تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دعا برای کنکوری های تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
(۳/مرداد/۹۳ ۱۷:۰۳)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]خب مثه اینکه همه از شوک کنکور در اومدن
دیگه باید فکر انتخاب رشته باشیم، انشااله..Smile
من یه چند روزی داشتم درباره رشته ها تحقیق میکردم
کلا نظرم با قبل کنکور فرق کرد
فعلا اولویتام اینان:
فیزیوتراپی تهران
علوم آزمایشگاهی تهران
بیوتکنولوژی تهران (کلا زیرشاخه های زیست سلولی مولکولی: علوم سلولی و مولکولی،میکروبیولوژی،ژنتیک،بیوشیمی و بیوفیزیکHeart )
پزشکی کاشان!!!Big Grin (فقط واسه شادی دل خانواده ها!Matوگرنه من؟!پزشکی؟!اصلا اصرار نکن برم!!Bi Dandoon )

بقیه کنکوریا فکراشونو کردن؟Wink

شما جزو اون دسته از دخترانی نبودید که بعد جلسه کنکور مثله ابر بهاری گریه می کردند؟!Big GrinBlush چون این دسته از افراد بعد جلسه کنکور خوب که فکر می کنند اهدافشون تغییر پیدا می کنه ، رشته های قبلی بد میشوند ، ارزش خوندن ندارند! Big Grin
(۳/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۵)bidel نوشته است: [ -> ]فعلا بیخیال انتخاب رشته است.
یه هفته بیشتر نمونده جوابا رو بدن.
عصر جمعه برای شادی روح بدبخت شدگان... الفاتحه...

Big Grin
نه خب منم اولش اعصاب نداشتم گفتم ولش کن، ولی بقول خواهرم به فرض محال رتبه تک رقمی کنکور شدیم،هر رشته و هر دانشگاهیو مجازیم بریم! خب 5 روزه که نمیتونیم انتخاب رشته کنیم!تا20ام بیشتر وقت نداره ها!Eyeglasses
از من میشنوی برو تحقیق کن، ببین رشته ها چجوریاس، دیگه هر چی باداباد...هر چی خدا بخواد...Smile

(۳/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۹)Mitsonary نوشته است: [ -> ]شما جزو اون دسته از دخترانی نبودید که بعد جلسه کنکور مثله ابر بهاری گریه می کردند؟!Big GrinBlush چون این دسته از افراد بعد جلسه کنکور خوب که فکر می کنند اهدافشون تغییر پیدا می کنه ، رشته های قبلی بد میشوند ، ارزش خوندن ندارند! Big Grin

نه خدا رو شکر گریه نکردمBig Grin
نه خب من قبل کنکورم همون زیر شاخه های رشته زیست شناسی سلولی مولکولی مد نظرم بود، الانم اولویت سوممه!فرق زیادی نکرده!Blush
نقل قول:[تصویر: biggrin.png]
نه خب منم اولش اعصاب نداشتم گفتم ولش کن، ولی بقول خواهرم به فرض محال رتبه تک رقمی کنکور شدیم،هر رشته و هر دانشگاهیو مجازیم بریم! خب 5 روزه که نمیتونیم انتخاب رشته کنیم!تا20ام بیشتر وقت نداره ها!
[تصویر: eyeglasses.png]
از من میشنوی برو تحقیق کن، ببین رشته ها چجوریاس، دیگه هر چی باداباد...هر چی خدا بخواد...
من تحقیقاتمو خیلی وقت پیش کردم. فکر کنم دوم دبیرستان بود.
حرفم یکیه. کامپیوتر. یا می رم سخت افزار. یا میرم علوم رایانه.
با این درصدهایی که دارم 6 تا 7 هزار می یارم( بزنم به تخته )Big Grin
به امید خدا سخت افزار دانشگاه گیلان می شه قبول شد.
(۳/مرداد/۹۳ ۱۷:۳۷)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]نه خدا رو شکر گریه نکردمBig Grin
نه خب من قبل کنکورم همون زیر شاخه های رشته زیست شناسی سلولی مولکولی مد نظرم بود، الانم اولویت سوممه!فرق زیادی نکرده!Blush

کلا بعد جلسه کنکور قسمت خانوم ها مثل نگاه کردن به پارک دوبل خانوماس ، خ کیف میده.Big GrinBig GrinBlush

انشالله که قبول میشید.Smile
(۳/مرداد/۹۳ ۱۷:۴۵)bidel نوشته است: [ -> ]من تحقیقاتمو خیلی وقت پیش کردم. فکر کنم دوم دبیرستان بود.
حرفم یکیه. کامپیوتر. یا می رم سخت افزار. یا میرم علوم رایانه.
با این درصدهایی که دارم 6 تا 7 هزار می یارم( بزنم به تخته )Big Grin
به امید خدا سخت افزار دانشگاه گیلان می شه قبول شد.
خب پس خدارو شکرSmile
موفق باشید دوست عزیزRose

(۳/مرداد/۹۳ ۱۷:۴۵)Mitsonary نوشته است: [ -> ]کلا بعد جلسه کنکور قسمت خانوم ها مثل نگاه کردن به پارک دوبل خانوماس ، خ کیف میده.Big GrinBig GrinBlush

انشالله که قبول میشید.Smile
Big GrinBig Grin
انشالله شما هم همینطورSmile
نحوه انتخاب رشته ها رو گذاشتن توی سایت سنجش
این یعنی تا آخر هفته اعلامیه ترحیم ها رو می زنن تا استفاده ببریم.
کنکوری ها حمله کنید آموزش ها رو بخونید. ممکنه یه صندلی خیلی خوب رو به خاطر عدم دانایی لازم از انتخاب رشته از دست بدین.
آقایون خانوما!
خواهران و برادران!
جان من برای من دعا کنید.
دانشگاه گیلان مهندسی کامپیوتر برنمی داره...
فقط تهران می تونم برمSad
کجای دنیا با 6000 تونستن برن تهران؟ هان؟
جان من دعا کنید پیش بینی ها درست از آب در بیاد من رتبه ام زیر 4000 بره.
رتبه تک ها رو زدن. برید تا بیات نشده بهشون چند تا فحش آب دار بدین.
دفترچه انتخال رشته ها رو دانلود کنید.
شروع کنید دور دانشگاه های خوب و رشته ها رو خیط بکشید.
همین چند ساعت پیش من احساس کردم چقدر به الهیات علاقه مند شدمBig GrinBig Grin
SadSadSadSad
دعا کنید رتبه زیر 5000 بیارم واگرنه اگه بگن یه سال دیگه بخون دیگه آیه قرآن و حدیث از حضرت علی هم نمی تونه جلوم رو بگیره.
می رم داروخونه می گم خانوم! قرص برنج داری؟
به جان خودم دلم میخواد زیر 5000 نشم!میرم یقه همه اونایی که گفتن برات دعا کردین میگیرم!حتی شما دوست عزیز!Big Grin
آقایون خانوما!
خواهران برادران!
کودکان و بزرگسالان تالار!
+جناب بیدل برا منم دعا بفرمایید خواهشا!Sad
فیزیوتراپی دیگه نمیگیره دانشگاه تهران!SadSadSad
خوبه باز علوم آزمایشگاهیو برنداشتن!

دیدم رتبه تک ها رو!
این سیدشایان پورمیربابایی کانون قلمچیم همیشه اول میشد تو کشور!موفق باشه انشاالهSmile

پ.ن: جان من!جان کنکوریاتون!جان خودتون دعا کنین!خدا خیرتان دهاد!Blush
آقا همین جا اعلام می کنم 5000 صلوات نذر کردم(چند روز پیش)
هر کسی فردا نماز صبح اول وقت پاشه بعد نمازش منو دعا کنه ثواب این 5000 تا مال اون(نوش جونش)
ببینید اگر تمام سعیتون رو کردید بقیش رو بسپارید به خدا که هر چی خیرتون هست ...
دعا کنید هر چی خیره ...
برای مثال خودم ...
فکر می کردم برق خوبه ...
یعنی همه انتخاب های اولم برق بود
فقط 600 تا فاصله داشتم که برق تو یکی از دانشگاه های سراسری تهران (روزانه) قبول بشم
رفت انتخاب بعدی و کامپیوتر قبول شدم ...
اوایل ناراحت بودم
ولی الان روزی هزار بار خدا رو شکر می کنم برق قبول نشدم ... به دلایل مختلف ...
مخصوصا آن دانشگاهی که داشتم قبول می شدم ....Cool
الان می فهمم حکمتش چی بود ....
ولی همان موقع اصلا نمی فهمیدم ...
مدیر و معلم ها و دوستانم هم ناراحت بودند و تعجب می کردند!!
الان هر روز از رشتم و کارم بیشتر خوشم می اید ...
ولی آن موقع اصلا نمیدونستم چه رشته ای می خواهم بخونم ...
وقتی تمام تلاشتون رو کردید
واقعا سعیتون رو کردید و کم نگذاشتید
دیگه نباید ناراحت بشید
ممکنه خیرتون نبوده ...
عَسَی أَن تَکْرَهُواْ شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّکُمْ وَعَسَی أَن تُحِبُّواْ شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّکُمْ وَاللّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع