۳۱/تیر/۹۴, ۱:۳۳
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
۴/مرداد/۹۴, ۸:۳۷
سلام
برای انتخاب رشته آزمون سراسری که از پنجم مرداد شروع میشه آیا شانس انتخاب اول با انتخاب صدممون فرقی هم میکنه؟یکی میگفت پارسال کسی رو میشناخته چون انتخابش بعد از ده تای اول بوده قبول نشده و مشاور اشتباه راهنماییش کرده در حالیکه با اون رتبه باید می آورد اون رشته و دانشگاه رو.البته اون میخواسته بره دانشگاه بین الملل
آیا اصلا انتخاب اول با صدم فرقی داره توی شانس قبولی؟؟
بله توی دانشگاه آزاد توی انتخاب اول شانس قبولی بیشتر هست و... ولی دانشگاه سراسری چنین چیزی رو عجیب بود شنیدم.یعنی قانون عوض شده یا دانشگاه بین الملل اینطوریه یا اصلا کسی که اینو بهم گفته اشتباه میکرده؟
برای انتخاب رشته آزمون سراسری که از پنجم مرداد شروع میشه آیا شانس انتخاب اول با انتخاب صدممون فرقی هم میکنه؟یکی میگفت پارسال کسی رو میشناخته چون انتخابش بعد از ده تای اول بوده قبول نشده و مشاور اشتباه راهنماییش کرده در حالیکه با اون رتبه باید می آورد اون رشته و دانشگاه رو.البته اون میخواسته بره دانشگاه بین الملل
بله توی دانشگاه آزاد توی انتخاب اول شانس قبولی بیشتر هست و... ولی دانشگاه سراسری چنین چیزی رو عجیب بود شنیدم.یعنی قانون عوض شده یا دانشگاه بین الملل اینطوریه یا اصلا کسی که اینو بهم گفته اشتباه میکرده؟
۴/مرداد/۹۴, ۱۱:۲۸
(۴/مرداد/۹۴ ۸:۳۷)افشین نوشته است: [ -> ]سلام
منظورتون دقیقا از شانس قبولی چیه؟
ببینید شما باید بر اساس اولویت خودتون از یک تا صد رو پر کنید.
مشاوره انتخاب رشته مجازی خود سنجش خیلی کمکتون میکنه.
یعنی با اولویت هایی که بهش میدید تا 90 درصد قطعیت میگه کجا و چه رشته ای قبول میشید.
برای مثال من خودم 20 تا کد رشته انتخاب کردم ولی با استفاده از همین سامانه تقریبا میدونستم کجا قبول میشم و 19 تای دیگه رو همینطوری زدم(یه سری کد رشته بهتر قبلش و یه سری هم برای احتیاط بعدش زدم.
شما اگه اولویت 1 بزنید دانشگاه شریف ولی تراز و شرایط لازم رو نداشته باشید هیچ شانسی اضافه نمیکنه که شما قبول بشید. یعنی کلا اگر فکر می کنید اولویت 1 تا 10 باعث افزایش شانس قبولی هست (بدون داشتن تراز مناسب) اشتباه هست
این مطلب رو بخونید:
http://www.yjc.ir/fa/news/5270551/%DA%86...B%8C%D9%85
۴/مرداد/۹۴, ۲۰:۱۹
(۴/مرداد/۹۴ ۸:۳۷)افشین نوشته است: [ -> ]سلامسلام
اینطور که من از برادرم شنیدم گویا انتخاب رشته تا چند سال پیش به این صورت بوده که شما پس از اعلام رشته هایی که مجاز به شرکت در اونها شدین خودتون این اجازه رو داشتین که هر کدوم رو که میخواین انتخاب کنین ولی جدیدا روش عوض شده و به شما از بین رشته های مجاز شده حق انتخاب داده نمیشه به طور مثال اگر با رشته ی دهمتون پذیرش یک دانشگاه رو گرفتین دیگه حق انتخاب رشته های ده به بعد رو ندارین به همین خاطر در ترتیب رشته ها باید دقت داشته باشین و رشته های کم اهمیت تر رو پایین تر قرار بدین
۴/مرداد/۹۴, ۲۰:۲۷
براي من وقتي كنكور داشتم هيچي بدتر از استرس نتيجه ي نهايي نبود.از اعلام رتبه ام بيشتر بود استرسش.
خدا به همه كنكوري ها صبر بده.

خدا به همه كنكوري ها صبر بده.
۴/مرداد/۹۴, ۲۱:۱۲
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
کاربرzryy
تبریک میگم بهتون..خیلی رتبه ی خوبیه..انشاالله که همیشه موفق باشید
عزیزم اگه میدونی میتونی بارتبه ای که اوردی پزشکی قبول بشی اصلاوابداشک به خودت راه نده وبروشیرازدرستوبخون...
دوری ازخونواده یه سری مزیت هم داره...هم اینکه یادمیگیری که بایدروی پای خودت بایستی ومهمتراینکه ازوابستگیت به خونواده کم میشه...این ازمزیتش...
ولی من درمجموع میگم که چون میتونی پزشکی قبول بشی شک نکن وبرودرستوبخون...
ریانباشه من خودم دانشگاه تهران دولتی قبول شدم رشته ی روانشناسی برای کارشناسیم..خواستم بدونی که تااین حدتونستم موفقیت بیارم (نگی الکی داره حرف میزنه
)وتوی شرایط توبودم...پس شک نکن...اگه میدونی رشته ی موردنظرتواونجاقبول میشی بروشیراز...
موفق باشی دوستم
سلام
کاربرzryy
تبریک میگم بهتون..خیلی رتبه ی خوبیه..انشاالله که همیشه موفق باشید
عزیزم اگه میدونی میتونی بارتبه ای که اوردی پزشکی قبول بشی اصلاوابداشک به خودت راه نده وبروشیرازدرستوبخون...
دوری ازخونواده یه سری مزیت هم داره...هم اینکه یادمیگیری که بایدروی پای خودت بایستی ومهمتراینکه ازوابستگیت به خونواده کم میشه...این ازمزیتش...
ولی من درمجموع میگم که چون میتونی پزشکی قبول بشی شک نکن وبرودرستوبخون...
ریانباشه من خودم دانشگاه تهران دولتی قبول شدم رشته ی روانشناسی برای کارشناسیم..خواستم بدونی که تااین حدتونستم موفقیت بیارم (نگی الکی داره حرف میزنه
)وتوی شرایط توبودم...پس شک نکن...اگه میدونی رشته ی موردنظرتواونجاقبول میشی بروشیراز...موفق باشی دوستم

۴/مرداد/۹۴, ۲۲:۲۲
نقل قول:اگر با رشته ی دهمتون پذیرش یک دانشگاه رو گرفتین دیگه حق انتخاب رشته های ده به بعد رو ندارین به همین خاطر در ترتیب رشته ها باید دقت داشته باشین و رشته های کم اهمیت تر رو پایین تر قرار بدین
قبلا اينطور بود كه براي رشته هاي عادي (متمركز) شما حق 100 تا انتخاب داشتيد (ظاهرا الان 150 تا شده!)و اگه تو انتخاب مثلا 8 پذيرفته ميشدين ديگه بقيه انتخاب ها (بعد از 8)مهم نبود فكر كنم الان هم همينطور باشه يه مثال ميزنم مثلا رتبه ي شما توسهميه شده1000و شما 20 تا رشته رو انتخاب كرديد فرضا تا نفر قبلي شما 18 تا از رشته پرشدن و تو دوتا رشته فقط 2 تا صندلي خالي مونده اينجا شما هر كدوم از او دوتا رشته رو زود تر بزنيد تو اون رشته قبول ميشيد نفر 1001 هم اگه دقيقا اون دو رشته رو فقط انتخاب كرده باشه امكان اينكه تو كدوم رشته قبول بشه به انتخاب رشته شما وابسته ميشه ! يعني هركدم رو شما بگيري اون يكي واسه نفر 1001 ميافته ! حالا اگه نفر 1002 هم فقط اون دو رشته رو زده باشه ديگه بايد به فكر كنكور سال بعد باشه!!!
بنابر اين واسه انتخاب رشته اگه مثلا 100 تا انتخاب داشته باشين 20 تاي اول انتخاب هاي رويايي(كه شانس كمتري دارن) 50 تا انتخاب منطقي(با شانس متوسط) 30 تا حداقل خواسته (احتمال قبولي زياد) و تو مراحل هم فقط بر طبق علاقه باشه كه فردا نگين كاش فرصت ميشد (كه نميشه!!!)جاي انتخاب 20 و 21 رو عوض ميكردم .
حتما حتما هم سعي كنيد يا شهر خودتون قبول بشيد يا نزديك به شهرخودتون (براي خانمها تاكيد2 برابر )
انتخاب دانشگاههاي غير دولتي و ازاد هم خانم ها و هم اقايون تاكيد 4 برابر كه در شهر خوتون باشه !
بنابر اين واسه انتخاب رشته اگه مثلا 100 تا انتخاب داشته باشين 20 تاي اول انتخاب هاي رويايي(كه شانس كمتري دارن) 50 تا انتخاب منطقي(با شانس متوسط) 30 تا حداقل خواسته (احتمال قبولي زياد) و تو مراحل هم فقط بر طبق علاقه باشه كه فردا نگين كاش فرصت ميشد (كه نميشه!!!)جاي انتخاب 20 و 21 رو عوض ميكردم .
حتما حتما هم سعي كنيد يا شهر خودتون قبول بشيد يا نزديك به شهرخودتون (براي خانمها تاكيد2 برابر )
انتخاب دانشگاههاي غير دولتي و ازاد هم خانم ها و هم اقايون تاكيد 4 برابر كه در شهر خوتون باشه !
۵/مرداد/۹۴, ۹:۳۹
ممنون از دوستان
جوابم رو گرفتم.اما در جواب جناب ثارالله بگم که منظورم این بود اگه نمره ترازم مثلا واسه دانشگاه شریف هم خوب باشه و مثلا انتخاب صدم اون رو بزنم آیا شانسم کمتر میشه که دوستان گفتن شانس قبولی توی انتخاب اول و صدم یکی هست و ترتیب انتخاب رشته هم همه میدونیم باید بر اساس علاقه باشه که فردا حسرت نخوریم
در ضمن این سوال رو واسه کسی پرسیدم خودم این مرحله رو رد کردم
موفق و سربلند باشید همگی
جوابم رو گرفتم.اما در جواب جناب ثارالله بگم که منظورم این بود اگه نمره ترازم مثلا واسه دانشگاه شریف هم خوب باشه و مثلا انتخاب صدم اون رو بزنم آیا شانسم کمتر میشه که دوستان گفتن شانس قبولی توی انتخاب اول و صدم یکی هست و ترتیب انتخاب رشته هم همه میدونیم باید بر اساس علاقه باشه که فردا حسرت نخوریم
در ضمن این سوال رو واسه کسی پرسیدم خودم این مرحله رو رد کردم

موفق و سربلند باشید همگی
۵/مرداد/۹۴, ۱۰:۰۸
بله ظاهرا هنوز هم به همون روش قديمي انتخاب رشته ميشه و تعداد رشته ي انتخابي را هم از 100به 150 امكان افزايش دادند
۵/مرداد/۹۴, ۱۹:۴۴
(۴/مرداد/۹۴ ۸:۳۷)افشین نوشته است: [ -> ]سلام
سلام دوست عزیز
قبلا چنین چیزی بود اما الان دیگه شانس تو انتخاب رشته بی معنیه برای همین رفتن پیش مشاور برای انتخاب رشته هم بی
معنیه شما 150 تا انتخاب دارین فقط کافیه بدونید حدودا کجا قبول میشید به ترتیب علاقه 150 تارو پر میکنید از شریف تا زابل .
ضمن این که الان سیستم ازاد هم تغییر کرده و دیگه شانسی یا اون سیستم ستاره دار نیست .