تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دعا برای کنکوری های تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
(۲۱/شهریور/۹۳ ۲۲:۲۲)میرزا احمد نوشته است: [ -> ]بچه ها بچه ها کمک !‌
دانشگاه امام رضا غیر انتفاعی و بین اللمللیه . از چند نفر شنیدم هزینه هاش با بقیه غیر انتفاعی ها فرقی نمی کنه . کسی این حرف رو تایید می کنه ؟
و یه چیز دیگه مدارک من ( گواهی پیش دانشگاهی و گواهی دیپلم و ... ) کامل نیست . مدرسه بهم گفته تا قبل از 29 شهریور مدارکت آماده میشه .
برای ثبت نام مشکلی برام پیش نمیاد ؟‌

تا اونجایی که من می دونم برای مدرک پیش دانشگاهی تعهد می گیرند تا قبل از پایان ترم اول باید مدرک ببری
(۲۲/شهریور/۹۳ ۰:۴۰)میرزا احمد نوشته است: [ -> ]من یه اشتباهی کردم چندتا از درسای پیش رو خرداد امتحان ندادم و گذاشتمشون برا شهریور و شهریور پاس کردم . Sad
واسه همین می گن هنوز مدارک پیش آماده نشده .(اعتراض ها نرفته و ... ) و می گن تا آماده نشده ما دست تو پرونده نمی بریم و بقیه مدارک رو ( اصل ریز نمرات سال سوم و اصل گواهی موقت دیپلم ) نمی دیم . فقط به من یه کپی از گواهی دیپلم و ریز نمرات دادن .
حالا موندم برا روز ثبت نام با همین کپی ها دانشگاه راضی می شه یا نه . چون تو سایت اصل + کپی رو خواستن که من فقط کپی رو دارم

توضيح1 (بند2 ): با توجه به برگزاري امتحانات جبراني دوره پيش دانشگاهي در دهه سوم شهريورماه ، در صورتي كه پذيرفته‌شدگان درزمان ثبت‌نام موفق به ارائه گواهي پيش دانشگاهي نگردند، ازآنان تعهدي مبني بر ارائه گواهي پيش دانشگاهي‌تا 3 هفته بعد از پايان تاريخ‌ثبت‌نام (15مهرماه) از سوي موسسه محل قبولي اخذ خواهدشد. بديهي است در صورت عدم ارائه گواهي مذكور تا تاريخ 15/7/93 قبولي آنان لغو مي‌گردد.

این عین مطلب سازمان سنجش هست دوست عزیز Smile

-----------------------------------

ضمنا در مورد دوست عزیز بالیستا جان ، شما حتی اگر یک سال پشت کنکور مونده باشی هم ، از لحاظ سربازی هیچ مشکلی نداری ، یعنی قانونی که پارسال تصویب شد این بود ، که قبولی خرداد مثلا سال 92 قبولی شهریور 92 محسوب میشه و یک سال از شهریور 92 فرصت داره تا شهریور 93 که خودش رو معرفی کنه به نظام وظیفه ، ولی اگر پشت کنکور بمونی ، همین الان بری دانشگاه ثبت نام ، بهت یک برگه میدهند که ببری پلیس+10 شهر محل دانشگاه تا تایید کنه که شما غیبت از سربازی نداری و فراری محسوب نمیشی Blush

و خلاص ، ببری دانشگاه بهت یک معافیت 5 ساله تحصیلی می دهند! Blush
(۲۲/شهریور/۹۳ ۱:۱۲)Mitsonary نوشته است: [ -> ]توضيح1 (بند2 ): با توجه به برگزاري امتحانات جبراني دوره پيش دانشگاهي در دهه سوم شهريورماه ، در صورتي كه پذيرفته‌شدگان درزمان ثبت‌نام موفق به ارائه گواهي پيش دانشگاهي نگردند، ازآنان تعهدي مبني بر ارائه گواهي پيش دانشگاهي‌تا 3 هفته بعد از پايان تاريخ‌ثبت‌نام (15مهرماه) از سوي موسسه محل قبولي اخذ خواهدشد. بديهي است در صورت عدم ارائه گواهي مذكور تا تاريخ 15/7/93 قبولي آنان لغو مي‌گردد.

-----------------------------------

ضمنا در مورد دوست عزیز بالیستا جان ، شما حتی اگر یک سال پشت کنکور مونده باشی هم ، از لحاظ سربازی هیچ مشکلی نداری ، یعنی قانونی که پارسال تصویب شد این بود ، که قبولی خرداد مثلا سال 92 قبولی شهریور 92 محسوب میشه و یک سال از شهریور 92 فرصت داره تا شهریور 93 که خودش رو معرفی کنه به نظام وظیفه ، ولی اگر پشت کنکور بمونی ، همین الان بری دانشگاه ثبت نام ، بهت یک برگه میدهند که ببری پلیس+10 شهر محل دانشگاه تا تایید کنه که شما غیبت از سربازی نداری و فراری محسوب نمیشی Blush

و خلاص ، ببری دانشگاه بهت یک معافیت 5 ساله تحصیلی می دهند! Blush

من فکر می کردم تا اخر شهریور مهلت ندارم برگه اعزام پر کردم 19 مهر اعزام میشم الان باید برگه اشتغال به تحصیل ببرم تا غیبت نخورم Big Grin

کسی میدونه برگه تعیین وضعیت خدمت چیه ؟ [ همون برگه اعزام ببرم کفایت میکنه )Huh
(۲۲/شهریور/۹۳ ۱:۱۲)Mitsonary نوشته است: [ -> ]توضيح1 (بند2 ): با توجه به برگزاري امتحانات جبراني دوره پيش دانشگاهي در دهه سوم شهريورماه ، در صورتي كه پذيرفته‌شدگان درزمان ثبت‌نام موفق به ارائه گواهي پيش دانشگاهي نگردند، ازآنان تعهدي مبني بر ارائه گواهي پيش دانشگاهي‌تا 3 هفته بعد از پايان تاريخ‌ثبت‌نام (15مهرماه) از سوي موسسه محل قبولي اخذ خواهدشد. بديهي است در صورت عدم ارائه گواهي مذكور تا تاريخ 15/7/93 قبولي آنان لغو مي‌گردد.

بله .مشکل گواهی پیش نیست
مشکل این وسط اصل گواهی موقت دیپلم هست که کپی اون رو دارم . و اصل اون رو به من ندادن.
حالا شنبه می رم داشنگاه اول . ببینم چی می شه . بعدش هم می رم مدرسه .
خدا رو شکر ثبت نام یکشنبه است .
التماس دعا .
نقل قول:من فکر می کردم تا اخر شهریور مهلت ندارم برگه اعزام پر کردم 19 مهر اعزام میشم الان باید برگه اشتغال به تحصیل ببرم تا غیبت نخورم [تصویر: biggrin.png]

کسی میدونه برگه تعیین وضعیت خدمت چیه ؟ [ همون برگه اعزام ببرم کفایت میکنه )[تصویر: huh.png]

ببین داداش من ، تو هیچ مشکلی نداری ، فقط اون دفترچه رو ببر ثبت نام دانشگاه ، یه کاغذ بهت میدن یا میبری پلیس +10 ، تایید می کنی ، یا همون جا حل و فصل میشه ، و اون دفترچه و اعزام تو کنسل میشه و معافیت تحصیلی 5 ساله می گیری ، در هرحالت اون مسئول کم سوادی که دفترچه ی اعزام به خدمت تو رو ارسال کرده تقصیر داره Angry

ولی شکر خدا مشکلی نیست Blush

نقل قول:مشکل این وسط اصل گواهی موقت دیپلم هست که کپی اون رو دارم . و اصل اون رو به من ندادن.
حالا شنبه می رم داشنگاه اول . ببینم چی می شه . بعدش هم می رم مدرسه .
خدا رو شکر ثبت نام یکشنبه است .

اصل رو به هیچ کس نمی دهند ، فکر نکنم مشکلی براتون پیش بیاد. Blush
(۲۲/شهریور/۹۳ ۱:۴۴)Mitsonary نوشته است: [ -> ]اصل رو به هیچ کس نمی دهند ، فکر نکنم مشکلی براتون پیش بیاد. Blush

اگه اینجوریه که فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
دست شما درد نکنه . Heart
(۲۲/شهریور/۹۳ ۰:۱۳)ELENOR نوشته است: [ -> ]شرط معدل امتحانات سراسری است . نه امتحانات داخلی هر مدرسه
الان هم که ضریب هست، فقط امتحانات سراسری و هماهنگ تاثیر دارد

اونم مثله کنکوره دیگه ، اینقدر سخت میگرن که بچه کلا بره نابود بشه. مثلا کتبی نهایی رو امسال اینقدر سخت گرفتن و ما وقت خوندنمون کم بود ، خیلی خوشحال میشدیم که کتابو یک دور تموم میکردیم و طراح سوال ها ریز سوال میداد ، ایرانه دیگه بعد میگن چرا جوونا درس نمیخونن.
(۲۰/شهریور/۹۳ ۱۸:۵۶)ballista نوشته است: [ -> ]متاسفانه نسبت به هر دو رشته اطلاعات زیادی ندارم . مثلا چقدر شباهت یا تفاوت دارند سطح دانشگاه ها چطوره بعد از فارغ التحصیلی باید خدمت خاصی انجام بدی؟ چقدر شباهت به پزشکی دارند ( با توجه به اینکه دامپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تدریس نمیشه ) کلا مرجعی برای این سوالات یدا نکردم

کسی مرجع سراغ نداره ؟Smile

درسای علوم آزمایشگاهی خیلی زیاد شباهت داره به پزشکی
به نحوی که میگن این رشته نزدیکترین رشته به پزشکیه
میتونید واحدای 4 سال اول هر دو رشته رو بگیرین و یه نگاش بندازین
فرق چندانی با هم ندارن، ایمنی و خون شناسی و...
از طرفی میتونید بعد از 4 سال با یه آزمون علوم پایه وارد پزشکی بشید
در مورد بازار کار هم حتی اگه پزشکی نرفتید خیلی خیلی بهتر از دامپزشکیه
اولا اینکه میگین در دانشگاه علوم پزشکی تدریس نمیشه خودش یه امتیاز منفیه
بازار کار الان واسه رشته های وزارت بهداشت (علوم پزشکیا) خیلی بهتره تا وزارت علوم
دوما مدرک دانشگاه دولتی -هرجا که باشه- بهتر از دانشگاه آزاد سر کوچه اسBlush

در ضمن دوستایی که میگفتن سهمیه ایثار گران جای من و امثال منو نگرفتن، اخبار پنج شنبه رو دیدن؟
داخلی بودا...Wink
می بینم که تنها مترجمی تالار خودمم............. [تصویر: encore.gif]
به افتخار خودم........[تصویر: clap.gif]................[تصویر: wassat.gif]
نقل قول:در ضمن دوستایی که میگفتن سهمیه ایثار گران جای من و امثال منو نگرفتن، اخبار پنج شنبه رو دیدن؟
داخلی بودا...

نه متاسفانه ندیدم... میشه برام بگین چون به اون بنده ی خدایی هم که قرار بود ازش سوال کنم فعلا دسترسی ندارم...Blush
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع