تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دعا برای کنکوری های تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
(۲۲/شهریور/۹۴ ۱۹:۲۲)Mitsonary نوشته است: [ -> ]شما تربیت معلم قبول شدید؟ توی شهرستان ها نه ، توی روستاها باید تدریس کنید ، خب شما قبول می کنید در طی آموزش رایگانی دانشگاه و همچنین کمک هزینه و همچنین در قبال سربازی نرفتن و ...

آموزش رایگان نمیدید ، در برابر پولی که از گذشته گرفته اید تا زمان فراغت...

اپلای بگیرید؟ DodgyBig Grin تاجایی که یادمه تربیت معلم جزو دانشگاه های نظامی مثل امام حسین و شهید ستاری ارتش نیست که نتونید از کشور خارج بشید... یعنی شما ممنوع الخروج نیستید ، فقط باید تسویه حساب کنید با سیستم آموزشی... یعنی در قبال پرداخت جریمه ی که بر روی شما هزینه کردند ( چیزی در حدود دو برابر ) میتونید از کشور خارج بشید. و این درحالیه که اگر از این سیستم خارج بشید ، آیا معاونت وظیفه ی عمومی ناجا ، برای شما معافیت از سربازی رو الغا می کنند یا نه... که خود مقوله ی دیگری است ، بهتره به معاونت وظیفه یه سری بزنید و شخصا سوال بپرسید چون معلوم نیست چی به چیه ، من الان با اینکه در دانشگاه مشغول به تحصیلم ولی سرباز فراری محسوب میشم MatMatMat الان 2 ، 3 سال هم غیبت از سربازی دارم Mat هرچقدر هم که به دانشگاه اینور اونور سر میزنم کسی جوابگو نیست Big Grin به دانشگاه میگم ، میگه ولش کن تو دانشجویی ، میرم اونجا میگن تو سرباز فراری ConfusedBig GrinCoolBlush

پشت میله های پادگان برام کمپوت بیارید Big GrinBlush

نه، مهندسی برق قبول شدم. من اشتباه متوجه شده بودم: نوشته بود "تعهد آموزش رایگان" که الان متوجه شدم منظورش اینه: تعهد "در ازای" آموزش رایگان دانشگاه. البته تقریباً فرق خاصی نداره با "پول بدید در ازای این نون رایگان"! ولی به هر حال. من باید تعهد بدم یک برابر مدت تحصیل در ازای آموزش رایگان، و همین طور یک برابر مدت تحصیل در ازای استفاده از سهمیه‌ی این منطقه (منطقه یکا فقط چهار سال آموزش رایگان رو باید تعهد بدن) تو جاهایی که وزارت علوم واسم مشخص می‌کنه خدمت کنم! و بعد از اون ذکر شده اگه این کار رو نکنم دو برابر هزینه رو ازم می گیرن و همین طور حق دارن مدرکم رو بهم ندن تا این کار رو کنم! در ضمن این تعهد من نسبت به وزارت علومه، نه نسبت به دانشگاه. ولی من از هرکی پرسیدم تو پروسه ی ثبت نامش همچین تعهدی نداده! آیا این عادیه؟ و بعداً می تونم مدرکم رو آزاد کنم و از زیر بار این تعهد بیام بیرون؟
سلام
چرا الکی جو میدین..بابا ماهم تو همین کشور زندگی می کنیما..منم کاملا به این مسائل اگاه هستم همین امسال شیش ماه دویدیم من دوستام فقط برای مجوز یک قطعهA هنوزم به سرانجام نرسید،اما حرف من یه چیز دیگه بود...سیاست های مربوط به دلالی غیره ربطی به مسائل دانشگاهی نداره...اون مربوط به نظارت و حالا شایدم رابطه مسئولین با این دلال هاست...
اما بحث دانشگاه و تخصص گرفتن یه چیز دیگس..
یکی از دوستان ما اقای .ک خیلی هم معروف هستند در شمال تا همین پنج شیش سال پیش نون شب نداشتند بخورن اما الان بیا ببین..صدتا مثل منو شما رو میخره و آزاد می کنه...فک می کنید با چی؟پرورش قارچ..بله به همین سادگی...خودشون می گفتند اون موقع که شروع کردند سرمایه اولیه شون صد هزارتومن بود ولی حالا...
تلاش کنید و درس بخونید ولی منتظر دولت ها نباشید تا براتون کار پیدا کنن..
خب امیدوارم هیچکس از انتخاب رشتش پشیمون نباشه نمیدونم دیروز یا امروز نتایج کارنامه سبز هارو زدن نمیدونم سازمان سنجش چرا همیشه جلوتر از تاریخ معین نتایجو میزنهHuh
با یاد حق

سلام عزیزان تو این سایت کسی هس دانشگاه شریف تحصیل کنه ؟

هر رشته و هر ترمی اهمیت نداره

یه عرضی دارم خدمتتون

لطفا پ.خ بهم خبر بدید

مهم و فوریه !

یاالله
ببخشید دوستان
کسی هست تو دانشگاه بقیه الله درس خونده باشه؟
یا از آشناهاش اونجا درس خونده باشن؟
سلام
یادآوری خاطرات بعضی وقت ها چقدر می تونه خاطر انگیز و مفید باشه
خداروشکر که کنکور دادم و قبول شدم رشته که دوست داشتم
توی شهری که آرزوم بود برم و زمانی که بهترین موقع برای شروع فصل دوباره از یک زندگیه
حدود شاید 6 ماه از کنکور میگذره وبعد از یک سال سخت وشب بیداری کشیدن 6ماهه واس خودم خوشحالمBig Grin
ولی یه چیزی رو فهمیدم که تحمل سختیها و به ثمر رسوندنش خیییییییییییییلیشیرین تر از چند ماه بخور و بخواب و راحتی
باور کنین راست میگم
یعنی الان گریه ام گرفته دیگه از این همه تعطیلات
نمی دونم می فهمین چی میگم یا نه؟DodgyWink

یاعلی
سلام
کسی که چند سال قبل رشته ریاضی فیزیک خونده میتونه الان توی کنکور سراسری تجربی شرکت کنه؟اگه میشه لازمش چیه؟چکار باید بکنه؟
(۴/آذر/۹۴ ۲۲:۱۶)افشین نوشته است: [ -> ]سلام
کسی که چند سال قبل رشته ریاضی فیزیک خونده میتونه الان توی کنکور سراسری تجربی شرکت کنه؟اگه میشه لازمش چیه؟چکار باید بکنه؟
(۵/آذر/۹۴ ۱۲:۰۱)افشین نوشته است: [ -> ]من شنیده بودم داوطلبان گروههای ریاضی میتونن توی تجربی شرکت کنن و بالعکس.یعنی اشتباه شنیدم؟
با توجه به فرمایش شما باید تا قبل از زمان ثبت نام کنکور دروس تخصصی تجربی رو امتحان داد و قبول شد؟

سوال:
آیا با داشتن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی در یک رشته متفاوت با گروه آزمایشی کنکور، می توان در کنکور برای گروه آزمایشی موردنظر ثبت نام نموده و شرکت کرد؟ یا باید مدرک همان گروه آزمایشی که در کنکور ثبت نام می کنیم را ارایه دهیم ( مثلا آیا با داشتن مدرک پیش دانشگاهی انسانی می توان در گروه تجربی شرکت کرد؟ و…)
پاسخ:
به نام خدا
وبا سلام
نوع مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی ملاک نیست.باهرنوع مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی می توان در تمام از گروه های آزمایشی کنکورشرکت نمود.
توضیح بیشتر:
برای شرکت درتمام از گروه های آزمایشی ریاضی ، تجربی ، انسانی(به عنوان سه گروه اصلی) وهنر، زبان های خارجی(به عنوان دو گروه فرعی) در کنکور سراسری، تنها گذراندن دوره پیش دانشگاهی شرط است و نوع آن ملاک نیست. پس با داشتن هرنوع مدرک پیش دانشگاهی ریاضی، تجربی، انسانی، هنـــــر می توانید در هر یک از گروه های آزمایشی شرکت کنید.
و اما نکته مهم:
براساس مباحث هدایت تحصیلی، توصیه نمی شود که کسی دوره پیش دانشگاهی و حتی دبیرستان را دریک رشته درس بخواند و بعد از آن، برای کنکور تغییر جهت داده و در رشته ی دیگری ثبت نام کرده و امتحان دهد. دلایل این روش غلط، توضیح جداگانه ای را می طلبد که در برخی از سوالات عمومی و اختصاصی موجود در پست پرسش و پاسخ این سایت، پاسخ داده ایم. لذا در صورت ضرورت و امکان جبران و برطرف کردن مسائل و مشکلات آن،به این طریق عمل کنید.
سلامت و موفق باشید
من شنیده بودم داوطلبان گروههای ریاضی میتونن توی تجربی شرکت کنن و بالعکس.یعنی اشتباه شنیدم؟
با توجه به فرمایش شما باید تا قبل از زمان ثبت نام کنکور دروس تخصصی تجربی رو امتحان داد و قبول شد؟
(۵/آذر/۹۴ ۱۲:۰۱)افشین نوشته است: [ -> ]من شنیده بودم داوطلبان گروههای ریاضی میتونن توی تجربی شرکت کنن و بالعکس.یعنی اشتباه شنیدم؟

در گذشته این امکان وجود داشت الان ممنوع شده و باید تغییر رشته بدن ( وضعیت تاثیر نمرات نهایی در کنکور هم فکر کنم معادل سازی میشه )
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع