو میزنن خواستم از همتون بخوام که برای ما کنکوریا دعا کنین واقعا به دعاتون نیاز داریم HeartSad
سلام

نتایجو زدن

من که رتبم تو سهمیه شد 3000 پزشکی آزاد و بین الملل قبول میشم ولی دولتی نه CryingCryingCryingCryingCryingCryingCrying

وای خدا یکسال دیگه ....CryingCryingCrying
بسم الله

سلام

امیدوارم همتون موفق باشید در همه عرصه هاWink

(۲۲/تیر/۹۴ ۲:۵۹)لبخند خدا نوشته است: [ -> ]آقای املشی
والا اساتید ما گفتن
که تاثیر کتبی نهایی تک درسه
مثلا من دینی کتبی رو 20 شدم و این نمره باعث میشه ک درصد معارف کنکورم بره بالا و زبانم رو 15 شدم و کنکور رو هم زبان کمتر از 20 زده باشم میاره پایین تر....

نخیر جناب لبخند خدا

درس به درس نیست
کل معدل حساب میشه

این به نقل از استاد سنجش ما...ایشون خودشون در تغییر روند کنکور و تاثیر معدل نقش داشتند
ایشون فرمودند قبلا یکبار درس ها با ضریبشون در معدل حساب شدند
دلیل نمیشه دوباره ضریب بخوره بهشون
سلام
یه خبر خوش بدم به اونایی که دلشون برام تنگ شده: من برگشتم

برای اینکه پستم اسمم محسوب نشه، یه دعا کنم:
امیدوارم همه کنکورشون با موفقیت باشه (حالا کنکور امسال یا سال دیگه یا سالای بعدش)

من که افتضاح دادمSad
یکسال دیگههههههههههههههههههههههههههههههههههههSadConfusedSad
امیدوارم همه کنکوریا موفق باشن امیدوارم همشون به چیزی که میخوان وبراش تلاش میکنن برسنBlushAngel
سلام بچه ها من رتبه ام 548منطقه دو شده،پزشکی شیراز نیمسال دوم میارم،به نظرتون سطح علمی دانشگاه شیراز به غربت و دوریش می ارزه??
سپاس اگر جواب بدین،واسه انتخاب رشته یه کم سر درگمم...
(۳۱/تیر/۹۴ ۱:۰۴)zryy نوشته است: [ -> ]سلام بچه ها من رتبه ام 548منطقه دو شده،پزشکی شیراز نیمسال دوم میارم،به نظرتون سطح علمی دانشگاه شیراز به غربت و دوریش می ارزه??

سلام.
خیلی خوبه.
دانشگاه علوم پزشکی شیراز دانشگاه خوبیه....
اگر قبول شدید حتما برید.
خانم دکتر آینده موفق باشیدHeart
(۳۱/تیر/۹۴ ۱:۰۴)zryy نوشته است: [ -> ]سلام بچه ها من رتبه ام 548منطقه دو شده،پزشکی شیراز نیمسال دوم میارم،به نظرتون سطح علمی دانشگاه شیراز به غربت و دوریش می ارزه??
اول جا داره این رتبه خوب رو تبریک بگم.

اما خواهرم غربت واسه پسرها هم سخته چه برسه به دختر ها.

درسته طبق گفته ی خواهرمون پارمیس دانشگاه شیراز دانشگاه خوبیه، اما شما اصلا به فکر دور شدن از تهران نباشید. رتبتون خیلی خوبه، میتونید یک رشته ی خوب تو تهران قبول بشید.

من تجربیات چندین نفر رو به شما دارم منتقل میکنم. اصلا به فکر دور شدن از محل زندگیتون نباشید. نمی ارزه.

موفق باشید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع